Kızlar sonucu şimdi aldım 11.24 yazıyor doktora faxladım vecap bekliyorum bilgi verin bana çokmu düşük ya anlamadım merakla bekliyorum
..............
cnm inşşlh rabbim gönlüne göre verir,,inşllh değerlrin katlanır...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar sonucu şimdi aldım 11.24 yazıyor doktora faxladım vecap bekliyorum bilgi verin bana çokmu düşük ya anlamadım merakla bekliyorum
inşallahhh duacıyım rabbime herkes sağlıklı sıhattlı bebişlerine kavuşsun...
hayatım masallar nikmi arkadaşımızda var inşallah güzel haberlerinizi alcaz tek tek
aminnn inşallahhhh hep dua ediyoruz başka çaremiz yok isteyecek bitek allah var inşallah korktugumuzla imtihan etmez bizlerii
canım sen de kan tatliline devam et bence emin olup daha dikkatli davranırsın rabbim hayırlısnı versin hepimize
evet canım bende öyle düşünüyorum yarın sabah bi tahlil daha yaptırıcam..inşallah sorunsuz geçer,biz çok zor elde ettiğimiz için herşeyden korkuyoruz..normal gebe kalanların umurunda olmuyor hiçbişey..
Şu dizilerde oluyor ya hani bir gece afedersiniz yatıyorlar sonra hamile kalıyorlar hemende bende onlara cok gülülyorum:) ne kadarda kolay diyorum.Gercekten bizi bizden başkası asla anlayamaz İnşallah bunun mukafatını Rabbim verecek birgün.
merhaba kızlar,
bende bu ayın sonunda adet olur olmaz tedaviye başlayacağım ama halen hangi merkez olacağına karar veremedim. 3-4 merkezle konustum. maddi olarak 3 ü çok uçuk rakamlardı..istanbul'da hangi merkezlerde kaç tl ye tedavi oldugunuzu yazarsanız bana çok yardımcı olursunuz.. yoksa bu gidişle sonraki 1-2 ay sonraki adetime kalacak tedavim
merhaba kızlar,
bende bu ayın sonunda adet olur olmaz tedaviye başlayacağım ama halen hangi merkez olacağına karar veremedim. 3-4 merkezle konustum. maddi olarak 3 ü çok uçuk rakamlardı..istanbul'da hangi merkezlerde kaç tl ye tedavi oldugunuzu yazarsanız bana çok yardımcı olursunuz.. yoksa bu gidişle sonraki 1-2 ay sonraki adetime kalacak tedavim
Merhaba,
cevabın için saol canım.. Bu tutar benim için çok yüksek nette araştırdıgıma göre 2600-4000 arası yazıyo ama hiç en düşüğüne rastlamadım.. Onun için araştırıyorum
merhaba ş,md,den hayırlısı olsun bende yenibosna nisa hastahanesinde yaptırdım hastahane ücreti 2950+ilaç masrafları o kişiye göre değişiyor benim 2000 tuttu.ekipten memnun kaldım doktorum sibel aydın çok dikkatli birisi gerisi allaha kalmış artık.
Merhaba,
cevabın için saol canım.. Bu tutar benim için çok yüksek nette araştırdıgıma göre 2600-4000 arası yazıyo ama hiç en düşüğüne rastlamadım.. Onun için araştırıyorum
canım düşük maliyet çıkaran merkezler seni cezbetmesin bu işi iyi yapanların rakamları 3500 le 7000 arası.
Fiyata aldanıp gidersin ama tutmayınca tekrar tekrar olup maliyet dahada artar aklında bulunsun labratuar kalitesi çok önemli ve dünya standartlarında bir labratuarla hizmet veren merkezlerde düşük fiyat olmaz
saol.. Sanada hayırlıs olsun.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben anadolu yakasında oturuyorum. Yakın olursa benim için daha iyi olur. Ilaçlar da çok tutmuş yaa benimki başka baharamı kalacak ne ?
anadolu yakasını bilemiyorum canım ama düşük fiyat ile yapan bir yer varsada bence düşünme.tüp bebek için rapor çıkaranlar var araştırmanı tavsiye ederim çünkü fiyatlar mekezler arasında dahada çok olabilir ama fiyat düşük olmaz genelde bu şekilde.
canım bende istanbul ıvı tüp bebek merkezinde yaptırdım dr. Emre karatekelioğlu çok memnun kaldım ve çok iyi bir doktor fiyata gelince peşin 3500 ilaçlar hariç ilaçlarda yaklaşık 1500 tl tuttu benim. şuan hamileyim rabbim inşallah en yakın zamanda sanada nasip eder.
yaptır canım bekliyorum sonucunun inşallah rabbim gönlüne göre versin normal kalanlara ohh 1.2.3.vızz geliyo nasılsa kendi geliyoevet canım bende öyle düşünüyorum yarın sabah bi tahlil daha yaptırıcam..inşallah sorunsuz geçer,biz çok zor elde ettiğimiz için herşeyden korkuyoruz..normal gebe kalanların umurunda olmuyor hiçbişey..
canım inşallahh hep dua ediyoruz ben dedigim gibi yapmıcam testimi ctesiye kadar böle yaşamak güzellCanım arkadaşlarım işallah dediğiniz gibi olurda artar sayım.Bir umut nede olsa.Progynex iğne kullanıyordum şimdi kapsul şeklinde olanını verdi fitil gibi kullanıyorum bu şekilde kullanan oldumu acaba?Allahtan ümit kesilmez.Livaza sende yaptır tahlilini merak ediyoruz:)
Hayırlısı olsun canım kaç tane transfer yapıldı?dondurulmuşların varmı?
ve dahası aklıma gelmeyen canlarım ,hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..ben hala şoktayım..doktorumu aradım 2 nisana randevu verdi..testi tekrarlaman gerek yok dedi..bilmiyorum neden ama ben tekrarlayabilirim cuma günü..hayırlısı olur inşallah hakkımızda..bekleme sürecinde olan arkadaşların ne zor bi dönemden geçtiğini cok iyi biliyorum allah güzel sonuçlarla onlarıda mutlu etsinn..hamile olan arkadaşlarıda sağlıklı sihhatli bi şekilde hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin..ben tüp bebek yapan herkesin iyi sonucuna kendim gibi sevindim,kötü sonucuna kendim kadar cok üzüldüm yemin ediyorum,kendimdende çok umutlu değildim,ama size bi itirafta bulunayım sabah idar testi yapmıştım silik çıkınca cesaret edebildim kan vermeye..rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah hepiniz dualarımdasınınız.sizlerde beni dualarınızdan eksik etmeyin..
Merhaba,