• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

merhabalar ben de Ocak 2012 de ilk ( ve inşallah hayırlısıyla son ) tüp bebek denemesini yapacağım. Şu anda yumoşları büyütme aşamasındayız. Çarşamba günü belli olacak inşallah yumoşların ne zaman benden ayrılıp tekrar bana dönecekleri... Rabbim hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun inşallahhhh

Hoşgeldiinnn....hayırlısı olsun canım, inşallah ilk ve son olur. :4:

Merhaba canım...Hangi acıbademe gidiyorsun? Bende ocak sonu ilk tüp denememi yapıcam kadıkoy acıbademde.İlk denemeni nerde yaptırmıştın?
ilk denemem atasehir Memorial'daydı 2 ay önce maalesef negatif sonuçlandı. Kadiköy Acıbadem'deyim. Tayfun bağış dr.um..

herkese merabalar.pani mersinde yaşıyorsun galiba.bende mersin tüp bebek merkezinde tedaviye başladım.merkez hakkındaki fikrini sorucaktım...sen neden tercih etmedin???
zaten içime sinmeyen bişiler var.offf şimdiden stresten uyuyamıyorum.daha adet bile olmadım....
bu arada transferi olan herkese ppozitif sonuç almaları için dua ediyorum ve merakla sonucu bekliyorum:)

canımmmm ne güselll inşallah yeni yaşında güzel bi haber veririm teyzesi :1: bende acayip heyacanlıyım ama bu bekleme süresi çok yoruyoooo:43:

heves ve heyecanla bekliyormuş teyzesi :16:

zor ama bir o kadar da tatlı heyecanlar bunlar :16: kan alınırken bile çok canım yandığında bebişimi kucağıma aldığımı hissetmeye çalışıyorum hafifliyor acım :16:

Canım ben de menagon kullandım. Adetin 2.günü başladım 10 gün 2 toz 1 Su vuruldum. Bu iğne fsh ve lh hormonu, folikullerin çoğalıp büyümesini sağlıyor.

yanıtın için tesekkür ediyorum arkadasım içimi ferahlattın :16: tek kullanan ben değilmişim demekki:16: ne gibi belirtiler olmuştu? işe yaradı mı bu iğne çok merak ediyorum. ben 4 gün kullandım 2 doz bir su, şimdi de cumaya kadar yine verdi doktorum 3 doza çıkartarak :19:

merhaba arkadaslar, persembe günü adetimin 2.günü MENEGON iğneler ile İST.ERDEM HASTANESİNDE ilk tüp bebek tedavimize start verdik :16:
iğneler boyunca her akşma hiç bir belirti olmadan öyle neseli öyle ağrısız sızısız vakit gecirdim ki, kesin bunlar işe yaramadı dedim evhamlı biri olarak. bugünde muayenem vardı. doktorum çoğul yumurtaların var hepsi aynı gelişmiş vs.dedi, bir ara polikistoversinya vs.dedi konuşurken o kısmı hiç anlayamadım stres ve heyecandan. netten arastırdım yanlış mı anladım acaba diye düşünüyorum çünkü gecen ay asılamamı aynı hastanede oldum ve yumurtalıklarıma her bakışında doktor süperr süperrr diyordu :20: neyse inş.cuma günü iğnelerim bitip muayene olurken yanlış mı duydum diye soracağım çok korktum netten okuyunca önemli bir durum değil sanırım ama yine de aksaklık yapıyor sanırım tedavide:19:

cuma günü yumurtalarım istenilen şekilde gelişmemiş olursa;
tedaviyi erteleriz dedi doktorum bunu duyunca şok oldum zaten:30: panik yapma desede doktorum bunlar niye oldu herseyim çok çok normaldi şaşkınım şuan ve üzgün :5:

cuma gününe kadar yumoşlarım DUALARINIZLA iyi olursa;:14:
salı günü toplama
persembe cumaya da transfer yaparız dedi doktorum inş.:16: bu kadar kısa olursa buna da şok olacağım:4:

daha göbek iğneklerime gecmedim. bugün troidlerime bakıldı kan testi verdim, akşam sonucumu alıp iğnemi tekrar 3 doz bir su olarak vurulacağım :19:

ne olur çok dua edin olur mu lütfen çok stres yaptım bugün basım ağrımaya basladı yumurtalıklarımda sorun yeni oluşursa ki bu zamana kadar hüçbir en ufak sorun yoktu, çok üzülürüm :5:

hepinizi çok seviyorum:17:

bundan istiyorum bir tane bundaaaannnn:emir_bebek: :16:

yanıtın için tesekkür ediyorum arkadasım içimi ferahlattın :16: tek kullanan ben değilmişim demekki:16: ne gibi belirtiler olmuştu? işe yaradı mı bu iğne çok merak ediyorum. ben 4 gün kullandım 2 doz bir su, şimdi de cumaya kadar yine verdi doktorum 3 doza çıkartarak :19:

dualarım seninle...inşallah sorunsuz hallolur herşey ve bebişler doldurur kucaklarımızı:)

Nursimlacım öncelikle inşaallah yumurtalar istenilen şekilde büyür ve toplanacak seviyeye gelir. Tedavinin kısalığından bahsetmişsin. Sen yine 2 haftaya yakın ilaç kullanmış olacaksın. Ben geçen salı başladım iğnelerime ve yarın opu'ya giriyorum nasip olursa. Yumurtalar ne kadar çabuk büyürse süreç o kadar hızlı oluyor, bunu dert etme canım. Hayırlı haberlerle gel inşaallah...

34 yaşındayım. Acıbadem'de 2. denememi gerçekleştiriyorum. Rezerv azlığı sebep..

Canım bende de rezerv azlığı var, başka sorunlar da var. Benim ilk denemem. Ataşehir Memeorial Cem Beyle olacak. Sen neden değiştirdin merkezini?

merhaba arkadaslar, persembe günü adetimin 2.günü MENEGON iğneler ile İST.ERDEM HASTANESİNDE ilk tüp bebek tedavimize start verdik :16:
iğneler boyunca her akşma hiç bir belirti olmadan öyle neseli öyle ağrısız sızısız vakit gecirdim ki, kesin bunlar işe yaramadı dedim evhamlı biri olarak. bugünde muayenem vardı. doktorum çoğul yumurtaların var hepsi aynı gelişmiş vs.dedi, bir ara polikistoversinya vs.dedi konuşurken o kısmı hiç anlayamadım stres ve heyecandan. netten arastırdım yanlış mı anladım acaba diye düşünüyorum çünkü gecen ay asılamamı aynı hastanede oldum ve yumurtalıklarıma her bakışında doktor süperr süperrr diyordu :20: neyse inş.cuma günü iğnelerim bitip muayene olurken yanlış mı duydum diye soracağım çok korktum netten okuyunca önemli bir durum değil sanırım ama yine de aksaklık yapıyor sanırım tedavide:19:

tedaviyi erteleriz dedi doktorum bunu duyunca şok oldum zaten:30: panik yapma desede doktorum bunlar niye oldu herseyim çok çok normaldi şaşkınım şuan ve üzgün :5:

salı günü toplama
persembe cumaya da transfer yaparız dedi doktorum inş.:16: bu kadar kısa olursa buna da şok olacağım:4:

daha göbek iğneklerime gecmedim. bugün troidlerime bakıldı kan testi verdim, akşam sonucumu alıp iğnemi tekrar 3 doz bir su olarak vurulacağım :19:

ne olur çok dua edin olur mu lütfen çok stres yaptım bugün basım ağrımaya basladı yumurtalıklarımda sorun yeni oluşursa ki bu zamana kadar hüçbir en ufak sorun yoktu, çok üzülürüm :5:

Canım inşallah gelişir canım... İnsan şok oluyor beklemediği şeyler duyunca di mi?

Arkadaşlar bir şey soaracğım sizler. Benim 10 ün kadarönce e2 filan vsi testler yapıldı. Dün progonla başladık. Bugün 2. iğneyi oldum.
Ve 2 gündür hiç test filan e2, prolaktin lh bakılmadan. Böyle benim gibi olan var mı? Bir de 300 lük oluyorum 2 gündür. Çok değil mi? Sizler kaç doz oluyorsunuz?

merhaba arkadaşlar bende gün sayıyorum regli olmak için çünkü ilk tüpbebek tedavime akay hastanesi tolga ecemişle başlayacagız çok heycanlıyım daha önce 3 başarısız aşılamam oldu ve ardından laproskopi gittigim bütün drlar sebebsiz infertil derken dr tolga bey eşimin spermlerinden dolayı oldugunu söyledi ama tüpbebek için sorunlu degil dedi ama bu benim için hem ilk hemde son diyebilirim deneyimlerinizi ve bilgilerinizi yazarsanız çok sevinirim::kkk:

Arkadaşlar bir şey soaracğım sizler. Benim 10 ün kadarönce e2 filan vsi testler yapıldı. Dün progonla başladık. Bugün 2. iğneyi oldum.
Ve 2 gündür hiç test filan e2, prolaktin lh bakılmadan. Böyle benim gibi olan var mı? Bir de 300 lük oluyorum 2 gündür. Çok değil mi? Sizler kaç doz oluyorsunuz?
Ben puregon 375 vurulmustum ilk tedavimde Cem Demirel'di dr.um. Yüksek doz ilaç yumurta kalitesini düşürüyormuş. Kaç yumurtan var? Amh ve fsh kaç?

Ben puregon 375 vurulmustum ilk tedavimde Cem Demirel'di dr.um. Yüksek doz ilaç yumurta kalitesini düşürüyormuş. Kaç yumurtan var? Amh ve fsh kaç?

Canım ben Hataydayaşıyorum.Şu ana yumurta takibim dr beyin bir arkadaşı tarafından yapılıyor Cem Beye iletiliyor. Canım dün adetimin 2. günü ilk kez baktı dr 3 solda net sağda da 3 gibi dedi ama kesin değil sayı dei. Bugün 300 lük yapıyorum dedi yanlış mı anladım acaba? 300 lük olandan yapıyorum demek istedi çünkü her ilaçta 300 den fazla var hepsini yapmıyorum birleştireceğim dedi. Yanlış anladım galiba. Amh 0.3 canım. fsh 5.81 di. Adetin 3 günü geçen ayın değerleri. Cem beyden niye vaz geçtin?

Lale Cem bey her gün lh, e2 prolaktin baktırıyor muydu? Her şeyine o mu girdi?

salı günü toplama

canım öncelikle dualarımız seninle. lütfen pozitif düşünmeye çalış olumsuzlukları psikolojik olarak bazen kendimiz de çağırıyoruz bence. Bi kere yumurtalarının olması bile güzel bişey ya hiç olmasaydı:50:. gerisi sırayla geliyo zaten, Allahım dermansız dert vermesin kimseye. Ben menagonun yanında bir de gonal-f başlamıştım göbekten, benim sorunum yumurta rezervi azlığı. senin iyi demekki sadece menagonla başlamışsın. bu arada iğneler baş ağrısı yapıyo canım birçok kişide oldu bu. bende karın ağrısı da yapmıştı.

Ben tedaviye çok mutlu başladım, pozitif olmaya çalıştım ki doktorum bana tüp bebekte bile şansın çok az demişken şuanda sonuç bekliyorum:29:, bu aşamaya gelebilmek bile çok güzel bişey. Bence senin yumoşlar iyi gelişecek ve sağlıkla toplanıp döllenecekler canım. Sakın :20:umudunu yitirme üzme kendini..

Canım ben Hataydayaşıyorum.Şu ana yumurta takibim dr beyin bir arkadaşı tarafından yapılıyor Cem Beye iletiliyor. Canım dün adetimin 2. günü ilk kez baktı dr 3 solda net sağda da 3 gibi dedi ama kesin değil sayı dei. Bugün 300 lük yapıyorum dedi yanlış mı anladım acaba? 300 lük olandan yapıyorum demek istedi çünkü her ilaçta 300 den fazla var hepsini yapmıyorum birleştireceğim dedi. Yanlış anladım galiba. Amh 0.3 canım. fsh 5.81 di. Adetin 3 günü geçen ayın değerleri. Cem beyden niye vaz geçtin?

Kalan ilacı birleştiriyorlar doğru anlamısın. Benim amh 0,2 3 folikul toplandı. biri boş çıktı. ikisi döllendi. döllenenlerin biri böünmedi. bir adet 2. gün transfer edildi.

Lale Cem bey her gün lh, e2 prolaktin baktırıyor muydu? Her şeyine o mu girdi?

Bana sadece 1 kere kan tahlili yaptırdı cem bey onda da e2 ye baktı.
yumurta toplamayı bir bayan dr. yaptı. Transferi Cem bey yaptı. İlk kontrolu baska bir bayan dr. yaptı. ilaç ayarlamasınıda o yağtı. ama sonraki kontroller ekendisi girdi. Benim tedavim negatif sonuçlandıgı için merkezi değiştirmeyi uygun buldum. birde Cem bey çok yoğun. Hastasına konsantre olamıyor. Hastasıyla daha çok ilgilenebilecek bir dr. istedim.

Kalan ilacı birleştiriyorlar doğru anlamısın. Benim amh 0,2 3 folikul toplandı. biri boş çıktı. ikisi döllendi. döllenenlerin biri böünmedi. bir adet 2. gün transfer edildi.

Bana sadece 1 kere kan tahlili yaptırdı cem bey onda da e2 ye baktı.
yumurta toplamayı bir bayan dr. yaptı. Transferi Cem bey yaptı. İlk kontrolu baska bir bayan dr. yaptı. ilaç ayarlamasınıda o yağtı. ama sonraki kontroller ekendisi girdi. Benim tedavim negatif sonuçlandıgı için merkezi değiştirmeyi uygun buldum. birde Cem bey çok yoğun. Hastasına konsantre olamıyor. Hastasıyla daha çok ilgilenebilecek bir dr. istedim.

Lale sanırım seninle Cem Beye gidenler topiğnde yazıştık ya da yazını okudum. Hatırladım. Hayırlısı olsun canım demek o başta yaptırıyor yalnızca... Hayırlısı olsun hepimiz için. Girdik bir yola... Senin süreç ne durumda şu an...

merhaba arkadaşlar bende gün sayıyorum regli olmak için çünkü ilk tüpbebek tedavime akay hastanesi tolga ecemişle başlayacagız çok heycanlıyım daha önce 3 başarısız aşılamam oldu ve ardından laproskopi gittigim bütün drlar sebebsiz infertil derken dr tolga bey eşimin spermlerinden dolayı oldugunu söyledi ama tüpbebek için sorunlu degil dedi ama bu benim için hem ilk hemde son diyebilirim deneyimlerinizi ve bilgilerinizi yazarsanız çok sevinirim::kkk:

hoşgeldin hayırlısıyla tedaviye başlarsın inşallah. Canım bence vaktin oldukça geçmiş sayfaları oku. benim de ilk tedavim canım.

Lale sanırım seninle Cem Beye gidenler topiğnde yazıştık ya da yazını okudum. Hatırladım. Hayırlısı olsun canım demek o başta yaptırıyor yalnızca... Hayırlısı olsun hepimiz için. Girdik bir yola... Senin süreç ne durumda şu an...
yumutta toplamadna önce bakılıyor e2 ye birkez cnm. Ben şu an iğnelere devam ediyorum. ikinci tedavimdeyim. Rahimde biraz sıvı birikmiş. bu ilaçların yan etkisi sanırım. O sıvıdan kurtulmadna transfer yapamayız. insallah herşey yolunda gider bu sefer..

Back