• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Se-da cım canım bende dayanamayıp bugün gidip yine kan testi yaptırdım benim transferim 31.01.12 de yapıldı.Sonuç negatif..İnan eşim gelmeden ağlayabildiğim kadar ağladım moralim çok bozuk..sanırım uzunca bir süre bu konuları konuşmayacağım,çok çabaladım olmuyor olmuyor olmuyor..Allah bizi de böyle sınıyor sanırım..

Merhebe kızlar.Yarın büyük gündü sabırsızlıkla bekliyordum .1 Şubatta transferim olmuştu.Fakat bu sabah dayanamayıp önce idrar testi yaptım; sonuç:yaklaşık bir senedir gömeye alışık olduğum tek çizgi idi.Sonrasında bir tıp merkezine gidip kanda baktırdım.Değişen birşey yok yine negatif:43::43:değerim <2.0 çıkmış...
İki kere olumsuz aşılama ve sonrasında ilk tüp bebek denemeside olumsuz sonuçlanınca şu an nefes almak ve ağlayabilmek dışında yaşadığımı hissedemiyorum desem yalan olmaz.Hiçkimseyi görmek,hiçkimseyle konuşmak istemiyorum.Hatta transfer sonrası işyerimden izin almıştım.Pazartesi işbaşı yapınca çevremdeki herkesin bu konuyu soracağını bilmek bile şimdiden mahvediyor beni. Yarın tedavi gördüğüm hastaneye gitmem gerekiyor ama ben bunda da kararsız kaldım.Acaba gitesem mi gitmsem mi?diye.Çevremdekilere özellikle anneme ve eşime fazla ümitlenmeyin diye çok söyledim şu an haberleri yok söyleyemedim henüz o kadar mutlu ve ümitliydiler ki ...Test günü pozitif sonucu alınca yapacakları şeyleri bile önceden planlamışlardı:43::43:
Ya gerçekten bizler bunları yaşamak zorundamıyız ??? Hem maddi hem manevi toparlanmak çok zor olacak....Allah daha büyük dert,hastalık,acı vermesin diyerek avunabiliyorum sadece...

arkadaşlar ne diyeceğimi bilmiyorum tek diyeceğim ikinizinde aile ve kendinize sağlık versin hepsi geçecek zaman her şeyin ilacı:40:

Se-da cım canım bende dayanamayıp bugün gidip yine kan testi yaptırdım benim transferim 31.01.12 de yapıldı.Sonuç negatif..İnan eşim gelmeden ağlayabildiğim kadar ağladım moralim çok bozuk..sanırım uzunca bir süre bu konuları konuşmayacağım,çok çabaladım olmuyor olmuyor olmuyor..Allah bizi de böyle sınıyor sanırım..

canım çok üzüldümmm:(:( allahım hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda inşallah...
moralini bozma demicem ama allah sağlık versin kendini yıpratma.en kısa zamanda evladına kavuşursun inşallah...

merhaba canım,yarını bekleyemedim,kan testi sonucu 28 çıktı, pazartesi tekrar yapacağım ama umudu

mu yitirdim,ne yapacağım ben?

inşallah,yarın sen yüksek değerlerle pozitifi görürsün,benim moralim çok bozuldu

canımmmm...moralini bozma bence şanslısın bile tatlım.herkesin değeri yüksek çıkacak diye bişey yokki...bebişin seninle ve seni bırakmıcak inşallah.(amin)
bakalım yarın ben nasıl olucam?çok korkuyorum kızlar...su gibi akıntıdan başka hiç bişeyim yok :(

canım inan eşimle bizde neye uğradığımızı şaşırdım,yarın yine yaptıralım diyor ama ben bekleyeceğim sanırım pazartesiyi...inşallah senin değerin çook iyi çıkar,bana da dua et ne olur,pazartesi yükselsin değerim...olumsuz olsa,ki benim ilk denemde tutmadı,test günü gelmeden öyle ağrı sızı oldu ki,zaten hemen anladım,test yaptırdım negatif tabii....böyle şeyler yaşamadın, o akıntıyı bende bugün hissettim,inşallah güzel haberini bekliyorum yarın

canım inan eşimle bizde neye uğradığımızı şaşırdım,yarın yine yaptıralım diyor ama ben bekleyeceğim sanırım pazartesiyi...inşallah senin değerin çook iyi çıkar,bana da dua et ne olur,pazartesi yükselsin değerim...olumsuz olsa,ki benim ilk denemde tutmadı,test günü gelmeden öyle ağrı sızı oldu ki,zaten hemen anladım,test yaptırdım negatif tabii....böyle şeyler yaşamadın, o akıntıyı bende bugün hissettim,inşallah güzel haberini bekliyorum yarın

inşallah tatlım..inan yürekten dua ediyorum senin için innnşşallah değerin katlanarak yükselir.
bende eşimi nöbetçi ecz.yolladım yine dayanamadım...şimdi idrarda bakıcam:)

canım allah sabır versin,ama çok üzme,yıpratma kendini,genelde ilk denemede tutan az oluyormuş maalesef,bende geçen yıl ilk denemede negatif sonuç alınca resmen yıkılmıştım,kimseyi görmek istemedim,insan içine çıkmak istemedim desem yeridir,ama çalışınca mecburen işe gidiyorsun,ama senden ricam toparla kendini,bak çoğumuz yaşadık aynı şeyleri,hala yaşıyoruz,ben kendimi ancak 1 yılda topladım,şu an bakınca diyorum keşke geçen yaz tatilinde de deneseydim diyorum,o yüzden toparla kendini,her şey bizim için,hayat işte...biz elimizden geleni yapıyoruz ama vakit saat gelmemiş demek ki..rabbim sabır versin,bir an önce toparlanma gücü versinn

inşallah tatlım..inan yürekten dua ediyorum senin için innnşşallah değerin katlanarak yükselir.
bende eşimi nöbetçi ecz.yolladım yine dayanamadım...şimdi idrarda bakıcam:)

bakma güzelim,ben sabah yine tek çizgiyi gördüm,sonuç iyi olmasada kanda pozitif çıktı bak,moralini bozma boşu boşuna,sabaha ne kaldı ki

Eki Görüntüle 344380

inşallah yükleyebilmişimdir buradaki tablo sana yardımcı olacaktır günlere göre bchg değer aralıkları yazıyorwww.tupbaba.comdan aldım canım faydası olur inş:40:

bakma güzelim,ben sabah yine tek çizgiyi gördüm,sonuç iyi olmasada kanda pozitif çıktı bak,moralini bozma boşu boşuna,sabaha ne kaldı ki

aynen cnm.bende negatifi gördüm yine....

Eki Görüntüle 344380

inşallah yükleyebilmişimdir buradaki tablo sana yardımcı olacaktır günlere göre bchg değer aralıkları yazıyorwww.tupbaba.comdan aldım canım faydası olur inş:40:

teşekkür ederim kardelenst...0 çıkmazsa işime yarar:)

Eki Görüntüle 344380

canım çok teşekkür ederim,işte orda en az 17 falan yazıyor ama burda pek çok arkadaş 90 ya da 100 lerle başladı,onlarla kıyaslayınca çook düşük benimki,ama bekleyeceğim pazartesiyi,inşallah yükselirdeğerim

flufem,turkuaz inş değerleriniz iyi çıkar ben bekleme aşamasındayım transfer günü hariç 6. gündeyim çok içim kalktı bugün tabloya göre turkuaz 111 bence hamilesin :34:

inşallah canım,sen hangi merkezde yaptırdın?nerdesin?evdeysen bol bol dinlen,çok fazla düşünüp gerilme,bir de erkenden test yapayayım deme,insan çok üzülüyor,ilk denemen mi?

canım tedaviye başlamadan ölçmeye başladılar ve tüm tedavi boyunca ölçtüler bende. sen hangi hastaneye gidiyodun canım?
canım devlet gataya gidiyorum. ama çok sinir oldum ya mantıken hormon verirken hormonları da tetkik edersin ki dozajını ayarlasın ya da bişeyler takviye yapsın. offf ya bura olmazsa zaten zübeyde hanıma gitcem yada umut tüp bebeğe.
canım benim gittiğim hastanede hem tedaviye başlamadan önce hemde tedaviye başladıktan sonra yani transferin 5 yada 6. günü gibi yaptırıyorlar o tahlilleri. ama telaşlanacak birşey yok çünkü burada gördüğüm kadarıyla özele gidipde doktoru bu tahlilleri istemeyen çok kişi var.
cevap veren bi ikinizsiniz zaten gecem.teşekkür ederim. ya sadece sizsiniz yada cvp vermiolar:50: ama bana yapılması mantıklı geliyor. poffff çok gerginim kendimi hiç tüp bebeğe başlamış gibi hissetmiyorum, hissetmediğim gibi sinirlerim tepemde hormonlardan mı acaba?:43: pozitif biriyimdir ve pozitif olmaya çok inanırım ama yok herkesi boğasım geliyor:43::43::43: kimse yaşadımı bunu acaba?
Merhebe kızlar.Yarın büyük gündü sabırsızlıkla bekliyordum .1 Şubatta transferim olmuştu.Fakat bu sabah dayanamayıp önce idrar testi yaptım; sonuç:yaklaşık bir senedir gömeye alışık olduğum tek çizgi idi.Sonrasında bir tıp merkezine gidip kanda baktırdım.Değişen birşey yok yine negatif:43::43:değerim <2.0 çıkmış...
İki kere olumsuz aşılama ve sonrasında ilk tüp bebek denemeside olumsuz sonuçlanınca şu an nefes almak ve ağlayabilmek dışında yaşadığımı hissedemiyorum desem yalan olmaz.Hiçkimseyi görmek,hiçkimseyle konuşmak istemiyorum.Hatta transfer sonrası işyerimden izin almıştım.Pazartesi işbaşı yapınca çevremdeki herkesin bu konuyu soracağını bilmek bile şimdiden mahvediyor beni. Yarın tedavi gördüğüm hastaneye gitmem gerekiyor ama ben bunda da kararsız kaldım.Acaba gitesem mi gitmsem mi?diye.Çevremdekilere özellikle anneme ve eşime fazla ümitlenmeyin diye çok söyledim şu an haberleri yok söyleyemedim henüz o kadar mutlu ve ümitliydiler ki ...Test günü pozitif sonucu alınca yapacakları şeyleri bile önceden planlamışlardı:43::43:
Ya gerçekten bizler bunları yaşamak zorundamıyız ??? Hem maddi hem manevi toparlanmak çok zor olacak....Allah daha büyük dert,hastalık,acı vermesin diyerek avunabiliyorum sadece...

canımmmmm çok geçmiş olsun. ne desek boş biliorum. ama yolun başındayız daha. seni çok ii anlıyorum yıllardır bana her allahın günü bebek soran art niyetli ve terbiyesizlerden bıktığım gibi sinir hastası oldum işte bu ay. iğnelerimi yaparken bile bana sokulan laflar gelio tövbe yarabbim. içine atma annene eşine söyle ağla rahatla. milletede tedavi safanı anlatmak zorunda diilsin. ara verdik alerji oldum falan de. izin alabilirsende eşinle istirahat et dinlen uzaklaş biraz. sonra tekrar tedavi. canımmm Allahın izniyle bizimde olacak:71:

inşallah canım,sen hangi merkezde yaptırdın?nerdesin?evdeysen bol bol dinlen,çok fazla düşünüp gerilme,bir de erkenden test yapayayım deme,insan çok üzülüyor,ilk denemen mi?

1 haftadır raporlyum okula gitmedim 1. denemm 2 başarısız aşılamam var bol yattım tv programı izledim int gezdim ben izmirliyim ama görev nedeniyle trabzondayım karadeniz teknik üniv. yaptırdım bakalım hayırlısı:50:

flufemcim sana da çok geçmiş olsun canım. sedaya da dediğim gibi tedaviye devam canım. burdan hamişim diye duyuracağına inanıyorum senin de:71:

1 haftadır raporlyum okula gitmedim 1. denemm 2 başarısız aşılamam var bol yattım tv programı izledim int gezdim ben izmirliyim ama görev nedeniyle trabzondayım karadeniz teknik üniv. yaptırdım bakalım hayırlısı:50:

aaa,sende mi öğretmensin?ben sınıf öğretmeniyim,senin branşın ne?benim transfer geçen hafta oldu diye,bu hafta okula gittim,trabzon güzel bir şehir gibi,sence?karadeniz gezisinde görmüştüm 3 yıl önce,

Back