2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

TEDAVİYE BAŞLAYACAK OLANLAR

İsmi ....................Yaşı............... Nedeni.............. Merkezi.................Kaçıncı Denemesi................ Hangi aşamada

neldelin
.......................28....................Tüpler kapalı UMUT TÜPBEBEK ...............2.DENEME........................OCAK ADETİ

1979 senem...........................................................................................1.DENEME........................OCAK ADETİ

güzgüllüm.................................................... ANTALYA TÜP BEBEK.............. 1.DENEME...................... OCAK ADETİ

esraberat....................................................................................................................................OCAK ADETİ

kedersiz....................................................ANTALYA TÜP BEBEK..................3.DENEME....................... OCAK ADETİ

minminik...................................................ANTALYA TÜP BEBEK.....................3.DENEME......................ŞUBAT ADETİ

elize............................................................UMUT TÜPBEBEK..........................3.DENEME..................... OCAK ADETİ

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

Son düzenleme:
hurmayı da yapcam inşalaah..yarın 1 kg hurma alıp dağıtıyım.bir kişi birç kere okuyabilir mi peki..

bu arada liste çok güzel oldu pozitif sonuçlarla daha da güzel olcak inşallah..benim merkez şimdilik ankara üniv tıp fakültesi hastanesi değişirse yazarım..yaşım 29

selamkızlar ben yaptırdım 4.tup bebegı sımdı bekleme asamasındayım ama merakettıgım bı konu var benımılk 3 hıçtutmadı sızın tuttuda düştümüyoksa hiç tutmadımı acaba

İsmi ....................Yaşı................. Nedeni............... Merkezi.................Kaçıncı Denemesi................... Hangi aşamada

neldelin
..................28............tüpler kapalı......UMUT TÜPBEBEK ............... 2.DENEME.............................OCAK ADETİ

1979 senem..........................................................................................1.DENEME............................OCAK ADETİ

güzgüllüm..................................................ANTALYA TÜP BEBEK................ 1.DENEME........................OCAK ADETİ

esraberat.............29..................................ANKARA TIP FAKÜLTESİ.............3.DENEME........................OCAK ADETİ

kedersiz....................................................ANTALYA TÜP BEBEK...............3.DENEME..........................OCAK ADETİ

minnnik.....................................................ANTALYA TÜP BEBEK...............3.DENEME.........................ŞUBAT ADETİ

elize.........................................................UMUT TÜPBEBEK....................3.DENEME..........................OCAK ADETİ

KUCAKLARIMIZ BOŞ KALMASIN

مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

Son düzenleme:

Tabiki haklısın canım ama yinede nedenin benden kaynaklanması beni çok üzüyor

Canım aramıza hoşgeldin
inşallah dediğin gibi olur ve 2012 yılı bizim yılımız olur

Amin Canım

selamkızlar ben yaptırdım 4.tup bebegı sımdı bekleme asamasındayım ama merakettıgım bı konu var benımılk 3 hıçtutmadı sızın tuttuda düştümüyoksa hiç tutmadımı acaba

benim öyle oldu 1. denem tutmadı 2. deneme tutundu 10. haftada düşük oldu şimdi 3. için gün sayıyoruz...

İsmi ....................Yaşı................. Nedeni............... Merkezi.................Kaçıncı Denemesi................... Hangi aşamada

neldelin
..................28............tüpler kapalı......UMUT TÜPBEBEK ............... 2.DENEME.............................OCAK ADETİ

1979 senem..........................................................................................1.DENEME............................OCAK ADETİ

güzgüllüm..................................................ANTALYA TÜP BEBEK................ 1.DENEME........................OCAK ADETİ

esraberat.............29..................................ANKARA TIP FAKÜLTESİ.............3.DENEME........................OCAK ADETİ

kedersiz....................................................ANTALYA TÜP BEBEK...............3.DENEME..........................OCAK ADETİ

minnnik.....................................................ANTALYA TÜP BEBEK...............3.DENEME.........................ŞUBAT ADETİ

elize.........................................................UMUT TÜPBEBEK....................3.DENEME..........................OCAK ADETİ

KUCAKLARIMIZ BOŞ KALMASIN

مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون[/QUOTE]

Son düzenleme:
nerde 2012 yılının anne adayları hepinize kocaman günaydınn
yeni liste çok güzel olmuş nerdelincim inşallah güzel haberlerimizide yazarsın bu arada aranızda en geç ben başlıcam galibaa inşallah bana hepinizin umut olursunuzz

bu arada sperm problemi olan arkadaşlar neler yapıyosunuz eşinize ve kendinizee ben kendime hiç bişi yapmıyorum hatta kötü haber 1 yıl olmuştu sigarayı bıraktığım şimdi 1 aydır tek tük keyiflik içiyorum zararlı biliyorum ama rahatlıyorum keyif zmanları iyi geliyo bana. sizler neler yapıyosunuz nasıl geçiyo günlerinizz...

canım burdayız

yaşını ve nedenini belirtirsen listeye yazayım

Son düzenleme:
Muhasebeci olarak çaşıyordum tedavi sebebiyle 6 ay önce işten ayrıldım sonra çok pişman oldum çünkü evde oturmak çok sıkıcı
Bende kendimi yemek ve temizlik yapmaya adadım ve internet başında süekli araştırma yapıyorum gideceğim merkezide internetten buldum
Ayrıca ailem ve cevrem böğle bir tedavi gördüğümü ve göreceğimi bilmiyor kimse ile bu konuyu konuşamıyorum burayı keşfetmek bana iyi geldi

Son düzenleme:
Çocuk Olması için,
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

Güzel paylaşılar için buyrun arkadaşlar

merhaba sanırım ilk mesajda düzenleme yapılabiliyor tedavi listesini ilk mesajında yaparsan bence herkes güncel şekli görür daha da iyi olur düşüncesindeyim

slm arkadaşlar ben ve 2 arkadaşımla beraber ocaktaaa tedaviyeee start veriyoruz antalya tüp bebek merkezindeeee bu yoldaa ugraşan herkessssee ALLAH ım hemen hayırlı bebekler nasip etsinnnn

3. arkadaşta ben oluyorum
benim 2 tüp denemem olacak ilki umut tüpte oldu bu seferki antalya tüpte olacak inşallah..ocak ayının 8-9 gibi başlanıcak tedavime hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun bu yolda uğraşan herkesin kucağını Rabbim boş bırakmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…