2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Arkadaşlar daha önce İstanbul Cerrahi hastanesinde yada Serdar Koç la tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı olumlu olumsuz görüşlerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
maşallah süphanallah diyelim değerin tabiki ikiz gösteriyor rabbimden hayırlısı inşallah sağlıkla kucağınada alırsın nerde tedavi görmüştün canım kaçıncı denemendi

canım evdeki testten ziyade kan kesin sonuç. 12.günün ne zamandı? hadi durucumm güzel hbrlerini bekliyorum double double:))
beta hcg:98 Allah'ım şükürler olsun benden dualarınızı ve güzel dileklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim ...darısı hepinize olsun
:))))))))))))))nazar:canımm tebrikler tekrar:)). hepimize dua ediyorum sende bizlere et raincim

çok geçmiş olsun canım. polikistik için kesin sonuç diyorlar soğan suyu kürünü doğru bişekilde uygularsan. kesinlikle yap sonraki ay başla derim tedaviye. daha önce farketmedimi polikistini aniden mi çıkmış?tekrar geçmiş olsun nursimlacım İnşallah gönlünce olur

SOĞAN SUYUUUUUUU KISLARRRR POLİKİSTLERİ OLANLAR TEDAVİYE BAŞLAMAN 2 AY ÖNCE YAPIN DERİM. canım ben devlette yapıyorum o kadarda sıkıntı yaşamadım şimdilik. bak rain arkadaşımızda etlik zübeyde hanımda raporlu yaptırdı. eğer madden sıkıntılıysan bence koşullar uyuyosa önce devlete git derim. tedaviler sonuçlansım herkez yazacak zaten listemizde görürsün
çok uygunmuş ya özel için durucum.aman MAAŞALLAH zam yapmasınlar
merhaba arkadaşım bugün öğleden sonra adet oldum yarın doktora gideceğim lucrin kullanıyordum gonal-f başlayacağım hakkımızda hayırlısı
adetimin 1.günü başlıycam lucrine ama gonal f demedi daha. gonal f e nezaman başlayacakmışsın?
hepsinde de aynı aynı beni çobende k yıprattı size dr bu tüp bebekte ilişki önerdmi
benim listemde tedavi sonrası 10 gün yasak yazıo ilişki

ÇOOOK tebriklerrrrrr:))ALLAH hamişlerimizin sağlıkla bebişlerini kucaklarına alıp büyütmeyi nasip etsin. darınız bizlereee.bize dua et banada
ya arkadaşlar benim akındım benim icime kuşku düşürdü acaba hamilemiyim yada hamileysem düşükmü olcak bi acilemi gitsem sonuc cıkarmıki bana yardım edin kafayı yiycem
acilde kanaman gelmeden hiçbişey yapmazlar yrn sağlık ocağında kanda baktır canım
canımmm çoook tebriklerrr:)) Dualarım sizile. İNŞALLAH ikizdir:))hbr ver bize
o nsl bi kadındoğummuş ya sen de sorun yok dşye bi alttan yumurtlamayı görmekle sorun yok denemezki. birde lütfen kızlar bazısı, sıkıntımız sperm v.b demektense bende bişey yok eşim sorunlu v.b yazıyo. ya rabbimin gücü yetmiyomu bizlerdede sıkıntı yaratmaya. herşey Allahtan. acil şifalar diliyorum sanada nursimlacım. bence başka bi doktorada görün belkide önceki kullandığı ilaçlar yapmıştır pkoyu
8 yıllık evliyim ilk denemem.ama bende pko lu olduğum için bu işin biraz zor olacağının farkındaym.çok umutlanmıyaym diyorum ama elimde değil çok heyecanlı ve umutluyum.
soğan suyu:))

tavsiyen için teşekkürler gerbere. hoşgeldin bu arada tedavin şimdiden hayırlı olsun:))

[/QUOTE][/QUOTE]
BEREKET OLSUN SAĞLIKLA HAMİŞ DOLSUN LİSTE İNŞAAAALLAH
:))))

rica ederim bi araştır bence sen aşılama mı yoksa tüp bebek mi? sorun ne özel değilse tabi inş hakında hayırlısı olsun..

canım hoşgeldin aramıza, hayırlısıyla tedavine başlarsın inşallah. Allahım isteyen herkesin kucağına sağlıklı bebişlerini almayı nasip etsin.

tedaviye başlıycaz hayırlısıyla ama adet olamıyorum yaa stres yaptım galiba...offf...farlutal kullansam mı? ne dersiniz??

tebrik ve güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim Allah hayırlısıyla tez zamanda sizlerede bu günleri göstersin inşallah canım arkadaşlarım yarın tekrar kan vereceğim hcg ne kadar artmış :18::18: sonucu bildiririm . öpüyorum hepinizi.

bi de devlette yaptırıyorum adet hafta sonuna gelirse naapcam..devlette yaptıran var mı arkadaşlar..??

tedaviye başlıycaz hayırlısıyla ama adet olamıyorum yaa stres yaptım galiba...offf...farlutal kullansam mı? ne dersiniz??

canım doktoruna danışmadan hiç bi ilaç kullanma derim bitanem. etkileşimleri olmasın. zor biliyorum ama biraz daha sabret kuzum. Allah hayırlısıyla onu sana verecek

merhaba arkadaşlar,

biz de bu ay tüp bebek yaptırdık ama henüz sonuçlarımız belli olmadı. pazartesi yi bekliyoruz. e2 ve pregestorun mu ne öyle bi testler istedi doktor onları yaptırdık ama onlar da bişey çıkartamadık bu arada mecidalpark ta yaptırdık.

hoşbulduk durulıfe çok teşekkür ederim inş cümlemizin tüm duaları istekleri kabul olsun rabbim dualarımızı geri çevirmesin aminnn.

canım doktoruna danışmadan hiç bi ilaç kullanma derim bitanem. etkileşimleri olmasın. zor biliyorum ama biraz daha sabret kuzum. Allah hayırlısıyla onu sana verecek

sağol canım yaa..şu doktora bi ulaşabilsem sorcam da.. sanırım devlet seçmekle hata ettim..neyse önemli olan sonuç di mi..

canım ben de devlet hastanesinde yaptırdım. merak etme onların cumartesi pazar lüksleri yok

bu haber süper oldu işte çok takıyodum yaa...taam ne zaman istiyosa keyfi o zaman gelsin:)
peki tüp bebek bölümü mü hep açık yoksa acil mi??

hadi hayırlısı inş o hastaneden kucağın dolu çıkarsın. bu siteyi hep takip ederdim gebelik haberlerini okuyuncada çok seviniyorum inş burdan senin haberini de okurum.

beni de listeye eklerseniz sevinirim :) olur ya belki olumlu bir sonuç alırım.

medicalpark bahçelievler de yaptırdık. ilk denememiz ve eşim de de bende de herhangi bi sorun yok

bana da dua edin kızlar, pazartesi test yaptırıcam. öncesinde bi belirti olur mu acaba eğer tuttuysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…