hayırlı olsunnnnn tebriklerrabbime binlerce kez şükürler olsun bu benim için hayaldi gerçek oldu bana hep buraya hamileyim diye yazmak hayal gibi gelirdi şükürler olsun artık bende HAMİLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY 10.gün değerrim 178çıktı arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizi korusun o benim bahar tomurcuğum oldu rabbimin izniyle
ASELNAZZhayırlı olsunnnnn tebriklerinşallah önce kalp atışını sonrasındada kucagını da aldıgın günleride göstersin rabbim bizede dua et lütfenn
bugün 2.testimide yaptırdım çok şükür değerim katlanmış :301,15 olmuş teyzesiiiiiinşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsin...
yaptır canım bekliyorum sonucunun inşallah rabbim gönlüne göre versin normal kalanlara ohh 1.2.3.vızz geliyo nasılsa kendi geliyo
bugün 2.testimide yaptırdım çok şükür değerim katlanmış :301,15 olmuş teyzesiiiiiinşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsin...
Maaşallah canım ne güzel Allah devamını getirsin güzel haberlerinin
Maaşallah canım ne güzel Allah devamını getirsin güzel haberlerinin
allah razı olsun cnm ..inşallah....
tatlım tebrık ederımmmmmm senııı.... cok sevındım senın adına. hayırlısıyla allah kucagına almayı da nasıp etsın ınsallahhhhh... keyfını cıkar hamılelıgınınnn...
Hayırlı olsun canım inanın en az sizin kadar seviniyorum çok mutlu oldum bende o kadar isterdimki mutlu haberleri paylaşmayı ama kısmet işi vakti zamanı gelmemişse ne yapsak boş.Allah tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin.
gözün aydınn..... hayırlı olsun canım.. allah kucağına almayıda nasıp etsin... ayy.. acaba bende buraya yazabilecekmiyim ?
nerde kaç tlye yaptırdın tedavini..
rabbime binlerce kez şükürler olsun bu benim için hayaldi gerçek oldu bana hep buraya hamileyim diye yazmak hayal gibi gelirdi şükürler olsun artık bende HAMİLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY 10.gün değerrim 178çıktı arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizi korusun o benim bahar tomurcuğum oldu rabbimin izniyle[/QUOT
holeyçok sevindim canım Allah tamamına erdirsin.
ASELNAZZhayırlı olsunnnnn tebriklerinşallah önce kalp atışını sonrasındada kucagını da aldıgın günleride göstersin rabbim bizede dua et lütfenn
maşallahhhcanım inşallahh allahım hepimize nasip etsin benimde yarın büyük günüm
yaaa bayıldımm sayfalar ne güzel şenlenmiş sizin hamilelik cetvellerinizle
rabbime binlerce kez şükürler olsun bu benim için hayaldi gerçek oldu bana hep buraya hamileyim diye yazmak hayal gibi gelirdi şükürler olsun artık bende HAMİLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY 10.gün değerrim 178çıktı arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizi korusun o benim bahar tomurcuğum oldu rabbimin izniyle
Merhaba kızlar şimdi sonucumu aldım 36 çıktı Allaha şükür yine bir umut doğdu.Doktoruma faxladım aramasını bekliyorum Allahım hayırlısı ile inşallah gittikçe artar düşmez.Hepiniz için duacıyım Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah.Livaza seni bekliyoruz
Merhaba kızlar şimdi sonucumu aldım 36 çıktı Allaha şükür yine bir umut doğdu.Doktoruma faxladım aramasını bekliyorum Allahım hayırlısı ile inşallah gittikçe artar düşmez.Hepiniz için duacıyım Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah.Livaza seni bekliyoruz
ayrıca benim transfer olduğum gün embriologa kaç olursa gebelik var olduğunu kabul ediyosunuz dedim..30-40 olmalı dedi..senin daha test günün gelmeden ulaşmış zaten artık ferah tut içini sende hamişssin........
Canım arkadaşım içimi rahatlattın yazınla şimdi doktorum aradı kan testine gerek yok dedi cumartesi gel ultrasonla bakacağım dedi ilaçlarına devam et dedi Allahım güneş dogdu içime heyecan bitmiyor cumartesi neler olacak bakalım? nasıl anlar acaba görünecekmiki minik bebiş:)
merhaba canımm yeni bak seninki yavaş yavaş yükseliyo maşallah allahım devamını getirsin sonucum üst msjda....Merhaba kızlar şimdi sonucumu aldım 36 çıktı Allaha şükür yine bir umut doğdu.Doktoruma faxladım aramasını bekliyorum Allahım hayırlısı ile inşallah gittikçe artar düşmez.Hepiniz için duacıyım Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah.Livaza seni bekliyoruz
bugün inşallah livaza ve crescent84 iyi haberlerle gelir bizi mutlu ederler..
merakla bekliyorum sonucları....
canlarımm yol arkadaşlarımmm rabbime binlerce sonsuz şükürler olsun ki 10.gün degerim 184.0
5.gün embiriyosuydu benimki 2 tane rabbim daim etsin inşallahh hepimizinkini hala inanmıyorum hamileyim diyemiyorum pazartsiyi bekleyelim dedi saglıklı bi gebelik için artması gerek dediler kanı verip eve gelince meraktan bide idrarda bakalım dedik silik çizgim de vardı rabbim inşallah nasip etsin hayırlısını saglıklısını hepimizee
yarın test günüm,eşimin yüzünden son güne kadar bekledim( çok gerginim baklım nolcak,11.günüm,çok heyecanlıyım,korkuyorum,kalbm yernden çıkacak sanıyorum...dua edin bana lütfen,inşllh hayrlı haberi alırım...
çok sevindim cnm..allah hepimiznkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..merak etme pazrteside iyi bir sonuç alacaksın allah ın izniyle...idrar testlerine o kadar çok kinlenmişiz ki yıllardır,bize bir gün olsun çift çizgi vermediler:) o yüzden kanda görsek bile muhakkak idrar testi yapıyoruz sanki onlardan intikam alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?