• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

inan hiç pişman falan olma,dün toplantıydı,şuydu,buydu,okul zaten hala buz gibi öyle çok yoruldum ki,,bir de senin yavrular küçük,en iyisini yaptın....gerçi sen hatay daydın değil mi?orda soğuk yoktur sanırım....
bende de ağrı sızı yok,sağ tarafıma kramp giriyor gibi,bugün test aldım,yarın sabah yapayım dedim,sen de yapsana,inşallah yıllardır göremediğimiz çift çizgiyi görürüz:)

cnm özledim walla minişlerimi yaa:)
cnm dün akşam nöbetçi eczaneden 4 tane test aldım ve bitirdim:):) eşime bugün tekrar alalım dedim de bana bakışından sonra vazgeçtim:):) zaten c.tesiye az kaldı hemde negatif çıktı hepsi sinir oldum...

cnm dün akşam nöbetçi eczaneden 4 tane test aldım ve bitirdim:):) eşime bugün tekrar alalım dedim de bana bakışından sonra vazgeçtim:):) zaten c.tesiye az kaldı hemde negatif çıktı hepsi sinir oldum...

yaaaaaaaa:( tüh keşke beraber yapsaydık....gerçi hayırlı haberlerimizi alalım da,kan testiyle önemli olan o...evdeki testler zaten güvenli olmayacak...

merhabalar arkadaşım, ben sakaryadayım,araştırma hastanesinden rapor aldım,ama bizde burda tüp bebek merkezi yok,o yüzden kolay oldu,en az 2 kez aşılama yapılmış olması gerekiyor rapor için,raporda sevk falan yok,rapor çıkıyor,sisteme kaydedilyor,sen rapor çıkınca 1 ay içinde ilaçları alman gerekiyor,bu önemli bak,bize söylemediler,biraz sorun oldu,rapor çıkarttıktan sonra 6 ay içinde işlemin yapılması gerekiyor...umut tüp bebek te yaptırdım bende,rapor varsa fiyat 2000 tl....bu arada umut tüp bebek merkezi koşuyolunda,o cadde üzerinde,yeri çok kolay...sen nerdesin?

canım ilgilendiğin için çok teşekkürler.ben tokatta yaşıyorum buradada tüp bebek merkezi yok.bir aşılama yapıldı ama 2.aşılamayı yaptırdıktan sonra ne kadar zaman geçmesi gerekiyor.aşılamadan ümidim yok çünkü.aşılımada kullanılan ilaçlar raporda önemli mi?ne kadar çok soru sordum kusuru bukmayın:emir_bebek:

canım ilgilendiğin için çok teşekkürler.ben tokatta yaşıyorum buradada tüp bebek merkezi yok.bir aşılama yapıldı ama 2.aşılamayı yaptırdıktan sonra ne kadar zaman geçmesi gerekiyor.aşılamadan ümidim yok çünkü.aşılımada kullanılan ilaçlar raporda önemli mi?ne kadar çok soru sordum kusuru bukmayın:emir_bebek:

zamanını bilmiyorum,istersen gidip konuş,her yerin kuralı farklı da olabilir,bazıları mutlaka kendi bünyelerinde yapılması şartı getiriyorlarmış,ilaçların da önemli olduğunu sanmıyorum,tüp bebek tedavisi hiç görmediysen sorun olacağını sanmıyorum,çünkü o zaman önemli...doz miktarı varmış toplam 3000 ünite falan,ama emin değilim

turkuaz sanırım öğretmensin bende öğretmenim branş?

bende sınıf öğretmeniyim canım 3 sınıfları okutuyorum.kar tatilindeyiz.bu fırsatta sizleri takip ediyorum.sanırım test günün cumartesi güzel haberlerini bekliyorum

ooooooo,süpermiş,burda da kar yağıyor ama tatil falan yok maalesef:50: ben 5. sınıfları okutuyorum..
inşallah canım,yarın yaptırmayı düşünüyordum ama işim çıktı,bakalım inşallah pozitif çıkar...
çok zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun,sen de inşallah raporunu kolaylıkla alırsın,bir an önce konuş,en az 1 ay sürüyor çıkartmak...ben çıkıyorum güzel haberlerde görüşmek dileğiyle,iyi geceler:

ooooooo,süpermiş,burda da kar yağıyor ama tatil falan yok maalesef:50: ben 5. sınıfları okutuyorum..
inşallah canım,yarın yaptırmayı düşünüyordum ama işim çıktı,bakalım inşallah pozitif çıkar...
çok zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun,sen de inşallah raporunu kolaylıkla alırsın,bir an önce konuş,en az 1 ay sürüyor çıkartmak...ben çıkıyorum güzel haberlerde görüşmek dileğiyle,iyi geceler:[/QUO

sanada iyi geceler!İnşallah:49: haberini alacağız!

günaydın arkadaşlar,2 haftadır giremiyorum.hamile olduğumu söylemiştim.şimdide ikiz gebelik olduğunu söyledi doktor..bebek isteyen herkese en kısa zamanla hayırlısından allahım verir.

kızlarrr, bugün bir şok yaşadık, sevinçle birlikte:52:.. biliyorsunuz bugün kürtaj vardı alacaklardı. daha iki gün önce kalbi olmayan bebişimin kalp atışlarını bile gördük bugün ve hepimiz doktorlar hemşireler hep birlikte şok yaşadık..çookk mutluyum.:16:

bir gün üzülüyoruz hep birlikte, ertesi gün seviniyoruz bu iki oldu yaaa.. hatırlarsanız 11. gün negatifti üzüldük bana teselli verdiniz, 12. gün pozitifle birlikte sevindik, şimdide bu.. Allahım sen büyüksün dualarımızı kabul ettin. Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

durulife ağlattın beni..boğazım düğüm düğüm oldu inan..Rabbimin takdiri..
Birbirimiz için bol bol dua edelim..
herşeyin hayırlsını istemek gerek sanırım,
Allah hepimizin için, hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin..

Bende benimle kimse ilgilenmiyecek zanettim benim yarın tedavim başlıyor konuşacak kimsem yok oyüzden buraya yazmaya başladım ama burdaki arkadaşlarda benimle ilgilenmedi :( sanırım fazla duygusalımm

Canım benim inan gözden kaçmıştır..küsmece darılmaca yok..
Bizde yakın çevremizde konuşamadıklarımı burada paylaşıyoruz, bazen yazdıklarımız gözden kaçabiliyor.
tedavi sürecini hikayeni anlatır mısın bize, bu kez gözden kaçırmayalım :)

merhaba arkadaşlar bana 5.gün emriyosu transfer edilmişti ve dr %85 olucak demişti ama az önce aradı ve çok üzgün oldugunu söyledi bugün 10.günümdü ve sıfırı çekmişim moralim çok bozuk ama durucum sana okadar çok sevindimki anlatamam rabbim saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin bebişini sonuç bekleyen arkadaşlarım dualarım sizlerle umarım hepiniz hayırlı sonuçlar alırsınız

çok geçmiş olsun canım. yaşadığın çok zor ama mutlaka bundada bizim göremidiğimiz bir hayır vardır. Rabbim en kısa zamanda nasip eylesin.

Arkadaşlar merhaba.. hamile olan arkadaşları tebrik ederim öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..:nazar::emir_bebek:
BEN BİŞEY SORMAK İSTİYORUM... bugün transferimin 6. günü ve e2 ve progesteron testi yaptırdım. Test sonuçlarım e2 (166) progesteron (17.03) sizce bu değerlere göre hamile olma şansım varmıdır.. :18:

canım doktorum benden de istemişti o testleri benim sonuçlarım da şöyleydi. e2-181 progesteron-22 ama benim değerlerim düşük olduğunu söyledi doktorum ve iğne takviyesi yaptı. istersen sende doktorunu ara bi sor. ihmal etme derim. bu arada benim sonum pozitif :49::49::49: inşallah senin kide öyle olur.

arkadaslar dün ; gecen ay ertelenen ilk tüp bebek tedavime tekrar start verdik.
iğnelerimi göbekten vuruyorum ancak direk enjekte ettim 2 gündür, göbek etimi sıkıp mı vermem gerekiyor du bilmiyordum şuan çok endişelendim lütfen anlatır mısınız nasıl vurulmam gerekiyor, doktorum sadece yapışışını gösterdi ama etini sıkarak vs.demedi
eşimde göbek altı derisine vurulması gerekiyor direk tehlikeli olur dedi çok korktum şuan

bir de bazı arkadaslar LUCRİN iğne vuruluşunu farklı anlatmış ondada mı yanlışım var acaba?
5ml.dedim doktorum 5'e kadar enjektöre sudan sudan cektim vurdum. aynı su azcık ama günlerce yeter dedi doktorum

çok korktum lütfen bilgi rica ediyorum

nasıl vurduğunu tam anlayamadım canım ama ben göbeğimi gerip sonra iğneyi vuruyordum. bende senin gibi acaba oldumu diye endişeleniyordum ama boşuna kendimizi sıkıyoruz. sonuçta iğneyi batıyoruz ve ilaç içeri gidiyor. o yüzden de gerisi çok mühim değil aslında. senin bu vurulduğun iğneler gonalf mı?

yarın opum var kızlar.. yumurta sayım çok fazla değil,inşallah transfer edilecek kaliteli embryom olur.. dua edin benim için de..

kızlarrr, bugün bir şok yaşadık, sevinçle birlikte:52:.. biliyorsunuz bugün kürtaj vardı alacaklardı. daha iki gün önce kalbi olmayan bebişimin kalp atışlarını bile gördük bugün ve hepimiz doktorlar hemşireler hep birlikte şok yaşadık..çookk mutluyum.:16:

bir gün üzülüyoruz hep birlikte, ertesi gün seviniyoruz bu iki oldu yaaa.. hatırlarsanız 11. gün negatifti üzüldük bana teselli verdiniz, 12. gün pozitifle birlikte sevindik, şimdide bu.. Allahım sen büyüksün dualarımızı kabul ettin. Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ay ben ne çok sevindimmmmm, allahım bu bebişi sana bağışladı ya ben de mucizelere inanmaya başladım..gözün aydın arkadaşım :8::8::8::8:

yarın opum var kızlar.. yumurta sayım çok fazla değil,inşallah transfer edilecek kaliteli embryom olur.. dua edin benim için de..

Canım hakkında hayırlı olan ne ise Allah onu versin,inşallah sonuç hayırlı olur Allah yar ve yardımcın olsun..amin

canım sende bizim gibi sonuç bekleyenlere dua et,yarın test günü Allah hakkımızda hayır olan ne ise onu versin inşallah.amin.

Flufem biliyormusun yumurtalarımın toplandığı gün benimle aynı odada 4.denemesini yapan bir bayan vardı yaşı 37 idi memorial de oldu işlemlerimiz..İnan depresyonun diplerindeydi eşi de öğretmendi,hani insan az çok anlar karşısındaki insanı depresyon ilacı falan kullanıyormuş.Madden de çokmüşler yazık inan kendimi unuttum ona çok dua ettim ve asla sonuç ne olursa olsun depresyon ilacı kullanmamasını söyledim,ben sigara kullanıyorum (kendimden utanıyorum) Allaha yaslan gerisini boşver dedim,yumurtalar toplandı ben hemen ayaklandım narkozda almıştım gittim yastığını falan düzelttim ağlama etme dedim yazık resmen ağlama krizi tutmuş kızcağızı..Neyse 2 embriyo transferi yapıldı 3.gün embriyoları dün gece karı koca beni aramışlar tlf akşamları bakmıyorum sabah aradım ve 4 denemeden sonra ilk kez hamile kalmış 12.gün değeri 112 çıkmış(maşallah sübhanallah) nasıl mutlu kimseye haber vermeden beni aramışlar inan çok çok mutlu oldum.Rabbim başkaları için ettiğimiz duaları daha çabuk kabul edermiş.Buradan birbirimize dua ediyoruz bilemiyoruz ki hangimizin Yüce Yaratan katında duaları kabul olur.Ne kadar çok dua o kadar hayır ve mutlu sonuç..

Ayrıca ahdim var şehir dışında olupta istanbulda tedavi olacak ve kalacak yeri olmayan herkese kapım sonuna kadar açık başımın üstünde yerleri var.Zaten bizi bizden başka kimse anlayamaz inanın ailelerimiz bile anlamıyor.

gerçekten arkadaşım sana katılıyorum bizi bizden başka kimse bilemez
çünkü yaşaması gerekiyor.. RABBİM de kimseye yaşatmasın. şuan sana bu kelimeleri yazarken ezan okunuyor o kadar
duygulandımki bu yazdıklarından.. insan başkasının acısını gördükçe kendi acısını unutuyor.. :(:(
benimde bugün transferimin 6. günü sabırla beklemeye devam ediyorum..
dualarda buluşalım..
HAYIRLI CUMALAR...

merhaba canım sabah test yaptım ama meşhur kırmızı çizgiyi yine göremedim:50: aslında biraz canım sıkıldı,ya yarın da negatif olursa diye çok korkuyorum, yani üzülme hiç yalnız değilsin,bak bende de negatif

canım hayırlısı böyleymiş demekki, bak ben hep hayırlısını istedim neler yaşıyorum. Allahım başka dert vermesin canım, sağlığınız yerinde olsun önemli olan o bence. üzüleceksin tabiki içine atma ağla ama yarını geçmesin bu bence canım. güzel şeyler düşünmeye çalış. salı günü bana doktorum kürtaj yapacaz dediğinde gözlerim doldu, tutamadım kendimi halbuki bana en başından beni doktor başarılı bir gebelik değil diyordu, kendimi buna hazırlamıştım güya, ama inan ki ordan sonra başka hiç ağlamadım. annemler, abimler, görümcemler üzüldü ben teselli ettim onları. hemen 2-3 ay sonraki denemeyi planladım, ozamana kadar diyet yapıp kilo veririm dedim, yürüyüşlere başlarım, annemi özledim 4 aydır görmüyorum oraya giderim dedim, İstanbula görev var ona ben giderim biraz kafa dağıtırım dedim vs. vs. şimdide bizim şakacı sıpa gelmeye karar verince bu planlarım kaldı tabii:)

ah benim canım ya.inan burdan okuyordum ve çok üzülüyordum.bu güzel haberi görünce o kadar mutlu oldumki anlatamam.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllah.senin için çok mutluyum

Back