• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

arkadaşım merhabalar hayırlısı olsun valla eksik mi bilmiyorum ama ben 5 ocak itibariyle ilk lucrini akşam 6da 10cc göbekten vurundum bana muayenede yapmadılar benimde ilk tüp denemem 2 aşılamayıda aynı hast. olmuştum eşimi ürolojiye yönlendirdi kan tahlili istedi bendende istedi hepatit, aıds falan varmı diye lucrini hergün kullan birdaha adetinin 2. günü gel dedi eşimden ve benden aşılama öncesi film tahliller istemişlerdi dosyamda var diye tekrar istemedi ama eşinden bir sperm tahlili daha isteriz belki dedi umarım yardımcı olabilmişimdir :29: :29:

merhaba arkadaşım, teşekkür ediyorum :) inş.arkadaşım sizinde güzel sonuçlarınızı birlikte alırız inş. :16: göbek iğnelerinden sonra sırada ne varmış :16: sorununuzun ne olduğunu bilemiyorum ama yakında inş.gün saymaya baslarız arkadasım :16:

ben ilk kalça iğneleri ile başladım 3 doz ile salı günü basladım her gün 2 doz bir su vuruluyorum. yarın son iğnem inş.sonrasında salı günü muayene olacağım. doktorum ne diyecek göbekten iğnelere ne zaman geçeceğim bilmiyorum :19:
ancak eşim o hastanede hiç ürolojiye gitmedi, yanıtınızı okuyunca da içime kurt düştü :18: acaba salı günü eşimi cağıracaklar mı diye merak ediyorum ama inş. :16: benden de hiç test istemediler henüz, ama aşılamada da istememişlerdi eşim ve benden :19:

inş.hersey yolundadır ancak çok endişeliyim bu konuda, hastane yoğunluğundan dolayı önemsenmiyorum gibi hissetmeye basladım :20:

Arkadaşlar Merhaba,
Ben de şubat ayında tüp bebeğe başlayacağım.Beni de listeye ekleyebilirsiniz şimdiden..27 yaşında sebepsiz infertitlite nedeniyle bir dizi tedaviden sonra tüp bebeğe geçeceğim.
Bahçeci fulya Güvenç beye gitmeyi düşünüyorum.Bi ön görüşme yaptıktan sonra kesinleştireceğim aslında. Ocak ayında misafirlerin olacak doktora gitmeye vaktim olmaz diye şubata erteledim kısmetse.
Benim pek umudum yok aslında.Hiç sebepsiz herşey normalken 2,5 yıldır olmuyor.Bu nedenle yine sebepsiz bir başarısızlığıa baştan hazırım sanırım.Rabbim hakkımız da hayırlısını versin inş.

Eğer bana farklı bir doktor veya merkez tavsiyeniz varsa sevinirim.Henüz emin değilim.

Son düzenleme:
selam kızlar...bugün saat 11:30 da yumuslarımı toplayacaklar...Allah'ım inşaallah çok ağrım sızım olmaz..sizi haberdar ederim neler yaşadığımla ilgili :( banan dua edin..çok heyecanlıyım..

merhaba arkadaşım :) anlatacakların diğer sayfalarda var mı bilemiyorum ama heyecanla sonuçlarını bekliyoruz :16: dualarımız hepimizle :emir_bebek:

evet arkadaşlar yumurta toplama işlemini Rabbiminde izniyle ağrım sızım olmadan atlatmış bulunuyorum darısı sizin başınıza...İnşallah transfer işlemi de bu şekilde güzel geçer..
şimdi benim gibi herşeyi merek edenler için baştan anlatmak istiyorum...

* 27 aralıkta reglimin 3. günü puregon 300.. 2gün, sonra 3 gün puregon 225.. iğne yaptım, 6. gün yine puregon 225 ve orgalutran iğne yaptım, diğer 3 gün yine puregon 150 ve orgalutran iğne.. bu süreçte 3 kez kontrole gittim...

* 10 gün yani perşembe günü saat 00: 30 da 2 adet çatlama iğnesi vurdum göbeğimden biri sağ biri sol taraftan...

* cuma günü gece 00:00 dan sonra katı veya sıvı hiç birşey yememem, sigara içememem söylendi. parfüm gibi kokulu şeyler kullanmamamda..

* bugün saat 10:00 da merkezdeydim, eşimi kahvaltı yapmaya yollladım ve biraz bekledim tam o geldi bizi çağırdılar, ameliyat önlüğü giyip saçımda bone ayağımda terlikle bekledim:) gidene kadar ayetel kürsi okudum, evden çıkıp merkeze gidene kadarda ' ya varis ' okudum.hergün okuyorum...masaya alındım, ayaklarımı o meşhur masaya koydum, hep dua okudum, hemşireleri dinledim güldüm:) sonra anestesi doktotu geldi iyi uykular dedi. Doktoruma önce allah'a sonra size emanetim dedim ve el salladım..sonra burnumda ve azımda narkoz kokusu hıssettım ve uyudum:) hiç birşey hatırlamıyorum:) odaya geldim eşim ordaydı,narkozun etkisi ile çok iyiyim çıkışta gezmeye gidelim dedim, eşim ve hemşire baya güldü, operasyone girerken 1 ve çıkınca 1 şişe olmak üzere toplamda 2 şişe serumdan sonra çıktık...Hiç ağrım olmadı, maşallah barekallah:) hemşireye bi sorun varmı nie böle oldu bile dedim..güldü..toplamda 42 yumurtam toplanmış,umarım sayısı kadar kalitesi de iyidir... Rabbim sizlerede benimki kadar rahat bir süreç versin..Allahım sonu da böyle güzel olsun inşallah.....hepimiz :49: olalım...

arkadaşım hayırlı olsun :16: ancak bu kadar uzun bir aşama olduğunu bilmiyordum toplama işleminin , norkoz kısmını özellikle :19: ancak kolay geçmesine çok sevindim inş.aynı aşamaları aynı kolaylıkla hallederiz bizlerde :16: güzel temenni ve dileklerinize amin amin :16:

ancak benim iğnemin adı MENEGON :19:
aranızda bu iğneden vurulan var mı arkadaşlar :16:

arkadaşlar çok soru soruyorum ama içim hiç rahat değil. adetimin 2.günü gittim doktoro. hemen menegon iğne verdi akşamları vuruluyorum salı günü ise muayenem var , ne olacağını bilmiyorum.

kafama takılan şu; bir çok kişi adetliyken gittiklerinde doktorlar tahlil vs.istemişler, benim ne hormon ne kilo vs.ilgili doktorlar birsey söylemediler :19: eşimi de cağırmadılar, salı hersey normalse göbekten iğnelere gececeğiz sanırım ama ya bende ya eşimde hormon vs.sorunu varsa ya boşuna mı vuruluyorum bu iğneleri :20: lütfen yardım rica ediyorum

Hergün her an her saniye sizin ve kendim için dua ediyorum bu sıkıntılar bir gün son bulacak buna inanıyorum bu zorlu yolda hep duacınızım bende 5 senedir doktor doktor geziyorum 2kez tüp bebek denemesinden sonra 3.cü kez start verdim 2012 yılı inşallah bizim yılımız olucak önemli olan sabırlı olmak

allah sabredenlerin yanındadır kuluna kaldıramacağı yükü yüklemez hep ağlıyorum hep dua ediyorum kalbim dualarım sizinle rabbim yar ve yardımcınız olsun...............

arkadaşlar çok soru soruyorum ama içim hiç rahat değil. adetimin 2.günü gittim doktoro. hemen menegon iğne verdi akşamları vuruluyorum salı günü ise muayenem var , ne olacağını bilmiyorum.

kafama takılan şu; bir çok kişi adetliyken gittiklerinde doktorlar tahlil vs.istemişler, benim ne hormon ne kilo vs.ilgili doktorlar birsey söylemediler :19: eşimi de cağırmadılar, salı hersey normalse göbekten iğnelere gececeğiz sanırım ama ya bende ya eşimde hormon vs.sorunu varsa ya boşuna mı vuruluyorum bu iğneleri :20: lütfen yardım rica ediyorum

Menegon iğne ne işe yarıyor? Ben de adetin 2.günü gittim o akşam göbek iğnelerine başladık. Kan tahlilinde bazı değerlere bakıp ilaç dozunu ona göre ayarladıkları için kan alıyorlar. Eşleri çağırmıyorlar genelde. Sadece yumurta toplama günü sperm vermesi için çağırıyorlar.

canım inşallah bir dahaki sefere tanışırız bende bir ara evraklarımı teslim etmek için neslihan hanımın yanına uğramıştım

:26:Tavsiyelerinize ihtiyacım varrr AKUPUNKTUR işlemini transferde uygulatsam mı acaba?
hayatım bende neslihan hanımın yanınada uğradım kendisini çok severim her gittiğimde uğrararım yanına sohbet ederiz yanında birileri vardı biraz bekledim dışarda öyle girdim akupunktura gelince bende tarnsfer günü düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum neyse senin transfer benden önce yaptırırsan senden öğrenmiş olcam nasıl geçtiğini
bişey sorcam dondurulmuş embriyolarında sorun çıkan varmı aranızda bana sorun çıkmazsa inşallah perşembe geleceksiniz dediler neye bağlı acaba bu şuan çok heyecanlıyım estrofem bant kullanıyorum ve akşamdan itibaren crinone jele başlıycam biraz bilgilendirir misiniz?? beni...
hayatım bir sorun olmaz diye düşünüyorum benimde bu denemem donmuşlarla olcak bana göre vucuda hormon takviyesi yapılmadığı için gebe kalmaya daha müsait tedavin hayırlı olsun şimdiden

:nazar::emir_bebek:TEDAVİYE BAŞLAYACAK OLANLAR:nazar::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

[TABLE="class: grid, width: 770"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]NEDENİ
[/TD]
[TD]MERKEZİ
[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEMESİ
[/TD]
[TD]HANGİ AŞAMADA
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[TD]HARCAMALAR
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neldelin
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı
[/TD]
[TD]UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Ocak adetinde başlayacak
[/TD]
[TD]TEDAVİYE BAŞLADI
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1979senem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzgüllüm
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ANTALYA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraberat
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ANKARA TIP FAKÜLTESİ
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kedersiz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minnnik
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sperm prob.
[/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevalçicek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Aralık adetinde başlayacak
[/TD]
[TD]TEDAVİYE BAŞLADI
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]happywomen
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Sperm prob.
Kan pıhtılaşma

[/TD]
[TD]KADIKÖY ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdanehri54
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Sperm prob
[/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lara

[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]GELECEK TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acelya30
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Açıklanamayan
[/TD]
[TD]BURSA ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]durulife
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Yumurta rezervi
[/TD]
[TD]ANKARA BAŞKENT ÜNV.

[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Aralık sonu
[/TD]
[TD]BETA TARİHİ
19/01/2012

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]banada
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Açıklanamayan
[/TD]
[TD]BÜRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]Dondurulmuş emb.
[/TD]
[TD]Mart adetinde başlayacak
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selo26

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Azoospermi
[/TD]
[TD]MEMORİAL
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melish83

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]EGE ÜNV.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morena

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Ocak-Şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyac

[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]GATA
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]skyline
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]AKAY TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asaletlim
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]BELÇİKA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]6.deneme
[/TD]
[TD]ocak adetinde başlayacak

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bilseker11
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]yumurta azlığı ve kalitesizliği
[/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]ocak adetinde başlayacak

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainekin
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]azalan over rezervi
[/TD]
[TD]ETLİK ZÜBEYDE HANIM
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD]BETA TARİHİ
16/01/2012

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardelenst
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Açıklanamayan infertilite
[/TD]
[TD]KARADENİZ ÜNVİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su1938

[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]Erkek faktör
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chnb
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]Genetik ve over rezervi azlığı
[/TD]
[TD]MEMORİAL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[TD]TEDAVİYE BAŞLADI
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]unyeliarzu
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]KAYSERİDE BİR TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asist

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Over rezervi azlığı
[/TD]
[TD]KOCAELİ ÜNV.
[/TD]
[TD]5.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslim83
[/TD]
[TD]28

[/TD]
[TD]Sperm problemi
[/TD]
[TD]KONYA EUROFERTİL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyrs
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]BAHCECİ FULYA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]Dondurulmuş emb. için hazırlanıyordu kendiliğinden gebe kaldı
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:emir_bebek:HAMİŞŞ
[/TD]
[TD]SIFIR TL
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anlzm
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]Tüplerden birtanesi kapalı
[/TD]
[TD]İZMİR
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedu01
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]Dondurulmuş emb.
1.deneme

[/TD]

[/TD]
[TD]TEDAVİYE BAŞLADI
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]amor_amor
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Açıklanamayan infertilite
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]MALATYA DOĞU FERTİL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pani
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kadın ve Erkek faktör
[/TD]
[TD]ADANA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]31 Aralık
[/TD]
[TD]TEDAVİYE BAŞLADI
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elvanelvan
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]Tüpler kapalı
[/TD]
[TD]EGE ÜNV. TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eliz81
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm prob.ve Polistik over
[/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevaval_elif
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD]TEDAVİYE BAŞLADI
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birihtimal

[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sperm prob. kan pıh.
[/TD]
[TD]BÜRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Mart edetinde başlayacak
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GH43
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sperm prob.
[/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flufem
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]PCOS
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursimla
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]ERDEM HASTANESİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kokos_
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]Çikolata kisti
[/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]se_da
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]Çikolata kisti
[/TD]
[TD]KADIKÖY ACIBADEM TÜP MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meloni84
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hipogonadotropik
Hipogonadizm

[/TD]
[TD]ANKARA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elo_34

[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
Don.embriyo

[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]roosee

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]BAHCECİ TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]inci_tanesi
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]Genetik hastalık
[/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[TD]TEDAVİYE BAŞLADI[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmm
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Sperm prob
[/TD]
[/TD]
[TD]4.deneme
Don.embriyo

[/TD]

[/TD]
[TD]TEDAVİYE BAŞLADI[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

PAYLAŞIMLAR

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Mubîn Duası

Sübhânel müneffisi an külli medyün* sübhânel müderrici an kulli mahzun* sübhâne men ceale hazâinehy beynel kâfi ven nun* sübhâne men izâ erâde şey’en en yekule lehu kün fe yekun* yâ müferriicü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* ferric annî hemmi ve ğammî fercen âcilen ğayra âcilin bi rahmetike yâ erhammer râhımiyn*

Mübin Duası’nın Hikmetleri

Dünyevî ve uhrevî her türlü dilek ve hacetlerin yerine gelmesi; sıkıntı keder, elem ve kasvetlerin gitmesine niyet ederek Yasin Süresi’ndeki her “mübîn”
den sonra üçer-beşer veya yedişer defa bu duanın okunması gerekir.

İhlasla okunduğu zaman Allah (c.c.( dua edenin dileğini yerine getirir. Yasin tilaveti bitince bu duanın okunması tavsiye edilmekttedir. Bu şekilde duanın, hacetlerin kabulüne vesile olcağı, Mevlâmız’ın okuyanları sıkıntı ve kederden kurtaracağı rivayet olunuyor. Şu halde ihlasla okumak, Yasin bitince tilavet etmek faydalı olacaktır.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

40 gün boyunca günde 2256 defa YA RAHMAN desin demiş şuan onu okuyorum birde bizim kuran kursu hocamız bana 500 yasin okuttu herkes bir tane yani toplam 500 kişi okuması gerek(gerçi benim 500ü geçti 592 oldu sayı)
bide hurma olayı var:)biliyorsunuz belki bunuda hocam söyledi .şöyleki 41 hurmayı 41 kişiye dağıtıyorsun dağıttığın kişiler hurmaya MERYEM SURESİ okuyorlar sonra o hurmalardan her gün birer tane yiyorsun afiyetle:)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çocuk Olması için,

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
KUCAKLARIMIZ BOŞ KALMASIN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
[/QUOTE][/QUOTE]

canım 5 ocakta lucrinle bende başladım tedaviye hayırlısı bakalım herkese allah yardım etsin :34:

merhaba arkadaşım, teşekkür ediyorum :) inş.arkadaşım sizinde güzel sonuçlarınızı birlikte alırız inş. :16: göbek iğnelerinden sonra sırada ne varmış :16: sorununuzun ne olduğunu bilemiyorum ama yakında inş.gün saymaya baslarız arkadasım :16:

ben ilk kalça iğneleri ile başladım 3 doz ile salı günü basladım her gün 2 doz bir su vuruluyorum. yarın son iğnem inş.sonrasında salı günü muayene olacağım. doktorum ne diyecek göbekten iğnelere ne zaman geçeceğim bilmiyorum :19:
ancak eşim o hastanede hiç ürolojiye gitmedi, yanıtınızı okuyunca da içime kurt düştü :18: acaba salı günü eşimi cağıracaklar mı diye merak ediyorum ama inş. :16: benden de hiç test istemediler henüz, ama aşılamada da istememişlerdi eşim ve benden :19:

inş.hersey yolundadır ancak çok endişeliyim bu konuda, hastane yoğunluğundan dolayı önemsenmiyorum gibi hissetmeye basladım :20:

bende perşembe lucrinle başladım göbekten, adetin 2. günü gonalfyede başlayacağım ikiside göbekten devam edecek dedi. aynı hast. aşılamalarım oldu onlara başlamadan önce bütün testler yapılmıştı sebepsiz infertilite dendi işin ilginç kısmı ben 12 yıl önce kendiliğimden hamile kaldım ve doğum yaptım bebeğimi 5 aylıkken kaybettim ilk 5 yıl istemedim 7 yıldır farklı testler yapıldı olurdu olmazdı en son bu aşamaya geldim inş bu sefer herşey yolunda gider :23:

aramıza yeni katılan ve tedaviye başlayan bütün arkadaşlarım hoşgeldiniz hayırlı olsun :3::3: bugün transferimin 6. günündeyim zaman geçmek bilmiyor :18: ben işin en zor kısmı iğneler ilaçlar falan zannediyodum ama değilmiş.. bu beklemek insanı öldürüyor. ne yapsam neyle oyalansam zaman geçmiyor sanki :14: neyse sizinde içinizi karartmıyım yaa :1::1::1::1:

haklısın aşılamalarda ben öyle olmuştum zaman duruyor sanki yarılamışsın süreci inş hayırlı haberleri bekliyoruz herkesin umudumuz hiç bitmesin :30:

Menegon iğne ne işe yarıyor? Ben de adetin 2.günü gittim o akşam göbek iğnelerine başladık. Kan tahlilinde bazı değerlere bakıp ilaç dozunu ona göre ayarladıkları için kan alıyorlar. Eşleri çağırmıyorlar genelde. Sadece yumurta toplama günü sperm vermesi için çağırıyorlar.

ben de ne işe yaradığını bilmiyorum arkadaşım sadece netten arastırdığıma göre kullananlar varmış, ancak düşük vs.tehlijesi olanlar kullanmış genelde, ben de anlayamadım. yarını sabırsızlıkla cekiyorum ki doktoruma danışacağım inş. :19: kan tahlilim asıma da alınmıştı sadece o kadar. asılamam da bir ay önceydi sanırım o nedenle gerek görmediler. yarın için çok stresli ve heyecanlıyım :16: dualarınızı bekliyorum arkadaslar :emir_bebek:

ben de ne işe yaradığını bilmiyorum arkadaşım sadece netten arastırdığıma göre kullananlar varmış, ancak düşük vs.tehlijesi olanlar kullanmış genelde, ben de anlayamadım. yarını sabırsızlıkla cekiyorum ki doktoruma danışacağım inş. :19: kan tahlilim asıma da alınmıştı sadece o kadar. asılamam da bir ay önceydi sanırım o nedenle gerek görmediler. yarın için çok stresli ve heyecanlıyım :16: dualarınızı bekliyorum arkadaslar :emir_bebek:

Allah yardımcın olsun nursimla. Yarın alacaklardır senden kan çünkü 1 ay önceki değerlerinle şimdiki değerlerin çok farklı olacaktır. İnşaallah yavruna kavuşursun...

Allah yardımcın olsun nursimla. Yarın alacaklardır senden kan çünkü 1 ay önceki değerlerinle şimdiki değerlerin çok farklı olacaktır. İnşaallah yavruna kavuşursun...
tesekkkür ediyorum arkadasım inş.bilmukabil olsun :16: yarın için içimi ferahlattınız kimse ilgilkenmiyor benimle sandım hastanemde :19: yarın inş.testlerime ben de baslarım :20:

aminlerce amin olsun ciciş dualarınıza :16:

doğum günümden bir gün sonra ne hoş yeni yasımda umut dolu haberler alırım inş.arkadasım :16: birimizin bebişi diğerlerimizin de sevinci değil mi :9: heyecanla bekliyoruz inş. :16:

canımmmm ne güselll inşallah yeni yaşında güzel bi haber veririm teyzesi :1: bende acayip heyacanlıyım ama bu bekleme süresi çok yoruyoooo:43:

haklısın aşılamalarda ben öyle olmuştum zaman duruyor sanki yarılamışsın süreci inş hayırlı haberleri bekliyoruz herkesin umudumuz hiç bitmesin :30:

inşallah canım benim.çok teşekkür ederim :49::49: Allah'ım hepimizin gönlüne göre ver :14::14: :16: ama nasıl geçecek bu zaman ????

selam kızlar hepimizin cuması müberek olsun.benim grip hala geçmedi iğneden ilaçlarda fayda etmiyor bilmiyorum nasıl iyileşeceğim doktorum nar suyunu tavsiye etti bugün bi deniyeceğim.malumunuz dün randevumuz vardı.gittik sağ tarafta 8-9 tane güzel yumurta görüldü sol tarafta 2 tane iyi 2-3 tane de tam olgunlaşmamış yumurta vardı.yarın yeniden gideceğiz son kez bakacak.2 gün daha göbekten 300 doz iğneye devam dedi.bakalım yarın gidince de çatlatma iğnesinin ne zaman yapılacağını söylicek daha önceden bu tedaviyi yaptırmış olan arkadaşlara bir sorum olacak çatlatma iğnesini 2 tane aldırdırlar ikisinide ben vurulacakmışım ama birini sağ koldan diğerini de sol koldan vurulacakmışım.doktora sormak aklıma gelmedi sizin acaba bir bilginiz var mı?bir de 2-3 gündür felaket mide bulantılarım var hormon iğnelerinden mi acaba?teşekkürler

selam kızlar bugün yumurtalarım toplandı.4 tane toplamışlar yarın döllenip döllenmediklerini arayıp söylicekler.gözümde büyüttüğüm kadar bir olay değilmiş.dün akşam kafayı yemek üzereydim stresten gözüme uyku girmedi desem yeridir.rabbime çok şükür benim ki sorunsuz geçti.boşu boşuna kasmışım kendimi o kadar.yarın için işyerinden de kafa izni aldım.bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorum.ne durumda yumoşlar inşallah emeklerimiz boşa gitmez.:37::33::32:

selam kızlar bugün yumurtalarım toplandı.4 tane toplamışlar yarın döllenip döllenmediklerini arayıp söylicekler.gözümde büyüttüğüm kadar bir olay değilmiş.dün akşam kafayı yemek üzereydim stresten gözüme uyku girmedi desem yeridir.rabbime çok şükür benim ki sorunsuz geçti.boşu boşuna kasmışım kendimi o kadar.yarın için işyerinden de kafa izni aldım.bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorum.ne durumda yumoşlar inşallah emeklerimiz boşa gitmez.:37::33::32:

Hadi geçmiş olsun canım. İnşaallah dördü de kalitelidir. Ben de acayip stresliyim. Sanırım yarın akşam ben de senin dün akşam hissettiklerini hissedeceğim.

Back