2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

selamün aleyküm 22 yşındayım problemimiz sperm azlığı 14 şubatta medikalpark bahçelievlerde tedaviye başladık 24 şubatta yumurta toplama işlemi gerçekleşti ve salı yada çarşamba günü transfer olucak ilk denemem çok heyecanlıyız allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip esin

canım bende çalışıyorum ve transferden sonra 5-6 gün kadar izin alıp işe gitmedim. ama öyle tüm gün evde de yatmadım. gündüzleri eşimle dolaşmaya çıktık akşamlarıda evde dinlendim. hasta gibi tüm gün yatmana gerek yok bence çünkü doktorlarda aynı şeyi söylüyorlar. inşallah sende benim gibi çift çizgiyi görürsün.

maşallah ya senin ne güzel büyümüş bebişinn benim bugün 9+2 oldu ama zaman geçmek bilmiyor evet herşey Allah ın elinde, verende alacak alanda O ama niyeyse insanın içi bir türlü rahat edemiyor. İnşallah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günüde görürüz.
inşallah senin pıtırcık sağlıcakla büyümüştür, gönlünü rahat tut.

Hayırlısı olsun canım Rabbim vereceği zamanı biliyor Allah gönlüne göre versin.Bende bugün göbekten ve kalçadn iğnelere başladım korktuğum gibi olmadı çok seviniyorum inşallah devamıda böyle olur.

Canım gonal-f ile beraber menagonda kullanıyormusun bende bugün başladım biri göbekten biri kalçadan:)

maşallah ya senin ne güzel büyümüş bebişinn benim bugün 9+2 oldu ama zaman geçmek bilmiyor evet herşey Allah ın elinde, verende alacak alanda O ama niyeyse insanın içi bir türlü rahat edemiyor. İnşallah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günüde görürüz.
inşallah senin pıtırcık sağlıcakla büyümüştür, gönlünü rahat tut.[/QUOTE]

canim cook sagol simdi geldim doktordan allahima binlerce sükürler olsun bizim yaramaz büyümüs hiic durmuyor yerinde bugün büyük ekranda gösterdi doktor allahim bu nasil bir duygu bir elini oynatiyo bi sipliyo hickirdigini bile gördük resmimiz pek güzel cikmadi hareketli oldugu icin artik insan sekline girmis kulaklarni bile gösterdi ayaginin birini uzatmis sipliyo Allahim hepinize yasatsin okadar mutluyumki icim icime sigmiyor. Rabbim hepimize kalan zamani sorunsuz gecirip yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin....insallah

kizlar yarın büyük gün sabah 2tane blastosı dondurulmus bebeklerım cözülecekler Rabbımın ıznıylen eger saglikli ve hayirlisiylan cözülürlerse yani sorun cıkmazsa saat 15.15te transferım gerceklesecek Rabbımın ıznıylen Insallah.
bu 3.denemem ama ılk defa dondurulmuslarlan deneyecegım bana dua edın ne olur canlar
bu benım ıcın son sansım Rabbım bana bunları ınsallah nasıp eder.bana önerecegınız bırsey varsa yazın lütfen yarın heralde laptoptan uzak dururum ama carsamba haber verırım.:18:

Canim insallah hersey yolunda gider allah yardimcin olsun. Tabiki dua ederiz Rabbim sonunda hayirli evlatlara kavustursun. Sana tavsiye edebilecegim bir dua var Kenzül Ars duasi onu okumani tavsiye ederim birde transfer yapiirken besmele cek ve Rabbena yi oku.Rabbim kolaylastirsin ve kucagini doldursun insallah

Amin canim amin insallah sagol arkadasim

Canım gonal-f ile beraber menagonda kullanıyormusun bende bugün başladım biri göbekten biri kalçadan:)

Selam cnm,ben gonal f ve lucrin kullaniyorum,gonal f basladigimda lucrini 10 dozdan 5 doza dusurdu sadece..İkisinide gobekten yapiyorum.menagon vermedi dr..senin transferin nzmn olacak..

Son düzenleme:

İyi aksamlar cnm,bak bebisin ne guzel buyumus masallah..telaslanmistin doktora gitmeden once ama bosunaymis gordunmu...kendini rahat birak bugunlerin tadini cikar artik...:))))

SLM ARKADAŞLAR,bugün reglimin ilk günü,yarın doktora gidiyorum. ama o kadar korkuyorum ki her an vazgeçebilir,bebek parasıyla tatile gidebilrim:):):) ya ilk denemem olduğu için korkunç geliyor bana,tabi birde tüm bunlara rağmen tutmamam ihtimali dahada kasıyor beni. şimdi yarın nolcak iğneleremi başlıcam?kaçıncı gün transfer edilmesi gerekiyor,okuduğuma göre 5. gün transferleri daha kaliteli oluyormuş,nasıl olacak doktora ne sorucam bilmiyorum,bana yardımcı olabilirmisiniz acaba?sevgiler hepinizeee:2::2::2:

İnşallah 12 gün sonra buradan hepimize HAMİLEYİM diye haykırırsın canım dualarımız seninle

Son düzenleme:

Amin canım Allah hayırlı sonuçlar almak nasip etsin tabiiii hepimize :124:

aynı şeyleri ben de yaşadım.. hatta işlerim rast gitmedi ve o kadar hasta oldum ki ,o halde gittim transfer oldum, sırf boşa gitmesin embryolar diye... ben de 5. gün olsun diyordum senin gibi ama bu yumurtaların kalitesine bağlı... mesela benimkiler dayanmadılar,3. gün transferi yapıldı ve orta kalite embryo konuldu.. bekleme süresine gelince bir sürü planım vardı,şöyle beslenirim şunları yerim falan filan.. fakat hastalıktan yemeden içmeden 10 gün serumlarla beslendim..o kadar ümitsizdim ki tahlil yaptırmaya bile gitmeyecektim..
neyse dün kan verdim ve hamilesin dediler.. tabii ben hala inanamıyorum...
demek istediğim arkadaşım kafana takma,git başla tedavine.. olacaksa zaten her durumda oluyor..denemeden bilemezsin,vakit kaybetme,ertelesen bile nereye kadar? inşallah işin rast gider.. adetin 2. günü iğneler başladım,8 gün kullandım,adetin 12. günü yumurtalar toplandı ve 15.günü transferim oldu.. Allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
MaşALLAH canım ALLAH hayırlısıyla kucağına almak ansip etsin bizleride bu aşamalara gelmeyi nasip etsin .....

canim cook sagol simdi geldim doktordan allahima binlerce sükürler olsun bizim yaramaz büyümüs hiic durmuyor yerinde bugün büyük ekranda gösterdi doktor allahim bu nasil bir duygu bir elini oynatiyo bi sipliyo hickirdigini bile gördük resmimiz pek güzel cikmadi hareketli oldugu icin artik insan sekline girmis kulaklarni bile gösterdi ayaginin birini uzatmis sipliyo Allahim hepinize yasatsin okadar mutluyumki icim icime sigmiyor. Rabbim hepimize kalan zamani sorunsuz gecirip yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin....insallah[/QUOTE]

Son düzenleme:
sonucun hayırlı olsun arkadaşım darısı başımıza

Merhaba arkadaşım ilk tedavide insan biraz gergin oluyor yapacağın şey doktorunun dediklerini harfiyen yerine getirmek ve bol bol dua etmek ALLAHın izniyle ilk denemende hamile kalırsın inşALLAH arkadaşım

......................................
cnm bi çok sıkıntı yaşamışsın ama değmiş bak mutlu haberi almışsın,ne güzel. inşallah benimde öyle olur,bilşmiyorum kendmi umutlandırmak istemiyorum aslında,sıradan bi tedavi gibi düşünmekl istiyorum şuan bu olaya tamamen nötr haldeyim.Allahın izniyle mutlu haberimi paylşırım sizinle.

bugün transfer sonrası 10.günüm, dayanamadım sabah idrar testi yaptım ama çift çizgiyi göremedim :105: umarım 2 gün sonraki kan testimden güzel haberler verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…