• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyayım. Bugün benim doğum günüm ve ben bugün adet oldum. Besmeleyle tedaviye adım atmış oldum. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah. Amin..

Nice mutlu yıllara...inşallah tedavin sonuçlanir guzel haberlerini alırız.

kızlar size birşey sormak istiyorum... transferden önce saçlarımı beyazlarım çıktığı için boyatmak istiyorum? bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı??

Mutlu yıllar canım :nazar: İyi ki varsın :16:

Nice mutlu yıllara...inşallah tedavin sonuçlanir guzel haberlerini alırız.

Sağolasınız. Amin...

kızlar size birşey sormak istiyorum... transferden önce saçlarımı beyazlarım çıktığı için boyatmak istiyorum? bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı??

Canım dr ne sor istersen ben bilmiyorum.

Ben de sizlere soru sorayım. Ben bu sabah erkenden adet oldum. Yarın öğleden sonra 4 gibi gitsem geç mi olur? Dersim var 4 e kadar...

Sağolasınız. Amin...

Ben de sizlere soru sorayım. Ben bu sabah erkenden adet oldum. Yarın öğleden sonra 4 gibi gitsem geç mi olur? Dersim var 4 e kadar...

Canım ben 3. günde başlamıştım tedaviye bir sorun olmaz diye düşünüyorum...geç değil yani:)

Canım doktoruna sor mutlaka.

Sağolasınız. Amin...

Yok tatlım sorun olmaz. Ben de sabah adet olmuştum ertesi gün gittim, o günün akşamı başladım ilaçlara.

:52:EVET NERDESİNİZ ARKADAŞLAR OCAK -ŞUBAT aylarında tedaviyi düşünenlerrrrr:4:

ben başlıycam ama hangi merkezde yaptırıcagıma karar veremiyorum bu üçüncü denemem olucak sonuç almayı çok istiyorum diğer iki denememde basarısız oldu her denemeden sonra psikolojim alt üst oluyor üçüncüde kaldırabılırmiyim bilmiyorum bu yüzden en iyi merkezde tedaviye başlamak istiyorum tavsiyelerinize çok ihtiyacım var hangi merkez hangi doktorun daha iyi oldugunu bana bildirirseniz çok sevinirim rabbim hepimizin gönlündeki muradımızı versin inşallah

merhaba arkadaşlar

Ben bahçecide halit beyin hastasıyım kasımda negatif sonuçu aldım eşim azosperm Allah ın hikmeti tedaviye başlarken eşimde kendiliğinden çıkış oldu 4-5 bazende-8-15 arası çıkıyordu devamlı gidip dondurdu ve yumurtalarım toplandıktan sonra 23 embiryo edildi bunlardan 8 i bölünmeye devam edildi yumurta toplama işlemi sonrası ben çok kötü olduğumdan hemen transfer olmadı 1 ay sonra oldu bu sırada çözüldükten sonra 5 embiryom kalmıştı devam eden bunlardan en iyi transfer edildi ve geri kalan donduruldu negatif sonuçu aldıktan sonra şubatta yapıcam dedim 2.denememi şimdi kendimi ona hazırladım piskolojik olarak bakalım doktorum bana 5 gün embiryosu transfer edicem dedi şans daha yüksek oluyomuş bakalım hayırlısı Allah kimsenin elini boş çevirmesin

Selam canim önceliklen gecmis olsun bende Almanya da yasiyorum frankfurta yakin bende burda iki defa yaptim 1.denememkwz Wetzlar memnun kalmadim sonra tvde gördüm Dr.Bilgicyildirim KINDERWUNSCHZENTRUM DARMSTADT 2.denememi orda yaptim cok memnun kaldim orda IMSI teknigi var biz yaptirdik zaten heralde almanyada bir tek orda varmis oy üzden oraya gittim ben.Ama kismet degilmis sonuc negativ oldu suanda 3.denememizi yapiyoruz orda ilk defa dondurulmuslarlan yapicam bana hormon takviyesi iyi gelmiyor bu sefer ilacsiz olaca normal yumurtlamam beklenecek sonra rahim duvari istenilen kalinliga gelirse embiryolari Allahin izniylen transfer yapilacak suanda adetliyim heralde bu ayin 20sine kadar transfer yapilir.Ben türkiyeyi tavsiye etmiyorum neden dersen Arkadasim orda yapti olmadi burdada 1denemesinde olmadi ama 2.denemesinde oldu iki hafta önce dogurdu ikizlerini yani anlayacagin kismetinde varsa burdada olur o yüzden ben almanyada deneyecem

insallah hersey yolunda gider canim ve transferin gerceklesir darmstadt kiwu zentrumu bir arastirayim bakalim bana nekadar uzak. Tabiki nasip olacaksa nerde olacagi önemli degil insallah senin bu son denemen olur rabbim saglikli evlatlara kavusturur. Bakalim önce su dondurulmuslarla bi denegelimde sonra duruma göre tekrar almanyada devam ederim muhtemelen maddi anlamda türkiyeyi kaldiracak gücüm kalmadi eger durumum olsa direk yapay rahim yani Co Kultur yöntemini denemek isterdim cünkü düsügü olan kisilerde bu yöntem cok iyi oluyormus. allah manende maddende hepimize yardim etsin.

insallah hersey yolunda gider canim ve transferin gerceklesir darmstadt kiwu zentrumu bir arastirayim bakalim bana nekadar uzak. Tabiki nasip olacaksa nerde olacagi önemli degil insallah senin bu son denemen olur rabbim saglikli evlatlara kavusturur. Bakalim önce su dondurulmuslarla bi denegelimde sonra duruma göre tekrar almanyada devam ederim muhtemelen maddi anlamda türkiyeyi kaldiracak gücüm kalmadi eger durumum olsa direk yapay rahim yani Co Kultur yöntemini denemek isterdim cünkü düsügü olan kisilerde bu yöntem cok iyi oluyormus. allah manende maddende hepimize yardim etsin.

Amin canim sagol insallah seninde son olur canim cok zor bir sürec RABBIM YARDIMCIMIZ olsun canim.
hic duymamistim canim CO kultur yöntemini:50:

:18:bugün kontrolüm vardı saat 09:30 gibi merkezdeydim 10:30 gibi muayene girdim doktorum herşey iyi diyor

bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak salı günü tekrar kontrolüm var.

:26:transfer işlemimde akupuntur uygulatmak istiyorum aranızda akupuntur uygulatan var mı?:26:

:34:canım hoşgeldin topiğimize umut topiğinden tanışıyoruz seninle

hoşbuldum canım aynı gün kontrole gitmişiz ve aynı saatte merkezdeymişiz çok kalabalıktı zaten dün merkez bende 9.30 ordaydım 11:00gibi çıktım yasemin hanımın yanına uğradım orda baya oyalandım şimdi üzüldüm belki yan yana uturduk ama birbirimizi tanımadık

Herkese merhaba
Öncelikle umarım hepimizin tedavisi başarıyla sonuçlanır.ben 3 negatif aşılama ve 1 tup bebek deneyimi yasadım biyokimyasal gebelik oluştu malesef.ikinci deneme icin bı türlü merkez secimi icin karar veremiyorum.Ankara'da yasıyorum hangi merkezi ve doktoru önerirsiniz arkadaslar?

Herkese merhaba
Öncelikle umarım hepimizin tedavisi başarıyla sonuçlanır.ben 3 negatif aşılama ve 1 tup bebek deneyimi yasadım biyokimyasal gebelik oluştu malesef.ikinci deneme icin bı türlü merkez secimi icin karar veremiyorum.Ankara'da yasıyorum hangi merkezi ve doktoru önerirsiniz arkadaslar?

merhabalar bende devlette 1 aşılama ve bulunduğum ilde 1 tüp bebek denemesi olumsuz sonuçlandı. bir arkadasın tavsiyesiyle 2011 mayıs ayında ankara hş klinik de prf.dr hakan şatıroğlu ile tanıştık sağolsun çok yakından ilgilendi fakat ondaki denememizde troidlerimdeki bozukluk nedeniyle negatif sonuçlandı. temmuz ayında hakan hoca histeroskobi ile rahim yapışıklığını açtı. ve şimdi ocak ayı adetinde 3.kez tüp bebek tedevisine hakan hocayla birlikte başlayacağız. onun verdiği ilaçları yaklasık 7 aydır kullanıyorum troidim gayet iyi düzeldi önceden çok zayıftım 42 kg civarındaydım şuan 56 kg.mım her ay düzenli olarak tahlilerimi yaptırıp gönderiyorum her seferinde hakan hoca dönüş yapıp görüşmüşüzdür. ve inşallah ocak adetinde tekrar tedaviye başlayacağız.

hakan hocayı tavsiye ediyorum. çünki insana konuşmasıyla bile motive ediyor bi güven veriyor. özel kliniğide gayet iyi hijyenik çalısanları bilgili ve ilgili.

listeye benide ekleyin

Canım ben 3. günde başlamıştım tedaviye bir sorun olmaz diye düşünüyorum...geç değil yani:)

Canım doktoruna sor mutlaka.

Yok tatlım sorun olmaz. Ben de sabah adet olmuştum ertesi gün gittim, o günün akşamı başladım ilaçlara.

Sağ olun kızlar sevindim.

ben başlıycam ama hangi merkezde yaptırıcagıma karar veremiyorum bu üçüncü denemem olucak sonuç almayı çok istiyorum diğer iki denememde basarısız oldu her denemeden sonra psikolojim alt üst oluyor üçüncüde kaldırabılırmiyim bilmiyorum bu yüzden en iyi merkezde tedaviye başlamak istiyorum tavsiyelerinize çok ihtiyacım var hangi merkez hangi doktorun daha iyi oldugunu bana bildirirseniz çok sevinirim rabbim hepimizin gönlündeki muradımızı versin inşallah

Canım herkes değişik yerlerde yaptırıyor tabi. Ben Ataşehir Memorialde yaptıracağım daha gitmedim hiç. Buradabaşlanacak oraya yumurta toplamya ve diğer işlemlere gideceğim. Bilemiyorum...

merhaba arkadaşlar

Ben bahçecide halit beyin hastasıyım kasımda negatif sonuçu aldım eşim azosperm Allah ın hikmeti tedaviye başlarken eşimde kendiliğinden çıkış oldu 4-5 bazende-8-15 arası çıkıyordu devamlı gidip dondurdu ve yumurtalarım toplandıktan sonra 23 embiryo edildi bunlardan 8 i bölünmeye devam edildi yumurta toplama işlemi sonrası ben çok kötü olduğumdan hemen transfer olmadı 1 ay sonra oldu bu sırada çözüldükten sonra 5 embiryom kalmıştı devam eden bunlardan en iyi transfer edildi ve geri kalan donduruldu negatif sonuçu aldıktan sonra şubatta yapıcam dedim 2.denememi şimdi kendimi ona hazırladım piskolojik olarak bakalım doktorum bana 5 gün embiryosu transfer edicem dedi şans daha yüksek oluyomuş bakalım hayırlısı Allah kimsenin elini boş çevirmesin
Amin inşallah olur...

hoşbuldum canım aynı gün kontrole gitmişiz ve aynı saatte merkezdeymişiz çok kalabalıktı zaten dün merkez bende 9.30 ordaydım 11:00gibi çıktım yasemin hanımın yanına uğradım orda baya oyalandım şimdi üzüldüm belki yan yana uturduk ama birbirimizi tanımadık

canım inşallah bir dahaki sefere tanışırız bende bir ara evraklarımı teslim etmek için neslihan hanımın yanına uğramıştım

Son düzenleme:

canım inşallah bir dahaki sefere tanışırız bende bir ara evraklarımı teslim etmek için neslihan hanımın yanına uğramıştım

herkese merhaba
öncelikle umarım hepimizin tedavisi başarıyla sonuçlanır.ben 3 negatif aşılama ve 1 tup bebek deneyimi yasadım biyokimyasal gebelik oluştu malesef.ikinci deneme icin bı türlü merkez secimi icin karar veremiyorum.ankara'da yasıyorum hangi merkezi ve doktoru önerirsiniz arkadaslar?[/quote

istanbul deseydin sana bahceci umut tüp bebek merkezi derdimmmmm:46:

Bütün merkez çalışanları ve doktorum ulun bey çok iyi

Son düzenleme:

:34:ARAMIZA HOŞGELDİN BURDA BİRÇOK FARKLI MERKEZDE TEDAVİ GÖREN ARKADAŞIM VAR BU KONUDA HERKES SANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞACAKTIR

BEN UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNDEYİM DOKTORUMDAN VE MERKEZ ÇALIŞANLARINDAN MEMNUNUM TAVSİYE EDEBİLİRİM:46:

merhaba arkadaşlar

:34:ARAMIZA HOŞGELDİN İNŞALLAH BU SEFER HERŞEY YOLUNDA GİDER

:nazar: GÜZEL LİSTEMİZE SENİDE EKLİYORUM UĞUR GETİRİR İNŞALLAH

Tedavin hayırlı olsun neldelincim :) Yazayım. 26 yaşındayım. İlk denemem. Memorial'de yaptırıyorum. Yaptırma sebebimiz genetik hastalık taşıyıcılığı. Rabbim listedeki tüm arkadaşlara ve bana meleklerimizi göndersin inşaallah...

:34: CANIM GÜZEL LİSTEMİZE SENİDE EKLİYORUM TEKRARDAN ARAMIZA HOŞGELDİN

Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyayım. Bugün benim doğum günüm ve ben bugün adet oldum. Besmeleyle tedaviye adım atmış oldum. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah. Amin..

YENİ YAŞIN DİLEDİĞİN TÜM GÜZELLİKLERİ BEKLEMEDİĞİN SÜRPRİZLERLE GETİRSİN MUTLU YILLAR :)))

:nazar::emir_bebek:TEDAVİYE BAŞLAYACAK OLANLAR:nazar::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

[TABLE="class: grid, width: 770"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]NEDENİ
[/TD]
[TD]MERKEZİ
[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEMESİ
[/TD]
[TD]HANGİ AŞAMADA
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[TD]HARCAMALAR
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neldelin
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı
[/TD]
[TD]UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Ocak adetinde başlayacak
[/TD]
[TD]TEDAVİYE BAŞLADI
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1979senem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzgüllüm
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ANTALYA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraberat
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ANKARA TIP FAKÜLTESİ
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kedersiz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minnnik
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sperm prob.
[/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevalçicek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Aralık adetinde başlayacak
[/TD]
[TD]TEDAVİYE BAŞLADI
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]happywomen
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Sperm prob.
Kan pıhtılaşma

[/TD]
[TD]KADIKÖY ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdanehri54
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Sperm prob
[/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lara

[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]GELECEK TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acelya30
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Açıklanamayan
[/TD]
[TD]BURSA ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]durulife
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Yumurta rezervi
[/TD]
[TD]ANKARA BAŞKENT ÜNV.

[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Aralık sonu
[/TD]
[TD]BETA TARİHİ
19/01/2012

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]banada
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Açıklanamayan
[/TD]
[TD]BÜRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]Dondurulmuş emb.
[/TD]
[TD]Mart adetinde başlayacak
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selo26

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Azoospermi
[/TD]
[TD]MEMORİAL
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melish83

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]EGE ÜNV.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morena

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Ocak-Şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyac

[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]GATA
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]skyline
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]AKAY TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asaletlim
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]BELÇİKA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]6.deneme
[/TD]
[TD]ocak adetinde başlayacak

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bilseker11
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]yumurta azlığı ve kalitesizliği
[/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]ocak adetinde başlayacak

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainekin
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]azalan over rezervi
[/TD]
[TD]ETLİK ZÜBEYDE HANIM
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD]BETA TARİHİ
16/01/2012

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardelenst
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Açıklanamayan infertilite
[/TD]
[TD]KARADENİZ ÜNVİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su1938

[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]Erkek faktör
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chnb
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]Genetik ve over rezervi azlığı
[/TD]
[TD]MEMORİAL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[TD]TEDAVİYE BAŞLADI
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]unyeliarzu
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]KAYSERİDE BİR TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asist

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Over rezervi azlığı
[/TD]
[TD]KOCAELİ ÜNV.
[/TD]
[TD]5.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslim83
[/TD]
[TD]28

[/TD]
[TD]Sperm problemi
[/TD]
[TD]KONYA EUROFERTİL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyrs
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]BAHCECİ FULYA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]Dondurulmuş emb. için hazırlanıyordu kendiliğinden gebe kaldı
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:emir_bebek:HAMİŞŞ
[/TD]
[TD]SIFIR TL
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anlzm
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]Tüplerden birtanesi kapalı
[/TD]
[TD]İZMİR
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedu01
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]Dondurulmuş emb.
1.deneme

[/TD]

[/TD]
[TD]TEDAVİYE BAŞLADI
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]amor_amor
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Açıklanamayan infertilite
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]MALATYA DOĞU FERTİL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pani
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kadın ve Erkek faktör
[/TD]
[TD]ADANA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]31 Aralık
[/TD]
[TD]TEDAVİYE BAŞLADI
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elvanelvan
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]Tüpler kapalı
[/TD]
[TD]EGE ÜNV. TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eliz81
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm prob.ve Polistik over
[/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevaval_elif
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD]TEDAVİYE BAŞLADI
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birihtimal

[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sperm prob. kan pıh.
[/TD]
[TD]BÜRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Mart edetinde başlayacak
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GH43
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sperm prob.
[/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flufem
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]PCOS
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursimla
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]ERDEM HASTANESİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kokos_
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]Çikolata kisti
[/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]se_da
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]Çikolata kisti
[/TD]
[TD]KADIKÖY ACIBADEM TÜP MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meloni84
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hipogonadotropik
Hipogonadizm

[/TD]
[TD]ANKARA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elo_34

[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
Don.embriyo

[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]roosee

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]BAHCECİ TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]inci_tanesi
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]Genetik hastalık
[/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[TD]TEDAVİYE
BAŞLADI

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmm
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Sperm prob
[/TD]
[/TD]
[TD]4.deneme
Don.embriyo

[/TD]

[/TD]
[TD]TEDAVİYE
BAŞLADI

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

PAYLAŞIMLAR

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Mubîn Duası

Sübhânel müneffisi an külli medyün* sübhânel müderrici an kulli mahzun* sübhâne men ceale hazâinehy beynel kâfi ven nun* sübhâne men izâ erâde şey’en en yekule lehu kün fe yekun* yâ müferriicü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* ferric annî hemmi ve ğammî fercen âcilen ğayra âcilin bi rahmetike yâ erhammer râhımiyn*

Mübin Duası’nın Hikmetleri

Dünyevî ve uhrevî her türlü dilek ve hacetlerin yerine gelmesi; sıkıntı keder, elem ve kasvetlerin gitmesine niyet ederek Yasin Süresi’ndeki her “mübîn”
den sonra üçer-beşer veya yedişer defa bu duanın okunması gerekir.

İhlasla okunduğu zaman Allah (c.c.( dua edenin dileğini yerine getirir. Yasin tilaveti bitince bu duanın okunması tavsiye edilmekttedir. Bu şekilde duanın, hacetlerin kabulüne vesile olcağı, Mevlâmız’ın okuyanları sıkıntı ve kederden kurtaracağı rivayet olunuyor. Şu halde ihlasla okumak, Yasin bitince tilavet etmek faydalı olacaktır.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

40 gün boyunca günde 2256 defa YA RAHMAN desin demiş şuan onu okuyorum birde bizim kuran kursu hocamız bana 500 yasin okuttu herkes bir tane yani toplam 500 kişi okuması gerek(gerçi benim 500ü geçti 592 oldu sayı)
bide hurma olayı var:)biliyorsunuz belki bunuda hocam söyledi .şöyleki 41 hurmayı 41 kişiye dağıtıyorsun dağıttığın kişiler hurmaya MERYEM SURESİ okuyorlar sonra o hurmalardan her gün birer tane yiyorsun afiyetle:)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çocuk Olması için,

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
KUCAKLARIMIZ BOŞ KALMASIN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Back