• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

tabi dua ederim arkadasım tabi ... tesekkür ediyorum güzel temennilerin için.
inş.adet değildir yerlesme kanamasıdır inş.:16:

herseyin en hayırlısını Mevlam biliyor ama sabretmenin zorluğunu da bizler çok daha iyi biliyoruz bir çok insandan daha iyi...

doktorunu arayıp sorman mümkün değil mi arkadasım hayırlı haberler istiyoruz hadi bakalım :16:

cnm bizraz bekleyim dedim bakalım ne olucak die bidaha gelmedi ama ben huzursuzum işte birazdan arıcam doktorum mutlaka yoksa çatlarım meraktan inşallah yerleşme kanmasıdır rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

arkadaşlar daha önce degerlerimi yazmıştım düzensiz ilerliyordu bu gece karnımda aşırı agrı ve rahmimde yanma batma oldu çok kötü bi agrı dış gebellik gecirenler sizde böyle bişey oldumu lütfen bilgisi olan

canım dış gebelikte ağrı tek tarafta olur ve dayanılamazdır. eğer kanama başladıysa zaten bu ağrı artarak devam eder ve ömrün boyunca görmediğin bi ağrıdır.

5 kere dış gebelik geçirdim.umarım değildir allah yardımcın olsun.
bhcg değerin 1500 ü geçmesine rağman vajinal usg de kese yoksa dış gebelik olmuş olması ihtimalin yüksek demektir.

kızlarr selam herkese... garip bir durum içerisindeyim, benim artık bir üzülüp bir sevinmem meşhur oldu biliyosunuz, en son geçen hafta gelişmiyo diye alacaklardı bebişi, son anda kalbini ve hatta kalp atışını görmüştük sevinçten şok olmuştuk, bugün kontrolüm vardı ve bir şok daha yaşadık ama artık sevinme ve üzülme duygusu karıştı....

benim geçen hafta kalbi atan bize oyun oynayan sıpa boş durmamış ve ikiye ayrılmış eş yumurta ikizi olmuşşş :29:...bu güzel bişey. fakat kalp atışı yok :50: iki tane kese oluşmuş büyük olanda kalp var ama atmıyo, diğerinde henüz bişey gözükmüyo, doktor geriden geleni takip edeceğini, benden artık herşeyi beklediğini ve moralimi bozmamamı söyledi, yalnız bu gibi durumlarda anomali oluştuğunu yani sonucun pek iyi olmayabileceğini de ekledi. yine kafaları karıştı onların da. ben artık herşeye hazırım zaten hayırlısı neyse o olsun diyorum hep. acaba başka bir doktora daha gidip baktırsammı diye düşünüyorum ama emin değilim, doktorumu çok seviyorum, başkasına gidince kafam daha da karışırsa ne olacak diyorum, bir de gidersem tüp bebek doktoruna mı yoksa sorunlu gebeliklerle ilgilenen birine mi gitsem, kızlar fikirlerinizi bekliyorummmm...

Son düzenleme:
kızlarr selam herkese... garip bir durum içerisindeyim, benim artık bir üzülüp bir sevinmem meşhur oldu biliyosunuz, en son geçen hafta gelişmiyo diye alacaklardı bebişi, son anda kalbini ve hatta kalp atışını görmüştük sevinçten şok olmuştuk, bugün kontrolüm vardı ve bir şok daha yaşadık ama artık sevinme ve üzülme duygusu karıştı....

benim geçen hafta kalbi atan bize oyun oynayan sıpa boş durmamış ve ikiye ayrılmış eş yumurta ikizi olmuşşş :29:...bu güzel bişey. fakat kalp atışı yok :50: iki tane kese oluşmuş büyük olanda kalp var ama atmıyo, diğerinde henüz bişey gözükmüyo, doktor geriden geleni takip edeceğini, benden artık herşeyi beklediğini ve moralimi bozmamamı söyledi, yalnız bu gibi durumlarda anomali oluştuğunu yani sonucun pek iyi olmayabileceğini de ekledi. yine kafaları karıştı onların da. ben artık herşeye hazırım zaten hayırlısı neyse o olsun diyorum hep. acaba başka bir doktora daha gidip baktırsammı diye düşünüyorum ama emin değilim, doktorumu çok seviyorum, başkasına gidince kafam daha da karışırsa ne olacak diyorum, bir de gidersem tüp bebek doktoruna mı yoksa sorunlu gebeliklerle ilgilenen birine mi gitsem, kızlar fikirlerinizi bekliyorummmm...

duru ben anlamadım. geçen hafta kalp atışını duyduğun keseden de mi kalp atışı görünmüyo ? geçen hafta tek olan mı 2 ye bölünmüş..? hakkaten çok şaşırtıcı gidiyo senin bebiş.

Hayırlısı olsun canım inşallah.. bence normal bir kadın doğumcu daha iyi analiz edebilir durumunu

cnm bizraz bekleyim dedim bakalım ne olucak die bidaha gelmedi ama ben huzursuzum işte birazdan arıcam doktorum mutlaka yoksa çatlarım meraktan inşallah yerleşme kanmasıdır rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

aminlerce amin olsun tüm dularımıza :16:
hadi arkadasım haberlerini bekliyoruz merakla :16: nerelerdesin:emir_bebek:

durucuğum senin şu maceracı beb,işini ailecek dualarla takip ediyoruz:16:

bazen doktorlarda sasırabiliyor Rabbimiz'in mucizeleri karşısında arkadaşım, ne kadar tecrübeli olursa olsun farklı doktorlarında görüşünü alman daha iyi olur kanaatindeyim. belki içiniz daha çok ferahlar:16:

ikiz bebek heyecanı sardı topiğimizi ayy hadi bakalımm :emir_bebek::emir_bebek: :9:

duru ben anlamadım. geçen hafta kalp atışını duyduğun keseden de mi kalp atışı görünmüyo ? geçen hafta tek olan mı 2 ye bölünmüş..? hakkaten çok şaşırtıcı gidiyo senin bebiş.

Hayırlısı olsun canım inşallah.. bence normal bir kadın doğumcu daha iyi analiz edebilir durumunu

evet canım geçen hafta kalp atışı olanda kalp atışı yok, tek olan kese mi bölündü bende anlamadım:26:yani öyle bişey mümkün mü bilmiyorum çünkü bildiğim kadarıyla ikizlerde kesenin biri sonradan görünebiliyo. ama doktorun dediğine gör eş yumurta ikizi, tek olan emriyom bölünmüş, biri küçük olan boş henüz, büyük olanda kalp var ama atmıyomuş.

durucuğum senin şu maceracı beb,işini ailecek dualarla takip ediyoruz:16:

bazen doktorlarda sasırabiliyor Rabbimiz'in mucizeleri karşısında arkadaşım, ne kadar tecrübeli olursa olsun farklı doktorlarında görüşünü alman daha iyi olur kanaatindeyim. belki içiniz daha çok ferahlar:16:

ikiz bebek heyecanı sardı topiğimizi ayy hadi bakalımm :emir_bebek::emir_bebek: :9:

canım, senin de yarın inşallah sorunsuz geçer, bu aşamaya gelmen çok güzel, umarım yumoşlar sağlıkla döllenirler, dularımız seninle, sakin olmaya çalış canım.

canım, senin de yarın inşallah sorunsuz geçer, bu aşamaya gelmen çok güzel, umarım yumoşlar sağlıkla döllenirler, dularımız seninle, sakin olmaya çalış canım.

tesekkür ediyorum inş.arkadasım inş.:18: yarın için çok heyecanlıyım :19:

sizin durumunuz ne zaman netleşecek arkadaşım?

çok dua edelim inş.birbirimize hepimiz :16:

Mrb Arkadaşlar. Az önce aldım sonucumu. maalesef koca bir NEGATİF!. Rabbime sığınıyorum, O'nun takdirine saygı duyuyorum.

canım, zor bir durum üzüldüm ama dediğin gibi Allahın takdiri. sağlığınız yerinde olsun da toparlanınca tekrar denersiniz canım, yılmak yok ona göre. bu yola baş koyduk, rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

tesekkür ediyorum inş.arkadasım inş.:18: yarın için çok heyecanlıyım :19:

sizin durumunuz ne zaman netleşecek arkadaşım?

çok dua edelim inş.birbirimize hepimiz :16:

zor bir soru sordun :)..bizim durum hiç netleşemiyo ki. habire değişiyo canım çarşamba tekrar gidicem ama başka bir doktor olayını da düşünüyorum karar verirsek bir iki güne giderim belki.

zor bir soru sordun :)..bizim durum hiç netleşemiyo ki. habire değişiyo canım çarşamba tekrar gidicem ama başka bir doktor olayını da düşünüyorum karar verirsek bir iki güne giderim belki.

evet annesi evet :emir_bebek: çarşambaya herşey daha olumlu olacak inş. ee kocaman bebiş oluyor artık sizinkisi en doğru kararı verecektir eminim :16:

çarşambayı bekliyelim hadi hayırlısı :49:

arkadaşlar daha önce degerlerimi yazmıştım düzensiz ilerliyordu bu gece karnımda aşırı agrı ve rahmimde yanma batma oldu çok kötü bi agrı dış gebellik gecirenler sizde böyle bişey oldumu lütfen bilgisi olan

canım doktorunla görüştün mü, en sağlıklısı o. inşallah dış gebelik değildir, ben yaşamadım. bu arada benimde bhcg değerlerim az artıyodu ya, bugün doktorum bunun sebebinin benim kesenin 2 ye parçalanması yüzünden olabileceğini söyledi.

Mrb Arkadaşlar. Az önce aldım sonucumu. maalesef koca bir NEGATİF!. Rabbime sığınıyorum, O'nun takdirine saygı duyuyorum.

Canım gerçekten üzüldüm ne diyeceğim bilemiyorum ama inan rabbim sabrının mükafatını en kısa zamanda verircektir inşallah..
sakın üzme kendini demekki rabbim böyle olmasını istedi. Olacağı bi vakit elbetteki vardır.. ALLAH en kısa zamanda nasip eder inşallah..

çok üzüldüm cnm...inşallah en kısa zamandA gelir minik kuzularımız:)

ayrıca size bişey sormak istiyorum kızlar.dr um histereskopi ve genetik testler yapmamı önermedi..daha erken diyor ama ben yinede yaza kadar bunları halledeym diyorum.sizcede mantıklı deilmi...?

turkuaz...
kuzum nerelerdesin...inşallah daha iyisindir cnm.ayrıca sen yaptırdın mı genetik tanı felan?

kardelenst seni de tebrik ederim...güzel haberlerini bekliyorum.
üni hastanelerinde genetik bilim dalı varsa oralarda yaptırabilrisin ama 3 düşük ten sonra yapıolarmış canım

canımmmm gerçekten senin bu bebiş mucizelerle dolu. Allahım seni ve bebişini korusun. bence minniğin kalbini duyacaksınız. :16::16::16::nazar::nazar::nazar: ben senin yerinde olsam kesinlikle bi doktora daha giderdim. üni hastaneleri mantıklı olur gaziye git derim. orda ikizlermi ne diye bi doktor çok ünlüymüş bebiş gelişimiyle ilgili. söyle doktorum böle böle dedi ama ben bi doktora daha görünmek istedim de durucum. özelde masraf mı çıkarmak istio die insan bazen güvenemio boş yere telaşlandırmasınlar sen üni hastanesi seç. hacettepede olur. bizi de mrkda bırakma. Allaha emanet olun:54::54::54::54::54::54:

canım doktorunla görüştün mü, en sağlıklısı o. inşallah dış gebelik değildir, ben yaşamadım. bu arada benimde bhcg değerlerim az artıyodu ya, bugün doktorum bunun sebebinin benim kesenin 2 ye parçalanması yüzünden olabileceğini söyledi.

cnm kalbinin sesini duyana kdr rahatyok sanırım şimdi agrım hafifledi şkr banada dua edin

canım dış gebelikte ağrı tek tarafta olur ve dayanılamazdır. eğer kanama başladıysa zaten bu ağrı artarak devam eder ve ömrün boyunca görmediğin bi ağrıdır.

5 kere dış gebelik geçirdim.umarım değildir allah yardımcın olsun.
bhcg değerin 1500 ü geçmesine rağman vajinal usg de kese yoksa dış gebelik olmuş olması ihtimalin yüksek demektir.

sagol cnm inş herşey yolunda gider

Back