inşallahhh senin gibi güzel degerleri görürüm maşallah
inşallahhh ama yinede işte ya olmazsa deyiveriyo insan allahım korktuklarımıza ugratmasın sen ne alemdesin
canım bana 2 emriyo yerleştirildi 3. gün emriyosu. İnşallah canım sağlıkla kucağımıza alırız :)
canım ,benim içimde hiç bi his kalmadı olmayacak diye düşünüyorum..ne belirti ne bi leke hiç bişey yok bende.sadece bugün karnımın alt kısmında adet olmadan önceki hafif sızı oluyo okadar,oda adet belirtim.perşembe günü test günüm,..bakalım hayırlısı allahtann..
canım ,benim içimde hiç bi his kalmadı olmayacak diye düşünüyorum..ne belirti ne bi leke hiç bişey yok bende.sadece bugün karnımın alt kısmında adet olmadan önceki hafif sızı oluyo okadar,oda adet belirtim.perşembe günü test günüm,..bakalım hayırlısı allahtann..
hayatım değerin çok güzel artış maşallah
bak hayatım şimdi sana çok kızdım benimde bugün transferimin 6.günü ben kendime söz verdim belirti aramicam belirtisi olupta negatif alan çok oldu lütfen kendini tyopla bebişlerin seninle onları düşün çokkkk dua et
Az kalmış canım inşallah buradan perşembe günü hamileyim diye haykırırsın bize
canım ya sen niye öle negatifleştintamam en kötüsünede hazırlamalıyız kendimizi sonra eşekten düşmüşe döneriz ama iyi düşünüp iyileride çagırmamız lazım güzel şeyler düşün azda kalmış test gününe inşallah hepimize vercek rabbim biz hayırlısını istiyoruz
inşallah canım ya inşallaaaaaaaahhhhhhhh
şu yazdıklarını okuyunca bile gözlerim doldu...
.......
mrhba cnm senin kaçıncı günün?bi değişiklik oldumu sende?az kalmış test gününe moralini yüksek tut bence,...
Canım yaa kıyamam bak ne diyecem kan testi günü yada 1 gün önce sabah idrarında gebelik testi yaptırsana ufak bir değerde olsa 20 li falan silik olarak görsen ikinci çizgiyi için biraz rahatlar ama illada çıkar demiyorum bende öyle oldu benlki sende silik te olsa görürsün ikinci çizgiyi
kızlar 10.gün test yaptırsak belli olurmu acaba?doktor 12.gün yap dedi ama belki belli olur hıı ne dersiniz???
Canım sen bizden önce test yaptıracaksın bendende perşembe istemişti bende o gün yaptıracağım ama transfer günümle beraber 9. gün olacak o gün.Kan değerime bakmak istedi sanırım iğneye devam edip etmeyeceğimi söyleyecek ama nede olsa bence biraz belirti olur diye düşünüyorum.Kan değeri 5 ve üztünde olunca hamile olabilirmişsin internette okumuştum.Bendede belirti namına birşey yok dediğin gibi bugün biraz adet sancısı gibi hafif birşey oldu bendede.AlLah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin
Banada aynı şekilde 2 tane 3. gün embriyosuydu acaba ikiside tutundularmı bize ne dersin
ay canım olabilir valla:) herkez öle söylüyo zaten hakkımızda hayırlısı kısmet bakalım.
Canım sen en sabırsızımızsın aramızda heraldebenden perşembe test istedi doktor ben yaptırayım bakalım belirti olacakmı merak ediyorum.Çok heyecanlı günler geçiriyoruz az kaldı inşallah sonu güzel olacak ama belirti olmaması bizim kafamızı karıştırıyor sanırım.Birde düşünüyorum keşke dondurulmuşlarım olsaydı diye en azından olmazsa onları yaptırırdım ama şimdi sil baştan olacak imtihan işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?