Çok sevindim hayırlı olsun :119:
çok tesekkür ederim darısı sizin basınıza inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tesekkür ederim darısı sizin basınıza inşallah...
merhaba arkadaşlar. hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim rabbim kucaklarına almayı nasip eder inşallah.bugün transferimin 10. günü pazar da test günüm pek umudum yok ama rabbim inşallah bu defa nasip eder. eğer hamile kalsaydım ohss olmam gerekirdi diye düşünüyorum karnımda sadece şişlik var o kadar. çünkü çok yumurtam toplanmıştı.ne olur benim için dua edin pozitif sonuç alayım buna çok ihtiyacım var artık eskisi kadar güçlü değilim. herşey üst üste geldi. iyiki bu site var yoksa içine ata ata insan daha kötü oluyo ve biliyosunuz kimseyle derdimizi paylaşamıyoruz. rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı doldursun inşallaahhhh. cumanız mübarek olsun...
Canım malesef dondurulmuşum yok 1 tane transfer yapıldı
Umut tüp bebek merkezini öneririm
ayın 12sinde emre beyle bende öngörüşme yaptım. Asistanı gül hanım var. Emre beye bayıldım. Ama ücret sıkıntı benim için. Hatta adet zamanında ara gel dediler. Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah arkadasım.
merhaba cnm
nasıl gidiyor senin,dokrora gittinmi...
merhaba canım haftaya salı gidicem doktora inşallah görücem bebişimi Allahın izniyle.
merhaba canım haftaya salı gidicem doktora inşallah görücem bebişimi Allahın izniyle.
hayırlısı olsun inşallah.. allah tamamına erdırsın
rabbime binlerce kez şükürler olsun bu benim için hayaldi gerçek oldu bana hep buraya hamileyim diye yazmak hayal gibi gelirdi şükürler olsun artık bende HAMİLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY 10.gün değerrim 178çıktı arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizi korusun o benim bahar tomurcuğum oldu rabbimin izniyle
rabbime binlerce kez şükürler olsun bu benim için hayaldi gerçek oldu bana hep buraya hamileyim diye yazmak hayal gibi gelirdi şükürler olsun artık bende HAMİLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY 10.gün değerrim 178çıktı arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizi korusun o benim bahar tomurcuğum oldu rabbimin izniyle
rabbime binlerce kez şükürler olsun bu benim için hayaldi gerçek oldu bana hep buraya hamileyim diye yazmak hayal gibi gelirdi şükürler olsun artık bende HAMİLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY 10.gün değerrim 178çıktı arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizi korusun o benim bahar tomurcuğum oldu rabbimin izniyle[/QUOT
holey çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin.
Hayırlı olsun canım inanın en az sizin kadar seviniyorum çok mutlu oldum bende o kadar isterdimki mutlu haberleri paylaşmayı ama kısmet işi vakti zamanı gelmemişse ne yapsak boş.Allah tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin.
yaptır canım bekliyorum sonucunun inşallah rabbim gönlüne göre versin normal kalanlara ohh 1.2.3.vızz geliyo nasılsa kendi geliyo
bugün 2.testimide yaptırdım çok şükür değerim katlanmış :301,15 olmuş teyzesiiiiiinşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsin...