2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

insallah hamilesindir canim kendini üzme olacagi varsa olur umarim yarin sende buraya Hamileyim diye yazarsin Rabbim bebegini korusun ve sana nasip etsin insallah

merhaba arkadaslar gecen ay tedaviye baslayacaktim rabbim mucizemi dogal yollan verdi 5 kere tup bebek denemesinden sonra cok sukur normal yoldan hamile kaldim simdi cok mutluyum rabbim tum isteyenlere hayirlisiyla tez zamanda nasip eder insallah

cok tebrik ederim akasya. darisi yarin bana olsun insallah. sen kanaman geldigini yazmistin. dedim bu kiz hamile masallah. bende kanama falan olmadi su ana kadar. baska belirtilerin varmiydi, yazarmisin?

Sağol çok teşekkür ederim... Amin canımm tüm kalbimle burdaki arkadaşlar için dua ediyorum.. Rabbim kabul eder inşallah. canım benim akıntıyla beraber çok az kanamam oldu hemen peşinden kahverengi lekelenme tarzında gün boyu devam etmişti onun dışında göğüslerim çok sızlıyordu. test günüme 2-3 gün kala sızısı kesildi. bugün yine başladı. kasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrıyodu sancı giriyodu ara ara. belirtilerim bu kadardı canım. dilerim seninde hayırlı haberlerini alırız yarın inşallah

süper ya hayirli olsun canim insallah Rabbim bizlerede nasip eder bundan sonra kendine cok ama cok iyi bak Rabbim hayirlisiylan kucagina almayi nasip etsin....

sağol çok teşekkür ederim. ALLAHım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. olanlarında hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.. çok sağol canım. seninde güzel haberlerini almak nasip olur inşallah.. Amiiinnnnnnnnn

merhaba arkadaslar gecen ay tedaviye baslayacaktim rabbim mucizemi dogal yollan verdi 5 kere tup bebek denemesinden sonra cok sukur normal yoldan hamile kaldim simdi cok mutluyum rabbim tum isteyenlere hayirlisiyla tez zamanda nasip eder insallah

Ne kadar güzel.. Hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. sağlıklı bi gebelik geçirmeni bebişini sağlıkla kucağına almanı dilerim...

ALLAHIN izniyle İNŞALLAH yarın güzel haberlerini alıcaz.. evet tahlil sonuçların için belki faydası olur diye atmıştım. Sende sağol. iğne yerlerimin acısı,arada kasık ağrılarımın ağrısı dışında iyiyim şükürler olsun. 1 marta adapte oldum sabırla ve umutla bekliyorum

amin canım inşallah...
ne kadar güzel. Rabbim kucağına da nasip etsin inşallah.

arkadaşlar daha önce degerlerimi yazmıştım düzensiz ilerliyordu bu gece karnımda aşırı agrı ve rahmimde yanma batma oldu çok kötü bi agrı dış gebellik gecirenler sizde böyle bişey oldumu lütfen bilgisi olan

meraba canım tebrik ederim demekki zamanı varmış allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah...

Mrb Arkadaşlar. Az önce aldım sonucumu. maalesef koca bir NEGATİF!. Rabbime sığınıyorum, O'nun takdirine saygı duyuyorum.

Mrb Arkadaşlar. Az önce aldım sonucumu. maalesef koca bir NEGATİF!. Rabbime sığınıyorum, O'nun takdirine saygı duyuyorum.

Allah yardimcin olsun biz nedesek ne yapsak bos hersey onun elinde o isteyince olacak insallah rabbim senin icin de tezzamanda ol desin seninde hayirli evlatlarin olsun insallah. Kendine eziyet etme emin ol bu üzüntülerin ardindan rabbim mükafatini veriyor hemde hic ummadigin bir zamanda.

merhaba arkadasım bende persembe akşamı vurdum çatlatma iğnemi göbekten, yarın 8:30 yumurta toplanma işlemi için hastanede olacağız. kac yumurtam gelişmiiş vs.bir bilgim yok inş.bir aksaklık olmaz da birlikte gün sayarız

kolaylıklar diliyorum arkadaşımm

Rabbim hayırlı kapılar acsın arkadasım...

elimizden gelen bu kadarı gerisi mevlamıza kaldı.
10.kez deneme yapan arkadası gördüm ve şok oldum hamileymiş işte bu büyük mucizeler neden bizi de bulmasın?

sadece doğru vakit değilmiş...bakalım bizler neler yasıyacağız......................

kızlar merhaba bende bugün adet oluyorum galiba bu sabah kalktığımda kahverengi gibi leke vardı baya çoktu ama şuana kadar gelmedi ama belim aynı adet olcakmışım gibi arıyor tarnsferin 8.günü bukadar erken adet olan varmı kızlar ya normald eilaçlar geciktirir bu neyin nesi lütfen bana yardım edin

arkadaslar; persembe günü kontrolum vardı kan testi vs.vermiştim persembeden önce.
doktorumu aradım ilaç dozları için, persembe gelmemi söyledi 1 gün arayla muayene cağırınca çok üzüldüm bir olumsuzluk olduğunu düşünerek. gecen aydan yumurtalarım çok çoğalıp tam gelişmememişti.
muayene sonucumda hamdolsun yumurtalar gelişmişler. duyunca öyle ağladımki bu asamaya geleceğmden dahi ümidim yoktu çünkü doktorum bana oplikistik oversin demişti, hemde asılmada 3 günde gelişen yumurtalarım o ay gelişmeyeince birden bunu duyunca cok üzülmüştüm. önemli bir rahatsızlık değil bu hamdolsun ama zaten bizim sperm sorunumuz var bir sorun daha cıkınca bundan çok etkilenmiştim..

dün akşam göbek deliğinin altından çatlatma iğnemi de vurdum.
yarın 8:30 da yumurta toplama işlemi için hastanede olacağım inş.:18:
kaç yumurtam gelişmiş nasıl kalitedeler bilemiyorum henüz. inş.yarın bir aksilik olmaz öyle evhamlıyım ki

çatlatma iğnesinden sonra bir farklılık olmadı bünyemde inş.etki etmiştir :2:

yarın için dua ediyorum. hepimiz için dua ediyorum... dualarınıza çokkk güveniyorum arkadaslarım çünkü hepimiz birbirimizi en çok anlayarakduada bulunuyoruz biliyorum

cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsın inan bugun bütüm arkadaşlarımız için dua ettim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah benim gibi tedavin yarıda kalmaz bugun okadar mutsusuzum ki anlatamam ben test günü beklerken adet oldum şoktayım yani sende benim için dua et inşaalh bi mucize olur

çok üzüldüm cnm...inşallah en kısa zamandA gelir minik kuzularımız:)

ayrıca size bişey sormak istiyorum kızlar.dr um histereskopi ve genetik testler yapmamı önermedi..daha erken diyor ama ben yinede yaza kadar bunları halledeym diyorum.sizcede mantıklı deilmi...?

turkuaz...
kuzum nerelerdesin...inşallah daha iyisindir cnm.ayrıca sen yaptırdın mı genetik tanı felan?

kardelenst seni de tebrik ederim...güzel haberlerini bekliyorum.

tabi dua ederim arkadasım tabi ... tesekkür ediyorum güzel temennilerin için.
inş.adet değildir yerlesme kanamasıdır inş.

herseyin en hayırlısını Mevlam biliyor ama sabretmenin zorluğunu da bizler çok daha iyi biliyoruz bir çok insandan daha iyi...

doktorunu arayıp sorman mümkün değil mi arkadasım hayırlı haberler istiyoruz hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…