inanın ben tez canlılardanım ama işlerimde günlerce sabırla puzzle yaparım sabırla istediğim işi bitiririm benim için iş konusunda imkansız yoktur elimden gelen her işi sabır göstererek sonuca vardırırım eşim başta olmak üzere çevremdekiler sabrıma hayrandırlar amma velakin bu konuda bittim tükendim sabrım eridi içim içimi yiyor bu konu başka hiç birşeye benzemiyor ki ben 13 yıllık evliyim ve ilk tüp bebeğim bittim kendimi tanıyamıyorum tel dışında hiç bir arkadaşla görüşmek istemiyorum tedavi boyunca eşim dışında kimseyi görmedim şimdide işe gitmiyorum kimseyi görmüyorum hep evdeyim ne olacak bu merak beni bitirdiinşallah nasip olursa onu o zaman düşünürüz artık,ama hiç olmazsa o zaman umutla bekleriz,şimdi korku,endişe,belirsizlik her şey var
canııım ameliyat iptal oldu.. sen sabah ordamıydın acaba, belkide görmüşümdür seni ama tanımayınca tabii bilememişimdir. hadi hayırlısıyla bebişi al da gel, dinlen bol bol canım.
geçen hafta bir arkadaş paylaşmıştı,ben kaydettim sürekli okuyorum,rabbim yüzümüzü güldürsün,dualarımızı kabul etsin
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onları vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz; rahmetinden bebekler istiyoruz, anne baba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürüvvetini görmeyi istiyoruz
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.
Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİOLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA
canım doktorum benden de istemişti o testleri benim sonuçlarım da şöyleydi. e2-181 progesteron-22 ama benim değerlerim düşük olduğunu söyledi doktorum ve iğne takviyesi yaptı. istersen sende doktorunu ara bi sor. ihmal etme derim. bu arada benim sonum pozitifinşallah senin kide öyle olur.
Cevabın için teşekkür ederim. Hamileliğin hayırlı uğurlu olsun inşallahALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bakalım eşim sonucumu faxladı ama doktoruma ulaşamadım henüz. bekliyorum. Hayırlısıyla inşallah. perşembe test günüm bakalım günler geçmio sanki :18:
canımm Allah senden razı olsun. öyle güzel bir vakitte yazmışsın ki gözyaşları içinde okudum. Rabbim hepimizin, isteyen, dua eden herkesin yüzünü güldürsün.
kızlarrr, bugün bir şok yaşadık, sevinçle birlikte.. biliyorsunuz bugün kürtaj vardı alacaklardı. daha iki gün önce kalbi olmayan bebişimin kalp atışlarını bile gördük bugün ve hepimiz doktorlar hemşireler hep birlikte şok yaşadık..çookk mutluyum.
bir gün üzülüyoruz hep birlikte, ertesi gün seviniyoruz bu iki oldu yaaa.. hatırlarsanız 11. gün negatifti üzüldük bana teselli verdiniz, 12. gün pozitifle birlikte sevindik, şimdide bu.. Allahım sen büyüksün dualarımızı kabul ettin. Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin.
aminn canımm inşallahhh
ahh ahh bilmezmiyim o günler geçmek, bitmek bilmez. ama varya hala geçmek bitmek bilmiyo. önce test sonucunu bekliyosun, sonra keseyi biz şimdide yarını bekliyoruz inşallah kalp atışını duymak için :) tabi bunlar hep güzel bekleyişler. darısı seninle beraber isteyen tüm arkadaşların başına canım. biliyorum çok zor ama içini, kalbini ferah tut. sonuçlarımız aşağı yukarı aynı benim ki tuttu inşallah senin bebişinde sana tutunacak
kızlarrr, bugün bir şok yaşadık, sevinçle birlikte.. biliyorsunuz bugün kürtaj vardı alacaklardı. daha iki gün önce kalbi olmayan bebişimin kalp atışlarını bile gördük bugün ve hepimiz doktorlar hemşireler hep birlikte şok yaşadık..çookk mutluyum.
bir gün üzülüyoruz hep birlikte, ertesi gün seviniyoruz bu iki oldu yaaa.. hatırlarsanız 11. gün negatifti üzüldük bana teselli verdiniz, 12. gün pozitifle birlikte sevindik, şimdide bu.. Allahım sen büyüksün dualarımızı kabul ettin. Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin.
kızlarr transferden kaç gün sonra kalp atışını duyuyoruz bana haftaya cuma randevu verdiler kalp atışını duyacakmıyım yoksa sadece keseyimi görecem
bu arada herkes iyidir umarım
biz bugün 7+2 olduk teyzeleri
canım doktor daha ii yönlendirir seni hormon fshna göre falan tüp der yada demez. rahim filmin falan çekilmişmiydi? yumurta gelişimin takip edildimi? 35 yaş altına çift embrio vermiolar zaten. doktorun ayrıntılı bilgi verir acıbademde. hayırlısı olsunslm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. malesef benimde sizin gibi derdim var, 1.5 yıllık evliyim bizimde çocuğumuz olmuyor. eşimden kaynaklanan sorun fakar sorunun nedeni belli değil. varikosel yok,hormanlar iyi fakat sperm hareketsiz sayısı 20 milyon. medical park,yaşam ve medicana hastanelerinde farklı testler yaptırdık. 4 aydır doktor doktor geziyoruz. en son medicana da zafer beye gitti doktor bey "" vemax,kolemn ve selenyum çinko vitaminleri içeren ilaçlar verdi. 3 ay kullan mutlaka çocuğun olur demiş. bende bu sitede okudum ama sanırım çok fayda gören olmamaış,hem zaman hem para kaybı. ne yapıcamızı bilmiyorum,nerden başlıcamızıda. direk tüp bebekmi yaptırsam zaman kaybı olmasa sonuçta normal yoldan olacağı yok!!!aşılama zamten tutmaz,en iyisi tüp bebek ama korkuyorum,ikiz olursa,çocuklar gelişmezse vs vs vs bir sürü soru aklımda. sizler biraz daha deneyimlisiniz sanırım ,lütfen bana bir öneri söyleyin,haftaya acıbademde bülent beye gidicem.biraz bekleme yada aşılama yap derse aşılamayla uğraşmak istemyrm,olacak olan tüp bebeklede olur,manen ve madden zararar girmek istemyrm. sizler sanırım daha önce yaptırdınız yada yaptırıyorsunuz.
yani bunun tutma şansı nedir? eşimde hareketsizlik var, ama bende biey yok,böyle bir durumda şans dahamı yüksek nedir yan,i? bana cevap verebilecek olan arkadaşlar yardım edin lütfen
bu arada herkes iyidir umarım
biz bugün 7+2 olduk teyzeleri
kızlar bi sorum var? e2 ve progesteronu ne zaman ölçüolar? ben sordum bugün hemşire ancak gerekli görürsek dedi(((( ben ama sizlerin hep ölçüldüğünü duyuyorum tedavi sırasında. ordaki kadınlar burda ölçmüolar dedi. nsl yani? devlet olunca sallamaca tüp bebek mi??? raincim sende ölçmüşlermiydi.?? ne zaman söyleyin sanki beleşe yapıolar ((?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?