2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

hayırlı olsunnnnn tebrikler inşallah önce kalp atışını sonrasındada kucagını da aldıgın günleride göstersin rabbim bizede dua et lütfenn

bugün 2.testimide yaptırdım çok şükür değerim katlanmış :301,15 olmuş teyzesiiiiiinşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsin...[/QUOTE]
ASELNAZZ
maşallahhhcanım inşallahh allahım hepimize nasip etsin benimde yarın büyük günüm
yaaa bayıldımm sayfalar ne güzel şenlenmiş sizin hamilelik cetvellerinizle

Son düzenleme:
ASELNAZZ
maşallahhhcanım inşallahh allahım hepimize nasip etsin benimde yarın büyük günüm
yaaa bayıldımm sayfalar ne güzel şenlenmiş sizin hamilelik cetvellerinizle[/QUOTE]

inşallah canım herzaman dualarımdasınız inanki...inşallah iyi haberler vericeksin bize..

tatlım tebrık ederımmmmmm senııı.... cok sevındım senın adına. hayırlısıyla allah kucagına almayı da nasıp etsın ınsallahhhhh... keyfını cıkar hamılelıgınınnn...

gözün aydınn..... hayırlı olsun canım.. allah kucağına almayıda nasıp etsin... ayy.. acaba bende buraya yazabilecekmiyim ?
nerde kaç tlye yaptırdın tedavini..

kızlar hepinize teker teker teşekkür edrim güzel dilekleriniz için allah razı olsun rabbim tüm isteyenlşere en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah hamişlerede bebişleri sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarımsasınız

Cook sevindim Rabbim tamamina erdirsin cook güzel dimi bu duygu insan inanamiyo hayal gibi.......Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim hepimizinkini hayirli saglikli evlatlar eylesin insallah

Merhaba kızlar şimdi sonucumu aldım 36 çıktı Allaha şükür yine bir umut doğdu.Doktoruma faxladım aramasını bekliyorum Allahım hayırlısı ile inşallah gittikçe artar düşmez.Hepiniz için duacıyım Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah.Livaza seni bekliyoruz

oo çok iyi canım ,maşallah....benim hesaplamalrıma göre senin asıl test günün pazartesi,pazartesi yaparsan asıl ozmn görücen...

ayrıca benim transfer olduğum gün embriologa kaç olursa gebelik var olduğunu kabul ediyosunuz dedim..30-40 olmalı dedi..senin daha test günün gelmeden ulaşmış zaten artık ferah tut içini sende hamişssin........

Canım arkadaşım içimi rahatlattın yazınla şimdi doktorum aradı kan testine gerek yok dedi cumartesi gel ultrasonla bakacağım dedi ilaçlarına devam et dedi Allahım güneş dogdu içime heyecan bitmiyor cumartesi neler olacak bakalım? nasıl anlar acaba görünecekmiki minik bebiş:)

gördünmü bakkk....allah sağlık versin bebişlerimizede kucağımızada gelsinler inşallah...

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdırsın ...tek ümidimiz sizler gibi olumlu okudugumuz sonuçlar.. Inşallah sıra bize de gelir :)

yarın test günüm,eşimin yüzünden son güne kadar bekledim( çok gerginim baklım nolcak,11.günüm,çok heyecanlıyım,korkuyorum,kalbm yernden çıkacak sanıyorum...dua edin bana lütfen,inşllh hayrlı haberi alırım...

merhaba canımm yeni bak seninki yavaş yavaş yükseliyo maşallah allahım devamını getirsin sonucum üst msjda....
bugün inşallah livaza ve crescent84 iyi haberlerle gelir bizi mutlu ederler..
merakla bekliyorum sonucları....

canımya nette bi sorunum vardı yeni geldi hemen yazıyorumm...üst msjdaa....

canlarımm yol arkadaşlarımmm rabbime binlerce sonsuz şükürler olsun ki 10.gün degerim 184.0
5.gün embiriyosuydu benimki 2 tane rabbim daim etsin inşallahh hepimizinkini hala inanmıyorum hamileyim diyemiyorum pazartsiyi bekleyelim dedi saglıklı bi gebelik için artması gerek dediler kanı verip eve gelince meraktan bide idrarda bakalım dedik silik çizgim de vardı rabbim inşallah nasip etsin hayırlısını saglıklısını hepimizee

çok sevindim cnm..allah hepimiznkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..merak etme pazrteside iyi bir sonuç alacaksın allah ın izniyle...idrar testlerine o kadar çok kinlenmişiz ki yıllardır,bize bir gün olsun çift çizgi vermediler:) o yüzden kanda görsek bile muhakkak idrar testi yapıyoruz sanki onlardan intikam alıyoruz

inşallah güzel haberlere gelirsin cnm bekliyoruz merakla...allah yardımcın olsun inşallah...

inan hala inanamıyorum sevinemiyorm şöyle gönlümce çünkü daha önce aşılama sonrası bi kimyasalım oldu 3 gün hamileyim diye gezdim yaydım ortalıga aynı böle cuma yapmıştık 2 idrar bi kan testini gerçi 80 lerin üstüne çıkmadı amaa uçtukkk pazartesi bi gittim 0 dı kan degerim çakıldık ondanki korkumm dilim yanmışşş hayırlısı diyorum inşallah olurda saglıklı huzurlu bi hamilelik geçirip kucagımıza alırızz
canım sence nasıl bu degerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…