2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Canım ağlama yaaa belkide yerleşme kanamasıdır dr unla bir konuş bence içini de ferah tut ALLAH büyük

merhaba canlar geçmişe baktım üzülenlerle üzülüp sevinenlerlede sevindim bende ctesi adet oldum ve dün 300 ml gonal f ebaşaldım bana yüksek geldi bu doz ama böle oluyo dediler bende ohss den çok korkuyorum onu söledim korkma yavaşca düşürecez bu dozu dedi gonal f in yanında elevit coraspin tetradoks diye haplarımda var bende pozitif olmaya çalışıyorum ama sanki zorla biri bana yaptırtıyo bu tedaviyi halbuki ilk denemem ne olcak bilmiyorum dün ilk gündü kan ve sperm tahlili verdik sonucunu bile beklemedim ögrenmedim perşembe 2 .ci kontrol var o zaman ögreniriz dedik tevekkül ettim allaha bekliyorum rabbim hayırlısını saglıklısını huzurlusunu versin hepimize

canım 8.gün adetinin gelmesi imkansızzzzz. seni ümitlendirmekte istemiorum ama yerleşme kanaması olabilir o. üzme kendini yok aklıma takıldı diosan merkezini ara sor adet olabilirmi diye?

canım başına gelenleri okudum cok geçmiş olsun bende korkuyorum ohssden rabbim esirgesin bizi sanada şifa versin hemen nasıl karar verdin adet olduguna belki inşallah yerleşme kanamasıdır mükafatını almışsındır hem öle olsa bile üzülme canın sag olsun sen iyi olki mucizeni dünyaya getirebil saglıgın önemli unutmayalimki imtihan dünyası yaşanacakmış yaşıyoruz ben kimyasal gebelik geçirdim aşılama sonrası 15.ci günümdü hastalandıgım

i

Neldelincim listede benim tedavi ücretime 5,500 yazar mısın birde 29 şubat opu tarihim tedavinin 4/3 ü bitti

Son düzenleme:
sen nerde yaptırıosun livaza? canım fshna göre ve boy kilo oranına göre veriolar ilac miktarını? fsh kaç? yaş kaç? kilo boy kaç? ve nerde yaptırıosun? şimdiden tedavin hayırlı olsun canım

CANIM HEMEN ÜZME KENDINI DOKTORLA GÖRÜS, BEKLE BAKALIM kanaman DEVAM EDECEKMI: GELSEDE DÜNYANIN SONU DEYIL CANIN SAG OLSUN SIHHATIN YERINDE OLSUN GERISININ SABRINI DA MÜKAFATINIDA VERIR RABBIM: SEN NELER ATLATMISSIN RABBIM BU SIKINTINDANDA KURTARSIN RABBIM BÜTÜN BU SIKINTILARIN ARDINDAN EVINIZI BEBEK SESLERIYLE SENLENDIRSIN ZAMANI GELINCE RABBIM VERECEK EMIN OL O HERSEYI BIZDEN IYI BILIR O OL DEYI VERIR INSALLAH SIZIN ICINDE TEZZAMANDA: ALLAHA EMANET OL

merhaba transferden snr her gun progestan ıgne oluo musun?eger ıgne oluosan adet kanaman olması ımkansız gıbı bıse,hormon ılacı kullanıomusun ?

Neldelincim listede benim tedavi ücretime 5,500 yazar mısın birde 29 şubat opu tarihim tedavinin 4/3 ü bitti

Hayırlı olsun tedavin cnm,inşallah hepimizn yüzünü güldürür rabbim...benimde gonal f 4.günüm önümüzdeki hafta sonu transfer olacak inşallah..sen nerde yaptırıyorsun işlemini...

Son düzenleme:

nursimla inşallah adet değilsindir...senin tedavide yaşadığın olumsuzluklar beni çok etkilemiş ve çok üzülmüştüm..dualarımız seninle.rabbim yüzünü güldürür inşallah..adet olursanda sıkma canını biliyorsun bir nefes alabilmek bile ne kadar kıymetli,sağlığımız olsun öncelikle..

merhaba cnm seninde tedavin hayırlı olsun.rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah...bende gonal f de 4.günüm bugün..yarın kontrolum var bakalım neolacak..gonalf ve lucrin yapıyorum başkada bir şey vermedi doktor.sen nerde yaptırıyorsun tedavini...

sen nerde yaptırıosun livaza? canım fshna göre ve boy kilo oranına göre veriolar ilac miktarını? fsh kaç? yaş kaç? kilo boy kaç? ve nerde yaptırıosun? şimdiden tedavin hayırlı olsun canım

sagol canım ankara özel dokuzon hastanesi maya tüp bebek merkezi fshıma dün bakıldı ama bilmiyorum sonucunu almadım sonrasında da ögrenmedim usgde bakıp 300 ml gonal f dediler boy 1.78 kilo 83 yaş 28 kiloyu söledi zaten dün dr zayıflasan keşke dedi bende pcos var kiloda kaçınılmaz oluyo hepimizin yüzü gülsün rabbim lütfennnnn...

canım dediğim gibi boy kilo ve fsh ya göre veriolar ilaçları. ultrason muaynende anlayıp ona göre düşürür yada artırır ohssdan korkuosan 10 yumurta planlayın korkum var die belirt canım. canım tedaviye başladıysan diyet yapamazsın ama sağlıklı beslen tabi. pko için keşke taa önceden soğan suyu yapsaydın? denedin mi hiç? Aminn canım Allah sağlıkla hepimize nasip etsin

sigara içiosanda hemen bırak ben de içiodum başlamadan hemen bıraktım canım. kesinlikle bebişin tutunmasını engelliomuş haberin olsun

selam canım benimde 2. günüm ankara özel dokuzon hastanesi maya tüp bebek merkezindeyim banada dedigim gibi vitamin kan sulandırıcı antibiyotik verdi gonal f in yanında lucrin i niye veriyolar senin problemin neydi benimki pcos

canım ya 3 ay önce 3 kür yaptım ama bende işe yaramdı 15 20 günde bi adet oldum yaparken bırakıncada 3 ay adet görmedim bide mideme dokundu kaç gün renine içtim aralıkdan beri işte şimdi tedavi için tarlusalla hastalandım herşey herkese yaramıyo birinden duymuştum sonrasında hamile kalan ama beni zorladı olmadı nasibim inşallah şimdidir cnm benim ablamda pocs aynı benim gibi problemleri o da atlattı ohss yüksek dozdan kaynaklandı aşılamada 175 mli bile dr korkarak veriyodu bana bunlar 300 verdi sordum özellikle de ama tüpde böle oluyo yüksek doz yavaş yavaş düşecek korkma sen dediler hayırlısı bakalım

merhaba arkadaşlar 16 şubatta transferim oldu dün kanda test yaptım sonuç 93 çıktı yarın gene yaptırmamı istedi doktor sizde değer iyimi yoksa düşükmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…