inşallah cnm ya allah hepimize nasip edsin inanki herkes için dua ediyorum..bana 4 yumurta var dedi enson 12 ml 14 ml civarı onlarda..belki birkaç tande daha çıkar belki dedi,küçük çapta başka yumurtalar daha varmıydı bilmiyorum..pazartesi öğleden sonra randevum var..birde neyden endişendiyorum suan biliyomusun herkese doktoru çatlamasını engelleyici iğne vermiş benim doktor iğnede vermedi.haftasonu olan yumurtalarda çatladıysa yandım demektir:)iki gündür sürekli akıntım var,sende de oluyomu?yumurtalar ya büyüdüğü için bu akıntı yada çatladığı için
Kızlar şimdi doktordan geldim 3 yumurtam varmış çapları 11,5 ve 12 civarlarındaperşembeye kadar istenen çapta olursa cumartesi toplarız dedi bilmiyorum kafam karışık bana az geldi hayırlısı artık.Acilen cevap beklyorum kızlar yumurta toplanana kadar o güne kadar gonal-f ve menagonu kullandınızmı ona göre ilaç alacağım doktora sormayı unuttumda.
bu arada lara ikizlere gebe
açelya30 gebe
çido gebe listemize arz ederim
Yediğin birşey mı dokundu sana acaba, çünkü gebelik belirtiler için daha çok erken canımya kizlar size birsey diyecem tabi hergün birsey yaziyorum kusuruma bakmayin biraz salak durumuna düstüm ama ne yapim iste 3.deneme olunca olsun istiyorum.
Simdi bugün transferimin 6.günü dün gece midemde gurul gurul sesler bir türlü uyuyamadim nefes bile alamiyordum hic durmadan gurul gurul sesler cikiyordu sabah namazina kalktim tam selam verdim aferdersiniz lavaboya zor yetistim kustum yani sonra az önce uyandim icimde ne var ne yoksa ishal oldum ama farkli hic karnimda agri felanda olmadi neden böyle oldu anlamadim ve hala midemde sesler geliyor ara ara bu ne bi bilginiz varmi....
slm :13: canim ben buralardayim vakit buldukca yani esim ise gidince girebiliyorum zararli diyo beyefendi ama ben ayrilamam sizden mutlaka takip ediyorum herkesin mutlu haberini alincaya kadar gitmek yook. masallah 3 gebe haberi vermissin listedeki arkadaslar bizi unutup haber vermiyolar biz meraktan catliyoruz:44:
selaaam :) ebet beni de ekleyebilirsiniz bugün de hcg: 440 oldu çok şükür daha bi eminim artık :))
bu arada lara ikizlere gebe
açelya30 gebe
çido gebe listemize arz ederim
ocak şubat derken geldik marta ama kimse yok burda martta tüp bebecikliler nerdesiniz yada ocak şubatın hamişleri onlarda yok tabii bebegi alan gitti yarın yine kontrol varr dozun düşmesi lazımmm
kızlar tranferim 3 şubatta gerçekleşti 3.gün embriyosuydu 5 tane daha var onlarıda 5.güne götürmeye çalışacaklar 2 tane embriyo verildi biri kaliteli ikincisi orta kalite şiimdilik dinleniyorum yarın iş başı:18:
selaaam :) ebet beni de ekleyebilirsiniz bugün de hcg: 440 oldu çok şükür daha bi eminim artık :))
Evet canım sanada o iğneden vermesi gerekirdi bence o akıntılar catladigi içindir belki.bende böyle birsey olmadı bende yarın gideceğim gelince haber veririm sizde yazın buraya Allah yardımcımız olsun iyi geceler
Kızlar şimdi doktordan geldim 3 yumurtam varmış çapları 11,5 ve 12 civarlarındaperşembeye kadar istenen çapta olursa cumartesi toplarız dedi bilmiyorum kafam karışık bana az geldi hayırlısı artık.Acilen cevap beklyorum kızlar yumurta toplanana kadar o güne kadar gonal-f ve menagonu kullandınızmı ona göre ilaç alacağım doktora sormayı unuttumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?