Se-da cım canım bende dayanamayıp bugün gidip yine kan testi yaptırdım benim transferim 31.01.12 de yapıldı.Sonuç negatif..İnan eşim gelmeden ağlayabildiğim kadar ağladım moralim çok bozuk..sanırım uzunca bir süre bu konuları konuşmayacağım,çok çabaladım olmuyor olmuyor olmuyor..Allah bizi de böyle sınıyor sanırım..
Merhebe kızlar.Yarın büyük gündü sabırsızlıkla bekliyordum .1 Şubatta transferim olmuştu.Fakat bu sabah dayanamayıp önce idrar testi yaptım; sonuç:yaklaşık bir senedir gömeye alışık olduğum tek çizgi idi.Sonrasında bir tıp merkezine gidip kanda baktırdım.Değişen birşey yok yine negatifdeğerim <2.0 çıkmış...
İki kere olumsuz aşılama ve sonrasında ilk tüp bebek denemeside olumsuz sonuçlanınca şu an nefes almak ve ağlayabilmek dışında yaşadığımı hissedemiyorum desem yalan olmaz.Hiçkimseyi görmek,hiçkimseyle konuşmak istemiyorum.Hatta transfer sonrası işyerimden izin almıştım.Pazartesi işbaşı yapınca çevremdeki herkesin bu konuyu soracağını bilmek bile şimdiden mahvediyor beni. Yarın tedavi gördüğüm hastaneye gitmem gerekiyor ama ben bunda da kararsız kaldım.Acaba gitesem mi gitmsem mi?diye.Çevremdekilere özellikle anneme ve eşime fazla ümitlenmeyin diye çok söyledim şu an haberleri yok söyleyemedim henüz o kadar mutlu ve ümitliydiler ki ...Test günü pozitif sonucu alınca yapacakları şeyleri bile önceden planlamışlardı
Ya gerçekten bizler bunları yaşamak zorundamıyız ??? Hem maddi hem manevi toparlanmak çok zor olacak....Allah daha büyük dert,hastalık,acı vermesin diyerek avunabiliyorum sadece...
arkadaşlar ne diyeceğimi bilmiyorum tek diyeceğim ikinizinde aile ve kendinize sağlık versin hepsi geçecek zaman her şeyin ilacı