arkadaşlar dayanamayıp 8.günde idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı!!!! ya tedaviden önce bunuda göremiyordum sonuçta sizce sevinmelimiyim :d
canım hayırlı olsun tebrikler keyfini çıkar kandada baktır bian önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar dayanamayıp 8.günde idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı!!!! ya tedaviden önce bunuda göremiyordum sonuçta sizce sevinmelimiyim :d
Bende dün yapmıştım 7.günümdü tek çizgi çıktı( silik çıkması bile bir umut kesinlikle
canım bence takılma o teste seninki çok erken hem 3.gün embiriyosu hem transferin 7. günü iyi cesaret valla daha var günümüz aynı gün olduk transferimizi ben ilk günü bile saymıyorum bugün 7. günüm diyorum takma kafanı güzel şeyler düşün iyi olsun
canım yaa transfer gününü saymıyorum benimde bugün 9.günüm sayarsak 10..bugüne kadar ne pembe ne kahve rengi hiç bi leke olmadı..ama biraz önce hani adet öncesi bi leke olur ya , yavruağzı renginde az bi leke geldi peçeteye..bilmiyorum devam edermii..inşallah bi sıkıntı değildir...
Tatlım lekelenmeye devam edersen ve renginde koyulaşma olursa mutlaka dr.ara veya git kontrole bu işin şakası yok zaten binbir türlü zorluklarla elde ediyoruz bebekleri hiç uğruna kaybetmeyelim.
rabbime şükerler olsun 9.günde 118.80
azelnaz cok sevındım allah tamamına erdırsın.allah bizede nasıp etsın ınş.
kuzum çok güzel ozaman hemen kanda baktırsana bizide merakta bırakma sonucu bildir bak bekliyor olucazarkadaşlar dayanamayıp 8.günde idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı!!!! ya tedaviden önce bunuda göremiyordum sonuçta sizce sevinmelimiyim :d
Kızlar sonucu şimdi aldım 11.24 yazıyor doktora faxladım vecap bekliyorum bilgi verin bana çokmu düşük ya anlamadım merakla bekliyorum
hayatım bu sonuç kötü değil çünkü senin 9.günün diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam oda yeni tutunmuştur bak 2gün sonra testini tekrarladığında değerin 2katına ulaşmışsa sorun yoktur demektir sen nerde yaptırmıştın tedavini kuzum
Kızlar sonucu şimdi aldım 11.24 yazıyor doktora faxladım vecap bekliyorum bilgi verin bana çokmu düşük ya anlamadım merakla bekliyorum
Canım şu anda kafam çok karışık ben 14ünde transfer oldum şimdi doktorum aradı bir ümit tabiki var Allahın izni ile dedi cumartesi tekrar test istedi iki katına çıkması gerek dedi iğne kullanıyordum şimdi fitile çevirdi sabah öğlen akşamm kullan dedi.Allahım bir mucize istiyorum senden inşallah Rabbim hayırlı olanı karşımıza çıkarsın...Ben nisa hastahanesinde yaptırdım Yenibosnada
eeeee şimdi bi ben mi kaldımmm tahlil yapmıyannn ama azimliyim günümü bekliycem böle varmış gibi yaşıyoruz bu büyüyü bozmak istemiyorum ctesi ögrencem rabbim sen nasip et hepimizseeeeeeee
eeeee şimdi bi ben mi kaldımmm tahlil yapmıyannn ama azimliyim günümü bekliycem böle varmış gibi yaşıyoruz bu büyüyü bozmak istemiyorum ctesi ögrencem rabbim sen nasip et hepimizseeeeeeee
hayatım masallar nikmi arkadaşımızda var inşallah güzel haberlerinizi alcaz tek tek