çok sağol canımm inşallah..canım yaptırdıgım testte iki tane değer var ortada olan sanırım 600 gibi bişeydi ama sonda yazan 5,37 diydi. canım bence sende hamişsin yarın güzel haberlerini alıcaz ALLAHın izniyle inşallah.
sağol canım inş ama o 600 ne bende tek beta hcg 6.22 yazıyor başka bişey yazmıyor ne bileyim ben anlayamadım daha yüksek olması gerekmezmiydi????
testimi yaptırdığım klinikte öyleymiş bi ortada yazan değer var. birde sonda. zaten 5-50 arası 3 hafta oluyo bence sende inşallah hamişsin canımm.
sağol arkadaşımda emin olamadım arkadaşlardan devlet hastanesinde test yaptıran var mı korkuyorum kimyasal mıyım offffffffffff yaaaaaaaaaaaa hamilemiyim değil miyim
canım benim ilk denemem kimyasaldı ve sondaki değerim 4,9 du ve 2-3 defa test yapılmasına ragmen hiç yükselmedi. aynı yerde yaptırdım testimi sondaki değer bu defa 5,37 di bence sonda yazan değer önemli. İNŞAALLAH sende hayırlısıyla hamilesin yarına kadar içini ferah tut inşallah yarın kesin ve güzel haberi alıcaz ALLAHIN izniyle..
canım benim çooook sağol allah ne muradın varsa versin beni rahatlatıyorsun ama sende takip ettin başka arkadaşların 100 küsürlü oluyordu yanılıyor muyum ben üniversitede yaptırıyorum özel olsa arayacağım drumu yarın gideceğim inşallah 1 martta keseyi görürsün şaşkınım :13:
Arkadaşlar merhaba bugün benim test günümdü.. HAMİLEYİM...
Rabbim inşallah gebelik kesesinide görmeyi nasip eder inşallah 1 marta randevu aldım keseyi görüp ve kalp atışını duyucaz nasip olursa inşallah.. ALLAHIM hayırlısıyla tamamlayıp sağlıkla bebişimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....
keseyi ve kalp atışlarını duyana kadar inanamayacağım galiba hamile olduğuma
Rabbim inşallah gebelik kesesinide görmeyi nasip eder inşallah 1 marta randevu aldım keseyi görüp ve kalp atışını duyucaz nasip olursa inşallah.. ALLAHIM hayırlısıyla tamamlayıp sağlıkla bebişimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....
Gözün aydin canim allah kucagina almayi nasip etsin. insallah hayirli saglikli evlat olsun senin 600 olan deger HCG mi?
eger 600 se ikiz olabilirmi? sana kac tane transfer edildi.
akasya 34 ben hala inanamıyorum şoktayım ya sen ne durumdasın eşimi inandıramıyorum çok mutsuz senin o 600 değerine takıldı bizde yok diyor yazdıklarını okud
m ikna olmadı offfffffff offfffffffffffff
Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin.25subat test günüm dua et nolur.Rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün...
Sagol insallah. dilerim rabbim sanada ve burdaki butun arkadaslarima hayirli sonuclar almayi nasip eder.Insallah seninde hamis oldugunu ogreniriz
canim her klinigin test yapma sekli ayriymis edindigim bilgilere gore bnde 2tane deger yaziyodu. bazi yerlerde tek deger yaziyomus. sondaki degerim 5,37 dedim eger senin degerin o degere gore yazilmissa bence normal. yarin kacta doktora gidiceksin? insallah seninde hamile oldugunu ogrenirim canimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?