merhaba arkadaşlar benimde eşimde azosperm var mart ayında 2.denemem olucak inşallah...geçen yıl mayıs ayında ilk denemem olmuştu ama dış gebelikle sonuçlandı...kromozomlarıma bakıldı 16.kormozomda artış varmış o yüzden yumurtalarım dışarıdan çok iyi görünmelerine ragmen aslında kalitesiz oldugunun bu yüzden dış gebeliğe sebep olabilecegini söledi doktorum...şuan dhea diye bir ilaç kullanıyorum..ayrıca balık yagı hapı içiyorum.. bol bol incir kurusu ve ceviz yiyorum...
hayırlısı inş Rabbim bebek isteyen herkese saglıklı sıhhatli bebişler nasip eder...
Öncelilkle hayırlı olsun tedaviniz.
Benim ilk olduğu için hem heyecan hem korku karışık,
Ekip olarak nasıllar bu tarz şeyler yani,
Merhaba arkadaşlar tedavide olan herkese hayırlı sonuçlar alması dileği iler.
Benimde ilk denemem olucak kadıköy acıbademde başlıyoruz kısmetse dün spermiogram yaptırdık.
Orda başlayan arkadaşlardan bilgi edinmek isterim...
merhabalar 10 dan 8 e düşmüş bebişlerim, bugün aradıklarında yarın ki duruma göre transfer yapılabilir yoksa 5. güni bekleyeceğiz dediler. Heyecanla bekliyorum bakalım. Anne ve babanızın inadı sizede geçsin minnoşlarım en inatçınız benimle kalsın emiii
arkadaşlar sanırım ikizler geliyor 12,gün değerlerim yani ilk değerlerim 500 cıktı 15,gün değerlerim 2000 ya cok heycanlıyım sizce bu değerlere göre ikiz midir arkadaşlar darısı sizlere inşallah...
cannımmm süper bir haber bu.Çoookkkk sevindim sürpriz diye buna derim ben. İnşallah kucağına sağlıcakla alırsın bebişini .
Bu gidişle bizim listede kendiliğinden hamile kalanlar çoğunlukta olacak. Allah herkese nasip etsin.
selam durulife seninle aynı doktora gidiyoruz hatırladınmı. Benim bu ay transferim olmadı. biliyorsun bir taneydi 3. gün 10 hücreli olarak donduruldu. Yumurta toplama sonrası kanamam oldu ne endemetrıum incelince dr da transferden vazgeçti. bu ay adet olunca tekrar tedavi olucam ve inşallah bu ay ki yumurtam fazla olur. bana dr doğal tüp bebek yapıyor baka lım hayırlısı olsun. İnşallah senin içinde hayırlısı olur ve sağlıklı bir bebeğin olur canım
merhabalar 10 dan 8 e düşmüş bebişlerim, bugün aradıklarında yarın ki duruma göre transfer yapılabilir yoksa 5. güni bekleyeceğiz dediler. Heyecanla bekliyorum bakalım. Anne ve babanızın inadı sizede geçsin minnoşlarım en inatçınız benimle kalsın emiii
canım geçmiş olsun nasıl oldu bu ya aşılamada olmayıp şimdi olması ilginç dr.una neden diye sor daha neler duyacağız herşeyde bir hayır var böylesi daha iyi olur belki sıkma canını
arkadaşlar sanırım ikizler geliyor 12,gün değerlerim yani ilk değerlerim 500 cıktı 15,gün değerlerim 2000 ya cok heycanlıyım sizce bu değerlere göre ikiz midir arkadaşlar darısı sizlere inşallah...
yanıtın için ve tüm içimi rahatlatan cevaplar için çok tesekkür ediyorum arkadaslar.
gece de hiç uyuyamadım eşime sarılıp ağladım bir süre ,,, arkadaslar kafama takıldı çok bu pko mevzusu.
yıllardır kadın doğum bunu hiç mi farketmedi ki hep yumurtlamışsın sende soeun yok eşine baktır diye doktorum söylüyordu ilk oradan farkettik gebe kalmayınca yani
aşılamada da süper dedi doktorum yumurtalarımıa, 5 günde klomenle hazır oldu geliştiler ama kac yumurta gelişti söylemediler
tüp bebeğe gectim. 4 gün menegon kullandım çok yurtladın az gelişmiş dedi doktorum. 3 gün daha verdi. atak oluştu iyi geliştiler dedi. sonra 3 gün daha. gelişme durmuş tedavi iptal dedi. polikistik oversin dedi doktorum.
bu şimdi mi oluştu?
yada tüp bebekte mi farkedliyor bu durum?
ilaçların doz ayarından vs.de olabilir mi bu durum?
menegonu arastırdım nette, yumurtası gelişmeyenlere veriliyormuş genelde, peki benim yumurta sorunum yokken neden menegon kullandım ?
duramıyorum yerimde, doktorumda net cevap vermiyor konuşurken duydum polikistikoversinya dedi şok oldum bu ne diye?
eşimde zaten sorun var sperm sayımız az,
bir de ben gercekten pko olduysam sansımız çok mu az çok ağlıyorum dengelerim mi bozuldu yanlış birseymi oldu diye lütfen yardım arkadaslar...
Cook sagol canim hayirli olsun tedavin Rabbim bu zorluklarin sonunda hayirli evlatlara kavustursun kasik agrilari normal inanki hepsi ama hepsi gececek o güzel haberi aldiginda. Insallah hersey yolunda gitsin ve seninde mutlu haberini okuyalim.
canım üzme kendini, allah nasip ederse hiç bişi engel olamaz.
bende pko hastasıyım ve eşimde de sperm problemi var.ama doktorum şansımızın olduğunu kalbimizi ferah tutmamızı söyledi.gerisi rabbime kalmış...inşallah bizede annelik nasip olur:)
canım hatırladım tabiki seni, hayırlısı olsun bitanem canını sıkma. ben hulusi beye güveniyorum emin ol en doğrusunu yapmıştır. Bu arada doğal tüp bebek nasıl oluyo ki?
Merhaba canım...Öncelikle tedavin hayırlı olur inşallah...Bende ctesi günü başlayacağım tedaviye.(Tabi BAT 'de gecikme olmazsa)Senin gibi özellikle benimle aynı merkeze gidenlerden bilgi almaya çalışıyorum.Sizde ne problem vardı? Tedavin ne zaman başlıyor? Yani BAT yakınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?