Merhaba arkadaslar bugün transferim oldu 1ebriyon koydular oda orta kalite yagni 2 kalite bu durumda hamile kalan varmi içinizde çok morale ihtiyacım var,moralim çok bozuldu taa yumurta toplandığı zaman sadece 5 yumurta çıkmış onun 2iyi digerleri gelişmemiş ve sonuçta 1 tanesi dollenmis ve 2 hücreli olarak bugün transfer edildi çok beklemediler sansa bırakmak istemediler galiba yumurta toplama salı gunü oldu ve transferse Perşembe.ve tuhafıma giden şeyde transfer sonrası yatırmadılar hemen kaldırıp eve gönderdiler her yerde mı öyle yapılıyor acaba...acaba benim durumumda olan varmi içinizde desteklerinizi bekliyorum kızlar.İNŞALLAH ALLAHIM hepimiz için OL der de bebişlerimiz sımsıkı tutulur bize ÂMİN
AMINNNN......merhaba canim moralin bozulmasin sakin ama transferden sonra yatirmalari gerekirdi nerde yaptirdin beni 2 saat kesinlikle kaldirmadilar odaya aldilar ben ozelde yaptirdim canini sikma bol bol dua et Allahim buyuk zorda olanlari gorur yardim eder insallah bebegin simsiki tutunurda seni birakmaz