Mrb Arkadaşlar. Az önce aldım sonucumu. maalesef koca bir NEGATİF!. Rabbime sığınıyorum, O'nun takdirine saygı duyuyorum.
kızlarr selam herkese... garip bir durum içerisindeyim, benim artık bir üzülüp bir sevinmem meşhur oldu biliyosunuz, en son geçen hafta gelişmiyo diye alacaklardı bebişi, son anda kalbini ve hatta kalp atışını görmüştük sevinçten şok olmuştuk, bugün kontrolüm vardı ve bir şok daha yaşadık ama artık sevinme ve üzülme duygusu karıştı....
benim geçen hafta kalbi atan bize oyun oynayan sıpa boş durmamış ve ikiye ayrılmış eş yumurta ikizi olmuşşş...bu güzel bişey. fakat kalp atışı yok iki tane kese oluşmuş büyük olanda kalp var ama atmıyo, diğerinde henüz bişey gözükmüyo, doktor geriden geleni takip edeceğini, benden artık herşeyi beklediğini ve moralimi bozmamamı söyledi, yalnız bu gibi durumlarda anomali oluştuğunu yani sonucun pek iyi olmayabileceğini de ekledi. yine kafaları karıştı onların da. ben artık herşeye hazırım zaten hayırlısı neyse o olsun diyorum hep. acaba başka bir doktora daha gidip baktırsammı diye düşünüyorum ama emin değilim, doktorumu çok seviyorum, başkasına gidince kafam daha da karışırsa ne olacak diyorum, bir de gidersem tüp bebek doktoruna mı yoksa sorunlu gebeliklerle ilgilenen birine mi gitsem, kızlar fikirlerinizi bekliyorummmm...
turkuaz...
kuzum nerelerdesin...inşallah daha iyisindir cnm.ayrıca sen yaptırdın mı genetik tanı felan?
merhabalar canım,bende seni merak etmiştim,ama yoksun,nasılsın?bugün okulda felaket sancım oldu,eve zor geldim,saatlerce geçmedi,beklenen adetim geldi,sende adet oldun mu?
canım ben geçen yıl ilk denemeden önce histereskopi olmuştum,genetik tanı falan yaptırmadım,belki yarın dr isterdi ama zaten ağrım çok,kar da yağıyor,sanırım yarın gidemeyeceğim dr a...
merhabalar kardelen
doktora gittin mi bugün?umarım iyi bir haber vermiştir,ne dedi?merak ettim seni....
canım ne diyeceğimi bilemiyorum inan,zaten sözler yetersiz kalıyor bu durumlarda,ben geçen hafta bir pozitif,bir negatif alınca inan eşimle beraber dedik ki,geçen yıl ki gibi direkt negatif alsaydık keşke dedik,rabbim sabrımızı verir inşallah,şimdi herşey rüya gibi geliyor,o kadar iğne ilaç,umudumuz hepsi boşa gitti,ya da bize görünen kısmı öyle,mutlaka bizim durumumuzun da bizim göremediğimiz hayırlı tarafları vardır...böyle düşünelim,inan üzme kendini lutfen,
kızlarr selam herkese... garip bir durum içerisindeyim, benim artık bir üzülüp bir sevinmem meşhur oldu biliyosunuz, en son geçen hafta gelişmiyo diye alacaklardı bebişi, son anda kalbini ve hatta kalp atışını görmüştük sevinçten şok olmuştuk, bugün kontrolüm vardı ve bir şok daha yaşadık ama artık sevinme ve üzülme duygusu karıştı....
benim geçen hafta kalbi atan bize oyun oynayan sıpa boş durmamış ve ikiye ayrılmış eş yumurta ikizi olmuşşş...bu güzel bişey. fakat kalp atışı yok iki tane kese oluşmuş büyük olanda kalp var ama atmıyo, diğerinde henüz bişey gözükmüyo, doktor geriden geleni takip edeceğini, benden artık herşeyi beklediğini ve moralimi bozmamamı söyledi, yalnız bu gibi durumlarda anomali oluştuğunu yani sonucun pek iyi olmayabileceğini de ekledi. yine kafaları karıştı onların da. ben artık herşeye hazırım zaten hayırlısı neyse o olsun diyorum hep. acaba başka bir doktora daha gidip baktırsammı diye düşünüyorum ama emin değilim, doktorumu çok seviyorum, başkasına gidince kafam daha da karışırsa ne olacak diyorum, bir de gidersem tüp bebek doktoruna mı yoksa sorunlu gebeliklerle ilgilenen birine mi gitsem, kızlar fikirlerinizi bekliyorummmm...
turkuaz...
kuzum nerelerdesin...inşallah daha iyisindir cnm.ayrıca sen yaptırdın mı genetik tanı felan?
merhabalar canım,bende seni merak etmiştim,ama yoksun,nasılsın?bugün okulda felaket sancım oldu,eve zor geldim,saatlerce geçmedi,beklenen adetim geldi,sende adet oldun mu?
canım ben geçen yıl ilk denemeden önce histereskopi olmuştum,genetik tanı falan yaptırmadım,belki yarın dr isterdi ama zaten ağrım çok,kar da yağıyor,sanırım yarın gidemeyeceğim dr a...
canımsenin test gününden kaç gün sonra adetin geldi tabii sancılı olur o kadar ilaçtan sonra
canımsenin test gününden kaç gün snra adetin geldi tabii sancılı olur o kadar ilaçtan sonra
tam 19 gün sonra oldu canım,inşallah değerin daha da yükselir,2 gün gez toz ki,çabuk geçsin...
Mrb Arkadaşlar. Az önce aldım sonucumu. maalesef koca bir NEGATİF!. Rabbime sığınıyorum, O'nun takdirine saygı duyuyorum.
turkuaz...
cnm bende adet oldum...ama çoookk fenayımwalla şu genetiği taktım ben...yaptırmadan rahat etmem...
turkuaz,flufem,akasya beni merak etmişsiniz dr çıkışı biraz dolaştık eşimle kafa dağıttık şimdi durumum karışık dün 6.22 olan değerim 17 saat sonra baktırdığımızda 6.42 olmuş dr ve hemşire ilaçlara devam pzartesiyi bekleyelim dedi dr transferin çok iyiydi geç döllenme olmuş olabilir aradasın gebelik var gibi bekliyeceğiz değerlerini takip edeceğiz dedi ben dün akşam komple olumsuzluğa alışmıştım ama 6.22den 6.42ye artmaya çalışması o azda olsa çabası beni şevklendirdi bütün gün mutlu ve pozitif düşünmeye çalıştım biliyorun 2ye katlamalıydı ama garip bir şekilde onun çabası beni etkiledi durum bu sizler ne dersiniz bilmiyorum ama artık herşeye hazırlıklıyım
cnm ya hayırlısı ile tutsun bebişin inşallah:)
kistten dolayı geçen ay ertelenmişti.. bu gün nihayet başladık çoook şükür.. rabbim elişimiz boşta gözlerimizi yolda bırakmaz inşallah..tüm dileyenlere bizlere de hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder..amin...
hayırlı uğurlu olsun...allahm dualarımızı kabul etsin inş.
ben senin bu yaramazlara ne diyeyim doğunca ilk işin kulaklarını çek sana yaşattıkları korkular için bence 2. dra git farklı görüş iyidir bencede 2 bebek 1 varmı 2side varmı tekrar kontrol ettir canım hakkımızda hayırlısıkızlarr selam herkese... garip bir durum içerisindeyim, benim artık bir üzülüp bir sevinmem meşhur oldu biliyosunuz, en son geçen hafta gelişmiyo diye alacaklardı bebişi, son anda kalbini ve hatta kalp atışını görmüştük sevinçten şok olmuştuk, bugün kontrolüm vardı ve bir şok daha yaşadık ama artık sevinme ve üzülme duygusu karıştı....
canımsenin test gününden kaç gün sonra adetin geldi tabii sancılı olur o kadar ilaçtan sonra
cnm ben 2 gün sonra oldum tam gününde...hiç belirti olmadan :) yada ben o kadar alıştımki sancılara, ayırt edemedim
cnm bende adet oldum...ama çoookk fenayımwalla şu genetiği taktım ben...yaptırmadan rahat etmem..
sanırım geçen gün genetikle ilgili en az 3 olumsuz denemeden sonra yapılıyormuş diye okudum,ama haftaya bende dr a sorar,sana da söylerim merak etme,
güzel dilekleriniz için teşekkürler kader arkadaşlarım benim için iyi düşünen ve eden sizlere allah milyonlarca kat fazlasını versin teşekkürler malum sabahın 5inde beri ayaktayım yatayım mercimeğimde dinlensin hızla büyüsün uyusunda büyüsün ninni ninni iyi uykular hepinize:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?