• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

canım arkadasım ne yapacağımı sasırdım bu kadar çile cekmesem belki bu kadarda umutlanmazdım. her müdahalede doktorum bebişe zarar vermedik gebeliği sonlandırmaya gerek kalmadı dedi. ama hem adet olup hem sonuc alınca şok oldum hemde 0,9 hiç umut yok yani bilmiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum çok kötü durumdayım , okula gitmiyorum , tel.bile bakmak gelmiyor içimden. bugün 8.gün ve adetim cok azken renk farklılasıp çoğalmaya basladı ama hala damla kadar yani. bilmiyorum kabullenmek en iyisi galiba.
iyiki burası var iyiki sizler varsınız.en yakın dostlarım bile bu sürecte yanımda olmadılar çünkü anlayamıyorlar bizi..........

3 tane donmuşumuz var... tek umudum onlar.........

nursimacım, üzülerek okudum yazdıklarını, haklısın bizi bizden başka kimse anlamıyor malesef anlamalarını da bekleyemeyiz...
ben burda paylaşıp atabiliyorum sıkıntımı annem bile anlamıyor çoğu zaman..
dibimde çalışma arkadaşım var, kırk kere anlattım süreci neler yapılcacağını hala anlamıyor çünki dinlemiyor onun için önemli değilki, kendisi kocası ceket atsa hamile kalıyomuş kendi deyimiyle!! ne kadar üzüyorlar bizi bu sözlerle ne kadar yaralıyorlar farkında bile değiller...
lütfen üzme kendini hepimiz aynı durumdayız, yalnız değilsin

kızlar climara bant kullanan varmı aranızda? ben kullanıyorum hemde hergün 1 bant değştiriyorum, kutuda 4 tane var fiyatı 27 tl. 4 günde bir 27 tl koyuyo açıkcası,
ayrıca progeston iğne günde bir kez, jel sabah akşam, estofrem hap günde 2 kez ikişer tane, coraspin ve vitamin, bi de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum!!

slm çido bnde kullanıyorum o banttan ama ben 48 saatte bir değiştiriryorum bantları.ayrıca progynex iğne ve coraspirin,folikasit elevit ve benexol vitaminlerinden kullanıyorum transferin 6. günü bgn.

merhaba arkadaşlar
şimdi doktordan geldim,bir kutu gonalf gunde 150 doz uyguladım bugün doktor yumurtalarıma baktı,sadece 4 yumurta oluşmuş.doktor senden daha fazla yumurta bekliyordum dedi..bilmiyorum moralim bozulmadı desem yalan olur ama veren allah 1 yumurtayada 20 yumurtayada verir..doktor pazartesiye kadar
225 doz yap belki sayısı artar , moralini bozma kalitesi önemli sayısı değil dedi ama yinede canım sıkıldı..

canımcım benim geçen seneki tüp bebek denememde 11 yumurtam yoplandı, 9 tanesi döllendi, 5 tane kaliteli embriyo oluştu, biri tansfer edildi 4'ü donduruldu... aynı dönem tedavi gören hastanede tanıştığım bi arkadaşımın 1 yumurtası oluştu, döllendi ve embriyo oluştu... ve onunki tuttu.... inanamadım!
neticede hiiiiç belli olmaz bu işler hiçç canını sıkma sen!!

canımcım benim geçen seneki tüp bebek denememde 11 yumurtam yoplandı, 9 tanesi döllendi, 5 tane kaliteli embriyo oluştu, biri tansfer edildi 4'ü donduruldu... aynı dönem tedavi gören hastanede tanıştığım bi arkadaşımın 1 yumurtası oluştu, döllendi ve embriyo oluştu... ve onunki tuttu.... inanamadım!
neticede hiiiiç belli olmaz bu işler hiçç canını sıkma sen!!

canım çok saol,insan birilerinin tesellisine ihtiyac duyuyor,tedavimizide kimselerle paylaşamıyoruz ,gözyaşlarım kirpiklerimin ucunda..inşallah arakadaşın kadar şanslı olurum mevlam yardım ederde...allah kimsenin kucağını boş bırakmasın,dileyen herkese versin..

canım çok saol,insan birilerinin tesellisine ihtiyac duyuyor,tedavimizide kimselerle paylaşamıyoruz ,gözyaşlarım kirpiklerimin ucunda..inşallah arakadaşın kadar şanslı olurum mevlam yardım ederde...allah kimsenin kucağını boş bırakmasın,dileyen herkese versin..

duymazmı, tabiiki duyuyor, bizi bizden başka kimse de anlamıyor zaten...
benim de 12. gün değerim düşük çıktı 38,7 , burda deli gibi örnek arandım acaba böyle düşük çıkıpta yükselen varmı diye!!
benimde hep yüreğim ağzımda, etraftan biri kalkıpta hamilyeim dese iyi naapıyım banamı hamilesin diyecm o kadar yani :) (burdakiler diyince sevinçten deli oluyorum ayrı :)

kızlar climara bant kullanan varmı aranızda? ben kullanıyorum hemde hergün 1 bant değştiriyorum, kutuda 4 tane var fiyatı 27 tl. 4 günde bir 27 tl koyuyo açıkcası,
ayrıca progeston iğne günde bir kez, jel sabah akşam, estofrem hap günde 2 kez ikişer tane, coraspin ve vitamin, bi de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum!!
canım yazdıramıomusun doktora bunları devlette?
ayrıca bugüne kadar hiç sormak gelmedi aklıma tek embriyo koyuyolarmış yasal tarafı buymuş..buda ayrıca moralimi bozdu..

özellerin bazıları yapıo canım. başlıycam yasalara. yasa bizi korumak yerine vakit kaybettirio.:47:

canım yazdıramıomusun doktora bunları devlette?

özellerin bazıları yapıo canım. başlıycam yasalara. yasa bizi korumak yerine vakit kaybettirio.:47:

yazıyolar ama haftalık bantlar bunlar normalde yani bi kutunun bana bir ay gitmesi gerekiyor onların hesabına göre ayrıca sadece 4 tl sini devlet karşılıyormuş :)

tek embriyo konusuna gelince, geçen sene bana da tek embriyo koyarak bir sürü vaktşmş çaldırlar üstelik ben 34 yaşındaydım :(:((
ama sonradan bir baktım pek çok özel hastane de iki embriyo koyuyorlar!! hastanesini bulmak lazım
öyle üzülmüştümki bunu öğrenince... üç çocuk yapın demeyi biliyorlar ama

tek embriyo konusuna gelince, geçen sene bana da tek embriyo koyarak bir sürü vaktşmş çaldırlar üstelik ben 34 yaşındaydım :(:((
ama sonradan bir baktım pek çok özel hastane de iki embriyo koyuyorlar!! hastanesini bulmak lazım

doğru söylüyosun canım 3 çocuk deyip tek embriyo yasası çıkarıyolar..bende 32 yaşındayım..zaten kaybedecek kadar kaybettik vakiti...2 olursa diye hayalini kuruyorduk malasef o da gitti...sen istanbuldamısın cnm..bu benim ilk denemem eger tutmazsa başka yerler araştıracağım tekrar aynı yere gitmeyeceğim..bildiğin çift emriyo yerleştiren mrkzler varmı istanbulda.varsa özeldende yazabilirsin ama ben özelden henüz cvp veremiyorum msj sayısı yüzünden :(

doğru söylüyosun canım 3 çocuk deyip tek embriyo yasası çıkarıyolar..bende 32 yaşındayım..zaten kaybedecek kadar kaybettik vakiti...2 olursa diye hayalini kuruyorduk malasef o da gitti...sen istanbuldamısın cnm..bu benim ilk denemem eger tutmazsa başka yerler araştıracağım tekrar aynı yere gitmeyeceğim..bildiğin çift emriyo yerleştiren mrkzler varmı istanbulda.varsa özeldende yazabilirsin ama ben özelden henüz cvp veremiyorum msj sayısı yüzünden :(

biz antalyadayız canım bi senedir ama burdan önce izmirdeydik orda kent hastanesinde yaptırdık, dondurulmuş transferi için de yine oraya gittik, bu sefer sınırda olduğum için (13 martta 35 dolacak) lütfen iki embriyo koydular. ben bizim olarak bilmiyorum ama ist da arkadaşlar var burdan onlara sorarım canm ;)
üzülme bu sefer böyle oldu diye, kısmet, şimdiden ümitsizliğe kapılma... ben o zaman pek üzülmemiştim ikiz olursa tek başıma nasıl bakarım diye düşünüyodum o zamanlar :)

biz antalyadayız canım bi senedir ama burdan önce izmirdeydik orda kent hastanesinde yaptırdık, dondurulmuş transferi için de yine oraya gittik, bu sefer sınırda olduğum için (13 martta 35 dolacak) lütfen iki embriyo koydular. ben bizim olarak bilmiyorum ama ist da arkadaşlar var burdan onlara sorarım canm ;)
üzülme bu sefer böyle oldu diye, kısmet, şimdiden ümitsizliğe kapılma... ben o zaman pek üzülmemiştim ikiz olursa tek başıma nasıl bakarım diye düşünüyodum o zamanlar :)

çok teşekkür ederim cnm saolasın..senin nekadarlık oldu bebişin yada bebişlerin...

merrhaba canlar hepimiz aynı telden çalıyoz valla ya ben kendimi temizlige verdim transfere kadar ne yapabilirsem dedim başladım bakalım yoksa netin başında düşün düşün negatifleşiyom ama merak da ediyorum burayı sizleri yarın kontrol var allahım hepimize en kolayından versin :118::118::118::118::118::118::118:

slm arkdaşlar,bugün ilk iğnemi oldum,cumartesi kan testi yapılacak,bakalım hayırlısı olsun heşeyin,umarım herşey yolunda gider,inşallah:):49:

ama sonradan bir baktım pek çok özel hastane de iki embriyo koyuyorlar!! Hastanesini bulmak lazım

kesinlikle katılıorum:14:

merrhaba canlar hepimiz aynı telden çalıyoz valla ya ben kendimi temizlige verdim transfere kadar ne yapabilirsem dedim başladım bakalım yoksa netin başında düşün düşün negatifleşiyom ama merak da ediyorum burayı sizleri yarın kontrol var allahım hepimize en kolayından versin :118::118::118::118::118::118::118:

merhaba cnm
çok iyi yapmışssın ama insan kafasındanda atamıyor bi türlü..hayırlı sonuclar alırsın inşallah...senin transferin nezamn?

Selam kizlar dün transferim oldu cok sükür 2Dondurulmus Blastosi embiryodan bir canli cikti digeri bozulmus o yüzden 1Embiryo transfer ettiler bana dua edin ne olur bu benim 3.denemem ilk defa tek embiryo transfer edildi heralde diyorum bu benim nasibim her zaman iki taneydi bu tek Rabbim insallah nasip eder bunu bana benim test günüm 9Mart ama doktor 7Marttada yap cikabilir dedi yani 7 ve 9martta test yapicam.

Back