kızlarr selam herkese... garip bir durum içerisindeyim, benim artık bir üzülüp bir sevinmem meşhur oldu biliyosunuz, en son geçen hafta gelişmiyo diye alacaklardı bebişi, son anda kalbini ve hatta kalp atışını görmüştük sevinçten şok olmuştuk, bugün kontrolüm vardı ve bir şok daha yaşadık ama artık sevinme ve üzülme duygusu karıştı....
benim geçen hafta kalbi atan bize oyun oynayan sıpa boş durmamış ve ikiye ayrılmış eş yumurta ikizi olmuşşş
...bu güzel bişey. fakat kalp atışı yok
iki tane kese oluşmuş büyük olanda kalp var ama atmıyo, diğerinde henüz bişey gözükmüyo, doktor geriden geleni takip edeceğini, benden artık herşeyi beklediğini ve moralimi bozmamamı söyledi, yalnız bu gibi durumlarda anomali oluştuğunu yani sonucun pek iyi olmayabileceğini de ekledi. yine kafaları karıştı onların da. ben artık herşeye hazırım zaten hayırlısı neyse o olsun diyorum hep. acaba başka bir doktora daha gidip baktırsammı diye düşünüyorum ama emin değilim, doktorumu çok seviyorum, başkasına gidince kafam daha da karışırsa ne olacak diyorum, bir de gidersem tüp bebek doktoruna mı yoksa sorunlu gebeliklerle ilgilenen birine mi gitsem, kızlar fikirlerinizi bekliyorummmm...