cnm çokk sevindim bu çok güzel bir hbr. peki hiç bi belirti hissetmedinmi. allahım kucağına aldığın günleride gösterir inşallah.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ne kadar mutlu oldum anlatamam.Rabbim bizede bu mucizeleri yaşatsın inşallah.
Banada çook mutlu oldum inan.Tüylerim diken diken:)Allah tamamına erdirir inşallah cnm.
Bu topik bana umut veriyor.
Bu gün ilk iğnemi yaptım sanırım psikolojik ama kasıklarım çok sancıyo..........
cannımmm süper bir haber bu.Çoookkkk sevindim sürpriz diye buna derim ben. İnşallah kucağına sağlıcakla alırsın bebişini .
Bu gidişle bizim listede kendiliğinden hamile kalanlar çoğunlukta olacak. Allah herkese nasip etsin.
beta hcg:98Allah'ım şükürler olsun benden dualarınızı ve güzel dileklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim ...darısı hepinize olsun
ARKADAŞLAR BUGÜN İKİ TANE HAMİLEHABERİ ALDIK SÜPER BİŞEY BU.
Bu topiğin gücü bence..rainekin ve banada ikinizide tekrar tebrik ediyorum.
HADİ HADİ HAMİŞLER BURAYAAA...
Kızlar 12.00 de kan testi sonucum çıkacak. Bu değerlerin kaç olması gerekiyor transfer öncesi bilen var mı?
Canım değer aralıkları sonuç kağıdında yazıyordur mutlaka.Adetin ilk üç günü içerisinde yapıldıysa e2:12,5-166 arası olması gerekiyor.Benim önceden yaptırdığım testlerde genellikle fsh ve e2 istiyordu doktorum. Tüp bebeğe bende bu ay başlayacağım inşallah.BAT'ım 21 Aralık .Umarım gecikme olmaz .Bu arada sende kadıkoy acıbademde tedavi görüyordun sanırım.Adetin 2. günü gittikten sonra nasıl bir süreç yaşadın paylaşabilirmisin? Bende cumartesi günü başlangıç yapacağım ama şimdiden heyecan başladı.Umarım sounçların güzel çıkar ve bebişine bir an önce kavusursun.
amin arkadaşlar işallah hep beraber hamile oluruz allah isteyene dileyene herkeze versininşallah hayırlısıyla tutar tatlım...kahverengi akıntılara kafanı takma sakın olucagına inan yeter..güzel haberlerini alırız inş.
Canım neden düştü ya? Pıhtılaşma, genetik ya da bağışıklık testlerin yapılmış mıydı? Belki sormuşumdur önceden?
Evet canım Kadiköy Acıbademdeyim. Yarım opu olacak. Opu ( yumurta toplama öncesi) kan aldılar. Yani çatlatma iğnesinin yapıldıgı gün kü değer aralıkları lazım bana canım.Hap ve iğne kullandım. bu 2. tedavim benim ilki ataşehir Memorial'daydı..
sana inanamıyorum çoooooooook güzel bir haber hayırlısı inş bebeğini kucağına alırsın gözünaydın rainekin ve sen umut oldunuz bizlere seninolayında ayrı bir mucize darısı başımıza
Hımmmm.Ben tedavinin başındasın diye düşündüm birden ama sen yarısına gelmişsin nerdeyseAdet olduktan sonra gidişinden bugune kadar kaç gün geçti? Yani adetin 2.gününden kaç gün sonra opu olacaksın? Sanırım kişiden kişiye değişiyor ama benim asıl merak ettiğim konu bu.Ben 2 kere aşılama oldum.Aşılamada adetin 10.günü filan aşılamam yapılıyordu.Fakat tüp bebek süreci çok daha farklı.:18:Umarım bol bol yumurtan olmuştur ve kaliteli bir şekilde döllenir.
05.01.2012 de tedaviye başladım
16.01.2012 de çatlatma iğnesi vuruldum.
18.01.2012 opu olacak
Merhaba arkadaşlar tedavide olan herkese hayırlı sonuçlar alması dileği iler.
Benimde ilk denemem olucak kadıköy acıbademde başlıyoruz kısmetse dün spermiogram yaptırdık.
Orda başlayan arkadaşlardan bilgi edinmek isterim...
Çok teşekkür ederim cevabın için.Peki ilaç kullanırken (yani bu 10 günlük süre içinde)kontrole çok sık gittin mi?Çalıştığım için nasıl izin alabilirim şimdiden planlar yapmaya başladım:) Bu arada test sonucun nasıl çıktı? Umarım değerlerin normal çıkmıştır.
Ben orda tedavideyim. Ne öğrenmek istiyorsun tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?