2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Selam arkadaşlar bugün kontrolum vardı sonuçlar çok güzel 5-6 yumurtam var ve gelişmeleri güzelmiş c.tesi kontrol var doktorum Serdar bey bir aksilik olmazsa pazartesi günü toplarız dedi İnşALLAH hepsi sağlıklı döllenip beni üzmezler arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin ALLAH hepimizin yüzüne gülsün

Canim hepinize dua ediyoruz Rabbim emeklerini bosa cikarmasin, isallah sende mutlu sonucu alir ve bebegine kavusursun Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin, allah yardimcin olsun

insallah hepsi döllenip saglikli bebis olurlar ve annelerine tutunup onu coook mutlu ederle. Rabbim tedavini hayirla atlatip hayirli sonuc almayi nasip etsin.

canım tam senin gibi yaşamasamda seni anlıyorum, kararsızlık içinde kalmak çok kötü bişey. en azından sonuç belli tekrar deneme planlarını yapabiliyosun, ben hala ortadayım, bazen diyorum bitecekse de biran önce bitse de bi rahatlasam da önümü görsem diye. İnşallah ileride güzel sonuçlar alıcaz canım, durmak yok...

Canim hepinize dua ediyoruz Rabbim emeklerini bosa cikarmasin, isallah sende mutlu sonucu alir ve bebegine kavusursun Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin, allah yardimcin olsun

sagol canim amin insallah rabbim bizlri bebeklerimize kavusturur

ayy az kalmış hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın...benim çok az leke şeklinde kanama olmuştu, yanında ped bulundur bence, benim başta hiç sancım olmamıştı, sonraki günlerde hafif oldu.

hayırlı olsun tedavin canım, benimki tam devlet değil ama dediğini ben hiç duymadım, ilginç geldi hangi hastaneymiş bu.

canım dualarımız seninle, hayırlısıyla inşallah güzel gelişip sana bebiş olarak geri dönerler.

Eğer çok yeni bir yasa falan çıkmadıysa böyle birşeyin olması mümkün değil canımmm..Ne duydum ne gördümm..Bence başhekime bir görün derimmm..

hadi hayirlsisi canim insallah bu sefer dilegin kabul olur, rabbim her isteyene versin..

hayırlı olsun tedavin canım, benimki tam devlet değil ama dediğini ben hiç duymadım, ilginç geldi hangi hastaneymiş bu.
Hayırlı olur inş canım..başladık bakalım...devlet hastanesine gidiyoruz isim vermeyim şimdi daha net değil bu sorduğum şey.yumurta toplama işlemi falan yapacak diye para alacakmış,hemşire isteyebilir dedi valla anlamadık bizde.sağlık bakanlığına falan mail attım bu konuyla ilgili.ilgilenen olursa cevap verirse gerekeni yaparız artık.bende hiç duymadım şaşırdım valla az da deil 1000 tl.

Eğer çok yeni bir yasa falan çıkmadıysa böyle birşeyin olması mümkün değil canımmm..Ne duydum ne gördümm..Bence başhekime bir görün derimmm..

acaba bıçak parası olayı vardıya o hala alınıyosa onumu isteyecek
kafam çok karıştı valla.bende yeni duydum.biraz araştırayım sorayım doktorda isterse artık gitcez ilgili yerlere

canım ilaçların yüzdesini ve bide hastaneye 400 gibi bişey ödüyeceksin o kadar. o hemşire aklı sıra espri yapmış zevzekce bence. yok değilse emin olup sağlık bakanlığına hemen şikayet et. soluğu öüfettişler orda bulur. yok öle bişey. senin rapor hakkın var ve dolmadıysa. ben de devlette yaptırıyorum.
sağol durucum içim içimi yiyor. çok korkuyorum korku bastı beni sonradan sonraya. götürcem yanımda. çok teşekkür ediyorum. öpüyorummm

Selam kızlar, yarın kontrolüm var bakalım ne diyecekler. Bu arada ben dün başka doktora gittim fikirlerini aldım, ultrasonda aynı görüntüyu gördü, iki kese var, sınırlarının düzenli olduğunu, beklemekten başka yapacak bişey olmadığını söyledi, durumum onlarında ilgisini çekti, takibe çağırıyorlar, tabi onlar için de araştırma konusu oldum.

canım biliyorum ilaçların hepsi 500 tl tuttu indirimli haliyle raporumuzda var.
hastaneyede 460 tl para vericez.ama hemşire dedi alır diye espiri yapmadı ya ciddi ciddi söyledi alıyo diye.mail attım ama cevap verirlermi bilmiyorum.1000 tlde profamı vercez offf...yaa zaten derdimiz bize yetiyo bide bunlarla uğraşıyoruz tövbe tövbee..

canım bence pozitif, inşallah artar değerin, doktor ne dedi merak ettim sonucu alınca görüşmüş olman lazım.
Tşk ler canım.Dr dün görüştüğümde değerin düşük olduğunu, 80 civarı beklediklerini, kimyasalda olabileceğini,2 gün sonra tekrar yaptırmamı ve ilaçları kesmemi söyledi. İnşallah allah hayırlısını veriri bu benim 5. denemem olduğu için hayırlı bir hamilelik istiyorum canım.Senin gidişhat galiba hala belirsiz.Hakkında hayırlısı olsun canım.İnşallah güzel haberlerini okuruz.Ben birazdan tekrar beta hcg yaptırıcan başka bir hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…