canım bugün sonucum netleşti kocaman 1.20 olmuşuz yani negatif şimdi mayısta 5 tane dondurulmuşlarım vardı onlarla yola devam edeceğiz bu süre boyunca biraz mola gerçekten üzülmedim alışmıştım bu fikre sonuca ulaştı rahatladım o kadar sana ve diğer tüm hamişlere allah sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin senden dondurulmuş denemenin süreçini öğrenmek isterim anlatırsan sevinirim hızımı aldım yola devam
Canım sakın üzme kendini bak en azından dondurulmuşların var. İnşallah rabbim dondurulmuşlarla nasip eder...Sağol canımm ALLAH razı olsun.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. ilk olumsuz denememden sonra doktor 3. adetinde gel demişti ama ben 1yıl kadar ara verdim. 4 tane dondurulmuşum vardı benimde. adetin 2. günü gittim, estrofem diye bi ilaç verdi önce günde 1, sonra günde 2, sonra günde 3 olmak üzere transfer gününe kadar düzenli aldım. ara ara kontrollerim oldu rahim duvarı kalınlığı en olgun seviyeye ulaştığında transferim oldu. yani dondurulmuşla tedavi gerçekten daha rahat. doktoruna sen danış istersen belki 3. adetinden daha öncede başlayabilir.
teşekkürler anlattıkların için inşallah onda tutar benimde 3. adetime denk geliyor zaten mayıs adetimde yaptırmayı düşünüyorum haftaya drla görüşeceğim merak ettiğim süreç ne kadar sürüyor başka ilaç var mı extra bir şey yedin içtinmi embriyolar 3. mü 5. gün embriyosumu oluyor dondurulmuşlarla ilgili hiç bilgim yok çok soru sordum galiba birde ne kadar masraf yaptınben üniversite hastanesinde yaptıracağım şimdiden teşekkürler
selam kızlar,
bugün kontrolümüz vardı. sağlığımız gayet iyi maaşallahkalbimiz pıt pıt atıyor boyumuz 187.2 mm olmuş 8+2 deyiz darısı hepinize inşallah canım arkadaşlarım
merhabalar öncelikle tebrik ederim,rabbim sağ salim kucağına e baktım amaalmayı nasip etsin inşallah..listeye baktım ama göremedim,hangi merkezde dondurulmuşların transfer edildi?sanırım ben de deneyeceğim ama sadece 1 tane dondurulmuş var
merhaba canım ne denir bilmiyorum ki,bari senin pozitifin devam etseydi,hayırlısı böyleymiş demek ki...
üzülme demek boş,eşimle ben başta pozitifi alınca bayağı sevinip,heveslenmiştik,sonradan çok üzüldük...sizde durum nedir?
bir de negatif alan diğer arkadaşlar,birbirimize destek olalım,ben cidden ya hiç olmazsa diye düşünüyorum hep,çok olumsuza gidiyorum,siz neler yapıyorsunuz?
Muhteşem bir şey buallahım :97:bende kalp atışlarını duysam
MAŞALLLAAAAAH raincim darısı hepimize İNŞALLAHHHgüzel hbrlerini bekliorus. bütün hamişler Allaha emanet olsuuun.
kıslar yumoşların toplanmasından sonra çok sancım olur mu? pet falan götürmek gerekirmi? yumoşlarım perşembe toplancak hadi tecrübeleriniz paylaşın??:18::18::18:
masallah allah nazarlardan korusun
hep atsin icimizdeki minik kalb, rabbim korusun ve sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Ben gecen hafta girmistim ultrasona hareket ediyodu haftaya pazartesi tekrar gircem belki cinsiyeti görülür dedi doktor ama hiic farketmez saglikla olsunda kiz erkek önemli degil. Sen nasilsin bilmem ama her doktora gittigimde kalbi atiyo deyinceye kadar bacaklarim titriyor korkudan. bu endise korku hic gecmicek galiba...Senin dogum nezamsn?
Maşallah...çok güzel bi duygu olsa gerek miniğinin kalp atışlarını duymak...
ALLAHım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...benimde 1 mart günü randevum inşallah ALLAHın izniyle bende duyarım bebeğimin kalp atışını..
Muhteşem bir şey buallahım :97:bende kalp atışlarını duysam
sağol canımmminşallah duyacaksın sende bitanem gerçekten kelimelerle anlatılacak bi duygu değil
Selamlar Bugün transferden sonraki 12. günüm test sonucum 26.49 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptıracağım.Daha sevinmek için erken.
merhabalar öncelikle tebrik ederim,rabbim sağ salim kucağına e baktım amaalmayı nasip etsin inşallah..listeye baktım ama göremedim,hangi merkezde dondurulmuşların transfer edildi?sanırım ben de deneyeceğim ama sadece 1 tane dondurulmuş var
Benim bahçelievler medikalparkta transferim oldu.. orda yaptırdım. tedavimin en başından beri oraya gidiyorum. İnşallah dondurulmuşla hamile kalırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?