Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım öncelikle hakkımızda hayırlısı
geçmiş olsun bende çok korkuyorum bu ohss dan her gittigimde korkma sen biz onu kontrol ediyoruz diyolar ama elimde mi kendimi dinliyom valla şiştimi agrıdımı diye 5 gümdür 300 gonal f vuruyorum yüksek düşmüycekmi yok sana o doz iyi diyolar 600 vurdugumuz hasta var
ben pcos um bu yüzden korkum en çok bizde oluyo örnek ablam o da 300 dozdu yazık ölümden döndü bakalım benimde yarın kontol var yeni bi igne daha başlıycaz dedi erken çatlamasınlar diye bide bol su iç proteinli beslen dedi inşallah canım hepimizin istegi bu hayırlısıyla hamile kalmak beebegimizi sag salim kucagımıza almak
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün göbüşümüzü doldursun
benımde toplam 29 tane yumurtam var ama 17 tanesı 20 21 mm dıgerlerı 16 17 18 degısıyo yarın sabah da toplayacaklar ıste canım:26: hayırlısıyla..
umarım ohss olmazsın ben olmuş biri olarak söyleyyeim hem iyi hemde kötü tarafları var iyi yanı çok sayıda bebişlerin oluyor sağlıklı hem maddi hem manevi çok rahatlıyorsun kötü yanıda 2 ay beklemek ve çektiğin acı sıkıntı ama sana tavsiyem eğer hafif bile geçirsen sakın transfer yaptırma kendimden biliyorum ben çok kızdım dr uma hep bekletiyorsunuz beni ben beklemek istemiyorum olsun koyun dedim ozamn daha risk vardı su toplama bile olmamıştı ama ısrarla dr um olmaz 2 ay bekleyecez dedi ve ben ertesi gün şişmeye başladım sıkıntılarım başladı yatamaz oturamaz hatta bikaçgün sonra nefes darlığından konuşamaz bile olmuştum ve sonra dr uma çok kızmıştım size ama iyiki transfer yapmamışsınız dedim oda ohss olan her hastam aynı tepkiyi gösteriyor dedi zaten yarın söylerler sana risk olduğunu dilerim çok beklemezsin sen benim gibi
merhaba canım ilk denemem benim maya tüp bebek pazartesi başladım 300ml gonal f antibiyotik vitamin bebe aspirini kullanıyorum yarın kontrol var 10 yumurtam var 10ml olmuş çarşamba opu yapılır herhalde senin kaç yumoşun var merkezin neresi
allahım herkese nasip etsinnn
canımmmmm durucum o düşük sancısını iyi bilirim. Rabbim kimseye yaşatmasın birdaha. sorunsuz hallolmasına sevindim. ben sonraki tedavinde kısa sürede hayırlı sonuç alacağından eminim. rabbim bu tevekkülünü mucizesi ile ödüllendirsin inşallah. Allah sana ve hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa sürede
canım hayırdır uykun m kaçmıştı? stres yapıosan yapma lütfen. en güzel çözümü doktora gidip içini rahatlatman. hbr ver
çook geçmiş olsun. canım kanda 10. günde 0 değerlerinde olup 12. gün 90ları görüo insanlar hiç belli olmaz.8.gün kanda bile çıkmaz ikiz değilse ayrıca. Allah büyük. ama benim anlamadığım lekelenme gibi mi değil mi; değilse doktorunun açıklamasını mrk ediorum. canım düşük olsa bile adet gibi olur anlamazsın henüz ama adetine de var ben anlamadım. acaba başka bi doktora damı gözüksen nurcum?
Selam kizlar dün transferim oldu cok sükür 2Dondurulmus Blastosi embiryodan bir canli cikti digeri bozulmus o yüzden 1Embiryo transfer ettiler bana dua edin ne olur bu benim 3.denemem ilk defa tek embiryo transfer edildi heralde diyorum bu benim nasibim her zaman iki taneydi bu tek Rabbim insallah nasip eder bunu bana benim test günüm 9Mart ama doktor 7Marttada yap cikabilir dedi yani 7 ve 9martta test yapicam.
Neldelın nasılsın gectımı canım lekelenmelerın?
ıkınızde ıyısınızdır ınsallah
canım listeye beni hamişşş olarak yazabilirsin... 4500 masrfaım oldu...
slm kızlar ben bgn transferin 9. günündeyim ama aklıma takılan şeyler var mesela çoğunuzda duyduğum yerleşme lekesi gbi bi kanama yada akıntı olmadı bnde hiç,sadece göğüslerim çok ağır ve hassas bi de arada kasık ağrılarım oluyo adet olucam die de çok korkuyorum. günler bi türlü geçmiyo
slm kızlar ben bgn transferin 9. günündeyim ama aklıma takılan şeyler var mesela çoğunuzda duyduğum yerleşme lekesi gbi bi kanama yada akıntı olmadı bnde hiç,sadece göğüslerim çok ağır ve hassas bi de arada kasık ağrılarım oluyo adet olucam die de çok korkuyorum. günler bi türlü geçmiyo
umarım ohss olmazsın ben olmuş biri olarak söyleyyeim hem iyi hemde kötü tarafları var iyi yanı çok sayıda bebişlerin oluyor sağlıklı hem maddi hem manevi çok rahatlıyorsun kötü yanıda 2 ay beklemek ve çektiğin acı sıkıntı ama sana tavsiyem eğer hafif bile geçirsen sakın transfer yaptırma kendimden biliyorum ben çok kızdım dr uma hep bekletiyorsunuz beni ben beklemek istemiyorum olsun koyun dedim ozamn daha risk vardı su toplama bile olmamıştı ama ısrarla dr um olmaz 2 ay bekleyecez dedi ve ben ertesi gün şişmeye başladım sıkıntılarım başladı yatamaz oturamaz hatta bikaçgün sonra nefes darlığından konuşamaz bile olmuştum ve sonra dr uma çok kızmıştım size ama iyiki transfer yapmamışsınız dedim oda ohss olan her hastam aynı tepkiyi gösteriyor dedi zaten yarın söylerler sana risk olduğunu dilerim çok beklemezsin sen benim gibi
canım bu sabah topladılar yumurtalarımı allaha sukurler olsun kı doktor herhangı bı sıkıntı yok dedı .. duruma gore haber vercekler bakalım pazartesı yada salı transfer edecekler.. sende uzulme sakın doktorların var bıldıgı allah hayırlısıyla kucagımıza almak nasıp etsın ınsallah... senın transferın ne zamandı
EVET NERDESİNİZ ARKADAŞLAR OCAK -ŞUBAT aylarında tedaviyi düşünenlerrrrr
canım bu sabah topladılar yumurtalarımı allaha sukurler olsun kı doktor herhangı bı sıkıntı yok dedı .. duruma gore haber vercekler bakalım pazartesı yada salı transfer edecekler.. sende uzulme sakın doktorların var bıldıgı allah hayırlısıyla kucagımıza almak nasıp etsın ınsallah... senın transferın ne zamandı
çok sevindm sorun olmamasına benim transferim 16 sında inşallah bi aksilik çıkmazsa
inşallah sorunsuz geçirirsin bu dönemi aslında hep kendimiz çağırıyoruz hastalıkları oldumu olacakmı geldimi gelecekmi psikolojik olarak sıfır başlıyoruz tedaviye allahımın izniyle hepimizin yüzü gülecek inşallah
benim 4.denemem hayatım memorial hastanesinde tedavi görüyorum bende şuan puregon ve folbiol kullanıyorum sadece büyük ihtimal benimde toplama işlemim çarşamba olacak aynen şuan 10yumurtam var 12ml olmuş hepimiz hakkında hayırlısı neyse rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah
günaydın güzeller bende dün drdaydım agrım ve akıntım vardı söledim olması gerekenmiş büyüyolar dedi ama akıntı mukos trasferde bizi zorlar fialn dedi kan verdim gonal f i225 e düşürdük cetrotillle diye bi igne daha başladım çatlamasını engelleiycekmiş oda allerjik reaksiyon gösterdi kabardı kaşındı sanki sinek ısırıgı gibiydi hemşireyle görüştüm oda artarsa haberleşelim dedi geçti gibi bakalım bugün yapınca nolcak yumuşlarımda 14 ml olmuşlar geneli 17 20 mlim olunca toplarız dedi pazartesi yeni randevu var allahım emeklerimizi zayi etmesin bütün isteyenlere hayırlısını versin aratmasın dahah fazlaaa...
Canım bende dün gittim banada cetrotil verdi bugun vurulacağım hemşire kalça iğneni vurdururken bunuda yapsınlar dedi sen kendinimi yapıyorsun?bende Pazartesi gideceğim bakalım gelişme olacakmış?sende menagon kullaniyormusun ben devam ediyorum gonal-f225 doz.hangi hastahanede yaptırıyordun?