2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

merhaba arkadaşlar. hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim rabbim kucaklarına almayı nasip eder inşallah.bugün transferimin 10. günü pazar da test günüm pek umudum yok ama rabbim inşallah bu defa nasip eder. eğer hamile kalsaydım ohss olmam gerekirdi diye düşünüyorum karnımda sadece şişlik var o kadar. çünkü çok yumurtam toplanmıştı.ne olur benim için dua edin pozitif sonuç alayım buna çok ihtiyacım var artık eskisi kadar güçlü değilim. herşey üst üste geldi. iyiki bu site var yoksa içine ata ata insan daha kötü oluyo ve biliyosunuz kimseyle derdimizi paylaşamıyoruz. rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı doldursun inşallaahhhh. cumanız mübarek olsun...

Merhaba cnm..umutsuz olma,herşey rabbimin elinde ol deyince oluveriyor..inşallah pozitif sonuçlarla dönersin buraya..dua edicem senin için,ayrıca güçlü olmak zorundayız,mevlanın nezamn kısmet edeceği belli değil,bu sefer değilse bir sonrakinde belki diye düşünücez..10 kere deneyip 11.de anne olan insanlar var...o yüzden umutsuz olmamak lazım..rabbim yardımcın olsun..inşallah yüzünü güldürür...

Sağol canım amin. Sorunun ne tam bilmiyorum ama yaş faktörü ise niye direk tüp deniyorsun belki aşılama ilede sonuç alırsın hem maliyet açısından daha az rakamlar hemde iyi bi merkez de yaptırırsın, emre bey gerçekten çok tatlı ve başarılı bir doktor ilaçlar konusunda da yardımcı oluyolar azda olsa tavsiye ederim.

evet sadece yaş faktörü . 38 yaş ve 16,5 fsh ile riske atmadan direk tüp dediler. sadece emre bey değil görüştüğüm diger doktorlarda tüpü önerdi.zaman ve para kaybı olmasın dediler. gerçi benim geçmişte olan 2 doüum ve 1 düşük bile onlar için artıymış ama yineden tüp. tabi şunu da diyorlar asla hiç hiç bebeğin olmaz demiyoruz belki kendiliğinden de kalırsın ama işi garantilemek ve hızlandırma için diyorlar. birazda ben, zaman kaybedip te 3- 5 ay sonra tüp bebek olan şansımı kaybetmekten de korkuyorum.. sanırım ondan..

rabbime binlerce kez şükürler olsun bu benim için hayaldi gerçek oldu bana hep buraya hamileyim diye yazmak hayal gibi gelirdi şükürler olsun artık bende HAMİLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY 10.gün değerrim 178çıktı arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizi korusun o benim bahar tomurcuğum oldu rabbimin izniyle

hayırlısı olsun inşallah.. allah tamamına erdırsın

Kızlar nerelerdesiniz topiğimiz çok durgunlaştı herkes bekleyişte nede olsa.Yarın heyecanlı bir gün olacak ya düşünüyorumda değerim 11.24 çıktı ya hadi ikiye katlandı diyelim 22 olacak yani yeterli olurmuki? 14ünde transferim oldu 12. yada 14.güne kadar değer kaç olmalı? Kafam biraz karışıyor Allahıma sığındım yarın o tahlil sonucunu alınca umarım kalbim durmaz:) Hepiniz için dua ettim mubarek günde Allah kabul etsin inşallah.Yasin suresinin son iki ayeti var kızlar onu bol bol okuyun.

82 - O'nun emri, bir şeyi dileyince ona sadece "Ol!" demektir. O da hemen oluverir.
83 - O halde her şeyin mülkü ve tasarrufu (hükümranlığı) elinde bulunan Allah'ın şanı ne yücedir. Siz de yalnız O'na döndürüleceksiniz.

tatlım tebrık ederımmmmmm senııı.... cok sevındım senın adına. hayırlısıyla allah kucagına almayı da nasıp etsın ınsallahhhhh... keyfını cıkar hamılelıgınınnn...

Hayırlı olsun canım inanın en az sizin kadar seviniyorum çok mutlu oldum bende o kadar isterdimki mutlu haberleri paylaşmayı ama kısmet işi vakti zamanı gelmemişse ne yapsak boş.Allah tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin.

gözün aydınn..... hayırlı olsun canım.. allah kucağına almayıda nasıp etsin... ayy.. acaba bende buraya yazabilecekmiyim ?
nerde kaç tlye yaptırdın tedavini..

çok şükürrrr ...canım çok sevindimm...allah sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin inşallah...

canım ya sende diyceksin merak etme..transfer günü sayılmıyormus hesap yaparken.sen çok erken yaptın testii..12.gün nezaman geliosa o gün yüksek değerleri alıcaksın sende allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…