çok sevindm sorun olmamasına benim transferim 16 sında inşallah bi aksilik çıkmazsa
ınsallah hersey yolunda gıder canım. benıde sabah doktor aradı sadece 4 tanesı dölllenmiş heran cagırabılırım hazırlıklı ol dedı. bana cok az gıbı geldı bıraz uzuldum
İyi akşamlar kızlar bende bugün kontrole gittim ilaçlara devam etmem gerektiğini söyledi doktor ayrıca farklı bir göbek iğnesi daha verdi yumurtalar istediğim gibi değil hala dedi hayırlısı olsun süre uzadı sonu hayırlı olur inşallah aselnazz sen ne yaptın merak ettim?
ınsallah hersey yolunda gıder canım. benıde sabah doktor aradı sadece 4 tanesı dölllenmiş heran cagırabılırım hazırlıklı ol dedı. bana cok az gıbı geldı bıraz uzuldum
Hayirli olsun tedavin arkadasim,insallah mevla herkesin kucagini doldurur bebissiz birakmaz...benimde 4 yumurtam olusmus sadece,carsaamba toplanacak cuma transfer olacak, sayi benimde butun moralimi aldi..doktorun tek embriyomu ciftmi transfer edecek??
Hayirli olsun tedavin arkadasim,insallah mevla herkesin kucagini doldurur bebissiz birakmaz...benimde 4 yumurtam olusmus sadece,carsaamba toplanacak cuma transfer olacak, sayi benimde butun moralimi aldi..doktorun tek embriyomu ciftmi transfer edecek??
bende seni merak ediyordum 4yumurta derken yani toplamaya elverişli olan,büyüklüğü falan istenilen gibi olan değilim? genel yumurta sayın değil yani.hala ilaçlara devam ediyormusun hayırlısı olsun bende yarın gideceğim bakalım ne diyecek?
Merhaba cnm bende birkac gundur moralim cok iyi degil, carsamba gunu gittim doktora .yarin tekrar randevum var,en son 225 gonalf cikardi, carsamba toplayacak cumada transfer edecek,yumurta sayisi az 4 tane.allah bilir yinede ama cokta umutlu degilim tedaviden.. Hakkimizda hayirlisi olsun.. Sen sordunmu doktoruna kac yumurta olusmus,kac transfer edeceksiniz diye?
canim hayirli olsun bende 5.günündeyim sen aslinda test yapa bilirsin doktorum bana 9uncu ve 11inci günde test randevusu verdi benim dondurulmus bide blastosi embiryo seninki neydi.benimde bugün hfif affedersin dokununca mmemelerimin altinda hafif agri oluyor bide saga yatinca veya oturunca sag kasigima batma oluyor tabi ara ara herzaman degil,ne yiyip ne iciyorsun canim cok soru sordum galiba..:26:
sayı benımde moralımı bozdu ama hersey allahtan canım allah ol derse olacak... doktorumla tek dıye konusmustuk ama sayı boyle olunca 2 tane koydurmayı dusunuyoruz artık.. bakalım yarın ne olacak ?sende caını sıkma olacagı varsa 1 taneyle bıle olur hakkımızda hayırlıs olsun
saol cnm senin de hayırlı olsun. çok merak ediyorum ama cesaret edemiyorum 12.günden önce test yapmaya. bnm de ilk denemem tek balastosi embriyo transfer edildi. bnm de göğüslerim silikon gbi oldular iyce , kasıklarımda ara ara batmalar oluyo. bi de bn adet olucağım zaman belim çok ağrır bi iki gündür sabahları hafif bi bel ağrım oluyo ama sona geçiyo.badem fındık ananas süt yumurta yiyip içiyorum protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. inş güzel haberler alırız birbirimizden
saol cnm senin de hayırlı olsun. çok merak ediyorum ama cesaret edemiyorum 12.günden önce test yapmaya. bnm de ilk denemem tek balastosi embriyo transfer edildi. bnm de göğüslerim silikon gbi oldular iyce , kasıklarımda ara ara batmalar oluyo. bi de bn adet olucağım zaman belim çok ağrır bi iki gündür sabahları hafif bi bel ağrım oluyo ama sona geçiyo.badem fındık ananas süt yumurta yiyip içiyorum protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. inş güzel haberler alırız birbirimizden
İnsallah emeklerimiz bosa gitmez canım seninde hayırlısı ile güzel haberlerini alırız transfer işlemi zorum bende onu merak ediyorum toplama sırasında anestezi oluyorsa transferde kolaydır insallah.
inş cnm inşşşş.toplama anesteziyle oluyo ewet çok da kolay , seni korkutmak istemem ama transfer beni zorladı baya herkes bna çok kolay bi kaç dk lık işlem acısız falan dediler ama belki de ben kendimi çok kastığımdandır, bi de ilk denemede embriyo kataterde kalmış tekrar yaptı aynı işlemi aynı acıyı iki kez çektim yani ama keşke bundan dolayı bi terslik olmasında razıyım bütün acılara
üzülme hayırlısı öyleymiş demekki 2 tanemi transfer olacak
üzülme hayırlısı öyleymiş demekki 2 tanemi transfer olacak
1 tane dıye konusmustuk ama yarın tekrar konusalım dıyoruz ıkı tane ıcın. esımde bende 2 tane transfer edılsın ıstıyoruz artık ınsallah kabul eder.
2 başarısız tüp bebek denemesinden sonra bu sene düşünüyoruz ama nerede????
2 başarısız tüp bebek denemesinden sonra bu sene düşünüyoruz ama nerede????
Canım benimde 5tane falan dedi daha çok oluşur diye düşünüyordum ama ilaçlara pek cevap vermedi bünyen dedi yarın tekrar bakacak o zaman konuşuruz ne kadar transfer edeceğini çünkü hala değişebilir dedi doktor herkesin bünyesi farklı tabi.herseyin hayırlısı eğer sorun olmazsa seninde tutar ALlahin izni ile merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?