• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

merhaba arkadaşlar 16 şubatta transferim oldu dün kanda test yaptım sonuç 93 çıktı yarın gene yaptırmamı istedi doktor sizde değer iyimi yoksa düşükmü

merhaba cnm ben hayırlı olsun demek istiyorum bence güzel bi deger inşallah ikiye katlanarak artar çogalır melegin canlanır normal tedavi mi yoksa frigo bebekmiydi

ben kayseri acibadem tup bebek merkezinde yaptirdim 2 embrio koydular 20 yasindayim.Kisiye gore ve yaptirilan yere gore degisiyor galiba

sanırım devlet hastanelerinde geçerli tek embrio...ben 32 yaşındayım hayli hayli 2 tane koyarlar artık:)[/QUOTE]

kisiye gore degisiyor sanirim ben 20 yasindayim 2 embrio koydular ozelde yaptirdim

35 yaş altına tek embriyo koyuyorlar artık... bir buçuk yıldır var bu yasa[/QUOTE

ben kayseri acibadem tup bebek merkezinde yaptirdim 2 embrio koydular 20 yasindayim.Kisiye gore ve yaptirilan yere gore degisiyor galiba

tüm özel merkezlerde böylemi işliyo presedür tek mebriyomu koyuluyo.ben devlet hastanelerinde bu uygulama var diye biliyorum..

kızlar şimdi gördüm mesajlarınızı,

biz izmir kent hastanesinde yaptırmıştık, özel hastane tonla para verdik, yasa böyle bizi de çok sıkı denetliyorlar bieşy yapamayız dedilerdi, ama başka yerlerde yapıyolarsa ne ala yapan yeri bulmak lazım o zaman.. hiç zaman kaybetmemek lazım bu işlerde

Gecen sefer öyle oldu diye aynisi olmak zorunda deyil sen dua et insallah bu sefer iyi sonuc alirsin iki gün sonra 70 civarinda cikarsa iyiye gidiyor demektir birde dondurulmuslarda yavas yükseliyor diye duymustum allahtan ümit kesilmez insallah tutunur bebegin

sağol canım yaa, inşallah dediğin gibi olur, yarını bekliyorum büyük bir umutla :)

evde yaptığım idrar testi negatif çıktıktan sonra umudumu kesmiştim.. hatta sigaraya başlamıştım tekrar...bugün 13.gün ve istemeye istemeye kan vermeye gittim ve hamileyimmmmmmmmmmmmmm :)) Allah ım isteyen herkese versin.. ama çok sevinemedim,sanırım kalp atışını duyana kadar da inanamıycam.. inşallah sorunsuz geçer,dua edin...

neldelincim benim toplam 4500 tuttu..

canım çok tebrik ederim, inşallah sağlıkla kucağına alırsın

canım ya 3 ay önce 3 kür yaptım ama bende işe yaramdı 15 20 günde bi adet oldum yaparken bırakıncada 3 ay adet görmedim bide mideme dokundu kaç gün renine içtim aralıkdan beri işte şimdi tedavi için tarlusalla hastalandım herşey herkese yaramıyo birinden duymuştum sonrasında hamile kalan ama beni zorladı olmadı nasibim inşallah şimdidir cnm benim ablamda pocs aynı benim gibi problemleri o da atlattı ohss yüksek dozdan kaynaklandı aşılamada 175 mli bile dr korkarak veriyodu bana bunlar 300 verdi sordum özellikle de ama tüpde böle oluyo yüksek doz yavaş yavaş düşecek korkma sen dediler hayırlısı bakalım
her ultrasonda kaç yumoş olmuş sor o zaman. 3 kür birarada değilde sadece soğan suyu kürü yapsaydın ibrahim saraçoğlunun çok ii sonuç alanlar oldu.
merhaba arkadaşlar 16 şubatta transferim oldu dün kanda test yaptım sonuç 93 çıktı yarın gene yaptırmamı istedi doktor sizde değer iyimi yoksa düşükmü

12.gün değeri gayet iyi canım:16::16::16: maşallahhhh:nazar: darısı bizlere olsun

çok kötüyüm içim sökülüyor sanki ............................................................aşılamadan bu yana ayların birikimi içimde............. bir anaokulu öğretmeni olup çocuksuz olmak çok daha zor... lekeydi.şimdi kanama oldu. çoğalıyorda. ................. çok üzgünümmmm, sancım arttı

doktorumu aradım adet olabilir dedi. ama kanaman çoğalana kadar ilacını kesme akşama test yap dedi eşimi bekliyorumm

Son düzenleme:
çok kötüyüm içim sökülüyor sanki ............................................................aşılamadan bu yana ayların birikimi içimde............. bir anaokulu öğretmeni olup çocuksuz olmak çok daha zor... lekeydi.şimdi kanama oldu. çoğalıyorda. ................. çok üzgünümmmm, sancım arttı

doktorumu aradım adet olabilir dedi. ama kanaman çoğalana kadar ilacını kesme akşama test yap dedi eşimi bekliyorumm

canım peki neden erken geldi Allah Allahhhh çok geçmiş olsun nursimlacım. test istediğine göre düşükten mi şüphelenio acaba?? üzülme sakın bu tedavinin olumsuz geçmesi bebeğin olmuyacağı anlamına gelmio. daha tecrübeli bbi merkez ve ekip bulursun arkadaşım. Allah sağlık versin olacak seninde hepimizin de bebişi olacak İnşallah

canım peki neden erken geldi Allah Allahhhh çok geçmiş olsun nursimlacım. test istediğine göre düşükten mi şüphelenio acaba?? üzülme sakın bu tedavinin olumsuz geçmesi bebeğin olmuyacağı anlamına gelmio. daha tecrübeli bbi merkez ve ekip bulursun arkadaşım. Allah sağlık versin olacak seninde hepimizin de bebişi olacak İnşallah

bilmiyorum arkadasım test yaptırmamı istedği doktorum sonucu alıp iyice fenalaşmaktan korkuyrm! sancımda cok. elitimle başalmıştık tedaviye o da 6.gün adet oldu ve sancısı çoktu.
inş...canım arkadasım inş...........

arkadaşlar merhaba,
bende bu ay 25..2.2012 de adetimin ikinci günüyle bursa acıbademde tüp bebek tedavisine başladık ilk denememiz umarım tutar bişiler sorcam size
henüz 3.iğnemi oldum kontrole gittim ama yumurta oluşmadığını söyledi doktorum normal mi e2 testi yapıldı sonuç 377.5 pg/ml
anlayan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim öptm hepinizi

merhaba cnm ben hayırlı olsun demek istiyorum bence güzel bi deger inşallah ikiye katlanarak artar çogalır melegin canlanır normal tedavi mi yoksa frigo bebekmiydi

canım sağol teşekkür ederim rabbim tamamını getirir inşallah ve isteyen herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.ya yanlış anlamada frigo bebek ne ben bilmiyorum:)ama bizimkisi tüp bebek eşimdede bende de sıkıntı var hiç umudum yoktu hala korkuyorum inanamıyorum

canım sağol teşekkür ederim rabbim tamamını getirir inşallah ve isteyen herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.ya yanlış anlamada frigo bebek ne ben bilmiyorum:)ama bizimkisi tüp bebek eşimdede bende de sıkıntı var hiç umudum yoktu hala korkuyorum inanamıyorum

canım donurulmuş embiriyo demek buz bebek yanii inan pozitif ollll..inşallah artar da saglıcakla kucagına alırsın

her ultrasonda kaç yumoş olmuş sor o zaman. 3 kür birarada değilde sadece soğan suyu kürü yapsaydın ibrahim saraçoğlunun çok ii sonuç alanlar oldu.

evet canım sorucam kaç yumoşum büyümüş ilk usgde çok oldugunu söledi pcos ya benimki ondan yumurta boll .:1: ayyy... canım ya 3 kür derken sogan suyunu 3kez yaptım demek istedim 15 gün içip bırakıyosun böle böle 3 kez yaptım saraçoglununkiydi nasip demekki ya hakkımızda hayırlısı

selam canım benimde 2. günüm ankara özel dokuzon hastanesi maya tüp bebek merkezindeyim banada :6: dedigim gibi vitamin kan sulandırıcı antibiyotik verdi gonal f in yanında lucrin i niye veriyolar senin problemin neydi benimki pcos

lucrini hormonları baskılamak için kullanılıyormuş bilemiiyorum doktora sormadım bende..problemimiz sperm azlığı..yaş 32 daha fazla beklemeyelim dedik tüpe başladık..allah hepimizin tedavisini hayırlı etsin inşallah...

Canim biliyorum nedesek bos insan üzülmeden aglamadan duramiyor. Sanki hiic olmicakmis gibi geliyor umudunu yitiriyor insan olmuyo diyosun icin aciyor hayalini bile kuramiyosun hamileyiim demenin ama oluyo be canim allah verince oluyo hemde tüple ilacla olmayan allah verince kendiliginden oluyo. yeterki rabbim ol desin. Allah yardimcin olsun umudunu asla yitirme agla icini dök ama isyan etme Rabbim bana sabir ver de bana yardim et de gözyaslarimi caresizligime ver issyan kabul etme de .. Rabbim dualarimizi bos cevirmesin senide tezzamanda anne eylesin

kızlar selam, bekleyiş ve kararsızlık artık son erdi. iki gündür kanamam başlamıştı zaten, dün doktor düşmesi için ilaç verdi ama yine de operasyon gerekeceğini söyledi. bol sancılı, uykusuz ve çok kanamalı bir gecenin arından, bu sabah hastane yolunu tuttuğumuzda sancılar tavan yaptı, doğum sancıları gibiymiş öyle okudum birçok yerde (verilen ilaç aynı zamanda doğum yapacaklarada veriliyomuş, kasılmalarla kolay olması için) neyse hastaneye geldiğimde bebişler kendiliğinden düştü, yani yolda düşmüş aslında, beni hemen aldılar hafif narkoz verdiler ama kürtaja gerek olmadı. işin ilginç yanı düştüğünden itibaren bir rahatlama yaşadım, inanın daha hiç ağlamadım. baştan beri kendimi alıştırdığım için sanırım ve belirsizlik içinde beklemenin sıkıntısını yaşadığım için. çevremdekiler beni arıyolar hep, ama sanki ben onları teselli ediyorum, özellikle annemi. herşey yolunda giderse 2 ay sonra tekrar başlayacaz. sizden ricam ne olur bunları okuyunca acaba bende yaşarmıyım diye düşünüp kendinizi üzmeyin, pozitif düşünün. özellikle hamile arkadaşlarım, inanın sırf sizin için yazmak istemedim bunları etkilenmeyin diye ama paylaşmak gerekiyor. sizleri çooook öpüyorum.:54:

kızlar selam, bekleyiş ve kararsızlık artık son erdi. iki gündür kanamam başlamıştı zaten, dün doktor düşmesi için ilaç verdi ama yine de operasyon gerekeceğini söyledi. bol sancılı, uykusuz ve çok kanamalı bir gecenin arından, bu sabah hastane yolunu tuttuğumuzda sancılar tavan yaptı, doğum sancıları gibiymiş öyle okudum birçok yerde (verilen ilaç aynı zamanda doğum yapacaklarada veriliyomuş, kasılmalarla kolay olması için) neyse hastaneye geldiğimde bebişler kendiliğinden düştü, yani yolda düşmüş aslında, beni hemen aldılar hafif narkoz verdiler ama kürtaja gerek olmadı. işin ilginç yanı düştüğünden itibaren bir rahatlama yaşadım, inanın daha hiç ağlamadım. baştan beri kendimi alıştırdığım için sanırım ve belirsizlik içinde beklemenin sıkıntısını yaşadığım için. çevremdekiler beni arıyolar hep, ama sanki ben onları teselli ediyorum, özellikle annemi. herşey yolunda giderse 2 ay sonra tekrar başlayacaz. sizden ricam ne olur bunları okuyunca acaba bende yaşarmıyım diye düşünüp kendinizi üzmeyin, pozitif düşünün. özellikle hamile arkadaşlarım, inanın sırf sizin için yazmak istemedim bunları etkilenmeyin diye ama paylaşmak gerekiyor. sizleri çooook öpüyorum.:54:

Canim gecmis olsun insallah bu imtihanin ardindan saglikli:emir_bebek: bir bebege kavusursun rabbim bunlari tekrar yasatmasin saglikli ve sorunsuz bir tedavi ardindan saglikli gebelik ve saglikli evlatlar nasip etsin. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Canim gecmis olsun insallah bu imtihanin ardindan saglikli:emir_bebek: bir bebege kavusursun rabbim bunlari tekrar yasatmasin saglikli ve sorunsuz bir tedavi ardindan saglikli gebelik ve saglikli evlatlar nasip etsin. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Amin canım. Allahım sizin bebeklerinize sağlıklı ömürler versin.

Back