2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

çok iyi cnm güzel bi şekilde ilerliyosun...inşallah kalb atışlarınıda duyarsın yakında.... artık rahatla biraz...

slm kızlar,transfer günüyle birlikte 6.gün ve hiç bir belirti bir işaret yok....sadece geceleri uyuyamıyorum oda stresten....allaha" eğer olursa şükretmek için,olmazsa da isyan etmemek için "dua ediyorum...... zor olacak sanırım yok yok yok hiçbişi yok,sanki vücuduma birşey olammaış gibi

ne güzel tatlım inşallah hayırlısıyla kucağına da alıcaksın bebişini. Ben de yarını bekliyorum sabırsızlıkla inşallah güzel haberler veririrm sizlere.

Ne güzel canım Allah devamını getirir inşallah.Bizlerde böyel mutlu haberleri paylaşırmıyız acaba?:97:

Sebebini bende bilmiyorum canım ama bendede bir değişiklik yok aynı dediğin gibi yani.Ama illa birşeyler olması mı gerekli onuda bilmiyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun çokda bunu kafana takıp stres yapma olumsuz olarak etkiler seni Allah korusun.Herşey olacağına varacak sonuçta.Güzel düşünelim güzel olsun inşallah.

hayatım değerin çok güzel artış maşallah

bak hayatım şimdi sana çok kızdım benimde bugün transferimin 6.günü ben kendime söz verdim belirti aramicam belirtisi olupta negatif alan çok oldu lütfen kendini tyopla bebişlerin seninle onları düşün çokkkk dua et

Canim aynen söyledigin gibi hersey bitmis gibi gelsede rabbim sabir veriyor önce sonra unutturuyor negativi ve sanki ilk denemenmis gibi tekrar basliyorsun. Insan negativi görünce hiiiic olmicakmis anne olamicakmissin gibi gekiyor amaaa Rabbim veriyor canim sen dua et vakti gelince veriyo Rabbim ve bu olanlari yasananlari akan gözyaslarini unutturuyor Rabbim. En Kisa Zamanda sizinde yüzünüzü güldürsün insallah

çok iyi cnm güzel bi şekilde ilerliyosun...inşallah kalb atışlarınıda duyarsın yakında.... artık rahatla biraz...

Sağol canım bugün doktorla kıonuştuktan sonra biraz daha rahatladım 31 martta keseyi görmeye gideceğiz hayırlısıyla kese ve kalp atışınıda görürsem benden mutlusu olmayacak ve hemen adaklarımı yerine getireceğim ALLAHın izniyle.

Kızlar öğlen doktoruma sonucumu göstermeye gittim çok beğendi 31 martta keseyi görmek için çağırdı önce ALLAHın izni sonra Serdar beyin bilgisi merkezin ve emriyolog Pınar hanımın tecrübesi ile çok güzel ilerleyen bir süreçe girdim Allahın izniylede çok güzel sonuçlanacak benden haberler şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum

aynen oyle canım .. derdı veren allah dermanını da verıyor elbet. ınsalllahh sabrımızı bos cıkarmıcak. hayırlısı boyleymıs. vaktı zamanı geldıgınde olacak elbet ama ıste ıster ıstemez uzuluyosun. ama allaha sukur bugun bıraz daha ıyıyımmm... allah kımseye yasatmasınn

kızlar 17. gün değerim 232.60 çıktı doktorumla görüştüm gayet iyi dedi haftaya salı ilk ultrason için gidicem keseyi görmeye rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.

canlarım yaaa dün ara ara kasıklarımda batmalarım vardı akşamda kahve lekem geldi peçeteye kesildi bu gün yok içimda adaet olcakmışım gibi bi his varr korkuyorum dua edin lütfennn

kızlar 17. gün değerim 232.60 çıktı doktorumla görüştüm gayet iyi dedi haftaya salı ilk ultrason için gidicem keseyi görmeye rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.

Çok sevindim canım değerlerimiz birbirine yakın çıkmış sana kaç emriyo verilmişti canım inşallah sağlıklı olarakta kucaklarımıza alırız bebeklerimizi sonucun tekrar hayırlı olsun canım

Son düzenleme:
canlarım yaaa dün ara ara kasıklarımda batmalarım vardı akşamda kahve lekem geldi peçeteye kesildi bu gün yok içimda adaet olcakmışım gibi bi his varr korkuyorum dua edin lütfennn

Bunlar gebelik belirtilerine benziyor canını sıkma içini ferah tut

canım bana 2 emriyo yerleştirildi 3. gün emriyosu. İnşallah canım sağlıkla kucağımıza alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…