• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

kızlar KanalB de başkentte sağlık programında şuanda doktorum canlı yayında. Tekrarlayan tüp bebek başarısızlıkları ve nedenlerini konuşuyorlar. izlemek isteyenleree.....

buraya kadarmış...
sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ya düşmüş ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile almıştık akşam :((( allahım güç ver kuvvet ver....:43:

Canım şu anda seni teselli etmek gibi bir niyetim asla olmayacak yaşayan bilir üzüntünü.Allahım canına sağlık versinde tekrar deneyebilesin.Hep söylüyorum demin annemle konuştuk tüp bebek yaptırmak pozitif sonuç almakla bitmiyor birde sonrası var biz normal hamile kalan insanlardan çok farklıyız gerçek bu.Rabbim hakkımızda hayırlı olanı karşımıza çıkarsın.Ne yalan söyleyeyim seninde dediğin gibi pozitifi görüp sonradan üzülmektense başta üzülmeyi tercih ediyorum.Senin dondurulmuş şansın var sanırım benim o da yok 2 tane kalmıştı onuda transfer etti.Bak hala bir umudun var Allaha emanet ol.

mehaba arkadaşlar transferim yapıldı salı günü beklemedeyim ama hiç umudum yok 2 tane 3. gün embriyosu transfer eetiler. 24 tane embriyom vardı kallan 22 yi takip edip dondurcaz dediler ama donduramamışlar korkuyorum tutmayacak sanırım bu defa. verilen dosyada yazdığına göre 2. kalite embriyolar verilmiş. benim gibi olup tutan var mı acaba çok korkuyorum

buraya kadarmış...
sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ya düşmüş ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile almıştık akşam :((( allahım güç ver kuvvet ver....:43:

canım, herşeyin hayırlısı bitanem, aynı şeyleri bende yaşadım yakın zamanda seni çok iyi anlıyorum. en sıkıcı zamanlar bunlardır belirsizlik insanı mahvediyo biliyorum canım. Ama herşeyin hayırlısı neyse o olsun. değerin düşmüşse kendiliğinden düşmesini beklerler, inşallah gerek kalmaz bunlara. bende başta negatif olsaydı demiştim, ama Allahın takdiri diyoruz canım. sana tavsiyem hemen alalım derse birazcık bekleyin canım geç gelişebiliyo.

mehaba arkadaşlar transferim yapıldı salı günü beklemedeyim ama hiç umudum yok 2 tane 3. gün embriyosu transfer eetiler. 24 tane embriyom vardı kallan 22 yi takip edip dondurcaz dediler ama donduramamışlar korkuyorum tutmayacak sanırım bu defa. verilen dosyada yazdığına göre 2. kalite embriyolar verilmiş. benim gibi olup tutan var mı acaba çok korkuyorum

Canım ikinci kalite embriyo demişsin acaba kaç hücreli?yazıyormu sana verilen kağıtta?Verilen iki tane inşallah iyi kalitededir üzülme

Canım ikinci kalite embriyo demişsin acaba kaç hücreli?yazıyormu sana verilen kağıtta?Verilen iki tane inşallah iyi kalitededir üzülme

canım 10 comp 8h-g2 yazıyor 8hücreli 2. kalite sanırım transfer gününü saymazsak 4.gün bugün bide benden 43 yumurta toplandı gebelik olsaydı eğer ohss oludum ama olmadım bilmiyorum çok korkuyorum ve üzgünüm:(((

benim durumumda olan kimse yok galiba hiç umudum kalmadı:(((

canım sen daha en başta kendini bırakıyosun.nerden biliyosun tutmayacağını,bunu ancak allah bilebilir...burda bi arkadaş anlatmıştı.aynı gün transferi olan birisine 1.kalite embriyo transferi yapılıyo ve diğerine orta kalite tek embriyo transferi yapılıyo..ama orta kalite tutuyo ,1.kalite tutmuyo..allah ın kime nasip edeceği belli olmaz..böyle umutsuz olursan hiç olmazz.allah kendinden umudunu kesmeyenleri bos çevirmez...

Hayırlısı olsun canım biz seninle aynı ilerliyoruz inşallah güzel haberler alırız sonunda.Benimde 3.günüm bu gün.Bende hiçbirşey hissetmiyorum şu anda.İğnelerim var hergün öğlen vuruluyorum yatıp dinleniyorum insan karışık duygular içinde oluyor ister istemez hep içimde hissediyorum konuşuyorum kendi kendime:) gerçekten o kadar yol kat ettik zorluklar çektik keşke sonunda hediyelerimizi alsak.Allah hakkımızda hayırlısını versin iyi geceler.

................

seninde hayırlı olsun cnm,aynı mı ilerlerliyoruz ne güzel....rabbim sonunu güzel etsin...bugün 4. gün bende yatıyorum,ilaçlarım var 2 tane iğnem 3 tane hapım var...bende çok karışığım,bende evde kim varsa konuşturuyorum bebişlerle,delirdim resmen:52::52::52:bugün hala bi harekt yok,sen nasılsın,habrleşelim cnm mutlaka:52::52::52:

canım sorduğun soruya en iyi örneklerden biriyim.. 9 tane yumurtam döllenmişti ama transfer gününe 4-5 tane kalmıştı.. hiçbiri 1. kalite değildi,5.gün transferi ve dondurulması hayalim suya düştü..
orta kalite 3. gün embryosu transfer edildi,üstelik bekleme sürecinde çok hasta oldum,iyice üşütmüştüm,hastaneye yattım, test gününe kadar hiçbirşey yemedim içmedim,eziyet çektim,serumlarla ayakta durabildim... sürekli kustuğum için kendimi çok zorladım,dedim kesin olmadı,tutacağı varsa da artık bu durumda ölüp gitmiştir dedim..
nasıl olsa olmadı diye sonuç almaya bile gitmedim,eşim gitmiş.. bu kadar aksiliğin üstüne pozitifi görünce gerçekten çok şaşırdıkk.
Allah nasip edecekse her durumda eder canım,kalitesine takma kafayı,dua et sadece...

................

seninde hayırlı olsun cnm,aynı mı ilerlerliyoruz ne güzel....rabbim sonunu güzel etsin...bugün 4. gün bende yatıyorum,ilaçlarım var 2 tane iğnem 3 tane hapım var...bende çok karışığım,bende evde kim varsa konuşturuyorum bebişlerle,delirdim resmen:52::52::52:bugün hala bi harekt yok,sen nasılsın,habrleşelim cnm mutlaka:52::52::52:

Amin canım bendede bir değişim yok aynı herzamanki gibi.tüp bebekle ilgili doktor konuşuyordu tvde E2 değerinden falan bahsetti benim 1882 yzıyor hücre sayısı 4 hücreli. bu değer sizlerde nasıl acaba arkadaşlar? offf çok araştırmakta elde değil ama ne yapiyim işte

canım sorduğun soruya en iyi örneklerden biriyim.. 9 tane yumurtam döllenmişti ama transfer gününe 4-5 tane kalmıştı.. hiçbiri 1. kalite değildi,5.gün transferi ve dondurulması hayalim suya düştü..
orta kalite 3. gün embryosu transfer edildi,üstelik bekleme sürecinde çok hasta oldum,iyice üşütmüştüm,hastaneye yattım, test gününe kadar hiçbirşey yemedim içmedim,eziyet çektim,serumlarla ayakta durabildim... sürekli kustuğum için kendimi çok zorladım,dedim kesin olmadı,tutacağı varsa da artık bu durumda ölüp gitmiştir dedim..
nasıl olsa olmadı diye sonuç almaya bile gitmedim,eşim gitmiş.. bu kadar aksiliğin üstüne pozitifi görünce gerçekten çok şaşırdıkk.
Allah nasip edecekse her durumda eder canım,kalitesine takma kafayı,dua et sadece...

Bu yazdıkların hepimize umut olur inşallah söylenecek söz yok herşey Allahımıza kalmış ol der ve olur...o yüzden gerçekten büyük bir teslimiyet ile yolumuza devam ederiz inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

canlarım ben geldim test sonucum 76.2 ikiye katlamış doktorumu aradım güzel olduğunu pazartesi günü 3.testi yaptırmamı istedi sonrada randevu tarihini belirleyeceğiz çok şükür allahıma inşallah böyle sorunsuz devam eder herşey hepinizi çok öpüyorum ben biraz dinleneceğim bugün beni fazlasıyla yıprattı şimdilik görüşürüz....

buraya kadarmış...

Canim Allah sabir versin cok uzuldum inan..ne soylesek bos biliyorum ama tek soyleyecegim sey isyan etme rabbim herseyin hayirlisini versin hakkimizda.... ALLAH yardimcin olsun

canlarım ben geldim test sonucum 76.2 ikiye katlamış doktorumu aradım güzel olduğunu pazartesi günü 3.testi yaptırmamı istedi sonrada randevu tarihini belirleyeceğiz çok şükür allahıma inşallah böyle sorunsuz devam eder herşey hepinizi çok öpüyorum ben biraz dinleneceğim bugün beni fazlasıyla yıprattı şimdilik görüşürüz....

Cok sevindim canim insallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin ve hayirlisiyla saglikli bebisin olur Allah tamamina erdirsin

Oh cok sükür cnm ya cok sevindim allah bozmasin:))))

selam kizlar ben 3defa tüp bebek yaptim maalesef negativlen sonuclandi cok iyi olmasina ragmen ve ben bugün tüm raporlarimi aldim Testesteron hormonu 0.263 yaziyor sizce bu yüksekmi bilgisi olan varmi?

cok sevındım canım senın adına... için rahatlamıstır artık. ınsallahh sorunsuz devam ederrr... pazartesı de guzel sonuclar alırsınız ınsallahh :)

yarın test gunum kızlar . nedense hıc umudum yokkk ınsallahh yanılıyorumdur cok korkuyorum... lutfen bana dua edınn ..

Back