2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

canım hemen moralini bozma inşallah yerleşme kanamasıdır.

Neldelincim listede benim tedavi ücretime 5,500 yazar mısın birde 29 şubat opu tarihim tedavinin 4/3 ü bitti

Tabiki canım

canım çok geçmiş olsun Dualarım seninle inşallah bir sonraki denemende herşey yolunda gidecek ve sende bebeğini kollarına alacaksın

Lekelenmelerim devam ediyor doktorum banada yat ve bol bol sıvı tüket dedi ama ben çok korkuyorum ya birşey olursa diye

neldelincim listedeki lara ikizlere hamiş. ajanlık sonunda listedekilerin takibini sürdüm sonucu ne yazıkki topiğimize haber vermemiş

TEŞEKÜRLER CANIM

CANIM ÇOK TEBRİK EDİYORUM SENİ İNŞALLAH ALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP EDER

ALLAHIM ADAMDA OLU VERMİŞ BUNUN TEK ADI MUCİZEEEEEEEEE

AMİNNN CANIM

ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

meraba canım transferden sonra bol bol dinlerek dua ederek ve stres yapmadan geçirmelisin fazla heyecan yapma. bende dün başladım iğnelere cumartesi kontrolüm var .inşallah burda hamile haberimizi vericez.

merhaba arkadaşlar..
sanucu negetif olan arkadaşlar üzülmeyin desekte boş biliyorum ama elden bişey gelmiyor.
zamanı gelmemiş,böylesinde hayır vardır belkide.hayır gördüğümüz şer,şer gördüğümüz hayır olabilir.

sonucu pozitif olanlar Rabbim tamamına erdirsin kucağınıza almayı nasib etsin inş.

bana gelince hastaneye gidiyoruz sürekli.yumurtalarım büyüyo bakalım ilaçlara devam.iğnelerrrrrrr
haftaya sanırım toplama işlemi olur gibi bakalım ne olacak.inşallah herşey yolunda gider.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun çok zor bir süreç geçiriyoruz.

dün akşam 10:00 da test verrdim sonucu internetten gördük 0,9 malesef.

lekelerimde sulu hafif kana cevirdi ama çok az. doktorum ilacını kesmöe cumaya gel testi tekrarlayalım dedi.

buna bile ümitlendim adet olduğum halde hemde tam psikolojim bozuldu öyle kötüyüm........................................ dün transfer gününü saymazsak 7.günümdü.

karın ağrılarım bel ağrısına cevirdi oturamıyorum bile.
düşük olur mu arkadaslar sizce daha adet günüme 15 günden fazla var ve ben ilac alınca adetim çok aksıyordu. ransfer sonrası ödem oluştuğu için normal transfer ilaclarının haricinde de haplar alıyorum bilmiyorum
dualarınızı bekliyorum

Canim bencede adet degildir 7 gün gelmez cünkü ilaclar geciktiriyor normalde. bence düsük degildir cünkü tutunma kanamasi oluyor diyorlar 8-9 gün hakkinda hayirlisi canim bekleyip sabretcez mecbur. bu sitede cook okuduk 11 gün negatif 12 gün positif olanlar oldu rabbim sanada bir mucize versin

canımmmmm durucum o düşük sancısını iyi bilirim. Rabbim kimseye yaşatmasın birdaha. sorunsuz hallolmasına sevindim. ben sonraki tedavinde kısa sürede hayırlı sonuç alacağından eminim. rabbim bu tevekkülünü mucizesi ile ödüllendirsin inşallah. Allah sana ve hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa sürede
uyuyamıyorummmmmmmmmmmm
canım hayırdır uykun m kaçmıştı? stres yapıosan yapma lütfen. en güzel çözümü doktora gidip içini rahatlatman. hbr ver

çook geçmiş olsun. canım kanda 10. günde 0 değerlerinde olup 12. gün 90ları görüo insanlar hiç belli olmaz.8.gün kanda bile çıkmaz ikiz değilse ayrıca. Allah büyük. ama benim anlamadığım lekelenme gibi mi değil mi; değilse doktorunun açıklamasını mrk ediorum. canım düşük olsa bile adet gibi olur anlamazsın henüz ama adetine de var ben anlamadım. acaba başka bi doktora damı gözüksen nurcum?

canım arkadasım ne yapacağımı sasırdım bu kadar çile cekmesem belki bu kadarda umutlanmazdım. her müdahalede doktorum bebişe zarar vermedik gebeliği sonlandırmaya gerek kalmadı dedi. ama hem adet olup hem sonuc alınca şok oldum hemde 0,9 hiç umut yok yani bilmiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum çok kötü durumdayım , okula gitmiyorum , tel.bile bakmak gelmiyor içimden. bugün 8.gün ve adetim cok azken renk farklılasıp çoğalmaya basladı ama hala damla kadar yani. bilmiyorum kabullenmek en iyisi galiba.
iyiki burası var iyiki sizler varsınız.en yakın dostlarım bile bu sürecte yanımda olmadılar çünkü anlayamıyorlar bizi..........

3 tane donmuşumuz var... tek umudum onlar.........

bthcg hormonu tek gebelikte kana 11.gün geçio. 8.gün geçmezzzzzzz nur. seni ümitlendirmek istemiorumm ama benim kafama takılan kanaman nedeni adet olamaz banadanın dediği gibi

Coook iyi anliyorum daha gecen kasimda yasadim bende caresizligi hüznü aglama krizlerini heran olmadi diyerek kendime hatirlatip agla diyordum yeme icme gülme agla agla haline...
benimde dondurulmuslarim vardi onlara ümitlendim tekrar toparlandim derkeen rabbim verivermis büyütüvermis benden habersiz hiic düsünemezdim hayal bile edemezdim kendiliginden olacagini Rabbim mucizemi verdi sanada versin insallah imkansiz bisey degil o istesin yeter.

ÇOK SAĞOL ARKADASIM acık kahve sonra pembe şimdi de cok acık kırmızı çok acık ama acıklarkende utanıyorum özür dileyerek yazıyorum ped kullanmıyorum yani peçeteye geliyor silince çok az. ama sürekli geliyor yani her silişimde mercimek kadar falan bilmiyorum bende sasırdım. aşılamada da adetimden erken olmuştum ama bu çok erken. temizlendikten 3 gün sonra transferim oldu. yani temizlendikten sonra 15 gün yeni oldu. normalde 30 günde olurum ve gecer bile hatta. şuanda belimden yürüyemem aracta kullanamam bu moralle. bilmiyorum cumaya gidip konuşayım hastaneyle. içim rahat olmazsa baska doktorada giderim tabi canım

bthcg hormonu tek gebelikte kana 11.gün geçio. 8.gün geçmezzzzzzz nur. seni ümitlendirmek istemiorumm ama benim kafama takılan kanaman nedeni adet olamaz banadanın dediği gibi

bugün transfer gününü saymazsak 8.günüm. ama sıfır yani.3-5 olsa umudum olacak hepinizin moralini de bozmak hiç istemiyorum ama aradım hastaneyi doktorum cumaya gel konuşalım dedi içim ferahlayamadı... yada bir umut olmadı bana. adet sancılarımda vardı günlerdir. ne tarafa tutunsam sıkışmış gibi hissediyorum kendimi............................

aynı durumdayım canım.............

Iyide o kanama sayılmaz lekelenme:)). Hareket etme yat canım benim. Test sonucunada kafayı takma. Alemlerin trabbi ol derse hiçbirşey etkileyemez. Yat ve dua oku

Iyide o kanama sayılmaz lekelenme:)). Hareket etme yat canım benim. Test sonucunada kafayı takma. Alemlerin trabbi ol derse hiçbirşey etkileyemez. Yat ve dua oku

her an çoğalacak gibi ama. AMENNA! dua okuya okuya ağlaya ağlaya mahfoldum zaten.................... bir mucize de beni bulsun inş............. canlarım iyiki varsınız

her an çoğalacak gibi ama. AMENNA! dua okuya okuya ağlaya ağlaya mahfoldum zaten.................... bir mucize de beni bulsun inş............. canlarım iyiki varsınız

İNŞALLAHHHHHHH bulsun canım. bulursa da arkandan bana bizlere dua et olurmu:). ben kendiliğimden hamiş halmıştım bak şimdi. adet günüme iki gün kala başladı yavaş yavaş sancım, eşime dedimki bu ayda gelio kırmızılar. adet günüm sancı var adet yok. 3 gün geçti aynı. eşim bi ümit test yap dedi ben imkansız sancım çok geldi gelecek dedim. iş yaptım halı yıkadım,cam sildim,saç boyattım 1 hafta geçti hala aynı. artık bi eczaneden alıım dedim test ümitde yok çünkü sancım hat safada. bi yaptım çift çizgi ben şokkkk inanmadım biliomusuyn.ç çünkü sancım var adet olcam diorum hala. ben devam aynı hal. ertesi gün arkadaşım dediki şapşal hemen kanda baktır ne ağır taşıosun. koştum zıpladım. eşimle gittik sonuç bi geldi hamilesiziniz ama şu an düşüyor yani ne demek mi istiorum sancıyı sorunca doktora tutunma sancısı hamişlerin 100 de 90nında olur dedi ben şok hatta ilk 3 ay devam edermiş bazısında. yani sancına takılmaaaaaaa, istirahat et, üzülmek fayda sağlamıo. çok zor beklemek ben hergün kendimi dinliorum ve en ufak sancı yok ama rabbim sana sığınıyoruz

arkadaşlar dün crinone jelin uygulama aparatında çok az kırmızı leke görmüştüm.bugün transferimin 10.günü peçeteyle silince çok az leklenme geliyor peçeteme...bu şekilde olup hamile olan var mı aranızda(( bana yardımcı olursanız sevinirim... moralim çok bozuk....

Kıslaaarrr
12. gün değerim 38,7 ydi bugün 14. gün 62,6 olmuşşşşş
doktorum 200 leri görene kadar tekrarlayalım bakalım bi kimyasal da olabilir dedi

benim de 8. gün gibi çok az kahve lekeli jel geri gelmişti ama bi daa olmadı,: normalmiş diye duymuştum

Kıslaaarrr
12. gün değerim 38,7 ydi bugün 14. gün 62,6 olmuşşşşş
doktorum 200 leri görene kadar tekrarlayalım bakalım bi kimyasal da olabilir dedi

canim gözün aydin bak artmis degerin insallah böyle devam eder doktorlari takma dua et insallah hersey yolunda gider ve yavruna kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…