• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

cnm çokk sevindim bu çok güzel bir hbr. peki hiç bi belirti hissetmedinmi. allahım kucağına aldığın günleride gösterir inşallah.

AMIN CANIM INSALLAH ALLAH HEPIMIZIN YÜZÜNE GÜLSÜN KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN: Beliretiler vardi ama hepsi adet belirtisi gibi kasiklarim agridi gögüslerde sisme oldu birazda halsizdim, benim adetim kasimdan sonra gelmedi ama bu belirtiler ara ara olunca bende yok bugün gelir yok yarin gelir diye doktora gitmedim hatta okadar üzülmüstümki ocak adetinde baslayamayacagim dige meger Rabbim benden habersiz büyütü vermis icimde. Okadar is güc yaptim okadar agir esya tasidim ama Rabbim ol demis olmus yatmadan dinlenmeden. Halbuki ekimde yapilan tüp bebek sonrasi hic is yapmadan yatarak gecirmistim ama yinede düsmüstü daha kese bile görülmeden. Iste böyle Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin hepiniz dua edin benim dualarimda sizinle

Banada çook mutlu oldum inan.Tüylerim diken diken:)Allah tamamına erdirir inşallah cnm.
Bu topik bana umut veriyor.
Bu gün ilk iğnemi yaptım sanırım psikolojik ama kasıklarım çok sancıyo..........

Cook sagol canim hayirli olsun tedavin Rabbim bu zorluklarin sonunda hayirli evlatlara kavustursun kasik agrilari normal inanki hepsi ama hepsi gececek o güzel haberi aldiginda. Insallah hersey yolunda gitsin ve seninde mutlu haberini okuyalim.

cannımmm süper bir haber bu. :49::49::49: Çoookkkk sevindim sürpriz diye buna derim ben. İnşallah kucağına sağlıcakla alırsın bebişini:emir_bebek:.
Bu gidişle bizim listede kendiliğinden hamile kalanlar çoğunlukta olacak. Allah herkese nasip etsin.

Cok sagol canim insallah Rabbim bu listeye hep hamile yazmayi nasip etsin ben hala inanamiyorum insallah hepimiz cocugumuzu kucagimza aliriz bu listede bize hatira olsun.

beta hcg:98 :49::49::49: Allah'ım şükürler olsun :21: benden dualarınızı ve güzel dileklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim ...darısı hepinize olsun :16::16:

canim Rabbim tamamina erdirsin hepimize kucagimiza almayi nasip etsin cook sevindim ben hala inanamiyorum hamile olduguma cikarip cikarip ultrason resmine bakiyorum sende yakinda göreceksin kalp atisini kesesini inan cok deyisik bir duygu Rabbim herkese nasip etsin

ARKADAŞLAR BUGÜN İKİ TANE HAMİLE :49::49: HABERİ ALDIK SÜPER BİŞEY BU.
Bu topiğin gücü bence..:32::21: rainekin ve banada ikinizide tekrar tebrik ediyorum.

HADİ HADİ HAMİŞLER BURAYAAA...:21::21:

Tesekkürler canim darisi bütün listenin basina heyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi

Kızlar 12.00 de kan testi sonucum çıkacak. Bu değerlerin kaç olması gerekiyor transfer öncesi bilen var mı?

Canım değer aralıkları sonuç kağıdında yazıyordur mutlaka.Adetin ilk üç günü içerisinde yapıldıysa e2:12,5-166 arası olması gerekiyor.Benim önceden yaptırdığım testlerde genellikle fsh ve e2 istiyordu doktorum. Tüp bebeğe bende bu ay başlayacağım inşallah.BAT'ım 21 Aralık .Umarım gecikme olmaz .Bu arada sende kadıkoy acıbademde tedavi görüyordun sanırım.Adetin 2. günü gittikten sonra nasıl bir süreç yaşadın paylaşabilirmisin? Bende cumartesi günü başlangıç yapacağım ama şimdiden heyecan başladı.Umarım sounçların güzel çıkar ve bebişine bir an önce kavusursun.

Son düzenleme:
Canım değer aralıkları sonuç kağıdında yazıyordur mutlaka.Adetin ilk üç günü içerisinde yapıldıysa e2:12,5-166 arası olması gerekiyor.Benim önceden yaptırdığım testlerde genellikle fsh ve e2 istiyordu doktorum. Tüp bebeğe bende bu ay başlayacağım inşallah.BAT'ım 21 Aralık .Umarım gecikme olmaz .Bu arada sende kadıkoy acıbademde tedavi görüyordun sanırım.Adetin 2. günü gittikten sonra nasıl bir süreç yaşadın paylaşabilirmisin? Bende cumartesi günü başlangıç yapacağım ama şimdiden heyecan başladı.Umarım sounçların güzel çıkar ve bebişine bir an önce kavusursun.

Evet canım Kadiköy Acıbademdeyim. Yarım opu olacak. Opu ( yumurta toplama öncesi) kan aldılar. Yani çatlatma iğnesinin yapıldıgı gün kü değer aralıkları lazım bana canım.Hap ve iğne kullandım. bu 2. tedavim benim ilki ataşehir Memorial'daydı..

Canım neden düştü ya? Pıhtılaşma, genetik ya da bağışıklık testlerin yapılmış mıydı? Belki sormuşumdur önceden?

dr çok ii her türlü araştırma yapıldı rahim de hiç bir problem yok sorun yok çünkü bebek zor düştü 1 hafta sonra düştü tek sorun dr öyle tahmin etti hemen çok afedersiniz bize ilişkiyi yasaktı bebek 4 günlükken ilişki oldu sonra kanama oldu buradan tavsiyem herkeze bebekm3 ay olana kadar ilişki olmasın kısmetide yokmuş bebegimin rabbim bu ay yüzüzmüzü güldürür inş teşekkürederim

Evet canım Kadiköy Acıbademdeyim. Yarım opu olacak. Opu ( yumurta toplama öncesi) kan aldılar. Yani çatlatma iğnesinin yapıldıgı gün kü değer aralıkları lazım bana canım.Hap ve iğne kullandım. bu 2. tedavim benim ilki ataşehir Memorial'daydı..

Hımmmm.Ben tedavinin başındasın diye düşündüm birden ama sen yarısına gelmişsin nerdeyse:nazar: Adet olduktan sonra gidişinden bugune kadar kaç gün geçti? Yani adetin 2.gününden kaç gün sonra opu olacaksın? Sanırım kişiden kişiye değişiyor ama benim asıl merak ettiğim konu bu.Ben 2 kere aşılama oldum.Aşılamada adetin 10.günü filan aşılamam yapılıyordu.Fakat tüp bebek süreci çok daha farklı.:18:Umarım bol bol yumurtan olmuştur ve kaliteli bir şekilde döllenir.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

sana inanamıyorum çoooooooook güzel bir haber hayırlısı inş bebeğini kucağına alırsın gözünaydın rainekin ve sen umut oldunuz bizlere seninolayında ayrı bir mucize darısı başımıza :46::46::46::46::46:

Cok sagol canim insallah hepiniz yasarsiniz bu güzel duyguyu bazen nekadar olmaz desekte Rabbim böyle sasirtiyor iste. Hepiniz icin dua ediyorum rabbimin hazinesi okadar bolki o buradaki herkese hayirli evlatlar verir insallah

KIZLAR HEPINIZE IYI DILEKLERINIZ ICIN TESEKKÜR EDERIM: TEK TEK CEVAPLAMAYA CALISTIM UNUTTUKLARIM VARSA KUSURUMA BAKMASINLAR: BEN HALA SOKTAYIM INSALLAH SORUNSUZ GECER VE KAVUSURUM BEBEGIME: RABBIM NEOLUR BuRADAKI TÜM ARKADASLARA HAYIRLI EVLATLAR VER TEZ ZAMANDA: AMIN. Hepinize tekrar tesekkür ederim allah hepimizin yardimcisi olsun. iyiki varsiniz hepinize selamlar.

Hımmmm.Ben tedavinin başındasın diye düşündüm birden ama sen yarısına gelmişsin nerdeyse:nazar: Adet olduktan sonra gidişinden bugune kadar kaç gün geçti? Yani adetin 2.gününden kaç gün sonra opu olacaksın? Sanırım kişiden kişiye değişiyor ama benim asıl merak ettiğim konu bu.Ben 2 kere aşılama oldum.Aşılamada adetin 10.günü filan aşılamam yapılıyordu.Fakat tüp bebek süreci çok daha farklı.:18:Umarım bol bol yumurtan olmuştur ve kaliteli bir şekilde döllenir.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

05.01.2012 de tedaviye başladım
16.01.2012 de çatlatma iğnesi vuruldum.
18.01.2012 opu olacak

ya arkadaşlar benim akındım benim icime kuşku düşürdü acaba hamilemiyim yada hamileysem düşükmü olcak bi acilemi gitsem sonuc cıkarmıki bana yardım edin kafayı yiycem :19:

Merhaba arkadaşlar tedavide olan herkese hayırlı sonuçlar alması dileği iler.
Benimde ilk denemem olucak kadıköy acıbademde başlıyoruz kısmetse dün spermiogram yaptırdık.
Orda başlayan arkadaşlardan bilgi edinmek isterim...

05.01.2012 de tedaviye başladım
16.01.2012 de çatlatma iğnesi vuruldum.
18.01.2012 opu olacak

Çok teşekkür ederim cevabın için.Peki ilaç kullanırken (yani bu 10 günlük süre içinde)kontrole çok sık gittin mi?Çalıştığım için nasıl izin alabilirim şimdiden planlar yapmaya başladım:) Bu arada test sonucun nasıl çıktı? Umarım değerlerin normal çıkmıştır.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar tedavide olan herkese hayırlı sonuçlar alması dileği iler.
Benimde ilk denemem olucak kadıköy acıbademde başlıyoruz kısmetse dün spermiogram yaptırdık.
Orda başlayan arkadaşlardan bilgi edinmek isterim...

Ben orda tedavideyim. Ne öğrenmek istiyorsun tam olarak?

Çok teşekkür ederim cevabın için.Peki ilaç kullanırken (yani bu 10 günlük süre içinde)kontrole çok sık gittin mi?Çalıştığım için nasıl izin alabilirim şimdiden planlar yapmaya başladım:) Bu arada test sonucun nasıl çıktı? Umarım değerlerin normal çıkmıştır.

Galiba 3 kere kontrole gittim. Randevu saatleir sarkıyor. Bir saat beklediğimiz bile oluyor. İzin işini halletmen lazım. Test sonucuna göre Eritrosit dağılım genişliği (RDW-SD) ve Eritrosit dağılım genişliği (RDW-CV) yüksek çıkmış. Dr. ile yarın opuya gittğimde görüşeceğim.

Back