• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

inşallah cnm ya allah hepimize nasip edsin inanki herkes için dua ediyorum..bana 4 yumurta var dedi enson 12 ml 14 ml civarı onlarda..belki birkaç tande daha çıkar belki dedi,küçük çapta başka yumurtalar daha varmıydı bilmiyorum..pazartesi öğleden sonra randevum var..birde neyden endişendiyorum suan biliyomusun herkese doktoru çatlamasını engelleyici iğne vermiş benim doktor iğnede vermedi.haftasonu olan yumurtalarda çatladıysa yandım demektir:)iki gündür sürekli akıntım var,sende de oluyomu?yumurtalar ya büyüdüğü için bu akıntı yada çatladığı için:(

Evet canım sanada o iğneden vermesi gerekirdi bence o akıntılar catladigi içindir belki.bende böyle birsey olmadı bende yarın gideceğim gelince haber veririm sizde yazın buraya Allah yardımcımız olsun iyi geceler

esraberat burayi okuyorsan eger ozel msj kutun doluymus. mesaj gonderemedim sana...

Son düzenleme:
Kızlar şimdi doktordan geldim 3 yumurtam varmış çapları 11,5 ve 12 civarlarında:( perşembeye kadar istenen çapta olursa cumartesi toplarız dedi bilmiyorum kafam karışık bana az geldi hayırlısı artık.Acilen cevap beklyorum kızlar yumurta toplanana kadar o güne kadar gonal-f ve menagonu kullandınızmı ona göre ilaç alacağım doktora sormayı unuttumda.

kızlar tranferim 3 şubatta gerçekleşti 3.gün embriyosuydu 5 tane daha var onlarıda 5.güne götürmeye çalışacaklar 2 tane embriyo verildi biri kaliteli ikincisi orta kalite şiimdilik dinleniyorum yarın iş başı:18:

Kızlar şimdi doktordan geldim 3 yumurtam varmış çapları 11,5 ve 12 civarlarında:( perşembeye kadar istenen çapta olursa cumartesi toplarız dedi bilmiyorum kafam karışık bana az geldi hayırlısı artık.Acilen cevap beklyorum kızlar yumurta toplanana kadar o güne kadar gonal-f ve menagonu kullandınızmı ona göre ilaç alacağım doktora sormayı unuttumda.

çabuk doktorunu ara onun hatası söylemelilerdi sana. öyle kafana göre alamazsın bu ilaçları ama mantıken daha var ve devam etmen gerekiyo ama kişiden kişiye değişir yani.

bu arada lara ikizlere gebe
açelya30 gebe
çido gebe listemize arz ederim:42:

slm :13: canim ben buralardayim vakit buldukca yani esim ise gidince girebiliyorum zararli diyo beyefendi ama ben ayrilamam sizden mutlaka takip ediyorum herkesin mutlu haberini alincaya kadar gitmek yook. masallah 3 gebe haberi vermissin listedeki arkadaslar bizi unutup haber vermiyolar biz meraktan catliyoruz:44:

ya kizlar size birsey diyecem tabi hergün birsey yaziyorum kusuruma bakmayin biraz salak durumuna düstüm ama ne yapim iste 3.deneme olunca olsun istiyorum.
Simdi bugün transferimin 6.günü dün gece midemde gurul gurul sesler bir türlü uyuyamadim nefes bile alamiyordum hic durmadan gurul gurul sesler cikiyordu sabah namazina kalktim tam selam verdim aferdersiniz lavaboya zor yetistim kustum yani sonra az önce uyandim icimde ne var ne yoksa ishal oldum ama farkli hic karnimda agri felanda olmadi neden böyle oldu anlamadim ve hala midemde sesler geliyor ara ara bu ne bi bilginiz varmi....

ya kizlar size birsey diyecem tabi hergün birsey yaziyorum kusuruma bakmayin biraz salak durumuna düstüm ama ne yapim iste 3.deneme olunca olsun istiyorum.
Simdi bugün transferimin 6.günü dün gece midemde gurul gurul sesler bir türlü uyuyamadim nefes bile alamiyordum hic durmadan gurul gurul sesler cikiyordu sabah namazina kalktim tam selam verdim aferdersiniz lavaboya zor yetistim kustum yani sonra az önce uyandim icimde ne var ne yoksa ishal oldum ama farkli hic karnimda agri felanda olmadi neden böyle oldu anlamadim ve hala midemde sesler geliyor ara ara bu ne bi bilginiz varmi....
Yediğin birşey mı dokundu sana acaba, çünkü gebelik belirtiler için daha çok erken canım
Çok yağlı baharatlı tatlı falan yeme bugünlerde
kuru kayısı ve incir meyveler ihsal yapar mesala, bugünlerde uzak dur onlardan
İnşallah hamilesin!!!!

Son düzenleme:
slm :13: canim ben buralardayim vakit buldukca yani esim ise gidince girebiliyorum zararli diyo beyefendi ama ben ayrilamam sizden mutlaka takip ediyorum herkesin mutlu haberini alincaya kadar gitmek yook. masallah 3 gebe haberi vermissin listedeki arkadaslar bizi unutup haber vermiyolar biz meraktan catliyoruz:44:

selaaam :) ebet beni de ekleyebilirsiniz bugün de hcg: 440 oldu çok şükür daha bi eminim artık :))

merhabalarrr bende drdan geldim 15 ve üstü yumoş yapmışım 16 17 18 lerde hepsi agrım akıntım varr yarın yine kontrol var gonal f im 150 oldu cetrotide [koruyucu] de yapcam yine bugün yarın alırım herhalde çatlatma ignemi çarşamba vurur perşembede toplarız gibi ya şimdi ben dondurmayı düşünmüyodum bu kadar yumurta çöpemi gitcek bida düşünmeliyim dr hastane degiştirirsem diye istemiyordum bide gerek kalmazsa o yumurtalara hamiş olursam diyee:26: peki bişi sorucam bilgisi olan cevapşasın lütfen .... dondurdugumuz yerden alıp başka biyerde çözdürüp yaptırabiliyomuyuz
allahım her isteyene hayırlısını ver rabbim aratma bizi

selaaam :) ebet beni de ekleyebilirsiniz bugün de hcg: 440 oldu çok şükür daha bi eminim artık :))

canımmm tekrar tebrikler:nazar: allahım hayırlısıyla önce pıt pıtları duyursun sonrada ıngasını:84::emir_bebek: :emir_bebek:
sonrada inşallah bizede bu mutlu haberi verme sırası gelsinnn....:34:

bu arada lara ikizlere gebe
açelya30 gebe
çido gebe listemize arz ederim:42:

Benimde betahcg bugün itibariyle 2570 çıktı.Bugün ultrasonda kese de göründü fakat haftasına göre küçük çıktı boş kese olabilir dedi dr.Önce kimyasal olabilir dedi sonra dış gebelik olma olasılığı var dedi.Şimdide boş kese olabilir diyor.Hamile kaldığıma bir türlü sevinemiyorum.:49:

:6::6:

ocak şubat derken geldik marta ama kimse yok burda martta tüp bebecikliler nerdesiniz yada ocak şubatın hamişleri onlarda yok tabii bebegi alan gitti yarın yine kontrol varr dozun düşmesi lazımmm:6:

nasil gidelim burdaki herkesin guzel haberlerini almadan ogrenmeden nereye gitcez hergun mutlaka okuyorum tum yorumlari yazilanlari ben 3+3 gunluk hamileyim cumartesi keseyi gorduk 2 hafta sonra kalp atislarini duycaz kismetse.Insallah sende guzel haberler verirsin Allah yar ve yardimcin olsun kimseye yoklugunu yasatmasin cok zormus kac yasindasin ilk denemenmi bu

kızlar tranferim 3 şubatta gerçekleşti 3.gün embriyosuydu 5 tane daha var onlarıda 5.güne götürmeye çalışacaklar 2 tane embriyo verildi biri kaliteli ikincisi orta kalite şiimdilik dinleniyorum yarın iş başı:18:

transferin 3 subattami 3 marttami gerceklesti 5.gune goturunce donduracaklarmi insallah hayirli haber alirsin rabbim seninde yuzunu guldursun

slm hamile olan arkadaslara birsey sormak istiyorum ben 3 bucuk haftalik hamileyim ve karin agrim var ishal sancisi gibi veya gaz sancisi gibi ama ishal degilim tam tersine kabizlik var boyle olan varmi aranizda lutfen birazcik aydinlatin beni

canım ya cok sevindimmm en son şüphedeydin artık kesinleştirdin hamişliğiiiii.....darısı başımıza inşallah...bende bu gece çatlatma iğnesini vurulucam çarşamba toplanıyoo,tedavinin sonuna geldim ama 12 günü nasıl geçiricem bilmiyorum...sen çalışıyorsun değilmii....kaç gün izin kullandın...transferden sonra ne yapmak ne yapmamak lazımm???

Evet canım sanada o iğneden vermesi gerekirdi bence o akıntılar catladigi içindir belki.bende böyle birsey olmadı bende yarın gideceğim gelince haber veririm sizde yazın buraya Allah yardımcımız olsun iyi geceler

canım bugün kontrole gittim,akıntı yumurtaların büyümesinden dolayı oluşuyormuş,7 tane yumurta varmış,4 tanesi cok iyi büyümüş dedi..bu gece çatlatma iğnesi yapıcam,çarşamba sabah yumoşları toplayacak,cuma yada pazartesi dölenme durumuna göre transfer yapılacak...bugün kendimi daha iyi hissediyorum tedavinin sonuna geldik...inşallah hayırlısıyla pozitifide görsekkk....:52::52::52:

perşembeye kadar ilaçlarını kullan zaten kontrole gittiğinde doktorun şunu yap şunu yapma diye söyleyecek.benim yumoşlar olduğu için doktor gonalf bugünden itibaren yapmıyosun dedi bugünde sadece lucrin yaptım,gece 12 de çatlatma iğnesi yapıcam.yarın hiç bişey yapmıyorum çarşamba sabahta toplanacak..seninkilerde perşembe istenen boyuta ulaşırsa a o gün gonalf i keser sendende..

Back