• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

inşallahhh senin gibi güzel degerleri görürüm maşallah

inşallahhh ama yinede işte ya olmazsa deyiveriyo insan allahım korktuklarımıza ugratmasın sen ne alemdesin

canım ,benim içimde hiç bi his kalmadı olmayacak diye düşünüyorum..ne belirti ne bi leke hiç bişey yok bende.sadece bugün karnımın alt kısmında adet olmadan önceki hafif sızı oluyo okadar,oda adet belirtim.perşembe günü test günüm,..bakalım hayırlısı allahtann..

canım ,benim içimde hiç bi his kalmadı olmayacak diye düşünüyorum..ne belirti ne bi leke hiç bişey yok bende.sadece bugün karnımın alt kısmında adet olmadan önceki hafif sızı oluyo okadar,oda adet belirtim.perşembe günü test günüm,..bakalım hayırlısı allahtann..

canım ya sen niye öle negatifleştin:20: tamam en kötüsünede hazırlamalıyız kendimizi sonra eşekten düşmüşe döneriz ama iyi düşünüp iyileride çagırmamız lazım güzel şeyler düşün azda kalmış test gününe inşallah hepimize vercek rabbim biz hayırlısını istiyoruz

Az kalmış canım inşallah buradan perşembe günü hamileyim diye haykırırsın bize :49:

hayatım değerin çok güzel artış maşallah

bak hayatım şimdi sana çok kızdım benimde bugün transferimin 6.günü ben kendime söz verdim belirti aramicam belirtisi olupta negatif alan çok oldu lütfen kendini tyopla bebişlerin seninle onları düşün çokkkk dua et

.......................

mrhba cnm,ister istemez düşünüyoruz,bugün 7.gün idar testi yapsam yada kan testi yaptırsam az çok ip ucu alırmıyım acaba?sende varmı bir değişiklik?

.......

mrhba cnm senin kaçıncı günün?bi değişiklik oldumu sende?az kalmış test gününe moralini yüksek tut bence,...

canım ya sen niye öle negatifleştin:20: tamam en kötüsünede hazırlamalıyız kendimizi sonra eşekten düşmüşe döneriz ama iyi düşünüp iyileride çagırmamız lazım güzel şeyler düşün azda kalmış test gününe inşallah hepimize vercek rabbim biz hayırlısını istiyoruz

bilmiyorum ama pazar gününden beri olmayacak diye düşünmeye başladım belkide hiç bi belirtinin olmaması beni böyle düşündürüyo..kötü bir sonuca belkide kendimi hazırlamak istiyorum ama hazır olmadığımda sonucu aldığımda görücem..inşallah iyi bir sonuc olurda bana çok büyük bi sürpriz olurr...rabbim isteyen herkese nasip etsin

inşallah canım ya inşallaaaaaaaahhhhhhhh
şu yazdıklarını okuyunca bile gözlerim doldu...:43:

Canım yaa kıyamam bak ne diyecem kan testi günü yada 1 gün önce sabah idrarında gebelik testi yaptırsana ufak bir değerde olsa 20 li falan silik olarak görsen ikinci çizgiyi için biraz rahatlar ama illada çıkar demiyorum bende öyle oldu benlki sende silik te olsa görürsün ikinci çizgiyi :1:

.......

mrhba cnm senin kaçıncı günün?bi değişiklik oldumu sende?az kalmış test gününe moralini yüksek tut bence,...

merhaba cnm
benim transfer gününü saymazsak 8.gün oluyor..10 günde yani perşembe günü testim var bakalım allahtan hayırlısı olmazsa hakkımda allahın takdiri buymuş diyip tedavi için yine uğraşıcaz...

Canım yaa kıyamam bak ne diyecem kan testi günü yada 1 gün önce sabah idrarında gebelik testi yaptırsana ufak bir değerde olsa 20 li falan silik olarak görsen ikinci çizgiyi için biraz rahatlar ama illada çıkar demiyorum bende öyle oldu benlki sende silik te olsa görürsün ikinci çizgiyi :1:

ay inşallah ...rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu..yemin ediyorum burda pozitif sonuç alan herkese o kadar çok seviniyorum inanamzsın..çünkü biz çok emek verip bintürlü tedaviyle uğraşıyoruz sonuc alabilmek için..yarın sabah idrar testi yapıyım kendimm..sonraki günde perşembe sabahıda kan vericem zaten test günüm .bakalım bi gün öncesinde çıkacakmı bişey??silikte olsa görsem içim rahatlamazmı hemde nasıl olurrr:16:

Canım sen bizden önce test yaptıracaksın bendende perşembe istemişti bende o gün yaptıracağım ama transfer günümle beraber 9. gün olacak o gün.Kan değerime bakmak istedi sanırım iğneye devam edip etmeyeceğimi söyleyecek ama nede olsa bence biraz belirti olur diye düşünüyorum.Kan değeri 5 ve üztünde olunca hamile olabilirmişsin internette okumuştum.Bendede belirti namına birşey yok dediğin gibi bugün biraz adet sancısı gibi hafif birşey oldu bendede.AlLah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin

kızlar 10.gün test yaptırsak belli olurmu acaba?doktor 12.gün yap dedi ama belki belli olur hıı ne dersiniz???

Canım sen en sabırsızımızsın aramızda heralde:8: benden perşembe test istedi doktor ben yaptırayım bakalım belirti olacakmı merak ediyorum.Çok heyecanlı günler geçiriyoruz az kaldı inşallah sonu güzel olacak ama belirti olmaması bizim kafamızı karıştırıyor sanırım.Birde düşünüyorum keşke dondurulmuşlarım olsaydı diye en azından olmazsa onları yaptırırdım ama şimdi sil baştan olacak imtihan işte.

Canım sen bizden önce test yaptıracaksın bendende perşembe istemişti bende o gün yaptıracağım ama transfer günümle beraber 9. gün olacak o gün.Kan değerime bakmak istedi sanırım iğneye devam edip etmeyeceğimi söyleyecek ama nede olsa bence biraz belirti olur diye düşünüyorum.Kan değeri 5 ve üztünde olunca hamile olabilirmişsin internette okumuştum.Bendede belirti namına birşey yok dediğin gibi bugün biraz adet sancısı gibi hafif birşey oldu bendede.AlLah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım sen en sabırsızımızsın aramızda heralde:8: benden perşembe test istedi doktor ben yaptırayım bakalım belirti olacakmı merak ediyorum.Çok heyecanlı günler geçiriyoruz az kaldı inşallah sonu güzel olacak ama belirti olmaması bizim kafamızı karıştırıyor sanırım.Birde düşünüyorum keşke dondurulmuşlarım olsaydı diye en azından olmazsa onları yaptırırdım ama şimdi sil baştan olacak imtihan işte.

.................

:9::9::9: cnm sanırım öyleyim:9::9: hadi bakalım bende biraz bekleyim senden hayırlı mutlu haberini alırız inşallh...valla belirti bende arada bir kaç kez göğsüme sızı girdi,birde bugün ilk defa banyo yaptım ,banyodan sonra karnım çok ağrıdı,başkada bişi yokkk:52::52:olsun ii sonuç alalımda belirtiden geçtim valla:) cnm inşllh ezan okunuyor şimdi rabbim sanada banada 2.tedaviyi inşllh gerek bırakmaz....dua edelim çokkkk

slm kızlaarr
perşembe günü kan testi yaptırıcam bugün böyle karnımda biraz ağrı var ve ayaklarım buz gibi
ben adet olacağım zaman ayaklarım buz gibi olur korkuyorum.

Back