• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Amin canım bendede bir değişim yok aynı herzamanki gibi.tüp bebekle ilgili doktor konuşuyordu tvde E2 değerinden falan bahsetti benim 1882 yzıyor hücre sayısı 4 hücreli. bu değer sizlerde nasıl acaba arkadaşlar? offf çok araştırmakta elde değil ama ne yapiyim işte

............

slm cnm 5.gün varmı bi değişiklik sende?bende hiç bişi yok,artık umut edemiyorum...

............

slm cnm 5.gün varmı bi değişiklik sende?bende hiç bişi yok,artık umut edemiyorum...

Canım bendede aynı bugun ayıptır söylemesi bir kaşıntı başladı nedense.umutsuz olma daha çok yeni hersey.transfer olan diğer arkadaslarımız sizde bir farklılık oldumu 5.gunde

Aselnazz senin nasıl gidiyor?test gunü yaklaşıyor Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Allah korusunda bisey merak ediyorum mesela tutunamasalar 5-6 gün icinde onu anlayamayız değilmi?dusme falan olurum kanama falan be bileyim insanın aklına geliyor bazen kızlar size transfer sonrası bir kağıt verildimi hücre sayınızı merak ediyorum birde E2digr bir deger var bende 1182 yaziyor

kızlarrrr ben geldimmm kaç gündür hastane ev arası mekilk dokudum transfer sonrası ilk gün iyiydim taki akşamına kadar sonrasında bi başladı benim kusma isal ateş basması baygınlık hali öldüm hemşireyi aradım gelmen lazım dedi sabahı bekledim gittim karnımdaki su mahvetti beni evde yanlız kalmıştım ilkgün akşamı hemen annneme geçtim 3 gündür burdayım annem bakıyo sagolsun fervane oldu kadın yaa tabi buraya baygın halde geldim kendimi kaybetmedim ama gözümü açıp yürüyemiyodumm şimdi biraz daha iyiyiym ama alış dahada artacak diyolar tek çare bol sıvı ve protein başka yokkk allahım yardımcı olsunn çok zorrr dua edin kızlar yine kendi canıma düştüm bebekten bihaberim alahım inşalah duruyodurr gitgel yolda geçti zamanım dinlencegim yerde rabbim hepimize versin hayırlısını saglıklısını aratmasın daha fazla buda benim imtihanımmmm napimmm beterinden korusun rabbimm
canlarım sizlerinde yazılarınızı okumaya çalıştım kusuruma bakmayın hepininnize bişiler yazmak isterdim ama inanın mecalim yokkk ara ara girerim ben bakarım sizlere öptümmm:54::16:dua edin bana lütfenn ben hep ediyorummm

kızlarrrr ben geldimmm kaç gündür hastane ev arası mekilk dokudum transfer sonrası ilk gün iyiydim taki akşamına kadar sonrasında bi başladı benim kusma isal ateş basması baygınlık hali öldüm hemşireyi aradım gelmen lazım dedi sabahı bekledim gittim karnımdaki su mahvetti beni evde yanlız kalmıştım ilkgün akşamı hemen annneme geçtim 3 gündür burdayım annem bakıyo sagolsun fervane oldu kadın yaa tabi buraya baygın halde geldim kendimi kaybetmedim ama gözümü açıp yürüyemiyodumm şimdi biraz daha iyiyiym ama alış dahada artacak diyolar tek çare bol sıvı ve protein başka yokkk allahım yardımcı olsunn çok zorrr dua edin kızlar yine kendi canıma düştüm bebekten bihaberim alahım inşalah duruyodurr gitgel yolda geçti zamanım dinlencegim yerde rabbim hepimize versin hayırlısını saglıklısını aratmasın daha fazla buda benim imtihanımmmm napimmm beterinden korusun rabbimm
canlarım sizlerinde yazılarınızı okumaya çalıştım kusuruma bakmayın hepininnize bişiler yazmak isterdim ama inanın mecalim yokkk ara ara girerim ben bakarım sizlere öptümmm:54::16:dua edin bana lütfenn ben hep ediyorummm

çok geçmiş olsun cnmmm iyi haberlerle gelirsin tekrar inşallah

Aselnazz senin nasıl gidiyor?test gunü yaklaşıyor Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Allah korusunda bisey merak ediyorum mesela tutunamasalar 5-6 gün icinde onu anlayamayız değilmi?dusme falan olurum kanama falan be bileyim insanın aklına geliyor bazen kızlar size transfer sonrası bir kağıt verildimi hücre sayınızı merak ediyorum birde E2digr bir deger var bende 1182 yaziyor

bende bi değişiklik yok cnm ben normal hayatıma geri döndümm :)unutmak istiyorum zaten bu durumu yoksa günler geçmiyor...düşme olsa bile biz bunu farketmeyiz kanama olmaz tutunmadan yani kese oluşmadan...bana göndereceklerini söylediler o kağıtı elimde değil yani...ama çok hücreli olduğunu biliyorum blastosis evresiydi çünküü.hayırlısı olsun cnm hakkımızda...

canlarım ben geldim test sonucum 76.2 ikiye katlamış doktorumu aradım güzel olduğunu pazartesi günü 3.testi yaptırmamı istedi sonrada randevu tarihini belirleyeceğiz çok şükür allahıma inşallah böyle sorunsuz devam eder herşey hepinizi çok öpüyorum ben biraz dinleneceğim bugün beni fazlasıyla yıprattı şimdilik görüşürüz....

Gözün aydin canim heep böyle katlansin :nazar:, insallah sorunsuz saglikli bir gebelik geciririz hep birlikte ve kavusuruz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bu miniklere

bugun burdan sızlere pozıtıf demeyı cok ısterdım ama malesef NEGATIF... kendımı yenı toparladım hakkımızda hayırlısı buymus demek kı..

canlarım ben geldim test sonucum 76.2 ikiye katlamış doktorumu aradım güzel olduğunu pazartesi günü 3.testi yaptırmamı istedi sonrada randevu tarihini belirleyeceğiz çok şükür allahıma inşallah böyle sorunsuz devam eder herşey hepinizi çok öpüyorum ben biraz dinleneceğim bugün beni fazlasıyla yıprattı şimdilik görüşürüz....
.
canım çok sevindim çok iyi çıkmış değerin maşallah, bende salı günü 3. testimi yaptırıcam Allah hayırlısıyla kalp atışını da duymayı nasip etsin bizlere kib.

bugun burdan sızlere pozıtıf demeyı cok ısterdım ama malesef NEGATIF... kendımı yenı toparladım hakkımızda hayırlısı buymus demek kı..

canım nedesek boş biliyorum ama kendini üzme herşeyde bi hayır vardır inşallah enkısa zamanda rabbim sana bi evlat nasip eder.
Dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok ümidini sakın kaybetme.

Canım test yapacak bütün arkadaslarimizin güzel haberlerle dönmesini çok istiyorum ama herzaman bu olmayabiliyor ne yazikki ALlah hayırlısını versin insallah burgun kavuşacağız bebeklerimize umudumuzu kaybetmeyelim yeter

tubacım cok üzüldüm inanki takdir böyleymiş diyip tevekkül etmekten başka çaremiz yok, malesef..zamanı geldiğinde sende anne olacaksın inşallah...hakkımızda hayırlısı olsun...

canım kelimenin bittigi yer ama nasip vakti gelmemiş daha inşallah hemen sonrasına olur gönderir rabbim mucizeni allahım hepimize herşeyin hayırlısını versin

cok tesekkur ederım kızlar destegınız ıcın. allah kımseyı evlat hasrretıyle sınamasın cok zor gercekten. 1 aydır kurdugumuz hayallerın haddı hesabı yok. ve bır anda hepsının yıkılması gercekten cok zor. esımden de destek bekleyemıyorum cunku o da yıkıldı. kendımızı o kadar cok kaptırmısız kı negatıfı alınca dunya basmıza yıkıldı resmen. ama allah elbettekı sabrını verecek bılıyorum. ınsallahh yenı hayaller kurmaya baslayabılırız.

Arkadaşlar 3.test sonucumuda aldım 16. gün 248.5 inşallah doktorda beğenir sonucumu bir an önce kese ve kalp atışınıda görsem acayip rahatlayacağım hala kimseye hamileyim diyemiyorum öğlenden sonra ilaç yazdırmaya gideceğim sonucuda o zaman göstereceğim hepinizi öpüyorum...

Gözün aydin canim heep böyle katlansin :nazar:, insallah sorunsuz saglikli bir gebelik geciririz hep birlikte ve kavusuruz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bu miniklere

İnşallah canım Allah hepimizi kalbine göre versin isteyen hetrkese yavrularını sağlıklı ,eli ayağı düzgün ve hayırlısıyla nasip etsin...:49:

Back