2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

sağol canım inş ama o 600 ne bende tek beta hcg 6.22 yazıyor başka bişey yazmıyor ne bileyim ben anlayamadım daha yüksek olması gerekmezmiydi????

sağol canım inş ama o 600 ne bende tek beta hcg 6.22 yazıyor başka bişey yazmıyor ne bileyim ben anlayamadım daha yüksek olması gerekmezmiydi????

testimi yaptırdığım klinikte öyleymiş bi ortada yazan değer var. birde sonda. zaten 5-50 arası 3 hafta oluyo bence sende inşallah hamişsin canımm.

testimi yaptırdığım klinikte öyleymiş bi ortada yazan değer var. birde sonda. zaten 5-50 arası 3 hafta oluyo bence sende inşallah hamişsin canımm.

sağol arkadaşımda emin olamadım arkadaşlardan devlet hastanesinde test yaptıran var mı korkuyorum kimyasal mıyım offffffffffff yaaaaaaaaaaaa hamilemiyim değil miyim

sağol arkadaşımda emin olamadım arkadaşlardan devlet hastanesinde test yaptıran var mı korkuyorum kimyasal mıyım offffffffffff yaaaaaaaaaaaa hamilemiyim değil miyim

canım benim ilk denemem kimyasaldı ve sondaki değerim 4,9 du ve 2-3 defa test yapılmasına ragmen hiç yükselmedi. aynı yerde yaptırdım testimi sondaki değer bu defa 5,37 di bence sonda yazan değer önemli. İNŞAALLAH sende hayırlısıyla hamilesin yarına kadar içini ferah tut inşallah yarın kesin ve güzel haberi alıcaz ALLAHIN izniyle..

canım benim çooook sağol allah ne muradın varsa versin beni rahatlatıyorsun ama sende takip ettin başka arkadaşların 100 küsürlü oluyordu yanılıyor muyum ben üniversitede yaptırıyorum özel olsa arayacağım drumu yarın gideceğim inşallah 1 martta keseyi görürsün şaşkınım :13:

ALLAH hepimizin ne muradı varsa versin. evet ama benim yaptırdığım yer öyleydi arkadaslarınkinide az çok okudum valla benimde kafam karıştı biraz ama bence sen yüreğini ferah tut yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. çok sağol hayırlısıyla görürüm inşallah..

Gözün aydin canim allah kucagina almayi nasip etsin. insallah hayirli saglikli evlat olsun senin 600 olan deger HCG mi?
eger 600 se ikiz olabilirmi? sana kac tane transfer edildi.

canım çok sevindim

Gözün aydin canim allah kucagina almayi nasip etsin. insallah hayirli saglikli evlat olsun senin 600 olan deger HCG mi?
eger 600 se ikiz olabilirmi? sana kac tane transfer edildi.

Sagol canim HAYIRLISIYLA INSALLAH. Amin cani. benim testimde iki tane deger vardi biri ortada olan 600 digeri sonda olan 5.37 yok canim bana tek embriyo transfer edildi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.

akasya 34 ben hala inanamıyorum şoktayım ya sen ne durumdasın eşimi inandıramıyorum çok mutsuz senin o 600 değerine takıldı bizde yok diyor yazdıklarını okudum ikna olmadı offfffffff offfffffffffffff

Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin.25subat test günüm dua et nolur.Rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün...

akasya 34 ben hala inanamıyorum şoktayım ya sen ne durumdasın eşimi inandıramıyorum çok mutsuz senin o 600 değerine takıldı bizde yok diyor yazdıklarını okud
m ikna olmadı offfffffff offfffffffffffff

canim her klinigin test yapma sekli ayriymis edindigim bilgilere gore bnde 2tane deger yaziyodu. bazi yerlerde tek deger yaziyomus. sondaki degerim 5,37 dedim eger senin degerin o degere gore yazilmissa bence normal. yarin kacta doktora gidiceksin? insallah seninde hamile oldugunu ogrenirim canimm.

cok tebrik ederim akasya. darisi yarin bana olsun insallah. sen kanaman geldigini yazmistin. dedim bu kiz hamile masallah. bende kanama falan olmadi su ana kadar. baska belirtilerin varmiydi, yazarmisin?

doğru söylüyorsun ben devlet hastanesinde yaptırdım 1 değer vardı başka orada test yaptıran var mı ben bilemedim işten izin aldım sabah gideceğim hemşireye kendi drmun hemşiresine ulaştım ona söyledim 5 üzerine hamile diyoruz dedi yarın gelin tekrar edelim dr bey görsün dedi ne bileyim şaşkınım sen bana özelden msj atmışın yeni gördm yardımın için sağol inan karmakarışığım sen nasılsın

süper ya hayirli olsun canim insallah Rabbim bizlerede nasip eder bundan sonra kendine cok ama cok iyi bak Rabbim hayirlisiylan kucagina almayi nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…