2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

merhaba arkadaşım, teşekkür ediyorum :) inş.arkadaşım sizinde güzel sonuçlarınızı birlikte alırız inş. göbek iğnelerinden sonra sırada ne varmış sorununuzun ne olduğunu bilemiyorum ama yakında inş.gün saymaya baslarız arkadasım

ben ilk kalça iğneleri ile başladım 3 doz ile salı günü basladım her gün 2 doz bir su vuruluyorum. yarın son iğnem inş.sonrasında salı günü muayene olacağım. doktorum ne diyecek göbekten iğnelere ne zaman geçeceğim bilmiyorum
ancak eşim o hastanede hiç ürolojiye gitmedi, yanıtınızı okuyunca da içime kurt düştü :18: acaba salı günü eşimi cağıracaklar mı diye merak ediyorum ama inş. benden de hiç test istemediler henüz, ama aşılamada da istememişlerdi eşim ve benden

inş.hersey yolundadır ancak çok endişeliyim bu konuda, hastane yoğunluğundan dolayı önemsenmiyorum gibi hissetmeye basladım

Arkadaşlar Merhaba,
Ben de şubat ayında tüp bebeğe başlayacağım.Beni de listeye ekleyebilirsiniz şimdiden..27 yaşında sebepsiz infertitlite nedeniyle bir dizi tedaviden sonra tüp bebeğe geçeceğim.
Bahçeci fulya Güvenç beye gitmeyi düşünüyorum.Bi ön görüşme yaptıktan sonra kesinleştireceğim aslında. Ocak ayında misafirlerin olacak doktora gitmeye vaktim olmaz diye şubata erteledim kısmetse.
Benim pek umudum yok aslında.Hiç sebepsiz herşey normalken 2,5 yıldır olmuyor.Bu nedenle yine sebepsiz bir başarısızlığıa baştan hazırım sanırım.Rabbim hakkımız da hayırlısını versin inş.

Eğer bana farklı bir doktor veya merkez tavsiyeniz varsa sevinirim.Henüz emin değilim.

Son düzenleme:
selam kızlar...bugün saat 11:30 da yumuslarımı toplayacaklar...Allah'ım inşaallah çok ağrım sızım olmaz..sizi haberdar ederim neler yaşadığımla ilgili banan dua edin..çok heyecanlıyım..

merhaba arkadaşım :) anlatacakların diğer sayfalarda var mı bilemiyorum ama heyecanla sonuçlarını bekliyoruz dualarımız hepimizle

arkadaşım hayırlı olsun ancak bu kadar uzun bir aşama olduğunu bilmiyordum toplama işleminin , norkoz kısmını özellikle ancak kolay geçmesine çok sevindim inş.aynı aşamaları aynı kolaylıkla hallederiz bizlerde güzel temenni ve dileklerinize amin amin

ancak benim iğnemin adı MENEGON
aranızda bu iğneden vurulan var mı arkadaşlar

arkadaşlar çok soru soruyorum ama içim hiç rahat değil. adetimin 2.günü gittim doktoro. hemen menegon iğne verdi akşamları vuruluyorum salı günü ise muayenem var , ne olacağını bilmiyorum.

kafama takılan şu; bir çok kişi adetliyken gittiklerinde doktorlar tahlil vs.istemişler, benim ne hormon ne kilo vs.ilgili doktorlar birsey söylemediler eşimi de cağırmadılar, salı hersey normalse göbekten iğnelere gececeğiz sanırım ama ya bende ya eşimde hormon vs.sorunu varsa ya boşuna mı vuruluyorum bu iğneleri lütfen yardım rica ediyorum

Hergün her an her saniye sizin ve kendim için dua ediyorum bu sıkıntılar bir gün son bulacak buna inanıyorum bu zorlu yolda hep duacınızım bende 5 senedir doktor doktor geziyorum 2kez tüp bebek denemesinden sonra 3.cü kez start verdim 2012 yılı inşallah bizim yılımız olucak önemli olan sabırlı olmak

allah sabredenlerin yanındadır kuluna kaldıramacağı yükü yüklemez hep ağlıyorum hep dua ediyorum kalbim dualarım sizinle rabbim yar ve yardımcınız olsun...............

Menegon iğne ne işe yarıyor? Ben de adetin 2.günü gittim o akşam göbek iğnelerine başladık. Kan tahlilinde bazı değerlere bakıp ilaç dozunu ona göre ayarladıkları için kan alıyorlar. Eşleri çağırmıyorlar genelde. Sadece yumurta toplama günü sperm vermesi için çağırıyorlar.

canım inşallah bir dahaki sefere tanışırız bende bir ara evraklarımı teslim etmek için neslihan hanımın yanına uğramıştım

:26:Tavsiyelerinize ihtiyacım varrr AKUPUNKTUR işlemini transferde uygulatsam mı acaba?
hayatım bende neslihan hanımın yanınada uğradım kendisini çok severim her gittiğimde uğrararım yanına sohbet ederiz yanında birileri vardı biraz bekledim dışarda öyle girdim akupunktura gelince bende tarnsfer günü düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum neyse senin transfer benden önce yaptırırsan senden öğrenmiş olcam nasıl geçtiğini
hayatım bir sorun olmaz diye düşünüyorum benimde bu denemem donmuşlarla olcak bana göre vucuda hormon takviyesi yapılmadığı için gebe kalmaya daha müsait tedavin hayırlı olsun şimdiden

[/QUOTE][/QUOTE]

canım 5 ocakta lucrinle bende başladım tedaviye hayırlısı bakalım herkese allah yardım etsin

bende perşembe lucrinle başladım göbekten, adetin 2. günü gonalfyede başlayacağım ikiside göbekten devam edecek dedi. aynı hast. aşılamalarım oldu onlara başlamadan önce bütün testler yapılmıştı sebepsiz infertilite dendi işin ilginç kısmı ben 12 yıl önce kendiliğimden hamile kaldım ve doğum yaptım bebeğimi 5 aylıkken kaybettim ilk 5 yıl istemedim 7 yıldır farklı testler yapıldı olurdu olmazdı en son bu aşamaya geldim inş bu sefer herşey yolunda gider

haklısın aşılamalarda ben öyle olmuştum zaman duruyor sanki yarılamışsın süreci inş hayırlı haberleri bekliyoruz herkesin umudumuz hiç bitmesin

ben de ne işe yaradığını bilmiyorum arkadaşım sadece netten arastırdığıma göre kullananlar varmış, ancak düşük vs.tehlijesi olanlar kullanmış genelde, ben de anlayamadım. yarını sabırsızlıkla cekiyorum ki doktoruma danışacağım inş. kan tahlilim asıma da alınmıştı sadece o kadar. asılamam da bir ay önceydi sanırım o nedenle gerek görmediler. yarın için çok stresli ve heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum arkadaslar

Allah yardımcın olsun nursimla. Yarın alacaklardır senden kan çünkü 1 ay önceki değerlerinle şimdiki değerlerin çok farklı olacaktır. İnşaallah yavruna kavuşursun...

Allah yardımcın olsun nursimla. Yarın alacaklardır senden kan çünkü 1 ay önceki değerlerinle şimdiki değerlerin çok farklı olacaktır. İnşaallah yavruna kavuşursun...
tesekkkür ediyorum arkadasım inş.bilmukabil olsun yarın için içimi ferahlattınız kimse ilgilkenmiyor benimle sandım hastanemde yarın inş.testlerime ben de baslarım

aminlerce amin olsun ciciş dualarınıza

doğum günümden bir gün sonra ne hoş yeni yasımda umut dolu haberler alırım inş.arkadasım birimizin bebişi diğerlerimizin de sevinci değil mi heyecanla bekliyoruz inş.

canımmmm ne güselll inşallah yeni yaşında güzel bi haber veririm teyzesi bende acayip heyacanlıyım ama bu bekleme süresi çok yoruyoooo

haklısın aşılamalarda ben öyle olmuştum zaman duruyor sanki yarılamışsın süreci inş hayırlı haberleri bekliyoruz herkesin umudumuz hiç bitmesin

inşallah canım benim.çok teşekkür ederim Allah'ım hepimizin gönlüne göre ver ama nasıl geçecek bu zaman ????

selam kızlar bugün yumurtalarım toplandı.4 tane toplamışlar yarın döllenip döllenmediklerini arayıp söylicekler.gözümde büyüttüğüm kadar bir olay değilmiş.dün akşam kafayı yemek üzereydim stresten gözüme uyku girmedi desem yeridir.rabbime çok şükür benim ki sorunsuz geçti.boşu boşuna kasmışım kendimi o kadar.yarın için işyerinden de kafa izni aldım.bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorum.ne durumda yumoşlar inşallah emeklerimiz boşa gitmez.

Hadi geçmiş olsun canım. İnşaallah dördü de kalitelidir. Ben de acayip stresliyim. Sanırım yarın akşam ben de senin dün akşam hissettiklerini hissedeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…