• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

inan hala inanamıyorum sevinemiyorm şöyle gönlümce çünkü daha önce aşılama sonrası bi kimyasalım oldu 3 gün hamileyim diye gezdim yaydım ortalıga aynı böle cuma yapmıştık 2 idrar bi kan testini gerçi 80 lerin üstüne çıkmadı amaa uçtukkk pazartesi bi gittim 0 dı kan degerim çakıldık ondanki korkumm dilim yanmışşş hayırlısı diyorum inşallah olurda saglıklı huzurlu bi hamilelik geçirip kucagımıza alırızz:emir_bebek::emir_bebek:
canım sence nasıl bu degerr:40:

canım ya öle düşünme...bu sefer sağlıklı bi hamilesin inşallah...değerin gayet güzel bence..benim değerim.9.gün 118 di.senin 10.gün 184..bence çok iyi
kaç embrio transferi yapıldı sana...

Son düzenleme:
canım ya öle düşünme...bu sefer sağlıklı bi hamilesin inşallah...değerin gayet güzel bence..benim değerim.9.gün 118 di.senin 10.gün 184..bence çok iyi
kaç embrio transferi yapıldı sana...

2 taneydi 5.gün dün sordum ikisde mi bu degerden anlaşılırmı diye yok onu usgde bakcaz dedi inşallah allahımm inşallahhhhh....

canlarımm yol arkadaşlarımmm rabbime binlerce sonsuz şükürler olsun ki 10.gün degerim 184.0 :nazar:
5.gün embiriyosuydu benimki 2 tane rabbim daim etsin inşallahh hepimizinkini hala inanmıyorum hamileyim diyemiyorum pazartsiyi bekleyelim dedi saglıklı bi gebelik için artması gerek dediler kanı verip eve gelince meraktan bide idrarda bakalım dedik silik çizgim de vardı rabbim inşallah nasip etsin hayırlısını saglıklısını hepimizee

Hayırlı olsun ALlah devamını getirsin hepimizin yüzünü guldursun insallah haberlerinizi takip ediyorum masallar bakalım ne yatpti?

canlarımm yol arkadaşlarımmm rabbime binlerce sonsuz şükürler olsun ki 10.gün degerim 184.0 :nazar:
5.gün embiriyosuydu benimki 2 tane rabbim daim etsin inşallahh hepimizinkini hala inanmıyorum hamileyim diyemiyorum pazartsiyi bekleyelim dedi saglıklı bi gebelik için artması gerek dediler kanı verip eve gelince meraktan bide idrarda bakalım dedik silik çizgim de vardı rabbim inşallah nasip etsin hayırlısını saglıklısını hepimizee

hayatım maşşallah değerin çok güzel rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah değerin çok güzel artar sen merak etme

merhaba cnm nasılsın bebeğini görmeye gittinmi..hiç yazmıyosun haberlerini alamıyoruz..

merhaba canım işyerinde tüm gün bilgisayar başındayım hafta sonu uzak durmaya çalışıyorum ben 31 martta gideceğim bebişi görmeye şimdilik herşey yolunda çok şükür hepinizi öpüyorum

kızlar lütfen yardım edin çok kötüyüm artık ağlamaya bile mecelim kalmadı ben gonal f iğne kullanmaya başladım dün ilkini doktorum yaptı 75 milimlik bugün ikincisini ben yapacaktım ama yapabildimmi yapamadımmı anlamadım iğneyi önce çektim sonra göbeğime sıktım ikikere tık diye ses geldi sonra çektim elimde bir ilaç kokusu duydum ne yapayım sizce doktorumunda cep numarası yok bende çok kötüyüm

kızlar sanırım hamileyimmmmm:))))) 103.95 değerim nasıl sizce 12.gün:) inanamıyorum hala hiç umudum yoktu,çok şükür rabbime...
Maşallah!! Kız sırf senin için bugün İnternet'e girdim, çok çok tebrik ediyorum seni!!! Çok iyi bir degerin var!!! Hamilesin canım!!:nazar:

kızlar sanırım hamileyimmmmm:))))) 103.95 değerim nasıl sizce 12.gün:) inanamıyorum hala hiç umudum yoktu,çok şükür rabbime...

Maşallah canım çok sevindim degerin çok iyi umutsuzum deme sakın ben ne yapayım 36 çıktı evet sayım 2kat arttı ama ben hiç bu sekilde bir deger görmedim burada:( doktor direk Cumartesi gel ultrasonla bakalım dedi bilmiyorum ALlahima sığındım bekliyorum.

Hayırlı olsun ALlah devamını getirsin hepimizin yüzünü guldursun insallah haberlerinizi takip ediyorum masallar bakalım ne yatpti?
sagol canımmm inşallah gelir devamıı rabbim gönlümümzün muradını versin
hayatım maşşallah değerin çok güzel rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah değerin çok güzel artar sen merak etme

sagol canımmm inşalllahh artar yarın vericem yine kann bakalım nolcek hepimize amaaaa hepimize tattırsın yarın sevinecem herhalde tam anlamıylaaa

tebriklerrrr canımm maşallahh degerin güzel rabbim daim etsin inşallahhh hepimizinkini:nazar:
bende dün yaptırdım 10.gün 184 dü bide yarın yaptıracam :emir_bebek:

kızlar lütfen yardım edin çok kötüyüm artık ağlamaya bile mecelim kalmadı ben gonal f iğne kullanmaya başladım dün ilkini doktorum yaptı 75 milimlik bugün ikincisini ben yapacaktım ama yapabildimmi yapamadımmı anlamadım iğneyi önce çektim sonra göbeğime sıktım ikikere tık diye ses geldi sonra çektim elimde bir ilaç kokusu duydum ne yapayım sizce doktorumunda cep numarası yok bende çok kötüyüm

canım biz burdan ne kadar yardım edebiliriz bilmiyorum ama..iğneyi batırıp enjektörün tıpasını sonuna kadar ittiysen yapmışsındır..bir problem olmayacağını düşünüyorum..

Iyi akşamlar arkadaşar çok uzun zaman gelişmeleri anlatamadım inanın çok güzel şeyler oldu ben hayatımda böğle hecan yaşamadım biliyorsunuz değerim 52 çıkmıştı sonra değerim takip edildi her kan verdiğimde hecandan ölecek gibi oldum allahıma şükürler olsun herşey yolunda gitti herşeyden emin olmadan yazmak istemedim hamileyimmmmmmmmmmmm hatta kesemizi hatta ufaktan kalp atışını bile gördükkkkk

Tebrikler.Aranıza yeni katıldım benimde transferimin 9. günü çok heyecanlıyım kalbim yerinden çıkacak gibi.Çarşamba test günüm

Back