• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

evde yaptığım idrar testi negatif çıktıktan sonra umudumu kesmiştim.. hatta sigaraya başlamıştım tekrar...bugün 13.gün ve istemeye istemeye kan vermeye gittim ve hamileyimmmmmmmmmmmmmm :)) Allah ım isteyen herkese versin.. ama çok sevinemedim,sanırım kalp atışını duyana kadar da inanamıycam.. inşallah sorunsuz geçer,dua edin...

Cok tebrik ederim Allah hayirli ve saglikli sekilde dogmasinida nasip etsin hepimize.Idrar testini bende dayanamayip yapmistim umudu tukeniyor insanin ama asil kan testi onemli degerlerin kac cikti bende tam sevinemiyorum cumartesi gunu kalp atislarini bir duysam ozaman tam anlamiyla sevinecem insallah sagliklidir bebeklerimiz gunler gecmek bilmiyor sen ne zaman duyacaksin kalp atislarini

bugün transfer sonrası 10.günüm, dayanamadım sabah idrar testi yaptım ama çift çizgiyi göremedim :105: umarım 2 gün sonraki kan testimden güzel haberler verebilirim

canim sende herkes gibi erken yapmissin olsa bile idrar testinde cikmiyor bende yaptim hemde 9. gun ama cikmadi kan testinde belli oldu hamile oldugum idrar testine guvenme hic insallah sende kan testinde pozitifi gorursun herseyin hayirlisi olsun hakkimizda

SLM ARKADAŞLAR,bugün reglimin ilk günü,yarın doktora gidiyorum. ama o kadar korkuyorum ki her an vazgeçebilir,bebek parasıyla tatile gidebilrim:):):) ya ilk denemem olduğu için korkunç geliyor bana,tabi birde tüm bunlara rağmen tutmamam ihtimali dahada kasıyor beni. şimdi yarın nolcak iğneleremi başlıcam?kaçıncı gün transfer edilmesi gerekiyor,okuduğuma göre 5. gün transferleri daha kaliteli oluyormuş,nasıl olacak doktora ne sorucam bilmiyorum,bana yardımcı olabilirmisiniz acaba?sevgiler hepinizeee:2::2::2:

Slm kac yillik evlisin sen daha tedaviye baslamadan umutsuzsun olumlu dusun dua et Allah buyuk herkesin yardimcisi olsun rabbim.Benim transferim 3.gun yapildi ve hamileyim cok sukur embriyonun kalitesiyle alakali bir durum bu herkese gore degisiyor

selamün aleyküm 22 yşındayım problemimiz sperm azlığı 14 şubatta medikalpark bahçelievlerde tedaviye başladık 24 şubatta yumurta toplama işlemi gerçekleşti ve salı yada çarşamba günü transfer olucak ilk denemem çok heyecanlıyız allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip esin

Aleyküm selam,inşallah mevla herkesin duasını kabule eylesin..tedavinde hayırlı olsun cnm..

kizlar yarın büyük gün sabah 2tane blastosı dondurulmus bebeklerım cözülecekler Rabbımın ıznıylen eger saglikli ve hayirlisiylan cözülürlerse yani sorun cıkmazsa saat 15.15te transferım gerceklesecek Rabbımın ıznıylen Insallah.
bu 3.denemem ama ılk defa dondurulmuslarlan deneyecegım bana dua edın ne olur canlar
bu benım ıcın son sansım:5: Rabbım bana bunları ınsallah nasıp eder.bana önerecegınız bırsey varsa yazın lütfen yarın heralde laptoptan uzak dururum ama carsamba haber verırım.:18:

allah yardımcın olsun cnm..inşallah seninde hamiş haberlerini alırız burdan...

kizlar yarın büyük gün sabah 2tane blastosı dondurulmus bebeklerım cözülecekler Rabbımın ıznıylen eger saglikli ve hayirlisiylan cözülürlerse yani sorun cıkmazsa saat 15.15te transferım gerceklesecek Rabbımın ıznıylen Insallah.
bu 3.denemem ama ılk defa dondurulmuslarlan deneyecegım bana dua edın ne olur canlar
bu benım ıcın son sansım:5: Rabbım bana bunları ınsallah nasıp eder.bana önerecegınız bırsey varsa yazın lütfen yarın heralde laptoptan uzak dururum ama carsamba haber verırım.:18:

canim Allah yardimcin olsun insallah hic bir sorun cikmadan transferin gerceklesir ve bebegin tutunur sende burdan bize guzel haberlerini verirsin dualarimiz seninle

SLM ARKADAŞLAR,bugün reglimin ilk günü,yarın doktora gidiyorum. ama o kadar korkuyorum ki her an vazgeçebilir,bebek parasıyla tatile gidebilrim:):):) ya ilk denemem olduğu için korkunç geliyor bana,tabi birde tüm bunlara rağmen tutmamam ihtimali dahada kasıyor beni. şimdi yarın nolcak iğneleremi başlıcam?kaçıncı gün transfer edilmesi gerekiyor,okuduğuma göre 5. gün transferleri daha kaliteli oluyormuş,nasıl olacak doktora ne sorucam bilmiyorum,bana yardımcı olabilirmisiniz acaba?sevgiler hepinizeee:2::2::2:

merhaba arkadasım,senin yaşadıklarını yeni tedaviye başlamış biri olarak aynısını yaşıyorum..ama vazgeçmeyeceğim..ocak ayında doktorumigneye başlayalım dedi korkumdan başlayamadım ama şubat ayında karar verip başladım..şimdi gonalf kullanıyorum önümüzdeki haftasonu gerçekleşir büyük ihtimalle transfer..ama bu seferde tutarmı tutmazmı,iğneler yan etki gösterirmi diye sürekli endişe halinde oluyor insan ister istemez..inşallah rabbim hepimize yardım eder de sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur...

maşallah ya senin ne güzel büyümüş bebişinn :emir_bebek: benim bugün 9+2 oldu ama zaman geçmek bilmiyor :( evet herşey Allah ın elinde, verende alacak alanda O ama niyeyse insanın içi bir türlü rahat edemiyor. İnşallah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günüde görürüz. :emir_bebek:
inşallah senin pıtırcık sağlıcakla büyümüştür, gönlünü rahat tut.

canim cook sagol simdi geldim doktordan allahima binlerce sükürler olsun bizim yaramaz :emir_bebek: büyümüs hiic durmuyor yerinde bugün büyük ekranda gösterdi doktor allahim bu nasil bir duygu :16:bir elini oynatiyo bi sipliyo hickirdigini bile gördük resmimiz pek güzel cikmadi hareketli oldugu icin artik insan sekline girmis kulaklarni bile gösterdi ayaginin birini uzatmis sipliyo Allahim hepinize yasatsin okadar mutluyumki icim icime sigmiyor. Rabbim hepimize kalan zamani sorunsuz gecirip yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin....insallah[/QUOTE]

inan ki kendi bebişimi görmüş gibi oldum o kadar sevindim maşallah senin kuzucuğa demek ki pek bi hareketli olacak annesi :)) inşallah bende pazartesi doktora gittiğimde böyle senin gibi sevgiyle, mutlulukla dönerim.

canım Allah yardımcın olsun. inşallah bi sorun çıkmadan çözülülürler ve senle beraber hayat bulurlar.

bebeğine bir adım daha yaklaşacaksın korku yerine heyecan duymalısın bence :)) benim ki 5. gün transferiydi şükür tuttu ama daha erken transferi olupta tutan büssürü kişi var. hakkında hayırlısı olsun inşallah

Arkadaşlar bugün transferimin 9.günü sabah crinone jelimi uygularken ucunda çok az leke gördüm...korkmaya başladım adet mi oluyorum diye...bu şekilde bir olayla karşılaşan var mı?lekelenmeleriniz genelde hangi günler gerçekleşti.bana cevap verirseniz sevinirim.

Slm kac yillik evlisin sen daha tedaviye baslamadan umutsuzsun olumlu dusun dua et Allah buyuk herkesin yardimcisi olsun rabbim.Benim transferim 3.gun yapildi ve hamileyim cok sukur embriyonun kalitesiyle alakali bir durum bu herkese gore degisiyor

..................

mrb,ben 2 yıllık evliyim 7 aydır bebek istiyoruz...umutsuzluk değilde ,çok heves edip olmazsa psikolojik olarak kaldıramam gibi geliyor,hakkımızda hayırlısı elbette,bakalım rabbim yardımcımız olsun

Merhaba arkadaşım ilk tedavide insan biraz gergin oluyor yapacağın şey doktorunun dediklerini harfiyen yerine getirmek ve bol bol dua etmek ALLAHın izniyle ilk denemende hamile kalırsın inşALLAH arkadaşım :49:

...............................

mrhb cnm,evet çok gerginim hakikaten,dua etmekten başka çarem yok,inşallah herşey yolunda gider,inşallah dileyen herkes bebeğine kavuşur:54:

merhaba arkadasım,senin yaşadıklarını yeni tedaviye başlamış biri olarak aynısını yaşıyorum..ama vazgeçmeyeceğim..ocak ayında doktorumigneye başlayalım dedi korkumdan başlayamadım ama şubat ayında karar verip başladım..şimdi gonalf kullanıyorum önümüzdeki haftasonu gerçekleşir büyük ihtimalle transfer..ama bu seferde tutarmı tutmazmı,iğneler yan etki gösterirmi diye sürekli endişe halinde oluyor insan ister istemez..inşallah rabbim hepimize yardım eder de sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur...

...........................
mrhba arkadaşım,aynı duyguları paylaşıyoruz,zor bir süreç inşallah gönlünce olur seninde benimde herkesin:) :49:

bebeğine bir adım daha yaklaşacaksın korku yerine heyecan duymalısın bence :)) benim ki 5. gün transferiydi şükür tuttu ama daha erken transferi olupta tutan büssürü kişi var. hakkında hayırlısı olsun inşallah[/QUOTE]

.............

slm arkadaşım,haklısın heyecenlı olamak lazım,inşallah hayırlısı olur,bende o şanslılardan olurum:) sende bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşllh:8::22:

Arkadaşlar bugün transferimin 9.günü sabah crinone jelimi uygularken ucunda çok az leke gördüm...korkmaya başladım adet mi oluyorum diye...bu şekilde bir olayla karşılaşan var mı?lekelenmeleriniz genelde hangi günler gerçekleşti.bana cevap verirseniz sevinirim.

canım transfer sonrası kimse 9.gün adet görmüyor hatta hormonlar negatifse bile geciktirior. korkma tutunma lekelenmesidir İNŞALLAH..

canım transfer sonrası kimse 9.gün adet görmüyor hatta hormonlar negatifse bile geciktirior. korkma tutunma lekelenmesidir İNŞALLAH..

çok teşekkür ederim papatyac cevabın için umarım dediğin gibidir.sabahtan beri moralim bozuldu...rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

çok teşekkür ederim papatyac cevabın için umarım dediğin gibidir.sabahtan beri moralim bozuldu...rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

canım merak etme negatiflerin bile gecikio, hormonlar adeti geciktirio. içini ferah tut adet olamaz:)) AMİNNNN hepimize İNŞALLAH..

merhaba arkadaslar :16:
dün kontrolüm vardı çok şükür vücutta tekrar sıvı tesbit edilemedi.:16:

gecen hafta salı gün transferim yapılmıştı, doktorum 3 mart'a test günüm ama eşim şehir dışına çıkacağı için transfer gününü de sayarak 10.gün yada 11.gün test yapmayı istiyoruz inş.:18:
ancak hiç bir belirtim yok arkadaslar, sadece adet sancısı gibi sancılarım ve bel ağrım var yani her an adet olacakmışım gibi :19:

aranızda hiç belirti olmadan hamile kalanlar oldu mu çok merak ediyorum :18:

hamiş arkadaslarımı da kocamannnnn tebrik ediyorummmm :16:

merhaba arkadaslar :16:
dün kontrolüm vardı çok şükür vücutta tekrar sıvı tesbit edilemedi.:16:

gecen hafta salı gün transferim yapılmıştı, doktorum 3 mart'a test günüm ama eşim şehir dışına çıkacağı için transfer gününü de sayarak 10.gün yada 11.gün test yapmayı istiyoruz inş.:18:
ancak hiç bir belirtim yok arkadaslar, sadece adet sancısı gibi sancılarım ve bel ağrım var yani her an adet olacakmışım gibi :19:

aranızda hiç belirti olmadan hamile kalanlar oldu mu çok merak ediyorum :18:

hamiş arkadaslarımı da kocamannnnn tebrik ediyorummmm :16:

canım ben de de hiç belirti yokkk:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
ama sana şunu söyleyebilirim ki adet sancısı gibi gelip giden sancı ve bel ağrısı gebelik belirtisi oluo genelde. İNŞALLAH öledir nursimlacım. ben de istiorum bel ağrısı:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canım ben de de hiç belirti yokkk:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
ama sana şunu söyleyebilirim ki adet sancısı gibi gelip giden sancı ve bel ağrısı gebelik belirtisi oluo genelde. İNŞALLAH öledir nursimlacım. ben de istiorum bel ağrısı:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

:19: ama sanki adet olacakmışım gibi çok korkuyorum sürekli bakıyorum takipteyim hiç de umudum yok tüp bebek sürecimde cok sıorun yasadığım için :18: gerci hamdolsun hepsi gecti ama galiba hayal kırıklığından korkuyorum umutlanamıyorum bir yandan da her hamiş yorumunda kalbim çarpıyor Rabbim yardımcımız olsun çok farklı duygular umut ve umutsuzluk bir arada :17:

sizin sonucunuz ne zaman belli olacak arkadasım :16: bugün kacıncı gün ?

Back