2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

inşallah nasip olursa onu o zaman düşünürüz artık,ama hiç olmazsa o zaman umutla bekleriz,şimdi korku,endişe,belirsizlik her şey var
inanın ben tez canlılardanım ama işlerimde günlerce sabırla puzzle yaparım sabırla istediğim işi bitiririm benim için iş konusunda imkansız yoktur elimden gelen her işi sabır göstererek sonuca vardırırım eşim başta olmak üzere çevremdekiler sabrıma hayrandırlar amma velakin bu konuda bittim tükendim sabrım eridi içim içimi yiyor bu konu başka hiç birşeye benzemiyor ki ben 13 yıllık evliyim ve ilk tüp bebeğim bittim kendimi tanıyamıyorum tel dışında hiç bir arkadaşla görüşmek istemiyorum tedavi boyunca eşim dışında kimseyi görmedim şimdide işe gitmiyorum kimseyi görmüyorum hep evdeyim ne olacak bu merak beni bitirdi

canııım ameliyat iptal oldu .. sen sabah ordamıydın acaba, belkide görmüşümdür seni ama tanımayınca tabii bilememişimdir. hadi hayırlısıyla bebişi al da gel, dinlen bol bol canım.

çooook sevindim.İnşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak bebeğini kucağına alırsın canım.Sabah 10.30 gibi merkezdeydik. Transfer 3 te oldu.İki tane tarasfer edilidi. bakalım bu sefer inşallah hayırlısıyla olur canım. Senin tek mi transfer olmuştu?.Bizim gittiğimiz merkezde 5. gün transferi yapılmıyor galiba.Hiç duymadım.

canımm Allah senden razı olsun. öyle güzel bir vakitte yazmışsın ki gözyaşları içinde okudum. Rabbim hepimizin, isteyen, dua eden herkesin yüzünü güldürsün.

aminn canımm inşallahhh

ahh ahh bilmezmiyim o günler geçmek, bitmek bilmez. ama varya hala geçmek bitmek bilmiyo. önce test sonucunu bekliyosun, sonra keseyi biz şimdide yarını bekliyoruz inşallah kalp atışını duymak için :) tabi bunlar hep güzel bekleyişler. darısı seninle beraber isteyen tüm arkadaşların başına canım. biliyorum çok zor ama içini, kalbini ferah tut. sonuçlarımız aşağı yukarı aynı benim ki tuttu inşallah senin bebişinde sana tutunacak

canımm Allah senden razı olsun. öyle güzel bir vakitte yazmışsın ki gözyaşları içinde okudum. Rabbim hepimizin, isteyen, dua eden herkesin yüzünü güldürsün.

çok teşekkür ederim,ben sadece paylaştım canım,asıl yazan kişi çok güzel yazmış,hislerimizi yaşadıklarımızı anlatmış,inşallah dualarımız kabul olur

Arkadaşım tebrik ederim ALLAH ın yüceliğine büyüklüğüne inanmayan kafir senin adına cok sevindim yaradan hayırlısı ile kucağına da almak nasip etsin inşallah.

meraba arkadaşlarrr benimde belirtilerimi yaşadıklarımı sormuşsunuz bende başından beri anlatayım size
uzun protokolle tedavime başladım doktoruma güvendim her konuda 31 gün doğum kontrol hapı kullandım doğumkontrol bitmeden yumurta baskılayıcı iğneye başladım(decapeptyl) 15 gün kadar bu iğneyi kullandım ve arada adet oldum ama benim adetimi hiç umursamadılar:26:hani hepiniz adetin 4. günü yumurta geliştiricelere başlıyosunuzya(gono-f) ben adetim bittikten sonra yani adet zamanı değilmiş gibi hareket edildi ve menagon kullandım ama gene doktoru sorgulamadım merek ettim ama güvendim genede
sonra 7-8 yumurtam oluştu hepsi aynı ebatta ve çatlatma iğnemi oldum 32 saat sonra filan yumurtalarım toplandı(illede 36 saat olmuyormuş yani) 7 tane yumrtam 1. kalite döllendi ve 5. güne kadar hepside geldihatta dondurmak içn çok ısrar ettiler ama ben parasal yönden sıkışıktım ve çok büyük risk göze aldım maalesef dondurtamadım allahım affetsin) 5. gün embriyosu olarak 2 tane tarnsfer edildi (31.01.2012)de hastanede 3 saat kadar dinlenip eve geldim ve 1,5 gün sonra işe başladım
kendimi çok kasmadım işe dolmşla gelip gidiyorum çoğu zaman ayakta gidiyorum hatta
veeeeee ben dayanamadım 8. gün idrarda test yaptım çıktıııııhemen doktorumla görüştüm yarın gel kandan bakalım dedi aslında daha onların verdiği tarihe 4 gün vardı ama 4. gün pazara geliyor diye cumartesiye almışladı
ve nihyet dün kanda sonucum 258 çıktıçokkkk mutluyum allahım herkese yaşatsın bu utluluğu inşallahhhhhhhhh 12 yıldır bu özlemle yaşıyordum allahıma binlerce şükür

belirtilerime gelincekasıkta hassasiyet var dokununca orda bir hassaslık olduğunu anlıyor insan, adet sancısı gibi sancılarım var, göğüslerimde çok belirti yok sadece bastırırsam uç kısımları acıyor bide sağ göğsümün ucunda beyaz bir çizgi farkettim sabah
işte bu kadar sanırım daha belirtiler için erken
bide crogine jel kullanıyoruz o jelde bunlara sebep olabiliyormuş bilginiz olsun
arkadaşlarım allahım isteyen herkese nasip etsin benim gibi hamişleride tamamına erdirsin inşallahhhhhhhh

durulife çok çok sevindim canımmmmm çokkkk iradeli bir bebişin var maşallahhhhhhhhallah tamamına erdirsin canım gözünüz aydın

Son düzenleme:

Evet gerçekten günler geçmek bilmiyo sanırım. Sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallahozaman hayırlısıyla inşallah yarın hissettiğin güzel duygulara ortak edersin bizide. Sonucumu doktora göndermiş eşim aradım ama yoğun hala zaten bi anormallik olursa mutlaka döneriz demişlerdi. dönmediklerine göre inşallah herşey yolundadır. Umarım herşey yolunda gider ve hayırlısıyla bende hayırlı sonuç alırım. Rabbim bu yolda olan herkesin emeklerini boşa çıkarmasın ve herkesin gönlünden kalbinden geçeni nasip etsin..

kızlarr transferden kaç gün sonra kalp atışını duyuyoruz bana haftaya cuma randevu verdiler kalp atışını duyacakmıyım yoksa sadece keseyimi görecem

canım arkadaşım benim nasıl sevindim anlatamam bitanem mucizelerimizi Allah kucağımıza almayıda nasip eder inşallah

ya ne güzel bir sürü bebek haberleri var... inşallah rabbim bize de nasip eder.ben de tedaviye pazartesi başladım menogon ve lucrin kullanıyorum...

canım doktor daha ii yönlendirir seni hormon fshna göre falan tüp der yada demez. rahim filmin falan çekilmişmiydi? yumurta gelişimin takip edildimi? 35 yaş altına çift embrio vermiolar zaten. doktorun ayrıntılı bilgi verir acıbademde. hayırlısı olsun
bu arada herkes iyidir umarım

biz bugün 7+2 olduk teyzeleri
MAAAAAAŞALLAHHHHHHH ALLAH KORUSUN minik rainimizi. zaman ne çabuk geçti. sağlıla kucağına aldığınıda duyarız burdan inşallah

kızlar bi sorum var? e2 ve progesteronu ne zaman ölçüolar? ben sordum bugün hemşire ancak gerekli görürsek dedi(((( ben ama sizlerin hep ölçüldüğünü duyuyorum tedavi sırasında. ordaki kadınlar burda ölçmüolar dedi. nsl yani? devlet olunca sallamaca tüp bebek mi??? raincim sende ölçmüşlermiydi.?? ne zaman söyleyin sanki beleşe yapıolar((?????

canım tedaviye başlamadan ölçmeye başladılar ve tüm tedavi boyunca ölçtüler bende. sen hangi hastaneye gidiyodun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…