- 11 Mayıs 2007
- 1.141
- 1
- 116
canım arkadasım ne yapacağımı sasırdım bu kadar çile cekmesem belki bu kadarda umutlanmazdım. her müdahalede doktorum bebişe zarar vermedik gebeliği sonlandırmaya gerek kalmadı dedi. ama hem adet olup hem sonuc alınca şok oldum hemde 0,9 hiç umut yok yani bilmiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum çok kötü durumdayım , okula gitmiyorum , tel.bile bakmak gelmiyor içimden. bugün 8.gün ve adetim cok azken renk farklılasıp çoğalmaya basladı ama hala damla kadar yani. bilmiyorum kabullenmek en iyisi galiba.
iyiki burası var iyiki sizler varsınız.en yakın dostlarım bile bu sürecte yanımda olmadılar çünkü anlayamıyorlar bizi..........
3 tane donmuşumuz var... tek umudum onlar.........
nursimacım, üzülerek okudum yazdıklarını, haklısın bizi bizden başka kimse anlamıyor malesef anlamalarını da bekleyemeyiz...
ben burda paylaşıp atabiliyorum sıkıntımı annem bile anlamıyor çoğu zaman..
dibimde çalışma arkadaşım var, kırk kere anlattım süreci neler yapılcacağını hala anlamıyor çünki dinlemiyor onun için önemli değilki, kendisi kocası ceket atsa hamile kalıyomuş kendi deyimiyle!! ne kadar üzüyorlar bizi bu sözlerle ne kadar yaralıyorlar farkında bile değiller...
lütfen üzme kendini hepimiz aynı durumdayız, yalnız değilsin