• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

slm arkadaşlarr..benim normalde bu ay tedavim başlayacaktıı.umut tüp bebek merkezi ulun beyde sadece ön görüşmeye gtmştm ama
emn değilim aranzda ulun beye giden varmı memnun musuz ulun beyden bide kilo vermem gerekio:)ama beceremeyncee tedaviyide kendmce erteliorummmmmm napcam yaaa

kızlar ben aradım doktorumu bukadar erken adet olmaman gerekir dedi estrofemi günde 3tane al dedi rahime tutnma aşamasında böyle kanmalar olabiliyor dedi inşallah öyledir dedi beklicez bakalım elden bişey gelmiyo ama benim umudum gitti iyice başım çatlıcak gibi ağrıyor yani adet belirtilerim ortada fazla umutlanmaya gerek yok sanırım bazı şeyleri kabullenmek lazım

kızlarr selam herkese... garip bir durum içerisindeyim, benim artık bir üzülüp bir sevinmem meşhur oldu biliyosunuz, en son geçen hafta gelişmiyo diye alacaklardı bebişi, son anda kalbini ve hatta kalp atışını görmüştük sevinçten şok olmuştuk, bugün kontrolüm vardı ve bir şok daha yaşadık ama artık sevinme ve üzülme duygusu karıştı....

benim geçen hafta kalbi atan bize oyun oynayan sıpa boş durmamış ve ikiye ayrılmış eş yumurta ikizi olmuşşş :29:...bu güzel bişey. fakat kalp atışı yok :50: iki tane kese oluşmuş büyük olanda kalp var ama atmıyo, diğerinde henüz bişey gözükmüyo, doktor geriden geleni takip edeceğini, benden artık herşeyi beklediğini ve moralimi bozmamamı söyledi, yalnız bu gibi durumlarda anomali oluştuğunu yani sonucun pek iyi olmayabileceğini de ekledi. yine kafaları karıştı onların da. ben artık herşeye hazırım zaten hayırlısı neyse o olsun diyorum hep. acaba başka bir doktora daha gidip baktırsammı diye düşünüyorum ama emin değilim, doktorumu çok seviyorum, başkasına gidince kafam daha da karışırsa ne olacak diyorum, bir de gidersem tüp bebek doktoruna mı yoksa sorunlu gebeliklerle ilgilenen birine mi gitsem, kızlar fikirlerinizi bekliyorummmm...

canım sen ne yapacaksın bu bebişle :1: geçen hafta duyulan kalp atışına nolduu, geçen hafta ortada olmayan ikiz nerden çıktı .. :1: canım ben senin kafanı karıştırmak istemem ama muhakkak başka bir doktora görün derim, taa ilk zamanda bile senin için böyle düşünmüştüm çünkü seni kürtaja hazırlayan bir doktor..yani tamam belki de bilemezdi ama tıp tarihinde bir ilk olmadığına göre beklemeliydi o kürtaj kararını almak için bence.. hadi o gün ultrason es geçilseydi , bakılmasaydı bugün o minik karnında olmayacaktı allah korusun..benim de başımda benzer durum var yani ben daha dün ilk kez kese kontrolüne gittim ve ne görelim süprizzzzz embriyo içerde bölünmüş ve eş yumurta ikizlerim oluyor, anlamadığım benim ilk kontrolümde görülen senin defalarca nasıl görünmedi herm aynı doktor sana demiyor mu b-hcg bölünmeden dolayı az artıyordu e demekki bu bölünme taaaa en baştan var..ay aklını çok karıştırdım ama sen kesinlikle başka doktorla da görüş canım..inşallah herşey yoluna girecek :16::16::16::16:

turkuaz...
kuzum nerelerdesin...inşallah daha iyisindir cnm.ayrıca sen yaptırdın mı genetik tanı felan?

merhabalar canım,bende seni merak etmiştim,ama yoksun,nasılsın?bugün okulda felaket sancım oldu,eve zor geldim,saatlerce geçmedi,beklenen adetim geldi,sende adet oldun mu?
canım ben geçen yıl ilk denemeden önce histereskopi olmuştum,genetik tanı falan yaptırmadım,belki yarın dr isterdi ama zaten ağrım çok,kar da yağıyor,sanırım yarın gidemeyeceğim dr a...

canım ne diyeceğimi bilemiyorum inan,zaten sözler yetersiz kalıyor bu durumlarda,ben geçen hafta bir pozitif,bir negatif alınca inan eşimle beraber dedik ki,geçen yıl ki gibi direkt negatif alsaydık keşke dedik,rabbim sabrımızı verir inşallah,şimdi herşey rüya gibi geliyor,o kadar iğne ilaç,umudumuz hepsi boşa gitti,ya da bize görünen kısmı öyle,mutlaka bizim durumumuzun da bizim göremediğimiz hayırlı tarafları vardır...böyle düşünelim,inan üzme kendini lutfen,

kızlarr selam herkese... garip bir durum içerisindeyim, benim artık bir üzülüp bir sevinmem meşhur oldu biliyosunuz, en son geçen hafta gelişmiyo diye alacaklardı bebişi, son anda kalbini ve hatta kalp atışını görmüştük sevinçten şok olmuştuk, bugün kontrolüm vardı ve bir şok daha yaşadık ama artık sevinme ve üzülme duygusu karıştı....

benim geçen hafta kalbi atan bize oyun oynayan sıpa boş durmamış ve ikiye ayrılmış eş yumurta ikizi olmuşşş :29:...bu güzel bişey. fakat kalp atışı yok :50: iki tane kese oluşmuş büyük olanda kalp var ama atmıyo, diğerinde henüz bişey gözükmüyo, doktor geriden geleni takip edeceğini, benden artık herşeyi beklediğini ve moralimi bozmamamı söyledi, yalnız bu gibi durumlarda anomali oluştuğunu yani sonucun pek iyi olmayabileceğini de ekledi. yine kafaları karıştı onların da. ben artık herşeye hazırım zaten hayırlısı neyse o olsun diyorum hep. acaba başka bir doktora daha gidip baktırsammı diye düşünüyorum ama emin değilim, doktorumu çok seviyorum, başkasına gidince kafam daha da karışırsa ne olacak diyorum, bir de gidersem tüp bebek doktoruna mı yoksa sorunlu gebeliklerle ilgilenen birine mi gitsem, kızlar fikirlerinizi bekliyorummmm...

inanamiyorum ya gercekten film gibi oldu hersey, bence mutlaka bir baska uzmana daha danis, pani´nin yazdiklarina katiliyorum, insallah hakkinizda hayirlisi olur canim, allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin bebisinizi

kistten dolayı geçen ay ertelenmişti.. bu gün nihayet başladık çoook şükür.. rabbim elişimiz boşta gözlerimizi yolda bırakmaz inşallah..tüm dileyenlere bizlere de hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder..amin...

turkuaz,flufem,akasya beni merak etmişsiniz dr çıkışı biraz dolaştık eşimle kafa dağıttık şimdi durumum karışık dün 6.22 olan değerim 17 saat sonra baktırdığımızda 6.42 olmuş dr ve hemşire ilaçlara devam pzartesiyi bekleyelim dedi dr transferin çok iyiydi geç döllenme olmuş olabilir aradasın gebelik var gibi bekliyeceğiz değerlerini takip edeceğiz dedi ben dün akşam komple olumsuzluğa alışmıştım ama 6.22den 6.42ye artmaya çalışması o azda olsa çabası beni şevklendirdi bütün gün mutlu ve pozitif düşünmeye çalıştım biliyorun 2ye katlamalıydı ama garip bir şekilde onun çabası beni etkiledi durum bu sizler ne dersiniz bilmiyorum ama artık herşeye hazırlıklıyım:34:

turkuaz...
kuzum nerelerdesin...inşallah daha iyisindir cnm.ayrıca sen yaptırdın mı genetik tanı felan?

merhabalar canım,bende seni merak etmiştim,ama yoksun,nasılsın?bugün okulda felaket sancım oldu,eve zor geldim,saatlerce geçmedi,beklenen adetim geldi,sende adet oldun mu?
canım ben geçen yıl ilk denemeden önce histereskopi olmuştum,genetik tanı falan yaptırmadım,belki yarın dr isterdi ama zaten ağrım çok,kar da yağıyor,sanırım yarın gidemeyeceğim dr a...

canımsenin test gününden kaç gün sonra adetin geldi tabii sancılı olur o kadar ilaçtan sonra:34:

Mrb Arkadaşlar. Az önce aldım sonucumu. maalesef koca bir NEGATİF!. Rabbime sığınıyorum, O'nun takdirine saygı duyuyorum.

canım geçmiş olsun üzülme diyemeyeceğim insanın elinde değil ama zamanla hafifleyecektir okumuşsundur benim durumum karışık böyle arada kaldık allah bir dahaki sefere inş sana versin hepimize versin sağlıklı bebekler :34:

turkuaz...

cnm bende adet oldum...ama çoookk fenayım:(walla şu genetiği taktım ben...yaptırmadan rahat etmem...

turkuaz,flufem,akasya beni merak etmişsiniz dr çıkışı biraz dolaştık eşimle kafa dağıttık şimdi durumum karışık dün 6.22 olan değerim 17 saat sonra baktırdığımızda 6.42 olmuş dr ve hemşire ilaçlara devam pzartesiyi bekleyelim dedi dr transferin çok iyiydi geç döllenme olmuş olabilir aradasın gebelik var gibi bekliyeceğiz değerlerini takip edeceğiz dedi ben dün akşam komple olumsuzluğa alışmıştım ama 6.22den 6.42ye artmaya çalışması o azda olsa çabası beni şevklendirdi bütün gün mutlu ve pozitif düşünmeye çalıştım biliyorun 2ye katlamalıydı ama garip bir şekilde onun çabası beni etkiledi durum bu sizler ne dersiniz bilmiyorum ama artık herşeye hazırlıklıyım:34:

cnm ya hayırlısı ile tutsun bebişin inşallah:)

kistten dolayı geçen ay ertelenmişti.. bu gün nihayet başladık çoook şükür.. rabbim elişimiz boşta gözlerimizi yolda bırakmaz inşallah..tüm dileyenlere bizlere de hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder..amin...

hayırlı uğurlu olsun...allahm dualarımızı kabul etsin inş.

ben senin bu yaramazlara ne diyeyim doğunca ilk işin kulaklarını çek sana yaşattıkları korkular için bence 2. dra git farklı görüş iyidir bencede 2 bebek 1 varmı 2side varmı tekrar kontrol ettir canım hakkımızda hayırlısı:14:

güzel dilekleriniz için teşekkürler kader arkadaşlarım benim için iyi düşünen ve eden sizlere allah milyonlarca kat fazlasını versin teşekkürler malum sabahın 5inde beri ayaktayım yatayım mercimeğimde dinlensin hızla büyüsün uyusunda büyüsün ninni ninni iyi uykular hepinize:79:

güzel dilekleriniz için teşekkürler kader arkadaşlarım benim için iyi düşünen ve eden sizlere allah milyonlarca kat fazlasını versin teşekkürler malum sabahın 5inde beri ayaktayım yatayım mercimeğimde dinlensin hızla büyüsün uyusunda büyüsün ninni ninni iyi uykular hepinize:79:

Canim insallah pazartesi gunune kadar degerin yukselir. bebisin sana simsiki tutunur insallah ALLAHIN izniyle. kendine dikkat et. moralini yuksek tut ve mumkun oldukca uzan dinlen. ALLAHA emanet ol canim dualarim seninle :16:

Back