tabi dua ederim arkadasım tabi ... tesekkür ediyorum güzel temennilerin için.
inş.adet değildir yerlesme kanamasıdır inş.
herseyin en hayırlısını Mevlam biliyor ama sabretmenin zorluğunu da bizler çok daha iyi biliyoruz bir çok insandan daha iyi...
doktorunu arayıp sorman mümkün değil mi arkadasım hayırlı haberler istiyoruz hadi bakalım
arkadaşlar daha önce degerlerimi yazmıştım düzensiz ilerliyordu bu gece karnımda aşırı agrı ve rahmimde yanma batma oldu çok kötü bi agrı dış gebellik gecirenler sizde böyle bişey oldumu lütfen bilgisi olan
kızlarr selam herkese... garip bir durum içerisindeyim, benim artık bir üzülüp bir sevinmem meşhur oldu biliyosunuz, en son geçen hafta gelişmiyo diye alacaklardı bebişi, son anda kalbini ve hatta kalp atışını görmüştük sevinçten şok olmuştuk, bugün kontrolüm vardı ve bir şok daha yaşadık ama artık sevinme ve üzülme duygusu karıştı....
benim geçen hafta kalbi atan bize oyun oynayan sıpa boş durmamış ve ikiye ayrılmış eş yumurta ikizi olmuşşş...bu güzel bişey. fakat kalp atışı yok iki tane kese oluşmuş büyük olanda kalp var ama atmıyo, diğerinde henüz bişey gözükmüyo, doktor geriden geleni takip edeceğini, benden artık herşeyi beklediğini ve moralimi bozmamamı söyledi, yalnız bu gibi durumlarda anomali oluştuğunu yani sonucun pek iyi olmayabileceğini de ekledi. yine kafaları karıştı onların da. ben artık herşeye hazırım zaten hayırlısı neyse o olsun diyorum hep. acaba başka bir doktora daha gidip baktırsammı diye düşünüyorum ama emin değilim, doktorumu çok seviyorum, başkasına gidince kafam daha da karışırsa ne olacak diyorum, bir de gidersem tüp bebek doktoruna mı yoksa sorunlu gebeliklerle ilgilenen birine mi gitsem, kızlar fikirlerinizi bekliyorummmm...
nursimla hangi merkeze gidiyorsun acaba
cnm bizraz bekleyim dedim bakalım ne olucak die bidaha gelmedi ama ben huzursuzum işte birazdan arıcam doktorum mutlaka yoksa çatlarım meraktan inşallah yerleşme kanmasıdır rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
kızlarr selam herkese... garip bir durum içerisindeyim, benim artık bir üzülüp bir sevinmem meşhur oldu biliyosunuz, en son geçen hafta gelişmiyo diye alacaklardı bebişi, son anda kalbini ve hatta kalp atışını görmüştük sevinçten şok olmuştuk, bugün kontrolüm vardı ve bir şok daha yaşadık ama artık sevinme ve üzülme duygusu karıştı....
benim geçen hafta kalbi atan bize oyun oynayan sıpa boş durmamış ve ikiye ayrılmış eş yumurta ikizi olmuşşş...bu güzel bişey. fakat kalp atışı yok iki tane kese oluşmuş büyük olanda kalp var ama atmıyo, diğerinde henüz bişey gözükmüyo, doktor geriden geleni takip edeceğini, benden artık herşeyi beklediğini ve moralimi bozmamamı söyledi, yalnız bu gibi durumlarda anomali oluştuğunu yani sonucun pek iyi olmayabileceğini de ekledi. yine kafaları karıştı onların da. ben artık herşeye hazırım zaten hayırlısı neyse o olsun diyorum hep. acaba başka bir doktora daha gidip baktırsammı diye düşünüyorum ama emin değilim, doktorumu çok seviyorum, başkasına gidince kafam daha da karışırsa ne olacak diyorum, bir de gidersem tüp bebek doktoruna mı yoksa sorunlu gebeliklerle ilgilenen birine mi gitsem, kızlar fikirlerinizi bekliyorummmm...
duru ben anlamadım. geçen hafta kalp atışını duyduğun keseden de mi kalp atışı görünmüyo ? geçen hafta tek olan mı 2 ye bölünmüş..? hakkaten çok şaşırtıcı gidiyo senin bebiş.
Hayırlısı olsun canım inşallah.. bence normal bir kadın doğumcu daha iyi analiz edebilir durumunu
durucuğum senin şu maceracı beb,işini ailecek dualarla takip ediyoruz
bazen doktorlarda sasırabiliyor Rabbimiz'in mucizeleri karşısında arkadaşım, ne kadar tecrübeli olursa olsun farklı doktorlarında görüşünü alman daha iyi olur kanaatindeyim. belki içiniz daha çok ferahlar
ikiz bebek heyecanı sardı topiğimizi ayy hadi bakalımm
canım, senin de yarın inşallah sorunsuz geçer, bu aşamaya gelmen çok güzel, umarım yumoşlar sağlıkla döllenirler, dularımız seninle, sakin olmaya çalış canım.
Mrb Arkadaşlar. Az önce aldım sonucumu. maalesef koca bir NEGATİF!. Rabbime sığınıyorum, O'nun takdirine saygı duyuyorum.
tesekkür ediyorum inş.arkadasım inş.:18: yarın için çok heyecanlıyım
sizin durumunuz ne zaman netleşecek arkadaşım?
çok dua edelim inş.birbirimize hepimiz
zor bir soru sordun :)..bizim durum hiç netleşemiyo ki. habire değişiyo canım çarşamba tekrar gidicem ama başka bir doktor olayını da düşünüyorum karar verirsek bir iki güne giderim belki.
arkadaşlar daha önce degerlerimi yazmıştım düzensiz ilerliyordu bu gece karnımda aşırı agrı ve rahmimde yanma batma oldu çok kötü bi agrı dış gebellik gecirenler sizde böyle bişey oldumu lütfen bilgisi olan
Mrb Arkadaşlar. Az önce aldım sonucumu. maalesef koca bir NEGATİF!. Rabbime sığınıyorum, O'nun takdirine saygı duyuyorum.
üni hastanelerinde genetik bilim dalı varsa oralarda yaptırabilrisin ama 3 düşük ten sonra yapıolarmış canımçok üzüldüm cnm...inşallah en kısa zamandA gelir minik kuzularımız:)
ayrıca size bişey sormak istiyorum kızlar.dr um histereskopi ve genetik testler yapmamı önermedi..daha erken diyor ama ben yinede yaza kadar bunları halledeym diyorum.sizcede mantıklı deilmi...?
turkuaz...
kuzum nerelerdesin...inşallah daha iyisindir cnm.ayrıca sen yaptırdın mı genetik tanı felan?
kardelenst seni de tebrik ederim...güzel haberlerini bekliyorum.
canımmmm gerçekten senin bu bebiş mucizelerle dolu. Allahım seni ve bebişini korusun. bence minniğin kalbini duyacaksınız.kızlarr selam herkese... garip bir durum içerisindeyim, benim artık bir üzülüp bir sevinmem meşhur oldu biliyosunuz, en son geçen hafta gelişmiyo diye alacaklardı bebişi, son anda kalbini ve hatta kalp atışını görmüştük sevinçten şok olmuştuk, bugün kontrolüm vardı ve bir şok daha yaşadık ama artık sevinme ve üzülme duygusu karıştı....
canım doktorunla görüştün mü, en sağlıklısı o. inşallah dış gebelik değildir, ben yaşamadım. bu arada benimde bhcg değerlerim az artıyodu ya, bugün doktorum bunun sebebinin benim kesenin 2 ye parçalanması yüzünden olabileceğini söyledi.
canım dış gebelikte ağrı tek tarafta olur ve dayanılamazdır. eğer kanama başladıysa zaten bu ağrı artarak devam eder ve ömrün boyunca görmediğin bi ağrıdır.
5 kere dış gebelik geçirdim.umarım değildir allah yardımcın olsun.
bhcg değerin 1500 ü geçmesine rağman vajinal usg de kese yoksa dış gebelik olmuş olması ihtimalin yüksek demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?