• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

aminnnnn inşallah herşey güzel geçer ohss ye çok dikkat et bende aralık ayında 2. tedavime başlamıştım ama çok fazla yumurtam oldu toplandı ohss oldum transferim iptal edildi donduruldu yumurtalar yarın kontrolum var 10 gün sonra transfer yapılacak inşallah bi aksilik olmazsa beraber hamile olmak dileğiyle :16:[/QUOT

amın canım benım ınsallahh kotu bıse olmaz.doktorlar hersey yolunda bekledıgımız gıbı dedıler ama tabıkı allah bılır. hepımız ıcın hayırlısı olsun ınsallahh... umarım beraber hamılelıgın keyfını cıkarırızz :)):34:

aminnnnn inşallah herşey güzel geçer ohss ye çok dikkat et bende aralık ayında 2. tedavime başlamıştım ama çok fazla yumurtam oldu toplandı ohss oldum transferim iptal edildi donduruldu yumurtalar yarın kontrolum var 10 gün sonra transfer yapılacak inşallah bi aksilik olmazsa beraber hamile olmak dileğiyle :16:[/QUOT

amın canım benım ınsallahh kotu bıse olmaz.doktorlar hersey yolunda bekledıgımız gıbı dedıler ama tabıkı allah bılır. hepımız ıcın hayırlısı olsun ınsallahh... umarım beraber hamılelıgın keyfını cıkarırızz :)):34:

inşallah kaçtane yumurtan varmış benim 28 tane toplanmıştı 13 tanesi döllenmiş ve donduruldular

kızlaaaarrrrrr, mucize gibi bişey oldu, bilmeyenler için söyleyim değerim 38 di sonra 62 oldu bugün de 173 olmuuuşşş :46::46::46:
o kadar umutsuzdumki, inanamıyorum halaaaaa :16::16::16:

kızlaaaarrrrrr, mucize gibi bişey oldu, bilmeyenler için söyleyim değerim 38 di sonra 62 oldu bugün de 173 olmuuuşşş :46::46::46:

canımmmmm inşallh o mucizeyi veren rabbim kucagınada almayı da nasip etsin sonra ardından da bizleride sevindirsin dr şimdi ne diyo 200 lere yaklaşmış maşallah....:66:

canımmmmm inşallh o mucizeyi veren rabbim kucagınada almayı da nasip etsin sonra ardından da bizleride sevindirsin dr şimdi ne diyo 200 lere yaklaşmış maşallah....:66:

canım çok sağol, inşallah, hep dua ediyorum hem kendim hem de anen olmayı arzulayan herkes için
:49::49::16:
doktorum güzel artmış başka teste gerek yok haftaya cuma gel ultrasonla bakalım dedi ama ben gene yaptırcam ptesi günü testi :34:

merhaba kızlar konrolum vardı gittik 5 birinde 5 öbüründe 10 tane 10 ml yumurtalarım olmuş 300 gonal f evitamin antibiyotik coraspşne devam cumartaesi yeni randevum var bide başka bi igne dedi çatlamasınlar erkenden diye vericekmiş
e2 23.8
fsh 6.52
lh 10.8 analyan varsa yorunlayın canlar

canım benim de e2 değerim 21 gibi bişey çıkmıştı doktor tahlili görünce ilave iğne verdi ama sonuç pozitif inşallah senin de öyle olur.

ohh maşallah maşallah böyle artarak devam etsin inşallahhh :)) bu arada canım mesaj kutun dolduğu için mesaj atamadım. kargoyu yolluyorum. bebişin hayırlı olsun şimdiden Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip eylesin.

Son düzenleme:
aminnnnn inşallah herşey güzel geçer ohss ye çok dikkat et bende aralık ayında 2. tedavime başlamıştım ama çok fazla yumurtam oldu toplandı ohss oldum transferim iptal edildi donduruldu yumurtalar yarın kontrolum var 10 gün sonra transfer yapılacak inşallah bi aksilik olmazsa beraber hamile olmak dileğiyle :16:

canım öncelikle hakkımızda hayırlısı
geçmiş olsun bende çok korkuyorum bu ohss dan her gittigimde korkma sen biz onu kontrol ediyoruz diyolar ama elimde mi kendimi dinliyom valla şiştimi agrıdımı diye 5 gümdür 300 gonal f vuruyorum yüksek düşmüycekmi yok sana o doz iyi diyolar 600 vurdugumuz hasta var
ben pcos um bu yüzden korkum en çok bizde oluyo örnek ablam o da 300 dozdu yazık ölümden döndü bakalım benimde yarın kontol var yeni bi igne daha başlıycaz dedi erken çatlamasınlar diye bide bol su iç proteinli beslen dedi inşallah canım hepimizin istegi bu hayırlısıyla hamile kalmak beebegimizi sag salim kucagımıza almak
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün göbüşümüzü doldursun:16:

canım çok sağol, inşallah, hep dua ediyorum hem kendim hem de anen olmayı arzulayan herkes için
:49::49::16:
doktorum güzel artmış başka teste gerek yok haftaya cuma gel ultrasonla bakalım dedi ama ben gene yaptırcam ptesi günü testi :34:

oh ohh maşallh barekallah
yaptır canım insan merak ediyo aminnn diyorum güzel duan için

Cook sevindim canim dedim ben sana bak ne güzel yükselmis masallah:nazar: bebegin seninle anne oluyosun anneee:emir_bebek: rabbim kucagina almayi nasip etsin

canım benim de e2 değerim 21 gibi bişey çıkmıştı doktor tahlili görünce ilave iğne verdi ama sonuç pozitif inşallah senin de öyle olur.
hayırlı olsun melegin inşallahhhh
benimki hiç bişi sölemedi bende merak ettim buraya yazdım ne demek diye n e ignesiydi canım ne demişti senin dr

canım öncelikle hakkımızda hayırlısı
geçmiş olsun bende çok korkuyorum bu ohss dan her gittigimde korkma sen biz onu kontrol ediyoruz diyolar ama elimde mi kendimi dinliyom valla şiştimi agrıdımı diye 5 gümdür 300 gonal f vuruyorum yüksek düşmüycekmi yok sana o doz iyi diyolar 600 vurdugumuz hasta var
ben pcos um bu yüzden korkum en çok bizde oluyo örnek ablam o da 300 dozdu yazık ölümden döndü bakalım benimde yarın kontol var yeni bi igne daha başlıycaz dedi erken çatlamasınlar diye bide bol su iç proteinli beslen dedi inşallah canım hepimizin istegi bu hayırlısıyla hamile kalmak beebegimizi sag salim kucagımıza almak
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün göbüşümüzü doldursun:16:

hayatım bugün benimde 5.günüm bende puregon 175ml vuruluyorum hangi merkeze gidiyorsun senin kaçıncı denemen hayatım

hayırlı olsun melegin inşallahhhh
benimki hiç bişi sölemedi bende merak ettim buraya yazdım ne demek diye n e ignesiydi canım ne demişti senin dr

canım progesteron iğnesi verdi takviye normalde ben sadece cirinon jel kullanıyordum. sonra işte iğneye başla dedi. 1-2 hafta kadar iğne de vuruldum sonra kesti. aminn canım inşallah darısı başınaaa

Kızlar merhaba uzun zamandır foruma iştirak edememiştim. Hamiş sayısı güden güne artıyor ne güzel. Benm gibi olumsuz sonuç alan arkadaşlarım da ne olur üzülmesinler Rabbim her şeyin hayırlısını doğru zamanında verir. Dün ablamın hamilelik haberini aldık ki kendisi en son 11 sene evvel 24 yaşında ikinci oğlunu da doğurmuş ve de o süreden beri hep korunan biri idi. Ama hiç hesapta olmayan bir misafir geldi ailemize. Ben ablam için seviinirken o da bana nasıl söyleyeceğini ben bu kadar uğraşırken kendsiin hamile kalmasını yanlış yorumluyordu. Neyse ki ablamı asla üzülmediğime dair ikna edebildim Allaha şükürler olsun. Eniştemin dediği gibi 15. yıl hediyesi oldu onlara.

Rabbim dileyen herkese evlat hasreti çeken herkese hayorlı evlatlar nasip etsin. Bizim elimizden gelen tek şey gerekli tedavilerimizi olmak ve bol bol dua etmek.

ohh maşallah maşallah böyle artarak devam etsin inşallahhh :)) bu arada canım mesaj kutun dolduğu için mesaj atamadım. kargoyu yolluyorum. bebişin hayırlı olsun şimdiden Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip eylesin.

:)) teşekkür ederiiimmm, çook mutluyum allahım bozmasın inşallah, eve gidip şükür namazı kılıcamm :)) msj kutumu boşaltıyorum hemenn :)) teşekkürler tekrar :16:
oh ohh maşallh barekallah
yaptır canım insan merak ediyo aminnn diyorum güzel duan için

:emir_bebek::emir_bebek::24::3: öpüyorummm seniiii :54:

Cook sevindim canim dedim ben sana bak ne güzel yükselmis masallah:nazar: bebegin seninle anne oluyosun anneee:emir_bebek: rabbim kucagina almayi nasip etsin

aminnnnnnnnn teşekkür ederim darısı bütüüüünn isteyenlere, inşallah pıtpılarını duyduğum günüde görürüm :52::32:

hayatım bugün benimde 5.günüm bende puregon 175ml vuruluyorum hangi merkeze gidiyorsun senin kaçıncı denemen hayatım

merhaba canım ilk denemem benim maya tüp bebek pazartesi başladım 300ml gonal f antibiyotik vitamin bebe aspirini kullanıyorum yarın kontrol var 10 yumurtam var 10ml olmuş çarşamba opu yapılır herhalde senin kaç yumoşun var merkezin neresi
allahım herkese nasip etsinnn:54:

selam kizlar bugün transferimin 4.günü ama hic belirti yok sadece ikinci günü koyu renkakintim olmustu ve bugün sabah 7dede adet sancisi gibi birsey oldu okadar bu saater kadarda hic birsey yok benim 3.denemem hic birindede belirti yoktu bana yardim edin sizlerde nasil olmustu anltirmisiniz bana dua etmeyide unutmayin arkadaslar...

Back