• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Bende dün yapmıştım 7.günümdü tek çizgi çıktı:(( silik çıkması bile bir umut kesinlikle

canım bence takılma o teste seninki çok erken hem 3.gün embiriyosu hem transferin 7. günü iyi cesaret valla daha var günümüz aynı gün olduk transferimizi ben ilk günü bile saymıyorum bugün 7. günüm diyorum takma kafanı güzel şeyler düşün iyi olsun:34:

canım bence takılma o teste seninki çok erken hem 3.gün embiriyosu hem transferin 7. günü iyi cesaret valla daha var günümüz aynı gün olduk transferimizi ben ilk günü bile saymıyorum bugün 7. günüm diyorum takma kafanı güzel şeyler düşün iyi olsun:34:

Evet canım aslında biraz erken test için ama bir umut iste:) neyse yarına az kaldı guzel anne adayları hepinizi öpüyorum iyi geceler

arkadaşlar teşkkür ederim iyi dilekleriniz için ama bilmiyorum silik bi çizgi,çatlatma iğnesini vuralı 12 gün oldu. etkisi kalmamıştır heralde....neyse bakalım inşllh hepimiz alırız mutlu haberlerimizi....

canım yaa transfer gününü saymıyorum benimde bugün 9.günüm sayarsak 10..bugüne kadar ne pembe ne kahve rengi hiç bi leke olmadı..ama biraz önce hani adet öncesi bi leke olur ya , yavruağzı renginde az bi leke geldi peçeteye..bilmiyorum devam edermii..inşallah bi sıkıntı değildir...

Tatlım lekelenmeye devam edersen ve renginde koyulaşma olursa mutlaka dr.ara veya git kontrole bu işin şakası yok zaten binbir türlü zorluklarla elde ediyoruz bebekleri hiç uğruna kaybetmeyelim.

Tatlım lekelenmeye devam edersen ve renginde koyulaşma olursa mutlaka dr.ara veya git kontrole bu işin şakası yok zaten binbir türlü zorluklarla elde ediyoruz bebekleri hiç uğruna kaybetmeyelim.

günaydın cnm ..nasılsın ???
bu arada akşam çok az birkere geldi bidaha çok şükürki gelmedi o leke..doğru diyosun cnm ne zorluklar yaşadığımızı biz bide allah biliyor...

Kızlar sonucu şimdi aldım 11.24 yazıyor doktora faxladım vecap bekliyorum bilgi verin bana çokmu düşük ya anlamadım merakla bekliyorum

Kızlar sonucu şimdi aldım 11.24 yazıyor doktora faxladım vecap bekliyorum bilgi verin bana çokmu düşük ya anlamadım merakla bekliyorum

hayatım bu sonuç kötü değil çünkü senin 9.günün diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam oda yeni tutunmuştur bak 2gün sonra testini tekrarladığında değerin 2katına ulaşmışsa sorun yoktur demektir sen nerde yaptırmıştın tedavini kuzum

hayatım bu sonuç kötü değil çünkü senin 9.günün diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam oda yeni tutunmuştur bak 2gün sonra testini tekrarladığında değerin 2katına ulaşmışsa sorun yoktur demektir sen nerde yaptırmıştın tedavini kuzum

Canım şu anda kafam çok karışık ben 14ünde transfer oldum şimdi doktorum aradı bir ümit tabiki var Allahın izni ile dedi cumartesi tekrar test istedi iki katına çıkması gerek dedi iğne kullanıyordum şimdi fitile çevirdi sabah öğlen akşamm kullan dedi.Allahım bir mucize istiyorum senden inşallah Rabbim hayırlı olanı karşımıza çıkarsın...Ben nisa hastahanesinde yaptırdım Yenibosnada

Son düzenleme:

Hadigözün aydın canım rakamın ufak olması seni üzmesin önemli olan iki günde bir ikiye katlayarak gitmesi inşALLAHta öyle olur şimdi stresten uzak durmaya çalış herşey daha güzel olacak canım bu sene uğurlu bir sene Rabbim isteyen herkesi bebeğine kavuştursun inşALLAH

canımmm inşallah katlanır degerin artarak çogalır dedigim gibi erken günü geldiginde dahada yüksek tatmin edici bi deger olur inşallah

allahım inşallah senden istiyoruzzz hepimize ver mucizemiziii

canım senin transferin çarşamba yapıldı diye hatırlıyorum,transfer gününü saymıyolar hesaplarken senin bugün 8,günün.bu tarihte çok normal bukadar çıkması..5 ve üzeri hamile diyolar benim bildiğim..o yüzden caını sıkma yükselecek ve hamile çıkacaksın sende.

eeeee şimdi bi ben mi kaldımmm tahlil yapmıyannn ama azimliyim günümü bekliycem böle varmış gibi yaşıyoruz bu büyüyü bozmak istemiyorum ctesi ögrencem rabbim sen nasip et hepimizseeeeeeee

Canım şu anda kafam çok karışık ben 14ünde transfer oldum şimdi doktorum aradı bir ümit tabiki var Allahın izni ile dedi cumartesi tekrar test istedi iki katına çıkması gerek dedi iğne kullanıyordum şimdi fitile çevirdi sabah öğlen akşamm kullan dedi.Allahım bir mucize istiyorum senden inşallah Rabbim hayırlı olanı karşımıza çıkarsın...Ben nisa hastahanesinde yaptırdım Yenibosnada

hayatım bak şimdi güzelce dinlen değerin bu güne göre iyi rabbim inşallah katlanır güzelce cumartesiyi dört gözle bekliyelim sonunda gülen sen olacaksın inşallah

eeeee şimdi bi ben mi kaldımmm tahlil yapmıyannn ama azimliyim günümü bekliycem böle varmış gibi yaşıyoruz bu büyüyü bozmak istemiyorum ctesi ögrencem rabbim sen nasip et hepimizseeeeeeee

inşallahhh duacıyım rabbime herkes sağlıklı sıhattlı bebişlerine kavuşsun...:64:

hayatım masallar nikmi arkadaşımızda var inşallah güzel haberlerinizi alcaz tek tek

inşallahhhhhhh aminnn inşallahh çok istiyorum güzel bi sonucu 8 yıldır beklemekten aramaktan yoruldummm rabbim daha fazla aratmasınnn isteyen herkese hepimize versinnn

Back