transferin 3.gününden itibaren adet sancım vardı ama daha adetime 15 gün var adet oldum. açık kahve leke geldi şimdide sanki pembe kan gibi. çok üzgünümmmmmmmmm bugün 8.günümdü...........aülamaktan yazamıyorum dua edin lütfennn
canım hemen moralini bozma inşallah yerleşme kanamasıdır.
Neldelincim listede benim tedavi ücretime 5,500 yazar mısın birde 29 şubat opu tarihim tedavinin 4/3 ü bitti
Tabiki canım
kızlar selam, bekleyiş ve kararsızlık artık son erdi. iki gündür kanamam başlamıştı zaten, dün doktor düşmesi için ilaç verdi ama yine de operasyon gerekeceğini söyledi. bol sancılı, uykusuz ve çok kanamalı bir gecenin arından, bu sabah hastane yolunu tuttuğumuzda sancılar tavan yaptı, doğum sancıları gibiymiş öyle okudum birçok yerde (verilen ilaç aynı zamanda doğum yapacaklarada veriliyomuş, kasılmalarla kolay olması için) neyse hastaneye geldiğimde bebişler kendiliğinden düştü, yani yolda düşmüş aslında, beni hemen aldılar hafif narkoz verdiler ama kürtaja gerek olmadı. işin ilginç yanı düştüğünden itibaren bir rahatlama yaşadım, inanın daha hiç ağlamadım. baştan beri kendimi alıştırdığım için sanırım ve belirsizlik içinde beklemenin sıkıntısını yaşadığım için. çevremdekiler beni arıyolar hep, ama sanki ben onları teselli ediyorum, özellikle annemi. herşey yolunda giderse 2 ay sonra tekrar başlayacaz. sizden ricam ne olur bunları okuyunca acaba bende yaşarmıyım diye düşünüp kendinizi üzmeyin, pozitif düşünün. özellikle hamile arkadaşlarım, inanın sırf sizin için yazmak istemedim bunları etkilenmeyin diye ama paylaşmak gerekiyor. sizleri çooook öpüyorum.
canım çok geçmiş olsun Dualarım seninle inşallah bir sonraki denemende herşey yolunda gidecek ve sende bebeğini kollarına alacaksın