arkadaşlar dün crinone jelin uygulama aparatında çok az kırmızı leke görmüştüm.bugün transferimin 10.günü peçeteyle silince çok az leklenme geliyor peçeteme...bu şekilde olup hamile olan var mı aranızda(( bana yardımcı olursanız sevinirim... moralim çok bozuk....
canim gözün aydin bak artmis degerin insallah böyle devam eder doktorlari takma dua et insallah hersey yolunda gider ve yavrunakavusursun
çok sağol canım inşallah benimde öyle olur şuan sadece peçetede jelle birlikte görüyorum zaten ekstra bir akıntı yok...inşallah sonucum güzel olur benim de...rabbim sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...canım arkadaşım uzulma benimde aynısı olsu hatta benim 1 gün deil 3 gün falan olsu jel geri siyahgibi çok koyu renkte geliyodu 3 gün surdu sonra kesildi ümidimi yitirmiştim ama bi baktım hamileyim şu an 6 hafata 4 günlük hayırlısı olsun ortık onlara kaıntı yapma ıstırat etmeye devam et ve bol su iç
kaçıncı gün başlamıştı sancılar gecemcim???
çok kötüyüm içim sökülüyor sanki ............................................................aşılamadan bu yana ayların birikimi içimde............. bir anaokulu öğretmeni olup çocuksuz olmak çok daha zor... lekeydi.şimdi kanama oldu. çoğalıyorda. ................. çok üzgünümmmm, sancım arttı
doktorumu aradım adet olabilir dedi. ama kanaman çoğalana kadar ilacını kesme akşama test yap dedi eşimi bekliyorumm
kızlar selam, bekleyiş ve kararsızlık artık son erdi. iki gündür kanamam başlamıştı zaten, dün doktor düşmesi için ilaç verdi ama yine de operasyon gerekeceğini söyledi. bol sancılı, uykusuz ve çok kanamalı bir gecenin arından, bu sabah hastane yolunu tuttuğumuzda sancılar tavan yaptı, doğum sancıları gibiymiş öyle okudum birçok yerde (verilen ilaç aynı zamanda doğum yapacaklarada veriliyomuş, kasılmalarla kolay olması için) neyse hastaneye geldiğimde bebişler kendiliğinden düştü, yani yolda düşmüş aslında, beni hemen aldılar hafif narkoz verdiler ama kürtaja gerek olmadı. işin ilginç yanı düştüğünden itibaren bir rahatlama yaşadım, inanın daha hiç ağlamadım. baştan beri kendimi alıştırdığım için sanırım ve belirsizlik içinde beklemenin sıkıntısını yaşadığım için. çevremdekiler beni arıyolar hep, ama sanki ben onları teselli ediyorum, özellikle annemi. herşey yolunda giderse 2 ay sonra tekrar başlayacaz. sizden ricam ne olur bunları okuyunca acaba bende yaşarmıyım diye düşünüp kendinizi üzmeyin, pozitif düşünün. özellikle hamile arkadaşlarım, inanın sırf sizin için yazmak istemedim bunları etkilenmeyin diye ama paylaşmak gerekiyor. sizleri çooook öpüyorum.
kızlar slm bende mart yada nisan ayında tedaviye başlayacam da ya tüp bebekte deneme başına ücret mi veriyoruz açıklar mısınız lütfen ya
kızlar slm bende mart yada nisan ayında tedaviye başlayacam da ya tüp bebekte deneme başına ücret mi veriyoruz açıklar mısınız lütfen ya
dün akşam 10:00 da test verrdim sonucu internetten gördük 0,9 malesef.
lekelerimde sulu hafif kana cevirdi ama çok az. doktorum ilacını kesmöe cumaya gel testi tekrarlayalım dedi.
buna bile ümitlendim adet olduğum halde hemde tam psikolojim bozuldu öyle kötüyüm........................................ dün transfer gününü saymazsak 7.günümdü.
karın ağrılarım bel ağrısına cevirdi oturamıyorum bile.
düşük olur mu arkadaslar sizce daha adet günüme 15 günden fazla var ve ben ilac alınca adetim çok aksıyordu. ransfer sonrası ödem oluştuğu için normal transfer ilaclarının haricinde de haplar alıyorum bilmiyorum
dualarınızı bekliyorum
canım arkadasım ne yapacağımı sasırdım bu kadar çile cekmesem belki bu kadarda umutlanmazdım. her müdahalede doktorum bebişe zarar vermedik gebeliği sonlandırmaya gerek kalmadı dedi. ama hem adet olup hem sonuc alınca şok oldum hemde 0,9 hiç umut yok yani bilmiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum çok kötü durumdayım , okula gitmiyorum , tel.bile bakmak gelmiyor içimden. bugün 8.gün ve adetim cok azken renk farklılasıp çoğalmaya basladı ama hala damla kadar yani. bilmiyorum kabullenmek en iyisi galiba.
iyiki burası var iyiki sizler varsınız.en yakın dostlarım bile bu sürecte yanımda olmadılar çünkü anlayamıyorlar bizi..........
3 tane donmuşumuz var... tek umudum onlar.........
arkadaşlar dün crinone jelin uygulama aparatında çok az kırmızı leke görmüştüm.bugün transferimin 10.günü peçeteyle silince çok az leklenme geliyor peçeteme...bu şekilde olup hamile olan var mı aranızda(( bana yardımcı olursanız sevinirim... moralim çok bozuk....
İNŞALLAHHHHHHH bulsun canım. bulursa da arkandan bana bizlere dua et olurmu:). ben kendiliğimden hamiş halmıştım bak şimdi. adet günüme iki gün kala başladı yavaş yavaş sancım, eşime dedimki bu ayda gelio kırmızılar. adet günüm sancı var adet yok. 3 gün geçti aynı. eşim bi ümit test yap dedi ben imkansız sancım çok geldi gelecek dedim. iş yaptım halı yıkadım,cam sildim,saç boyattım1 hafta geçti hala aynı. artık bi eczaneden alıım dedim test ümitde yok çünkü sancım hat safada. bi yaptım çift çizgi ben şokkkk inanmadım biliomusuyn.ç çünkü sancım var adet olcam diorum hala. ben devam aynı hal. ertesi gün arkadaşım dediki şapşal hemen kanda baktır ne ağır taşıosun. koştum zıpladım. eşimle gittik sonuç bi geldi hamilesiziniz ama şu an düşüyor yani ne demek mi istiorum sancıyı sorunca doktora tutunma sancısı hamişlerin 100 de 90nında olur dedi ben şok hatta ilk 3 ay devam edermiş bazısında. yani sancına takılmaaaaaaa, istirahat et, üzülmek fayda sağlamıo. çok zor beklemek ben hergün kendimi dinliorum ve en ufak sancı yok ama rabbim sana sığınıyoruz
canım benim transferden 3 gün sonra sancılar başlamıştı. bazen adet sancısı gibi oluyordu bazen de böyle sanki bıçak saplanır gibi. böyle aniden giriyodu sonra geçiyodu. o adet sancılar gibi sancılar hala devam ediyor. doktor yerleşirken de olabilir fazla yumurta toplandı ondan da olabilir dedi.
canım çok üzüldüm. mutlaka bunda da bir hayır vardır. Allah yardımcın olsun
suan ne soylesek bos dua etmekten baska birsey gelmez elimizden Allah yar ve yardimcin olsun insallah degerin yukselir moralini bozma biliyorum cok zor ama sabretmek lazim hayirli haberini bekliyorum kismetse
..................
mrb,ben 2 yıllık evliyim 7 aydır bebek istiyoruz...umutsuzluk değilde ,çok heves edip olmazsa psikolojik olarak kaldıramam gibi geliyor,hakkımızda hayırlısı elbette,bakalım rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?