- 13 Ocak 2012
- 337
- 40
- 73
cok sevındım canım senın adına... için rahatlamıstır artık. ınsallahh sorunsuz devam ederrr... pazartesı de guzel sonuclar alırsınız ınsallahh :)
Amin canım bendede bir değişim yok aynı herzamanki gibi.tüp bebekle ilgili doktor konuşuyordu tvde E2 değerinden falan bahsetti benim 1882 yzıyor hücre sayısı 4 hücreli. bu değer sizlerde nasıl acaba arkadaşlar? offf çok araştırmakta elde değil ama ne yapiyim işte
............
slm cnm 5.gün varmı bi değişiklik sende?bende hiç bişi yok,artık umut edemiyorum...
yarın test gunum kızlar . nedense hıc umudum yokkk ınsallahh yanılıyorumdur cok korkuyorum... lutfen bana dua edınn ..
kızlarrrr ben geldimmm kaç gündür hastane ev arası mekilk dokudum transfer sonrası ilk gün iyiydim taki akşamına kadar sonrasında bi başladı benim kusma isal ateş basması baygınlık hali öldüm hemşireyi aradım gelmen lazım dedi sabahı bekledim gittim karnımdaki su mahvetti beni evde yanlız kalmıştım ilkgün akşamı hemen annneme geçtim 3 gündür burdayım annem bakıyo sagolsun fervane oldu kadın yaa tabi buraya baygın halde geldim kendimi kaybetmedim ama gözümü açıp yürüyemiyodumm şimdi biraz daha iyiyiym ama alış dahada artacak diyolar tek çare bol sıvı ve protein başka yokkk allahım yardımcı olsunn çok zorrr dua edin kızlar yine kendi canıma düştüm bebekten bihaberim alahım inşalah duruyodurr gitgel yolda geçti zamanım dinlencegim yerde rabbim hepimize versin hayırlısını saglıklısını aratmasın daha fazla buda benim imtihanımmmm napimmm beterinden korusun rabbimm
canlarım sizlerinde yazılarınızı okumaya çalıştım kusuruma bakmayın hepininnize bişiler yazmak isterdim ama inanın mecalim yokkk ara ara girerim ben bakarım sizlere öptümmmdua edin bana lütfenn ben hep ediyorummm
Aselnazz senin nasıl gidiyor?test gunü yaklaşıyor Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Allah korusunda bisey merak ediyorum mesela tutunamasalar 5-6 gün icinde onu anlayamayız değilmi?dusme falan olurum kanama falan be bileyim insanın aklına geliyor bazen kızlar size transfer sonrası bir kağıt verildimi hücre sayınızı merak ediyorum birde E2digr bir deger var bende 1182 yaziyor
canlarım ben geldim test sonucum 76.2 ikiye katlamış doktorumu aradım güzel olduğunu pazartesi günü 3.testi yaptırmamı istedi sonrada randevu tarihini belirleyeceğiz çok şükür allahıma inşallah böyle sorunsuz devam eder herşey hepinizi çok öpüyorum ben biraz dinleneceğim bugün beni fazlasıyla yıprattı şimdilik görüşürüz....
yarın test gunum kızlar . nedense hıc umudum yokkk ınsallahh yanılıyorumdur cok korkuyorum... lutfen bana dua edınn ..
.canlarım ben geldim test sonucum 76.2 ikiye katlamış doktorumu aradım güzel olduğunu pazartesi günü 3.testi yaptırmamı istedi sonrada randevu tarihini belirleyeceğiz çok şükür allahıma inşallah böyle sorunsuz devam eder herşey hepinizi çok öpüyorum ben biraz dinleneceğim bugün beni fazlasıyla yıprattı şimdilik görüşürüz....
bugun burdan sızlere pozıtıf demeyı cok ısterdım ama malesef NEGATIF... kendımı yenı toparladım hakkımızda hayırlısı buymus demek kı..
bugun burdan sızlere pozıtıf demeyı cok ısterdım ama malesef NEGATIF... kendımı yenı toparladım hakkımızda hayırlısı buymus demek kı..
Gözün aydin canim heep böyle katlansin, insallah sorunsuz saglikli bir gebelik geciririz hep birlikte ve kavusuruz bu miniklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?