• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Merhaba arkadaslar bugün transferim oldu 1ebriyon koydular oda orta kalite yagni 2 kalite bu durumda hamile kalan varmi içinizde çok morale ihtiyacım var,moralim çok bozuldu taa yumurta toplandığı zaman sadece 5 yumurta çıkmış onun 2iyi digerleri gelişmemiş ve sonuçta 1 tanesi dollenmis ve 2 hücreli olarak bugün transfer edildi çok beklemediler sansa bırakmak istemediler galiba yumurta toplama salı gunü oldu ve transferse Perşembe.ve tuhafıma giden şeyde transfer sonrası yatırmadılar hemen kaldırıp eve gönderdiler her yerde mı öyle yapılıyor acaba...acaba benim durumumda olan varmi içinizde desteklerinizi bekliyorum kızlar.İNŞALLAH ALLAHIM hepimiz için OL der de bebişlerimiz sımsıkı tutulur bize ÂMİN

AMINNNN......merhaba canim moralin bozulmasin sakin ama transferden sonra yatirmalari gerekirdi nerde yaptirdin beni 2 saat kesinlikle kaldirmadilar odaya aldilar ben ozelde yaptirdim canini sikma bol bol dua et Allahim buyuk zorda olanlari gorur yardim eder insallah bebegin simsiki tutunurda seni birakmaz

Merhaba arkadaslar bugün transferim oldu 1ebriyon koydular oda orta kalite yagni 2 kalite bu durumda hamile kalan varmi içinizde çok morale ihtiyacım var,moralim çok bozuldu taa yumurta toplandığı zaman sadece 5 yumurta çıkmış onun 2iyi digerleri gelişmemiş ve sonuçta 1 tanesi dollenmis ve 2 hücreli olarak bugün transfer edildi çok beklemediler sansa bırakmak istemediler galiba yumurta toplama salı gunü oldu ve transferse Perşembe.ve tuhafıma giden şeyde transfer sonrası yatırmadılar hemen kaldırıp eve gönderdiler her yerde mı öyle yapılıyor acaba...acaba benim durumumda olan varmi içinizde desteklerinizi bekliyorum kızlar.İNŞALLAH ALLAHIM hepimiz için OL der de bebişlerimiz sımsıkı tutulur bize ÂMİN

merhaba arkadaşım hayırlı olsun tedavin inşallah ..bende senden farklı olmayacağım,çünkü 4 yumurta gelişmiş..benimde moralim çok bozuldu bunu duyunca,haftaya çarşamba toplama işlemi, cumada transfer olacak ..ama veren allah tek yumurtaya da veriyor..allaha sığınmaktan başka çaremiz yok cnm...

Canım bende bugün gittim sabah kontrole muayene etti banada fazla yumurta oluşmamış dedi daha fazla olabilirdi dedi 225 doza çıkardı menagon iğneyede devam dedi cumartesi tekrar çağırdı o zaman karar verecek menagona devammı değilmi diye:( sen ne kadar kullandın yada kullandınmı bunu? birde kan tahlili yaptı bu defa biraz acıdı hemşireye sinir oldum:) allahım yardım et önümüzde daha çok işlemler var umarım sonu güzel olur.transferde anestezi yapmayacakmış doktor bugün sordum. transferden sonrada sanırım yine iğne ilaç falan veriliyormuş blgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

slm hakkinda hayirlisi olsun hersey gonlunce olsun transfer cok kolay anestezi gerektirmiyor daha once alttan muayene olduysan bilirsin onlar gibi hic acimiyor bana transferden sonra estrofem,elevit,crinone jel ve 5 gunluk igne vermisti doktorum.Herkesinki farkli olabiliyor ama veriyor kesinlikle transferden sonra ilac igne bebislerimiz tutunsun diye

inşallah iyi sonuçlar alırsın canım..ben bu iki embriyo işine taktım..pazartesi son kontrole çağırıp çarşamba yumurta toplayacak doktorum..ama ben başka bi hastanede arkadaşım çalışıyo o bana doktorla görüşme ayarladı yarın gidip görüşücem eğer 2 tane transfer yaparlarsa orda yaptırıcam kendi doktrorumdan vazgeçicem..bilmiyorum doğrumu yapıyorum ??

walla iki embriyo yaptırırsan daha iyi olur bence de ;)

AMINNNN......merhaba canim moralin bozulmasin sakin ama transferden sonra yatirmalari gerekirdi nerde yaptirdin beni 2 saat kesinlikle kaldirmadilar odaya aldilar ben ozelde yaptirdim canini sikma bol bol dua et Allahim buyuk zorda olanlari gorur yardim eder insallah bebegin simsiki tutunurda seni birakmaz

Sağol canım.bende özelde yaptım bu benim 3 denemem Antalya Tup bebek merkezinde.transfer de sordum beni 2saat yatirmicakmisiniz diye onlar dediki daha onceleri yatırıyordum ama hiç bir farkını görmedik dedi çünkü bende 2 denememi orda yaptırmıştım onanda hatırlıyordum 2saat yatırıyorlardı şimdide artık yatırmıyorlar babada çok ilginç geldi 5transfer bitti koltuktan kendim hemen kaltim kendim giyindim ve merdiven çıkıp gittim hayretler icinde kaldım artık hayırlısı diyoruz ne kadar olacak bilmiyorum.ama tabiki umudumuzu kaybetmicegiz.ALLAHİM ol de yaRABBIM

merhaba arkadaşım hayırlı olsun tedavin inşallah ..bende senden farklı olmayacağım,çünkü 4 yumurta gelişmiş..benimde moralim çok bozuldu bunu duyunca,haftaya çarşamba toplama işlemi, cumada transfer olacak ..ama veren allah tek yumurtaya da veriyor..allaha sığınmaktan başka çaremiz yok cnm...

Tşk canım.sen moralini hiç bozma dua edelimki toplama işleminde 4tane yumurtan iyi kalitede toplansın ve dollensin en önemlisi bu.benim 5tane toplandı onun sadece 1iyi kalitede yumurta idi baskası zayıfti .ama moralimizi bozmicaz ALLAH hepimizin yardımcısı olsun!!!

Tşk canım.sen moralini hiç bozma dua edelimki toplama işleminde 4tane yumurtan iyi kalitede toplansın ve dollensin en önemlisi bu.benim 5tane toplandı onun sadece 1iyi kalitede yumurta idi baskası zayıfti .ama moralimizi bozmicaz ALLAH hepimizin yardımcısı olsun!!!

Amin inşallah canım...

ben menagon hiç kullanmadım lucrin kullanıyorum sanırım birbirlerinin muadili bu ikisi..gonalf benimde 225 e çıkardı..doktoruna soradunmu hiç tek mi çift embriyomu transfer ediyolar...

Hayır sormadım kaç tane transfer yaptıklarını ama tahminime göre çift koyarlar.Ne kadar heyecanlı zamanlar değilmi?Allah yardımcımız olsun.

inşallah iyi sonuçlar alırsın canım..ben bu iki embriyo işine taktım..pazartesi son kontrole çağırıp çarşamba yumurta toplayacak doktorum..ama ben başka bi hastanede arkadaşım çalışıyo o bana doktorla görüşme ayarladı yarın gidip görüşücem eğer 2 tane transfer yaparlarsa orda yaptırıcam kendi doktrorumdan vazgeçicem..bilmiyorum doğrumu yapıyorum ??

Ama dozumuzu artırdı doktor birdahaki gidişimizde belki değişiklik gösterir çoğalır yumurtalar umudumuzu kaybetmeyelim doktorunu değiştirmek nasıl olur bilemeyeceğim ben biryerde başlandıysa orda devam etme taraftarıyım kısmet işi bu çünkü.Ama tabiki iyi gitmediğini hissediyorsan o ayrı hakkında hayırlısı olsun

Hayır sormadım kaç tane transfer yaptıklarını ama tahminime göre çift koyarlar.Ne kadar heyecanlı zamanlar değilmi?Allah yardımcımız olsun.

bende öyle tahmin ediyordum ama sorduğumda şok oldum yasal tarafı buymuş tek embriyo...ben sadece tek transfer edeceği için değiştirmek istiyorum bi dünya para ödeyeceğiz bir sürü iğne vs.. çift embriyo ile şansı artırabilir diye düşünüyorum..

bende öyle tahmin ediyordum ama sorduğumda şok oldum yasal tarafı buymuş tek embriyo...ben sadece tek transfer edeceği için değiştirmek istiyorum bi dünya para ödeyeceğiz bir sürü iğne vs.. çift embriyo ile şansı artırabilir diye düşünüyorum..

Bugün bana bir form verdiler doldurup götüreceğim onu okudum gebelikte sorun yaşamayacak çiftlere 3 taneye kadar embriyo verilebilir yazıyor.Yani kaliteli ise ikide üçde olur demek heralde bu yazıdan bunu çıkardım ama zamanı gelince bende soracağım doktoruma.Evet çok haklısın hem maddi hem manevi zorluklar yaşıyoruz eğer imkan varsa mutlaka 2 tane olmalı bende aynı senin gibi düşünüyorum

merhaba kızlar konrolum vardı gittik 5 birinde 5 öbüründe 10 tane 10 ml yumurtalarım olmuş 300 gonal f evitamin antibiyotik coraspşne devam cumartaesi yeni randevum var bide başka bi igne dedi çatlamasınlar erkenden diye vericekmiş
e2 23.8
fsh 6.52
lh 10.8 analyan varsa yorunlayın canlar

Bugün bana bir form verdiler doldurup götüreceğim onu okudum gebelikte sorun yaşamayacak çiftlere 3 taneye kadar embriyo verilebilir yazıyor.Yani kaliteli ise ikide üçde olur demek heralde bu yazıdan bunu çıkardım ama zamanı gelince bende soracağım doktoruma.Evet çok haklısın hem maddi hem manevi zorluklar yaşıyoruz eğer imkan varsa mutlaka 2 tane olmalı bende aynı senin gibi düşünüyorum

bizimde ilk görüşmemizde eşim sormuş tek demiş dr eşimde ısrarla bizie iki embiriyo trnsfer edin olmazmı demiş dr önce gülüp sonrada yasal olan tek ama orta kalitede olursa iki ve üzeri koyuyuoruz kaliteli bizim istedigimiz gibi olursa tek koyarız tamamaen gelişmeleriyle alakalı demiş bilmiyorum naaaparlar ama rabbim ol deyince isterse onuda koymasın önünüe kimse geçemez :16:

merhaba kızlar konrolum vardı gittik 5 birinde 5 öbüründe 10 tane 10 ml yumurtalarım olmuş 300 gonal f evitamin antibiyotik coraspşne devam cumartaesi yeni randevum var bide başka bi igne dedi çatlamasınlar erkenden diye vericekmiş
e2 23.8
fsh 6.52
lh 10.8 analyan varsa yorunlayın canlar

Canım bende gonalf kullanıyorum 225doza çıkardı bugun.ben menagon isimli kalçadan iğne kullanıyorum yarın 5.yi vurulacağım Cumartesi randevum var o zaman söyleyecek tekrar ilaçları ne kadar kullanacağımı .kan degerleri hakkinda bilgim yok ya ben kan aldırmayı sevmiyorum hemşirenin eli çok ağır isim zor:(

merhaba kızlar bende subat reglımde tup bebege basladım cumartesı gunu yumurta toplama ıslemıne gıdecegım su anda yumurta rezervımın cok ıyı oldugunu soyledı doktorlarım . bakalım kac tane dollenecekk... ınsallahh allah herkesın gonlune gore verır.

merhaba kızlar bende subat reglımde tup bebege basladım cumartesı gunu yumurta toplama ıslemıne gıdecegım su anda yumurta rezervımın cok ıyı oldugunu soyledı doktorlarım . bakalım kac tane dollenecekk... ınsallahh allah herkesın gonlune gore verır.

aminnnnn inşallah herşey güzel geçer ohss ye çok dikkat et bende aralık ayında 2. tedavime başlamıştım ama çok fazla yumurtam oldu toplandı ohss oldum transferim iptal edildi donduruldu yumurtalar yarın kontrolum var 10 gün sonra transfer yapılacak inşallah bi aksilik olmazsa beraber hamile olmak dileğiyle :16:

Back