2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

canım arkadaşım uzulma benimde aynısı olsu hatta benim 1 gün deil 3 gün falan olsu jel geri siyahgibi çok koyu renkte geliyodu 3 gün surdu sonra kesildi ümidimi yitirmiştim ama bi baktım hamileyim şu an 6 hafata 4 günlük hayırlısı olsun ortık onlara kaıntı yapma ıstırat etmeye devam et ve bol su iç

canim gözün aydin bak artmis degerin insallah böyle devam eder doktorlari takma dua et insallah hersey yolunda gider ve yavruna kavusursun

sağol canım yaa, böyle buruk bi sevinç yaşıyorum işte... doktorun "du bakalım" sözü oturdu kaldı ümüüme walla :))

kızlar slm bende mart yada nisan ayında tedaviye başlayacam da ya tüp bebekte deneme başına ücret mi veriyoruz açıklar mısınız lütfen ya

çok sağol canım inşallah benimde öyle olur şuan sadece peçetede jelle birlikte görüyorum zaten ekstra bir akıntı yok...inşallah sonucum güzel olur benim de...rabbim sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

arkadaşlar doktorumla da görüştüm akıntı durumunu kan testim normalde cuma günüydü...ama doktor yarın kan değerlerine bir bakalım dedi...yarını bekliyorum sabırsızlıkla bakalım...inşallah güzel olur...

kaçıncı gün başlamıştı sancılar gecemcim???

canım benim transferden 3 gün sonra sancılar başlamıştı. bazen adet sancısı gibi oluyordu bazen de böyle sanki bıçak saplanır gibi. böyle aniden giriyodu sonra geçiyodu. o adet sancılar gibi sancılar hala devam ediyor. doktor yerleşirken de olabilir fazla yumurta toplandı ondan da olabilir dedi.

canım çok üzüldüm. mutlaka bunda da bir hayır vardır. Allah yardımcın olsun

canım çok geçmiş olsun. maşallah seni teselli edecek bir durum yok sen kendi kendine yetiyorsun. Rabbim bundan sonrası için hayırlı kapıllar açsın. inşallah tez zamanda duaların kabul olur ve bebişlerine kavuşursun.

kızlar slm bende mart yada nisan ayında tedaviye başlayacam da ya tüp bebekte deneme başına ücret mi veriyoruz açıklar mısınız lütfen ya

bitüp bebek tedavisine başlıosun ödüosun. dondurulmuş varsa extra ücret ödüosun. olmazsa 2. tüp denemesi için tekrar ödüosun canım hangi ildesin sen? yaş kaç?

suan ne soylesek bos dua etmekten baska birsey gelmez elimizden Allah yar ve yardimcin olsun insallah degerin yukselir moralini bozma biliyorum cok zor ama sabretmek lazim hayirli haberini bekliyorum kismetse

cok haklisin yasamayan bilmiyor anlamiyor ama hic yasamasinlar Allahim dusmanima bile vermesin bunun kadar zor bisey yok tabi oncelikle can sagligi versin rabbim saglik olmayinca hic biseyin anlami yok Allah buyuk her darda olana yardim eder

canım arkadaşım bende progestan fitil kullanıyorum.bende de ilk peceteye geldi gerci halada öyle hafif kahve bir leke. sonra tekrar tekrar geldi. pembeden açık kırmızıya döndü. adet günüme daha çok var ama 3 gündür de sancım vardı, şuanda adet oluyorum gibi sancım var sanırım ilçalardan tam gelemiyor. suan iyice azaldı renkte acıldı korkudan dün test yaptım sonuç 0,9 çıktı 7.günde.
inş.yarın doktorun senin içini rahatlatır arkadasım. hemen gectiyse endişe etmene gerek yok inş.

inş.inş...................:2:
senin durumunu okuyunca da cok üzüldüm arkadasım Rabbim hepimize kolaylıklar ve sabırlar nasip etsin............şuan son durumun nedir bilgilendirir misin canım merakındayım?

ist.erdem hastanesinde ilaçlar dahil 3600 yapılıyor arkadasım. benim bir ay ertelendiği için tedavim 50000 buldu. donmuşlar içinde 600tl.istediler ekstradan canım. bol umutlu bir süreç diliyorum güzel haberlerinizi bekliyoruz ki bizlere de umut olsun

amin inş.canım ........................mutlaka var bir hayır ancak bize sır. sır perdesini göremeyince göz, sabrımız da olmuyor işte...

dua ediyorum hepimiz için....

suan ne soylesek bos dua etmekten baska birsey gelmez elimizden Allah yar ve yardimcin olsun insallah degerin yukselir moralini bozma biliyorum cok zor ama sabretmek lazim hayirli haberini bekliyorum kismetse

evet arkadasım. ağladım bağırdım mahfoldum olan bana oluyor yüzüme bakılacak halim kalmadı... annemlere gittim biraz açıldım. annem bile olsa insan yasamadan anlayamıyor sanki. üzülüyorlar ama bizi sadece biz anlıyoruz....
inş.öyle isterim ki bir mucize olsun.

DURUCUĞUMMM sana çok dua ediyorum ve seni şimdi daha iyi anlıyıorum. tam adet olamadım diye bu belirsizlik bile beni nasıl sabırsızlandırıyor hırcınlaştırıyor. sen neler yasadın....................inş.bir sürpriz olacak... inş.arkadasım.

mrb sizin sorun neydi acaba evet oyle geliyor insana kaldiramam diye dusunuyosun ama denemeden bilemezsin insallah iyi sonuc alirsin ve burda bizimle paylasirsin herseyin hayirlisi tabi Allah buyuk

kızlar climara bant kullanan varmı aranızda? ben kullanıyorum hemde hergün 1 bant değştiriyorum, kutuda 4 tane var fiyatı 27 tl. 4 günde bir 27 tl koyuyo açıkcası,
ayrıca progeston iğne günde bir kez, jel sabah akşam, estofrem hap günde 2 kez ikişer tane, coraspin ve vitamin, bi de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum!!

merhaba arkadaşlar
şimdi doktordan geldim,bir kutu gonalf gunde 150 doz uyguladım bugün doktor yumurtalarıma baktı,sadece 4 yumurta oluşmuş.doktor senden daha fazla yumurta bekliyordum dedi..bilmiyorum moralim bozulmadı desem yalan olur ama veren allah 1 yumurtayada 20 yumurtayada verir..doktor pazartesiye kadar
225 doz yap belki sayısı artar , moralini bozma kalitesi önemli sayısı değil dedi ama yinede canım sıkıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…