• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

canım doktor daha ii yönlendirir seni hormon fshna göre falan tüp der yada demez. rahim filmin falan çekilmişmiydi? yumurta gelişimin takip edildimi? 35 yaş altına çift embrio vermiolar zaten. doktorun ayrıntılı bilgi verir acıbademde. hayırlısı olsun

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: MAAAAAAŞALLAHHHHHHH ALLAH KORUSUN minik rainimizi:16::16:. zaman ne çabuk geçti. sağlıla kucağına aldığınıda duyarız burdan inşallah:21::21::21::21:

çok sağol bitanemmmm :34: darısı isteyen tüm anne adaylarına inşallah :16:

canım doktor daha ii yönlendirir seni hormon fshna göre falan tüp der yada demez. rahim filmin falan çekilmişmiydi? yumurta gelişimin takip edildimi? 35 yaş altına çift embrio vermiolar zaten. doktorun ayrıntılı bilgi verir acıbademde. hayırlısı olsun

.............................
slm cnm benim hormonlar,yumurtalıklarıma bakıldı. rahim filmi çekilmedi. yumurta gelişimi felan takip edilmedi çünkü biz 4 aydır sadece eşimin kontrollerini yaptırabildik,sperm testi,doopler. tüp bebek merkezine henüz gitmedim.önümüzdeki hafta içi gidicem bakalım nolcak.inşallah hayırlısı olur hepimiz için

kızlarrr, bugün bir şok yaşadık, sevinçle birlikte:52:.. biliyorsunuz bugün kürtaj vardı alacaklardı. daha iki gün önce kalbi olmayan bebişimin kalp atışlarını bile gördük bugün ve hepimiz doktorlar hemşireler hep birlikte şok yaşadık..çookk mutluyum.:16:

bir gün üzülüyoruz hep birlikte, ertesi gün seviniyoruz bu iki oldu yaaa.. hatırlarsanız 11. gün negatifti üzüldük bana teselli verdiniz, 12. gün pozitifle birlikte sevindik, şimdide bu.. Allahım sen büyüksün dualarımızı kabul ettin. Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayyy çok sevindim ..allah hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin

merhaba canım sabah test yaptım ama meşhur kırmızı çizgiyi yine göremedim:50: aslında biraz canım sıkıldı,ya yarın da negatif olursa diye çok korkuyorum, yani üzülme hiç yalnız değilsin,bak bende de negatif

cnm 6.7.8. günlerde göremedm yarın 10.gün kan tahlilinde gerçeği görücez artık hayırlısı ile:)inşallah korkumuz boşadır canm.....

HEPINIZE HAYIRLI CUMALAR RABBIM BU MÜBAREK GÜNDE DUA VE DILEKLERIMIZI KABUL ETSIN YARIN SONUC ALACAK OLAN ARKADASLAR RABBIM HEPINIZI SEVINDIRSIN INSALLAH: BUGÜN SALATI TEFRICIYYE OKUYUP BOL BOL DUA EDIN RABBIM DUALARI GERI CEVIRMEZ BUGÜN:

SALATI TEFRICIYE
ALLAHÜMME SALLI SALATEN KAMILETEN VE SELLIM SELEMEN TAAMMEN;
ALE SEYYIDINE MUHAMMEDINILLEZI TENHALLÜ BIHIL UGADU; VETENFERICÜ BIHIL KÜRABÜ;
VETÜGDA BIHIL HAVEICÜ; VEÜNELÜ BIHIL RAGAEIBÜ VEHUSNÜL HAVETIMI VE YÜSTESGAL GAMEMÜ
BIVACHIHIL KERIMI VE ALA ELIHI VE SAHBIHI FI KÜLLI LEMHATIN VENEFESIN BI ADEDI
KÜLLI meğlumillek.

canım ne güzel dua etmişsin.allahım hepimizi kavuştursun inş yavrularımıza...amin

merhaba cemrecim sana yazdığım uzuun mesajım elektriğin azizliğine uğradı,geç yazıyorum o yüzden kusura bakma...
benim 11 . gün bugün,yarın hem doğum günüm,hem test günüm,rabbim güzel bir hediye ,haayırlı bir evlat nasip eder inşallah...çok korkuyorum,senin negatif sonuc aldığın gün çok üzüldüm ama eşim dr a sormuş demişsin ya, o bana da teselli oldu inan....sen testi hangi gün yaptıracaksın?yarın mı?pazar günü test yapıyorlar mı?
az önce yazmışsın ya kendiliğinden hamile kalan bayanlar ne şanslı diye,ben de sana katılıyorum,bir sürü arkadaşım 2. çocuğuna kendiliğinden hamile kaldı,bazısı aldırmayı bile düşündü,biz o kadar emek sarfediyoruz,işte imtihan dünyası geç olsun güç olmasın,rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah

senin doğum günü hediyen çok kıymetli olucak inş. bu sene:)

inanın ben tez canlılardanım ama işlerimde günlerce sabırla puzzle yaparım sabırla istediğim işi bitiririm benim için iş konusunda imkansız yoktur elimden gelen her işi sabır göstererek sonuca vardırırım eşim başta olmak üzere çevremdekiler sabrıma hayrandırlar amma velakin bu konuda bittim tükendim sabrım eridi içim içimi yiyor bu konu başka hiç birşeye benzemiyor ki ben 13 yıllık evliyim ve ilk tüp bebeğim bittim kendimi tanıyamıyorum tel dışında hiç bir arkadaşla görüşmek istemiyorum tedavi boyunca eşim dışında kimseyi görmedim şimdide işe gitmiyorum kimseyi görmüyorum hep evdeyim ne olacak bu merak beni bitirdi:51:

canım bende 7. güne kadar çıldırmış gibiydim ki ben zaten tez canlı panik bi insanım:)...ama 2 gündür çok rahatm.sende yavaş yavaş sakinleşirsin umarım.....

meraba arkadaşlarrr benimde belirtilerimi yaşadıklarımı sormuşsunuz bende başından beri anlatayım size:38::38::38:
uzun protokolle tedavime başladım doktoruma güvendim her konuda 31 gün doğum kontrol hapı kullandım doğumkontrol bitmeden yumurta baskılayıcı iğneye başladım(decapeptyl) 15 gün kadar bu iğneyi kullandım ve arada adet oldum ama benim adetimi hiç umursamadılar:26:hani hepiniz adetin 4. günü yumurta geliştiricelere başlıyosunuzya(gono-f) ben adetim bittikten sonra yani adet zamanı değilmiş gibi hareket edildi ve menagon kullandım ama gene doktoru sorgulamadım merek ettim ama güvendim genede:31::31:
sonra 7-8 yumurtam oluştu hepsi aynı ebatta ve çatlatma iğnemi oldum 32 saat sonra filan yumurtalarım toplandı(illede 36 saat olmuyormuş yani) 7 tane yumrtam 1. kalite döllendi ve 5. güne kadar hepside geldi:nazar::nazar:hatta dondurmak içn çok ısrar ettiler ama ben parasal yönden sıkışıktım ve çok büyük risk göze aldım maalesef dondurtamadım allahım affetsin) 5. gün embriyosu olarak 2 tane tarnsfer edildi (31.01.2012)de hastanede 3 saat kadar dinlenip eve geldim ve 1,5 gün sonra işe başladım
kendimi çok kasmadım işe dolmşla gelip gidiyorum çoğu zaman ayakta gidiyorum hatta:25:
veeeeee ben dayanamadım 8. gün idrarda test yaptım çıktııııı:32::32:hemen doktorumla görüştüm yarın gel kandan bakalım dedi aslında daha onların verdiği tarihe 4 gün vardı ama 4. gün pazara geliyor diye cumartesiye almışladı :9:
ve nihyet dün kanda sonucum 258:nazar::nazar: çıktı:49::49::49::49::49:çokkkk mutluyum allahım herkese yaşatsın bu utluluğu inşallahhhhhhhhh 12 yıldır bu özlemle yaşıyordum allahıma binlerce şükür:16::16::16::16::16:

belirtilerime gelince:34:kasıkta hassasiyet var dokununca orda bir hassaslık olduğunu anlıyor insan, adet sancısı gibi sancılarım var, göğüslerimde çok belirti yok sadece bastırırsam uç kısımları acıyor bide sağ göğsümün ucunda beyaz bir çizgi farkettim sabah
işte bu kadar sanırım daha belirtiler için erken:34::34::34:
bide crogine jel kullanıyoruz o jelde bunlara sebep olabiliyormuş bilginiz olsun:34:
arkadaşlarım allahım isteyen herkese nasip etsin benim gibi hamişleride tamamına erdirsin inşallahhhhhhhh:49::49::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı, uğurlu olsun canım.:emir_bebek: Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin. darısı diğer sonuç bekleyen arkadaşlarımızın başınaa:46:

Evet gerçekten günler geçmek bilmiyo sanırım. Sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah:nazar::49::nazar:ozaman hayırlısıyla inşallah yarın hissettiğin güzel duygulara ortak edersin bizide. Sonucumu doktora göndermiş eşim aradım ama yoğun hala zaten bi anormallik olursa mutlaka döneriz demişlerdi. dönmediklerine göre inşallah herşey yolundadır. Umarım herşey yolunda gider ve hayırlısıyla bende hayırlı sonuç alırım. Rabbim bu yolda olan herkesin emeklerini boşa çıkarmasın ve herkesin gönlünden kalbinden geçeni nasip etsin.. :16:

inşallah canım inşallah. tabi herkesin bünyesi farklı belki senin bünyene göre o değerler normaldir. hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. bende inşallah yarın sevincimi paylaşabilirim burada. :46::46:

bu arada herkes iyidir umarım :34:

biz bugün 7+2 olduk teyzeleri :nazar::1::1::1:

ooo maşallah bakıyorumda senin mercimek büyümüş bayağı :21::21: nasılsın canım nasıl gidiyo. var mı mide bulantıları falan.
bizdee 6+6 oldukk teyzesii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar bi sorum var? e2 ve progesteronu ne zaman ölçüolar? ben sordum bugün hemşire ancak gerekli görürsek dedi:((((( ben ama sizlerin hep ölçüldüğünü duyuyorum tedavi sırasında. ordaki kadınlar burda ölçmüolar dedi. nsl yani? devlet olunca sallamaca tüp bebek mi??? raincim sende ölçmüşlermiydi.?? ne zaman söyleyin sanki beleşe yapıolar:(((?????

canım benim gittiğim hastanede hem tedaviye başlamadan önce hemde tedaviye başladıktan sonra yani transferin 5 yada 6. günü gibi yaptırıyorlar o tahlilleri. ama telaşlanacak birşey yok çünkü burada gördüğüm kadarıyla özele gidipde doktoru bu tahlilleri istemeyen çok kişi var.

günaydın arkadaşlar,2 haftadır giremiyorum.hamile olduğumu söylemiştim.şimdide ikiz gebelik olduğunu söyledi doktor..bebek isteyen herkese en kısa zamanla hayırlısından allahım verir.

ayşe yiğit çok sevindim rabbim sonuna erdirir kucağına verir inş ilk deneyimin mi ?Rabbim bizede nasip eder inş

Merhebe kızlar.Yarın büyük gündü sabırsızlıkla bekliyordum .1 Şubatta transferim olmuştu.Fakat bu sabah dayanamayıp önce idrar testi yaptım; sonuç:yaklaşık bir senedir gömeye alışık olduğum tek çizgi idi.Sonrasında bir tıp merkezine gidip kanda baktırdım.Değişen birşey yok yine negatif:43::43:değerim <2.0 çıkmış...
İki kere olumsuz aşılama ve sonrasında ilk tüp bebek denemeside olumsuz sonuçlanınca şu an nefes almak ve ağlayabilmek dışında yaşadığımı hissedemiyorum desem yalan olmaz.Hiçkimseyi görmek,hiçkimseyle konuşmak istemiyorum.Hatta transfer sonrası işyerimden izin almıştım.Pazartesi işbaşı yapınca çevremdeki herkesin bu konuyu soracağını bilmek bile şimdiden mahvediyor beni. Yarın tedavi gördüğüm hastaneye gitmem gerekiyor ama ben bunda da kararsız kaldım.Acaba gitesem mi gitmsem mi?diye.Çevremdekilere özellikle anneme ve eşime fazla ümitlenmeyin diye çok söyledim şu an haberleri yok söyleyemedim henüz o kadar mutlu ve ümitliydiler ki ...Test günü pozitif sonucu alınca yapacakları şeyleri bile önceden planlamışlardı:43::43:
Ya gerçekten bizler bunları yaşamak zorundamıyız ??? Hem maddi hem manevi toparlanmak çok zor olacak....Allah daha büyük dert,hastalık,acı vermesin diyerek avunabiliyorum sadece...

Merhebe kızlar.Yarın büyük gündü sabırsızlıkla bekliyordum .1 Şubatta transferim olmuştu.Fakat bu sabah dayanamayıp önce idrar testi yaptım; sonuç:yaklaşık bir senedir gömeye alışık olduğum tek çizgi idi.Sonrasında bir tıp merkezine gidip kanda baktırdım.Değişen birşey yok yine negatif:43::43:değerim <2.0 çıkmış...
İki kere olumsuz aşılama ve sonrasında ilk tüp bebek denemeside olumsuz sonuçlanınca şu an nefes almak ve ağlayabilmek dışında yaşadığımı hissedemiyorum desem yalan olmaz.Hiçkimseyi görmek,hiçkimseyle konuşmak istemiyorum.Hatta transfer sonrası işyerimden izin almıştım.Pazartesi işbaşı yapınca çevremdeki herkesin bu konuyu soracağını bilmek bile şimdiden mahvediyor beni. Yarın tedavi gördüğüm hastaneye gitmem gerekiyor ama ben bunda da kararsız kaldım.Acaba gitesem mi gitmsem mi?diye.Çevremdekilere özellikle anneme ve eşime fazla ümitlenmeyin diye çok söyledim şu an haberleri yok söyleyemedim henüz o kadar mutlu ve ümitliydiler ki ...Test günü pozitif sonucu alınca yapacakları şeyleri bile önceden planlamışlardı:43::43:
Ya gerçekten bizler bunları yaşamak zorundamıyız ??? Hem maddi hem manevi toparlanmak çok zor olacak....Allah daha büyük dert,hastalık,acı vermesin diyerek avunabiliyorum sadece...

canım ne desem boş biliyorum.allah sabır versin.sana ve eşine sağlık versin inşallah en kısa zamanda da bir evlat versin...
transferimiz aynı gün yapılmışş.bende yarın öğrenicem...çok üzüldüm ama:(:(

canım ne desem boş biliyorum.allah sabır versin.sana ve eşine sağlık versin inşallah en kısa zamanda da bir evlat versin...
transferimiz aynı gün yapılmışş.bende yarın öğrenicem...çok üzüldüm ama:(:(

Teşekkür ederim canım.İnşallah yarın senden çok güzel haberler alırız:)

Se-da cım canım bende dayanamayıp bugün gidip yine kan testi yaptırdım benim transferim 31.01.12 de yapıldı.Sonuç negatif..İnan eşim gelmeden ağlayabildiğim kadar ağladım moralim çok bozuk..sanırım uzunca bir süre bu konuları konuşmayacağım,çok çabaladım olmuyor olmuyor olmuyor..Allah bizi de böyle sınıyor sanırım..

Se-da cım canım bende dayanamayıp bugün gidip yine kan testi yaptırdım benim transferim 31.01.12 de yapıldı.Sonuç negatif..İnan eşim gelmeden ağlayabildiğim kadar ağladım moralim çok bozuk..sanırım uzunca bir süre bu konuları konuşmayacağım,çok çabaladım olmuyor olmuyor olmuyor..Allah bizi de böyle sınıyor sanırım..

merhaba cemre üzülme desem boş,biliyorum üzülmemek elde değil çünkü...ben de gidip kan verdim bugün,sonuç 11 gün sadece 28 çıktı,herkes 100 lerde çıkıyor,sevinemedim bile,ne olduğu belli değil,dr u aradım,görüşemedim,hemşire aradı,öyle moralim bozuldu anlatamam..rabbim bize sabır versin,.....benim gibi değeri olan hiç olmadı burda,ne yapacağımı şaşırdım,ama çok umutlu değilim:50:

merhaba canım,yarını bekleyemedim,kan testi sonucu 28 çıktı, pazartesi tekrar yapacağım ama umudu

mu yitirdim,ne yapacağım ben?

inşallah,yarın sen yüksek değerlerle pozitifi görürsün,benim moralim çok bozuldu

merhaba cemre üzülme desem boş,biliyorum üzülmemek elde değil çünkü...ben de gidip kan verdim bugün,sonuç 11 gün sadece 28 çıktı,herkes 100 lerde çıkıyor,sevinemedim bile,ne olduğu belli değil,dr u aradım,görüşemedim,hemşire aradı,öyle moralim bozuldu anlatamam..rabbim bize sabır versin,.....benim gibi değeri olan hiç olmadı burda,ne yapacağımı şaşırdım,ama çok umutlu değilim:50:

Birtanem değerin çok iyi merak etme,lütfen moralini yüksek tut,yarın tekrar yaptır inan hamilesin.Lütfen üzme kendini benim değerim 1 bile değil..Dualarım seninle inşallah yarın yaptırınca katlanmış olarak alırsın sonucu..Sen ve meleğin Allaha emanet olun..amin

SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM OKUYABİLDİĞİM KADAR GEÇMİŞİ OKUMAYA ÇALIŞTIM EN ÇOK SENİN DURUMUN DİKKATİMİ ÇEKTİ TEK KELİME SÖYLEMEK İSTİYORUM BUNUN ADI MUCİZE

Allah sağlıklı ve mutlulukla bebegini kucagina almayi nasip etsin

Darisi tum bebek isteyenlerin basina

sağol bitanem, ilginç şeyler yaşıyorum, bu sıpa bizi oynatıyo valla. seninde tedavin hayırlı olsun, inşallah güzel heberlerini alırız, burda sevinci de üzüntüyüde birlikte yaşıyoruz, özellikle ben ikisini de iki kere yaşadım son zamanda.

Canım inan duygularım senin kesinlikle hamile olduğunu söylüyor,büyük ihtimalle geç döllenme oldu senin,Bu gece çok dua edecem sana lütfen üzme kendini...Off böyle görünce inan ben kahroluyorum üzülme (ben ağlıyorum zaten bir sulugöz yeter bugünlük)Allah büyük seni sevindirecek inşallah,demedi deme..

Canım inan duygularım senin kesinlikle hamile olduğunu söylüyor,büyük ihtimalle geç döllenme oldu senin,Bu gece çok dua edecem sana lütfen üzme kendini...Off böyle görünce inan ben kahroluyorum üzülme (ben ağlıyorum zaten bir sulugöz yeter bugünlük)Allah büyük seni sevindirecek inşallah,demedi deme..

allah razı olsun canım,öyle çok dua ettim ki yarın doğum günüm, rabbim bana güzel bir hediye ver diye,şimdi neye uğradığımı şaşırdım,dış gebelik vs. olmaz inşallah,öyle korkuyorum ki,bu pazartesi nasıl gelir bilmiyorum,
sen de daha fazla ağlama lutfen,belli mi olur,belki bu ay kendiliğinden olur,bu da bizim imtihanımız:50:

ooo maşallah bakıyorumda senin mercimek büyümüş bayağı :21::21: nasılsın canım nasıl gidiyo. var mı mide bulantıları falan.
bizdee 6+6 oldukk teyzesii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

GECEM sağol bitanem . herşey yolunda :nazar: ne bulantı ne başdönmesi hiç bişey yok çok şükür :1::1: sende iyisindir umarım :34: sanada maaşallah kuzum benim :16::16: Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benim.:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Back