2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

teşekkürler bunu da yapcam inşallah..

sizin sorun ne arkadaşım nekadardır bebek istiyorsun

3 yıllık evliyim evlenir evlenmez çocuk istedim ama olmadı ve sanki hiç olamayacak gibi geliyor

Benim her iki tüpüm kapalı ve eşimin ise sperm sayısı iyi fakat morfolojisi çok kötü

İlk denemem benim için kötü deneyim oldu ikinci deneme için yola çıktım ilk denemede maddi ve manevi çok yıprandım bu

deneme için devlettin vermiş olduğu hakkı kullanmak istiyorum

Son düzenleme:

canım benimde iki tüp kapalıydı aldırdım faydasını gördüm.. sende duruyormu

bakkk sorun var diyiptteeee kendinii yıpratmaaa bak bizim sorun yok denilecek kadar az eşimin sperm asyısı 16 milyon birazcıkk düşük 5 yıllık evliyim ve 4 yıldır bebek istiyorum ne gelen var nede giden sebep var yaada yok bunlar sadece neden RABBİM ol desin yeterkiii ...

kızlarrrr slm herkeze şubatta bende başlıyorum tahminlerime göre ilk haftası regli olcam veee 3 denemeye yola çıkıcaz allahımın izniylee biraz kötü deneyimler olmadı desem yalan olur anlatayım hemen ilk denemem tutunmadı ,2. denemem tutundu maleseff temmuz ayında 10. haftada kaybettim bebeğimii şimdiii yeni umutlara yelken açıyoruuuzzzz herşeyin güzel olcağına inanmadan bol moral toplamadan bu işi baştan kaybederiz 2. denmemde o kadar güzel başladım ki hep inandım beni bırakmayacağına ne zman hamile olduğum haberini aldım hep bi gerginlik huzursuzluk heran kaybetme korkusu inanılmazdıı yaşamayan anlayamıyo ama artık güçlü olmam gerektiğine kanaat getirdimm şimdiii bu güzel yeni yıldaaaa 2012 hepimizeee inşallah uğur getirir allah sağlığıyla kucağimıza evlatlarımızı almayı nasip eder

hayırlı olsun canım..sanırım burda ilk sen başlıycaksın ve ilk sen sonuç alacaksın..müjdeli haberinle hepimize umut olursun inşallah..

tabloya sorunlaımızı da yazsak olur aslında..benim çikolata kistim vardı ameliyat oldum alındı 1 yıl önce 3. tüp deniycez..ankara tıp fakültesini düşünüyorum.

hayırlı olsun tedavin canım... evet güçlü olmak zorundayızkii bebeişlerimize kavuşalım..Hikaymiz benziyor canım. Benimde ilk negati ikincisi 8. haftada kaybettim. 3. deneme başlıcamm.. Heyecan dorukta :) Bol şans canım

Son düzenleme:
Tabloyu konu sahibi ilk mesajına kopyalarsa daha rahat olur benim nacizane fikrim ..bende 9. Senemdeyim daha önce iki aşılama 2 tüp bebek tedavim var hepsi olumsuz sonuçlandı ...sorun sperm hareketli sayısı düşük ..TEDAVİ OLACAĞIM MERKEZ; ANTALYA TÜPBEBEK MERKEZİ ..ocak ay'ın ilk haftası tedaviye başlıyorum hayırlısIYLa..tabi adetlerim zamanında denk gelirse ,bazen gecikmelerim oluyoda bir kaç gün

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende anne adayıyım allah tamamlamayı nasıp ederse elimde asagıdakı ılaçlar var ıhtıyacı olan özelden msj atabılır.Malesef fazla aldırıyorlar ve böyle kalıyor maddı bı zarar bu bızım ıçın ama elımız mahkum olunca alıyoruz mecburen saklama koşullarına uygun saklandı zaten ılaçlarımın bı kaçı elimde çoğu eczanede

6adet merıonal

3adet 12-2011 skt
3adet 03-2012 skt

3adet puregon 300 03-2013 skt

1adet gonal-f 300
3 addet puregonu 500 tl ye verıcem ıhtıyacı olanlara gonaf ı de 150 tl merıonallarda 25 tl

Burda umut anne adayları da çok galıba bende onlardan bırıyım allah sızede nasıp eder ınsallah

evet cnm hikayemiz benziyomuş gerçekten kesinlikle heycan dorukta hayırlısı olsun hakkımızda allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh

neldelin ben bi tablo yaptım seni göremeyince
burdan arkadaşlar kopyalayıp düzeltip tekrar göndeririz eksik olursada özelden mesajlaşalım 2012 ilk ayları yüksek enerji umut dolu birbirimize destek olarak başlayalım tedavilerimize hepinizi çook öpüyorumm eksik varsa tamamlayalım arkadaşalar veya bana mesaj atabilirsiniz...

ADI.......... DENEME SAYISI ............... GİTTİĞİ MERKEZ .................. BAŞLAMA
NELDELİN ........ 2.DENEME ........ UMUT TÜPBEBEK.............. OCAK BAŞI ADETİ
1979 SENEM ........ 1.DENEME ....................... ............. OCAK BAŞI ADETİ
GÜZGÜLÜM ........ 1.DENEME....... ANTALYA TÜP BEBEK ............ OCAK ADETİ
ESRA BERAT ........ 3.DENEME .............. ... ....................... OCAK SONU ADETİ
KEDERSİZ .......... 3.DENEME ....... ANTALYA TÜP BEBEK .......... OCAK ADETİ
MİNNİK .......... 3.DENEME........ ANTALYA TÜP BEBEK ......... ŞUBAT BAŞI ADETİ
ELİZE .......... 3.DENEME........ UMUT TÜPBEBEK................ OCAK İLK HAFTA ADETİ

Son düzenleme:
tüp bebek öncesi neler yiyorsunuz?? nasıl besleniyorsunuz?? dua olarak neler yapıyorsunuz ya da yapacaksınız?? ben de faydalanayım bilgilerinizden..ben 3 aydır folik asit+vitamin kompleks kullanıyorum bağışıklığım zayıf olduğu için.geçen 2 ay soğan suyu içtim ocakta da incir suyu içmayi düşünüyorum..her sabah bir kaşık bal biraz polen tüketiyorum.daha napıyım??amuda kalk göbek at deseler onu da yapıcam nerdeyse.. tüp bebek öncesi elimden geleni yapmak istiyorum..ha bi de hatim yetiştircem inşallah..mübin suresini,fetih suresi,meryem suresi okuycam, bol dua ..başka ne yapabilirim??
herşey senin için

ben incir kürü değilde kendisini yiyiroum günde 3 tane ..ilaç olarakta folic asit içiyorum sadece haa birde geçen koca karıya gittim hayıt suyu kullanmamı istedi onuda günde sabah akşam bir çay bardağı içiyorum .rahmi güçlendiriyo hormonları dengeliyormuş ...dua olarak ta kuran kursuna gidiyorum orda bir teyzemiz var sohbete gidiyormuş benim durumumdan bahsetmiş ordaki hoca'ya hoca demişki 40 gün boyunca günde 2256 defa YA RAHMAN desin demiş şuan onu okuyorum birde bizim kuran kursu hocamız bana 500 yasin okuttu herkes bir tane yani toplam 500 kişi okuması gerek(gerçi benim 500ü geçti 592 oldu sayı)
bide hurma olayı var:)biliyorsunuz belki bunuda hocam söyledi .şöyleki 41 hurmayı 41 kişiye dağıtıyorsun dağıttığın kişiler hurmaya MERYEM SURESİ okuyorlar sonra o hurmalardan her gün birer tane yiyorsun afiyetle:) hurmaları hac'dan gelen bir tanıdğımız var ondan alacam bunuda deniycem başkada ne yapılır bilmiyorum bol bol dua edip tevekkül etmek en doğrusu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…