selam kızlar bugün yumurtalarım toplandı.4 tane toplamışlar yarın döllenip döllenmediklerini arayıp söylicekler.gözümde büyüttüğüm kadar bir olay değilmiş.dün akşam kafayı yemek üzereydim stresten gözüme uyku girmedi desem yeridir.rabbime çok şükür benim ki sorunsuz geçti.boşu boşuna kasmışım kendimi o kadar.yarın için işyerinden de kafa izni aldım.bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorum.ne durumda yumoşlar inşallah emeklerimiz boşa gitmez.
Arkadaşlar Merhaba,
Ben de şubat ayında tüp bebeğe başlayacağım.Beni de listeye ekleyebilirsiniz şimdiden..27 yaşında sebepsiz infertitlite nedeniyle bir dizi tedaviden sonra tüp bebeğe geçeceğim.
Bahçeci fulya Güvenç beye gitmeyi düşünüyorum.Bi ön görüşme yaptıktan sonra kesinleştireceğim aslında. Ocak ayında misafirlerin olacak doktora gitmeye vaktim olmaz diye şubata erteledim kısmetse.
Benim pek umudum yok aslında.Hiç sebepsiz herşey normalken 2,5 yıldır olmuyor.Bu nedenle yine sebepsiz bir başarısızlığıa baştan hazırım sanırım.Rabbim hakkımız da hayırlısını versin inş.
Eğer bana farklı bir doktor veya merkez tavsiyeniz varsa sevinirim.Henüz emin değilim.
arkadaşım hayırlı olsunancak bu kadar uzun bir aşama olduğunu bilmiyordum toplama işleminin , norkoz kısmını özellikle ancak kolay geçmesine çok sevindim inş.aynı aşamaları aynı kolaylıkla hallederiz bizlerde güzel temenni ve dileklerinize amin amin
ancak benim iğnemin adı MENEGON
aranızda bu iğneden vurulan var mı arkadaşlar
Güzel dileklerin ve duaların için sağol canım. Hepimizin ihtiyacı var.Hergün her an her saniye sizin ve kendim için dua ediyorum bu sıkıntılar bir gün son bulacak buna inanıyorum bu zorlu yolda hep duacınızım bende 5 senedir doktor doktor geziyorum 2kez tüp bebek denemesinden sonra 3.cü kez start verdim 2012 yılı inşallah bizim yılımız olucak önemli olan sabırlı olmak
allah sabredenlerin yanındadır kuluna kaldıramacağı yükü yüklemez hep ağlıyorum hep dua ediyorum kalbim dualarım sizinle rabbim yar ve yardımcınız olsun...............
aramıza yeni katılan ve tedaviye başlayan bütün arkadaşlarım hoşgeldiniz hayırlı olsunbugün transferimin 6. günündeyim zaman geçmek bilmiyor :18: ben işin en zor kısmı iğneler ilaçlar falan zannediyodum ama değilmiş.. bu beklemek insanı öldürüyor. ne yapsam neyle oyalansam zaman geçmiyor sanki neyse sizinde içinizi karartmıyım yaa
kizlar selam transferim oldu benim persembe gunu.17 sinde belli olacak haberdar ederim optum
merhaba kızlar bende yeni başladım tedavime listeye benide ekleyin.dondurulmuş 2 embriyom var çarşamba çözülüp iyi sonuçlanırsa çözülmeleri perşembe transfere gideceğim.ankara gata tüp bebek merkezinde yapılacak transferim.ilk denemem ankara tüp bebek merkezinde yapılmıştı negatifle sonuçlandı, 2.tüp bebek denemem gatada oldu ama malesef oda negatifti ve dondurulmuşlarım vardı bu sefer onlar için gidiyorum şimdiden hepimiz için hayırlısı neyse o olsun ben size işyerinden yazıyorum zaman buldukçada göz atmaya çalışıyorum.
canımmmmm inşallah sonuna kadar herşey gönlünce ve hep yolunda gider bitanem
arkadaşlar merhaba,
ben de şubat ayında tüp bebeğe başlayacağım.beni de listeye ekleyebilirsiniz şimdiden..27 yaşında sebepsiz infertitlite nedeniyle bir dizi tedaviden sonra tüp bebeğe geçeceğim.
Bahçeci fulya güvenç beye gitmeyi düşünüyorum.bi ön görüşme yaptıktan sonra kesinleştireceğim aslında. Ocak ayında misafirlerin olacak doktora gitmeye vaktim olmaz diye şubata erteledim kısmetse.
Benim pek umudum yok aslında.hiç sebepsiz herşey normalken 2,5 yıldır olmuyor.bu nedenle yine sebepsiz bir başarısızlığıa baştan hazırım sanırım.rabbim hakkımız da hayırlısını versin inş.
Eğer bana farklı bir doktor veya merkez tavsiyeniz varsa sevinirim.henüz emin değilim.
hayatım bende neslihan hanımın yanınada uğradım kendisini çok severim her gittiğimde uğrararım yanına sohbet ederiz yanında birileri vardı biraz bekledim dışarda öyle girdim akupunktura gelince bende tarnsfer günü düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum neyse senin transfer benden önce yaptırırsan senden öğrenmiş olcam nasıl geçtiğini
hayatım bir sorun olmaz diye düşünüyorum benimde bu denemem donmuşlarla olcak bana göre vucuda hormon takviyesi yapılmadığı için gebe kalmaya daha müsait tedavin hayırlı olsun şimdiden
canımmmm ne güselll inşallah yeni yaşında güzel bi haber veririm teyzesibende acayip heyacanlıyım ama bu bekleme süresi çok yoruyoooo
kizlar selam transferim oldu benim persembe gunu.17 sinde belli olacak haberdar ederim optum
merhaba kızlar bende yeni başladım tedavime listeye benide ekleyin.dondurulmuş 2 embriyom var çarşamba çözülüp iyi sonuçlanırsa çözülmeleri perşembe transfere gideceğim.ankara gata tüp bebek merkezinde yapılacak transferim.ilk denemem ankara tüp bebek merkezinde yapılmıştı negatifle sonuçlandı, 2.tüp bebek denemem gatada oldu ama malesef oda negatifti ve dondurulmuşlarım vardı bu sefer onlar için gidiyorum şimdiden hepimiz için hayırlısı neyse o olsun ben size işyerinden yazıyorum zaman buldukçada göz atmaya çalışıyorum.
canımmmmm inşallah sonuna kadar herşey gönlünce ve hep yolunda gider bitanem
arkadaşlar merhaba,
ben de şubat ayında tüp bebeğe başlayacağım.beni de listeye ekleyebilirsiniz şimdiden..27 yaşında sebepsiz infertitlite nedeniyle bir dizi tedaviden sonra tüp bebeğe geçeceğim.
Bahçeci fulya güvenç beye gitmeyi düşünüyorum.bi ön görüşme yaptıktan sonra kesinleştireceğim aslında. Ocak ayında misafirlerin olacak doktora gitmeye vaktim olmaz diye şubata erteledim kısmetse.
Benim pek umudum yok aslında.hiç sebepsiz herşey normalken 2,5 yıldır olmuyor.bu nedenle yine sebepsiz bir başarısızlığıa baştan hazırım sanırım.rabbim hakkımız da hayırlısını versin inş.
Eğer bana farklı bir doktor veya merkez tavsiyeniz varsa sevinirim.henüz emin değilim.
hayatım bende neslihan hanımın yanınada uğradım kendisini çok severim her gittiğimde uğrararım yanına sohbet ederiz yanında birileri vardı biraz bekledim dışarda öyle girdim akupunktura gelince bende tarnsfer günü düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum neyse senin transfer benden önce yaptırırsan senden öğrenmiş olcam nasıl geçtiğini
hayatım bir sorun olmaz diye düşünüyorum benimde bu denemem donmuşlarla olcak bana göre vucuda hormon takviyesi yapılmadığı için gebe kalmaya daha müsait tedavin hayırlı olsun şimdiden
Ben önce seni bekliyorum canım, sonra benimki çabuk gelir belki. Ben biraz daha rahatım sanki, cevremdekiler benden heyecanlı valla. 10 gün raporluyum evde yarım kalan örgü boncuk vb. Işlerim var onlara başladım. Ben son geceyi nasıl geçiririm bilmiyorum. Allahım umutlarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın.
mart adetimi sabırsızlıkla bekliyorum :)) inşallah 2012 bize uğurlu gelir.......
34 yaşındayım. Acıbadem'de 2. denememi gerçekleştiriyorum. Rezerv azlığı sebep..
bugün takvime bakıyordum işyerinde ne için olduğunu hatırlayamadım da gözüm 19 una takıldı ne vardı 19 unda önemli diye 1 saat düşündüm sonra geldi aklıma senin sonucun 19unda o kadar şartladım ki kendimi, o kadar içten hissediyoruz ki burda hepimiz birbirimizi senin heyecanını en derinden seninle paylaşıyorum.. emin ol haftaya perşembe senin güzel haberine taa mersinde senin kadar sevinecek biri olacak durucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?