• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

8.günün dimi transfer sonrası? peki ne zaman başladı bu adet sancısı gibi sancı ve bel ağrısı????

evet bugün transfer günümü de sayarsak 8.günüm canım hala suan bile karnım ağrıyor hafif hafif ama adet olacağım günlerdeki gibi ama normal adetime daha 20 güne yakın var :18: tfansferden sonra 3.günde basladı sanırım ufak sancılar ve çok sık idrara cıkmaya da basladım. sıvı oluşmuştu bende yumurtalarım çok uyarıldığı için, tuvalete cıkamıyordum serum yoğunbakım vs.derken transferden sonra 4.gün hasneden taburcu oldum. belki içtiğim ilaclar idrara cıkmamı sağlıyordur bilemiyorum

:19: ama sanki adet olacakmışım gibi çok korkuyorum sürekli bakıyorum takipteyim hiç de umudum yok tüp bebek sürecimde cok sıorun yasadığım için :18: gerci hamdolsun hepsi gecti ama galiba hayal kırıklığından korkuyorum umutlanamıyorum bir yandan da her hamiş yorumunda kalbim çarpıyor Rabbim yardımcımız olsun çok farklı duygular umut ve umutsuzluk bir arada :17:

sizin sonucunuz ne zaman belli olacak arkadasım :16: bugün kacıncı gün ?

benim 2.günüm nursimlacım ama merkezdeki kızlar benle aynı gün olan onların başlamış batmalar, bel ağrıları, sancıları bende de hiç bişiy yookkkk:17::17::17::17::17::17::17::17:
bak seni çok heveslendirmek istemem ama gerçekten o adet sancısı gibi sancılar hamilelik belirtisi oluo ben ilk doğal yolla hamiş kaldığımda doktorum demişti. tutunmanın sancısı esasında. ben onu bekleyip duruorum dünden beni ama yok:101::101::101::101::101: sende ne zaman başladı bunlar ???????

benim 2.günüm nursimlacım ama merkezdeki kızlar benle aynı gün olan onların başlamış batmalar, bel ağrıları, sancıları bende de hiç bişiy yookkkk:17::17::17::17::17::17::17::17:
bak seni çok heveslendirmek istemem ama gerçekten o adet sancısı gibi sancılar hamilelik belirtisi oluo ben ilk doğal yolla hamiş kaldığımda doktorum demişti. tutunmanın sancısı esasında. ben onu bekleyip duruorum dünden beni ama yok:101::101::101::101::101: sende ne zaman başladı bunlar ???????

hayırlısı inş.tatlış haberler alırız arkadasım benimde 3.gün sanırım yani taburcu olduktan sonra basladı bilemiyorum serumların etkisi de olabilir ama tam adet sancısı yani hafif ama batma seklinde değil karın ağrısı gibi. bende batmalar bekliyorum :19:

umarım sonuçlarımız hayırlı olur, sağlıklaaa:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

3.gün embriosumuydu? kalitesi neydi nursimla?

inş.arkadasım inş.hepimizin :16:
cumartesi yumurtalarım toplandı salı günü de transfer yapıldı. doktorum kaliteli olduğunu söyledi. donmuşlarımızda var 3 tane onların kağıdında da a kalite yazıyordu :19:

inş.arkadasım inş.hepimizin :16:
cumartesi yumurtalarım toplandı salı günü de transfer yapıldı. doktorum kaliteli olduğunu söyledi. donmuşlarımızda var 3 tane onların kağıdında da a kalite yazıyordu :19:

4.gün embriosu sayılır o zaman senin:). MAŞALLAH. sancın olunca istirahat et dua oku. Allaha emanet ol canım:16::16:

merhaba arkadaslar :16:
dün kontrolüm vardı çok şükür vücutta tekrar sıvı tesbit edilemedi.:16:

gecen hafta salı gün transferim yapılmıştı, doktorum 3 mart'a test günüm ama eşim şehir dışına çıkacağı için transfer gününü de sayarak 10.gün yada 11.gün test yapmayı istiyoruz inş.:18:
ancak hiç bir belirtim yok arkadaslar, sadece adet sancısı gibi sancılarım ve bel ağrım var yani her an adet olacakmışım gibi :19:

aranızda hiç belirti olmadan hamile kalanlar oldu mu çok merak ediyorum :18:

hamiş arkadaslarımı da kocamannnnn tebrik ediyorummmm :16:

benim de tek belirtim adet sancılar gibi sancılarım olmasıydı. her bünye belirti vermiyo o yüzden içini ferah tut. inşallah pozitif sonucu sevinçle öğrenirsin buraya yazarsın

:16::16::16: tesekkür ediyorum arkadasım kardeşimde çarşıya cıkalım diyordu ben yatayım o zaman dimi :16: olurya ya hamişsem :16:

bilmukabil arkadasım :16:

bence bugün istirahat et ama sıkılma gitmesin kız kardeşin yanından:)))) dışarı çıkarsanda küçük adımlar cicim hızlı yürümek yasakmış:16: İNŞALLAH hamişizdirrrrrrrrrrrrrrrrr sağlıkla, hayırlaaaaaaa:25:

bence bugün istirahat et ama sıkılma gitmesin kız kardeşin yanından:)))) dışarı çıkarsanda küçük adımlar cicim hızlı yürümek yasakmış:16: İNŞALLAH hamişizdirrrrrrrrrrrrrrrrr sağlıkla, hayırlaaaaaaa:25:

inş..........................:emir_bebek:
persembeye kadar dışarı çıkmayacağım peki çünkü ben hareketliyim öyle minik adım yürüyememde :17:

inş..........................:emir_bebek:
persembeye kadar dışarı çıkmayacağım peki çünkü ben hareketliyim öyle minik adım yürüyememde :17:

heyyyy öyle yürü didim yavaş, naif ve sakin:))))) dışarı çıkma demiorum ben dyanamayıp çıkıcam ama yavaş yavaş. gecem çıkmıştı mesela. sinemaya gitmiş bende gidiim diorum oturarak keyif:16:

heyyyy öyle yürü didim yavaş, naif ve sakin:))))) dışarı çıkma demiorum ben dyanamayıp çıkıcam ama yavaş yavaş. gecem çıkmıştı mesela. sinemaya gitmiş bende gidiim diorum oturarak keyif:16:

peki peki:16: şuan şiddetli bas dönmemde var ya tansiyon ya ilaçların etkisi , öncedende oluyırdu da dünden bu yana daha sık oluyor bende yattığım yerde kendimi dinliyorum sanırım :1:
sinemayı saymıyorum akşam bende gittim ama arabayla :1: yanıma da haplarımı bile aldım saatinde içeyim diye :1:

peki peki:16: şuan şiddetli bas dönmemde var ya tansiyon ya ilaçların etkisi , öncedende oluyırdu da dünden bu yana daha sık oluyor bende yattığım yerde kendimi dinliyorum sanırım :1:
sinemayı saymıyorum akşam bende gittim ama arabayla :1: yanıma da haplarımı bile aldım saatinde içeyim diye :1:

canım benim dün beynim ring attı resmen bi an nsl mutlu oldum ama o baş dönmesini aldığımız progestron yapabiliomuş. progesteron kullanıomusun sen?

transferin 3.gününden itibaren adet sancım vardı ama daha adetime 15 gün var adet oldum. açık kahve leke geldi şimdide sanki pembe kan gibi. çok üzgünümmmmmmmmm bugün 8.günümdü...........aülamaktan yazamıyorum dua edin lütfennn

Back